-
Αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων πυρπολήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής τη νύχτα που μας πέρασε. Απολογισμός: 18 αυτοκίνητα καμμένα
Τι έγινε ρε παιδιά? Ξέρει κανείς περισσότερα?
-
Αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων πυρπολήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής τη νύχτα που μας πέρασε. Απολογισμός: 18 αυτοκίνητα καμμένα
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων πυρπολήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής τη νύχτα που μας πέρασε. Απολογισμός: 18 αυτοκίνητα καμμέναΤι έγινε ρε παιδιά? Ξέρει κανείς περισσότερα?
'συμπαράσταση' στους Γάλλους φοιτητές
-
Μικρές εγγυήσεις, ακριβές επισκευές;
Σοβαρά, τα γνωστά μ.....σμένα που έτσι και τους γρατζουνίσεις το παπί θα σε κυνηγήσουν μέχρι την Αυστραλία.
-
Αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων πυρπολήθηκαν σε διάφορα σημεία της Αττικής τη νύχτα που μας πέρασε. Απολογισμός: 18 αυτοκίνητα καμμέναΤι έγινε ρε παιδιά? Ξέρει κανείς περισσότερα?
Μιας και το εφερε η κουβεντα ακουγα προχτες που ειχα παει στα κεντρικα της citroen οτι οτι αυτοκινητο ειναι παρακαρισμενο μεσα στο παρκινγκ τους(πχ για επισκευη) δεν καλυπτεται απο την ασφαλεια τους. Μονο οσαν ειναι μεσα στο συνεργειο!!!
-
Μη λες τετοια και ο αδερφος μου παραλαμβανει το C4 του τη Δευτερα!
-
Μα, τους κυνηγάνε αδιαλλείπτως! Τι άλλο πια θα κάνουν οι Γερμανοί και οι Ιταλοί για να πάρουν τον θρόνο;
-
avel
Στο ραδιοφωνο το άκουσα, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Δείτε περισσότερα στο Flash.gr
Εμπρησμός και σε πιλοτή. -
Αρθρο με λιγο περισσοτερες λεπτομερειες εδω:
http://greece.flash.gr/soon/2006/3/11/29844id/(edit) MichalisS με προλαβες για μερικα δευτερολεπτα
-
Εγω παντως , ετυχε να περναω εχθες απο τη νεα κηφησια (κατα τις 2 ) , και σε μια αντιπροσωπια fiat k renault ειχαν τοποθετησει γκαζακι..κ τυλιγοντουσαν στις φλογες 2-3 αμαξια
-
Ισως εχουν προβλημα με τις τιμες του νεου clio...
-
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Εγω παντως , ετυχε να περναω εχθες απο τη νεα κηφησια (κατα τις 2 ) , και σε μια αντιπροσωπια fiat k renault ειχαν τοποθετησει γκαζακι..κ τυλιγοντουσαν στις φλογες 2-3 αμαξιαΠολύ ύποπτο το post σου φίλε aristidi...
Μήπως δεν 'έτυχε'; Πώς ξέρεις ότι ήταν γκαζάκια; Τι άλλοθι έχεις που περνούσες κατά τις 2 από τη νέα κηφισιά;
-
Ο χρήστης Αστυνόμος Μπέκας έγραψε:
Εγω παντως , ετυχε να περναω εχθες απο τη νεα κηφησια (κατα τις 2 ) , και σε μια αντιπροσωπια fiat k renault ειχαν τοποθετησει γκαζακι..κ τυλιγοντουσαν στις φλογες 2-3 αμαξια
Πολύ ύποπτο το post σου φίλε aristidi...
Μήπως δεν 'έτυχε'; Πώς ξέρεις ότι ήταν γκαζάκια; Τι άλλοθι έχεις που περνούσες κατά τις 2 από τη νέα κηφισιά;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πολύ ύποπτο το post σου φίλε aristidi...
-
Εγώ που πέρασα 1:15 δηλαδή;
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Εγώ που πέρασα 1:15 δηλαδή;εσύ να περάσεις απο τα HQ και να φέρεις μαζί σου τα ρούχα που φορούσες εχθές, το καλαμάκι με το οποίο ήπιες κοκα κόλα προχτές και το μπρίκι μεσα στο οποίο φτιάχνεις καφέ για να γίνει η ταυτοποίηση με το γκαζάκι.
-
Στις 21 Φεβ Ειχα παει το clio στο συνεργειο της renault για το βαςιμο της οροφης, οταν τελειωσε μετα απο μερικες μερες του ειπα να το αφησω εκει μηπως πουληθει πιο ευκολα μιας και ειχανε ηδη εκδηλωσει ενδιαφερον 2-3.
Μου ειπε οτι δεν ηθελε να το κρατησει γιατι θα το αφηνε απεξω και υπηρχε φοβος εμπρησμου, γιατι κατι ειχε ηδη γινει νομιζω.
By the way στον Πειραια ριχνει καρεκλες.
-
Chrmes και Citastak...
Eμπρησμός σε αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων!