-
ωραιο βιντεο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ωραιο βιντεο!Το αρχείο θα μπορούσε να λέγεται και... parta_skula.wmv
-
Ευχαριστούμε leftis!
-
Υπάρχει ένα σύνολο από 10 περίπου τέτοια μικρού μήκους videos με πρωταγωνιστή τον οδηγό αυτό και με διάφορες BMW (τις περισσότερες φορές Μ5, αλλά έχει και μια 7άρα νομίζω). Δε θυμάμαι ακριβώς τι σκοπό είχε, νομίζω δεν ήταν διαφημιστική καμπάνια μόνο, αλλά και κάτι παραπάνω. Παίζουν και αρκετοί celebrities μέσα, σε δευτερεύοντες ρόλους μερικές φορές.
Οι ιστορίες είναι άσχετες η μία με την άλλη, είναι αυτελείς δηλαδή. Αν ψάξετε στο google για 'BMW movie' θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Κυκλοφορεί στο net εδώ και 2-3 χρόνια περίπου.
-
Τα γύρισε η BMW και προφανώς είναι έμμεση διαφημίση, αλλά και κίνηση προσφοράς στην έβδομη τέχνη. Και οι ηθοποιοί είναι γνωστοί και οι σκηνοθέτες. Μόνο σε ένα 'παίζει' Μ5, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές περιλαμβάνουν 7άρα, Ζ4...
Πολύ αξιόλογα, κάποτε μου τα είχε δώσει ο ΙΚΕ, τώρα τα αναζητώ. -
Κατεβάστε το The Devil με τον James Brown κ τον Gary Oldman.
Είναι με τη Ζ4, έχει αρκετή (αυτοκινητιστική) δράση αλλά σαν ιστορία κ σκηνοθεσία είναι όλα τα λ7.Αλήθεια, ο Clive Owen είναι τόσο χεράς ή τα γυρίζουν ντουμπλαρισμένα;
-
Εσύ τι λες;
-
Ετοιμαζουν και ταινια................
-
Ανα δεις προσεκτικα την ταινια με την Μαντονα, θα δεις οτι ο Owen στριβει κανονικα και το αυτοκινητο κανει αναποδα...Δεξια στριβει ο Owen, αριστερα οι τροχοι στο εξωτερικο πλανο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα γύρισε η BMW και προφανώς είναι έμμεση διαφημίση, αλλά και κίνηση προσφοράς στην έβδομη τέχνη. Και οι ηθοποιοί είναι γνωστοί και οι σκηνοθέτες. Μόνο σε ένα 'παίζει' Μ5, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές περιλαμβάνουν 7άρα, Ζ4...
Πολύ αξιόλογα, κάποτε μου τα είχε δώσει ο ΙΚΕ, τώρα τα αναζητώ.Δάσκαλος σου λέει μετά....
Τα έχει γυρίσει η Bmw, με πρωταγωνιστές τον Clive Owen και ένα μοντέλο της εταιρίας. Αν αυτό δεν είναι άμεση διαφήμιση τότε τι είναι;
Να καταργηθούν οι δάσκαλοι!
Εγώ έχω 10 βιντεάκια (μάλλον όλα), συμπεριλαμβανομένων των Making of και Driving tech. Τα αυτοκίνητα είναι:
-Ζ4 σε 3 επεισόδια
-7άρα σε 1
-5άρα σε 2
-Ζ3 και 3άρα σε 1 (χωρίς καθόλου οδηγικό ενδιαφέρον, αλλά με την Adriana Lima)
-Χ5 σε 1Κορυφαίο είναι το Star (με την Madonna) και το Beat the Devil, όπως αναφέρθηκε. Πολύ καλό επίσης το The Ambush, Ticker και Hostage.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και οι δυο υπέροχες, αλλά...Μ3 χωρίς δεύτερη σκέψη!!+1
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να καταργηθούν οι δάσκαλοι!Συμφωνώ απολύτως !
-
Edit
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να καταργηθούν οι δάσκαλοι!Συμφωνώ απολύτως !
-
edit [Krusenstern]
-
άκυρον, άκυρον! Με σταματάει στο 98% το πονηρό.
-
Παίδες, αν ψάχνετε τα BMW Films με τον Clive Owen (συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τη Madonna) υπάρχουν σε hi res εκδόσεις στο site
http://www.bmwusa.com/bmwexperience/films.htm
σε Quicktime και WMV.
-
Please note that The Hire Films series is no longer available for download or purchase.
-
OMFG indeed!
Σίγουρα θα υπάρχουν στα Ρ2Ρ...
-
Είδα πολύ καλά το βιντεάκι με τη Μανδόνα ( ) και ψηφίζω Μ5 , για τον οικογενειακό της χαρακτήρα
M5 E39 vs M3 E46