-
Εδώ που έφτσες δεν νομίζω να βρεθεί σόφρων άνθρωπος που θα θελήσει να σε μεταπείσει....
-
Ισα ισα...... τον σπρωχνουμε κιόλας........
-
+1 για το LC κι απο εμένα. Εαν το βρείς σε καλή κατάσταση φυσικά...
-
το καλο με τα Lc ειναι οτι οσοι τα εχουν(εκτος βεβαια απο μερικες εξαιρεσεις) δεν εχουν πατησει χωμα χθες πηγα και ειδα 1 αλλα ηταν manual και εγω το θελω auto.η αλλη σκεψη ειναι diesel απο Γερμανια....ολα ειναι υπο σκεψη αρκη βεβαια πρωτα να πουλησω το mav μου
αλλα σαν αμαξι εχω κανει Lock στο lc και δεν βλεπω να αλλαζω τωρα πια με τιποτα -
Ο χρήστης lepes έγραψε:
το καλο με τα Lc ειναι οτι οσοι τα εχουν(εκτος βεβαια απο μερικες εξαιρεσεις) δεν εχουν πατησει χωμαTo kalo με τα περισσότερα τετρακινητα ειναι οτι δεν εχουν πατησει χωμα......
και δεν προκειτε να πατησουν..... -
χωμα? τι είναι αυτό?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
χωμα? τι είναι αυτό?ενα σιχαμερο πραγμα που σπιλωνει τη γυαλαδα του χρωματος... πρεπει να αποφευγεται σαν το διαβολο το λιβανι...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
χωμα? τι είναι αυτό?
ενα σιχαμερο πραγμα που σπιλωνει τη γυαλαδα του χρωματος... πρεπει να αποφευγεται σαν το διαβολο το λιβανι...
Άσε που χαλάει τα ελαστικά και κυρίως τα χαμηλοπρόφιλα
-
και χαλαει το αυτοκινητο.... τριζει μετα
-
σε φα-γρι, φα-μωβ, φα-κοκκινο.......
-
Τέτοια σοβαρά προβλήματα προκαλεί και η κοινή οικολογική λάσπη.
Για τα εκλεπτυσμένης επιδερμίδας σουβλακοκαθαρόαιμα των γνωστών πλατειών και όχι μόνο, κυκλοφορεί το εξειδικευμένο προϊόν sprayonmud http://www.sprayonmud.com/index.html
το οποίο δίνει ικανοποιητικό country look αλλά και δεν προκαλεί τις παραπάνω ανεπιθύμητες παρενέργειες. (Άλλωστε ποιός θα δεχόταν συνύπαρξη δερμάτων, κλιματισμού τριών ζωνών και πολλών εξωτικών LKK, BGR, KPT etc electronics με αντιαισθητικές γρατζουνιές;;;;;;;;;;;;
Βέβαια κάποιοι (αναρχικοί σίγουρα) το χρησιμοποιούν και σαν αντιφωτοραντάρ, αλλά αυτοί είναι σίγουρα μειοψηφία........ -
Επιτέλους!!!
Να 'σαι καλά! Και μου την λέει ένα παλικάρι που δεν πατάω χώμα! 2-3 περάσματα και θα καταλάβει ποιος είναι off-road animal!
Μουυυυυυααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!
-
Ο χρήστης tasos953 έγραψε:
Τέτοια σοβαρά προβλήματα προκαλεί και η κοινή οικολογική λάσπη.
Για τα εκλεπτυσμένης επιδερμίδας σουβλακοκαθαρόαιμα των γνωστών πλατειών και όχι μόνο, κυκλοφορεί το εξειδικευμένο προϊόν sprayonmud http://www.sprayonmud.com/index.html
το οποίο δίνει ικανοποιητικό country look αλλά και δεν προκαλεί τις παραπάνω ανεπιθύμητες παρενέργειες. (Άλλωστε ποιός θα δεχόταν συνύπαρξη δερμάτων, κλιματισμού τριών ζωνών και πολλών εξωτικών LKK, BGR, KPT etc electronics με αντιαισθητικές γρατζουνιές;;;;;;;;;;;;
Βέβαια κάποιοι (αναρχικοί σίγουρα) το χρησιμοποιούν και σαν αντιφωτοραντάρ, αλλά αυτοί είναι σίγουρα μειοψηφία........αυτό εδώ πάντως φαίνεται καλύτερο και πιο ρεαλιστικό: http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=41825
υπάρχει άλλωστε και σε παλαιότερο topic -
Thats the safe way of doing it
-
Φιλε rallye40 ,δεν ξερω αν τελικα κατεληξες και αγορασες οχημα,αλλα με ολα αυτα που καταλαβα οτι ζητας,ριξε οπωσδηποτε μια ματια στο
Outlander Turbo4κινηση με 3 διαφορικα,202 αλογα με κινητηρα απο EVO,εμφανιση-υποκειμενικο-κατ'εμε πολυ καλη,full εξοπλισμος(απο 17αρες ζαντες,μεχρι κλιμα,2πλη ηλιοροφη κτλ. κτλ.),στησιμο στην ασφαλτο απο τα καλυτερα με βαση τον ειδικο τυπο,και τιμη με την τωρινη προσφορα 32500
Ε τι αλλο θελεις?Εχεις ενα GTi SUV με τα παντα,'πραγματικη' 4κινηση και αριστη τιμη.Δεστο,οδηγησε το και αποφασισε.
CR-V καινούργιο η Cherokee 3.7 του 2004 με 25000 km?