-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Συγγνώμη, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε Lamborghini και θα αρκεστείτε σε Subaru και Mitsubishi, άντε Porsche; Gallardo δαγκωτό, αυτό το αυτοκίνητο είναι απλώς εξώκοσμο. Τα υπόλοιπα δίπλα του εξαφανίζονται...
E nai plaka kanoume???
Swstos o DimMε Αudi χειρηστήρια μέσα?
Πόσα κομμάτια απο VAG έχει? Δωρό μαζί ενα Skoda για spare partsKai h Elise exei polla spare parts apo koina autokinita.
Den me xalaei katholou.
Antitheta, xerome otan kserw oti mporo na parw eksoteriko kathrefti me £20 lires... -
άλλο ομως να έχει δώσει ενα κάρο λεφτά να πάρεις supercar και άλλο για μια elise δρόμου/πίστας
-
Εύκολο!
Σέβονται απόλυτα τις φτερούγες αλλά με χαλάνε αισθητικά - και δεν χρειάζομαι 4 θέσεις .
Η Gallardo είναι too much για μένα και για την Ελλάδα.
Οπότε, το Πορσικό ( ) μια χαρά μου πέφτει!
τώρα, δεν θα τα χαλάσουμε στα λεφτά, έτσι?
-
4S γιατι ειναι 911
-
Εμένα θα μου επιτρέψετε, όσον αφορά στα ξωτικά κουπέ, να μην παρεκκλίνω της βασικής μου προτίμησης: Murcielago R-GT.
Γιατί, όπως λέει και το λαϊκό άσμα:
Η Λάμπω κάνει πόλεμο με νύφες και μ'αγγόνια, ωρέ! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
άλλο ομως να έχει δώσει ενα κάρο λεφτά να πάρεις supercar και άλλο για μια elise δρόμου/πίσταςTo Elise dromou pistas den to katalabeno . Ola ta sport amaksia kanoun gia pista akoma kai to MX5 .
Sto sygekrimeno topic den tethike thema value for money, oute an h Gallardo tha eprepe na exoun mono bespoke parts.
To erotima se auti tin xwris noima psifoforia, einai aplo: pio apo ta 4 pio tha thelate.
Den mporo na dw kannena logo, to na min dialekso to mono Supercar apo auta, akoma kai an exei merika parts tis VW sto interior tou. -
εννοω
common cars use common parts, alas super cars use super parts
simple! -
Porsche
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
εννοω
common cars use common parts, alas super cars use super parts
simple!Makari na eitan etsi opos ta les, alla arketa supercars exoun parts apo common cars.
Still Gallardo tha eithela.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
To Elise dromou pistas den to katalabeno . Ola ta sport amaksia kanoun gia pista akoma kai to MX5 .Αλλίμονο, 7 φορές έχει μπει σε πίστα σε ένα χρόνο, σιγά που δε θα έκανε...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Συγγνώμη, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε Lamborghini και θα αρκεστείτε σε Subaru και Mitsubishi, άντε Porsche; Gallardo δαγκωτό, αυτό το αυτοκίνητο είναι απλώς εξώκοσμο. Τα υπόλοιπα δίπλα του εξαφανίζονται...
E nai plaka kanoume???
Swstos o DimMε Αudi χειρηστήρια μέσα?
Γιατί όχι; ακόμα πιο ποιοτικά
-
Πρίν αποφασίσετε τι θέλετε, δείτε το παρακάτω νήμα.
-
911 για μένα
Αν μιλάμε για Lambo τότε μόνο Murcielago -
-
lambo..
αν και θα προτιμούσα κάποιο άλλο και συμφωνω με τον krus -
H SE είναι εκπληκτική,
αλλά η **911 **(ανεξαρτήτως έκδοσης) είναι παλιός έρωτας...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
H SE είναι εκπληκτική,
Τι σημαίνει ξέρεις;
Special Edition
-
pad,
καλορίζικο και καλοτάξιδο το εννιάρι ... είναι καταπληκτικό.
Ο αριθμός των δημοσιεύσεών σου όμως δείχνει 911 ! Μήπως, λέω μήπως, καταβάθος ...
Εγώ πάντως ψήφισα EVO IX
Νικ
PS: πινακίδα εμπρός δεν θα βάλεις και εσύ?
-
Ο χρήστης ghamatos έγραψε:
pad,καλορίζικο και καλοτάξιδο το εννιάρι ... είναι καταπληκτικό.
Ο αριθμός των δημοσιεύσεών σου όμως δείχνει 911 ! Μήπως, λέω μήπως, καταβάθος ...
Εγώ πάντως ψήφισα EVO IX
Νικ
PS: πινακίδα εμπρός δεν θα βάλεις και εσύ?
Ευχαριστω,αλλα δεν ειναι δικο μου...ενος φιλου ειναι,
Κατα βαθος κανενα απο τα τεσσερα δεν θα θελα....αλλο θελω εγω... -
Ε άντε πάρτο να τελειώνουμε αδερφάκ' μ !
2 φτερούγες + 2 κουπέ...