-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
το Superb?και αυτο στους VAGιδες?Πάντως κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι ανήκω στην κατηγορία των VAGηδων ούτε των Skodaκηδων. Ρωτήστε ειδικά τους mods και άλλα παλαιά μέλη τα οποία με κατατάσσουν στους 'εχθρούς' του group VAG. Συνεπώς η προτίμηση μου στο Superb είναι αντικειμενική. Δεν είναι σαφώς το ομορφότερο αλλά το καλύτερο συνολικά πακέτο, είναι.
Επίσης η σύγκριση που έκανα με το Avensis 1.8 και το Superb TSI1.4 ήταν σκοπούμενη γιατί το Superb TSI1.4 πάει πολύ καλύτερα από το Avensis 1.8 (καλά γα το Avensis 1.6 δεν το συζητάμε καν). Εάν τολμήσουμε να κάνουμε τώρα μία σύγκριση μεταξύ Avensis 1.8 και Superb TSI1.8 απλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση υπέρ του Superb φυσικά. Το insignia δεν ξέρω αλλά δε μου αρέσει, κάτι δε μου πάει καλά σε αυτό το αμάξι εκτός του ότι είναι πάρα πολύ χαμηλό για τους Ελληνικούς δρόμους και για οικογενειακό αμάξι και από ευρυχωρία ειδικά πίσω είναι χάλια. Για το C5 δεν θέλω να το συζητήσω καθόλου αφού και στα 2λίτρα, το 1.4άρι Superb του πετάει τα μάτια έξω.... Έχει μείνει κάποιο άλλο?
Τώρα αν κάποιος δεν θέλει turbo τότε καλό είναι το Avensis και κατά τη γνώμη μου καλύτερο το Mazda 6 που τουλάχιστον το χαίρεσαι και το φοράς όταν το οδηγείς.
Υπόψιν ότι έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω αμάξια σε τεστ ντραιβ εκτός του insignia (ακόμη).
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Το Avensis στους τογιοτάκιδες, το Mondeo στους φορντάκιδες, το Passat στους VAGιδες, το 6 στους Mazdaκιδες, το insignia στους Opelάκιδες...
Ξέχασα κανένα???Και γιατι αυτη η κατηγοροποιηση; καποιος που δεν ανηκει σ΄αυτους ΤΙ αυτ/το θα παρει; Ξεχασες ομως τους φανατικοτερους: τους Αλφιστι!!!
-
Αυτό που θα ερωτευθεί με την πρώτη ματιά! Εγώ προσωπικά έχω διαλέξει ταίρι και είναι ιταλιδα!
-
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Αυτό που θα ερωτευθεί με την πρώτη ματιά! Εγώ προσωπικά έχω διαλέξει ταίρι και είναι ιταλιδα!Ελπιζω να ειναι αλφα ALFA...
-
Πάντως εγώ το avensis 1800cc με μηχανικό κιβώτιο παρειγγειλα στην πλούσια εκδοση prestige και με δερμα.
Μεχρι το τέλος του μήνα θα το έχω και θα σας πω εντυπώσεις.
Στο test drive ειχα οδηγείσει το 1800 με το αυτοματο κιβωτιο , το οποιο πραγματικά ειναι αριστο, αλλα για ταξιδια οπου εγω θα το χρησιμοποιήσω δεν μου προσθέτει κατι.Παντως ποροτι αυτοματο το μοτερ κινουσε το αμαξι πολύ καλά.
Οι διαφορες με το 1.8tsi του cc που επισης οδήγησα ηταν η ροπή χαμηλα, αλλα το cc ειναι 4θεσιο και το passat πλεον παλιο, και το suberb απλα ασχημο.Μια μερα πετυχαίνω στο δρομο ενα suberb και ειμαι απο πισω του, και λεω στην γυναικα μου 'κοιτα αυτο το αμαξι.... ' και πριν τελειωσω μου απαντα 'τοσο παλιο αλλα καλοσυντηρημενο το εχει'
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μια μερα πετυχαίνω στο δρομο ενα suberb και ειμαι απο πισω του, και λεω στην γυναικα μου 'κοιτα αυτο το αμαξι.... ' και πριν τελειωσω μου απαντα 'τοσο παλιο αλλα καλοσυντηρημενο το εχει'
Καλοτάξιδο πάντως με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Toyota Avensis 2009