-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
20 χρόνια, ε; Μήπως μέσα σ' αυτή την περίοδο και λίγο πριν οι Ιρανοί έχασαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από τα όπλα του Σαντάμ, τον οποίο υποστηρίζατε όπως υποστηρίζετε σήμερα τον Μουσάραφ; Και τώρα κλαψουρίζετε που σ' αυτή τη χώρα κυριαρχεί το ισλαμιστικό κίνημα;http://iticwebarchives.ssrc.org/Z Mag ... nIraq.html
Αυτά είναι πολύ σωστά, αλλά δε σημαίνουν κάτι για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα με το συγκεκριμένο θέμα του Ιράν. Είναι, όμως, τροφή για (πολύ) σκέψη για τους εν ΗΠΑ φίλους έτσι ώστε να αποφευχθούν στο άμεσο και έμμεσο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις
EDIT: Αν δεν τα καταλάβουν αυτά που λες, σε 2-3-10 χρόνια θα βρεθούμε μπροστά σε ένα νέο Ιράν που θα έχει βοηθηθεί/εξωθηθεί από τις ΗΠΑ να φτιάξει πυρηνικά/βιολογικά όπλα. Θα απειλείται το νέο Ιράν με πόλεμο, θα φανατίζονται οι κάτοικοί του και θα διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος. -
Θα συμφωνήσω με τον lokatzis ότι αποδείξεις = να βρεθούν εγκαταστάσεις ικανές για εμπλουτισμό του ουρανίου σε ποσοστό αρκετό για πυρηνικά όπλα. Είναι αρκετό μεν, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ δε, αν θέλουμε να μιλάμε για δικαιοσύνη και όχι για κάτι άλλο...
Εκτός κι αν το 'ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου' είναι το νέο μας σλόγκαν (αλλά γιατί 'αποδείξεως' του εναντίου όταν έχουμε δεχτεί πως οι 'αποδείξεις' δεν παίζουν ρόλο??!)...
Food for thought:
Αρκεί που έχεις Φερράρι για να σου πάρουν το δίπλωμα και να σου ρίξουν τρελό πρόστιμο? ('σιγά μην την πήρες για να πας με το όριο, ρε μεγάλε, και σιγά μην περιμένουμε να προκαλέσεις πολύνεκρο!')....'MINORITY REPORT' μου θυμίζει ο τρόπος σκέψης ορισμένων πολιτισμένων ανθρώπων του 21ου αιώνα. Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε εκεί...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Aυτή την ώρα, ένα προσχέδιο από Αγγλία και Γαλλία είναι έτοιμο για να πάει στο Σ.Α.
Θα το γνωστοποιήσουν σε Ρωσία και Κίνα.
Είναι ότι ακριβώς ζητούν οι Αμερικανοί και 'βάζει το μαχαίρι στο λαιμό' του Ιράν. Είναι αδύνατο να το αποδεχθούν έτσι όπως είναι.Είναι σα να τους σπρώχνει να πουν 'οχι'Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε στα χειρότερα. Μέχρι στιγμής η Κίνα και η Ρωσία αντιδρούν.
Που έχεις πληροφορίες; κάποιος δεσμός;
Ρε τους κακόμοιρους τους Ιρανούς... Μετά το βομβαρδισμό θα μπούνε μέσα οι Ράμπο, οι Λεγεωνάριοι και οι SAS και θα στέλνουν κατά δεκάδες στο Γκουαντανάμο (οι αρχές και τα ήθη των ΗΠΑ...) και αλλού για αποδειχτεί... η μη ενοχή τους. Αει στο διάολο εδώ που έχουμε φτάσει... Η ανθρωπιά μοιάζει ως αδυναμία. Οι μουσουλμάνοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου... Η ΕΕ είναι μια παρωδία... Οι εναλλακτικά σκεπτόμενοι καταντούν να περιγράφονται ως χίπις και λίμπεραλς...
Η σύγχρονη Ρωμαική αυτοκρατορία είναι προ των πυλών...
Η made in USA αυτοκρατορία που αφήνει τους δικούς της μαύρους να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά μετά από πλημμύρες, απορώ πως κάνει περήφανους τους φέροντες σε γραφείο, αυτοκίνητο και σπίτι την αστερόεσσα, επειδή είναι η πιο macho δύναμη στον κόσμο. Για μια made in USA αυτοκρατορία που ιδιαίτερα επιδέξια επιχειρεί να καταλύσει τοπικές παραδόσεις, ιστορία και πολιτισμούς... ζούμε σε έναν κόσμο κωμικοτραγικό και εμείς τσακωνόμαστε σε ένα φόρουμ, σχεδόν όλοι εναντίον δύο (κάποτε ήταν 4 με τον Δημήτριο 2004 και τον ΟΥΖΟ)... Βρε αφήστε τα κίμπορντς και πιάστε κανένα τιμόνι πραγματικού αυτοκινήτου λέω εγώ (όχι Κάντιλακ, βεβαίωςΕδω το Αμερικα ψήφισε τον Ρόναλντ Ουίλσον Ρή(gun) για προεδρο, αυτο τα λεει ολα!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
'MINORITY REPORT' μου θυμίζει ο τρόπος σκέψης ορισμένων πολιτισμένων ανθρώπων του 21ου αιώνα. Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε εκεί...+1000
-
Συγνωμη, να ρωτησω κατι απλο....
Συμφωνειτε το ΙΡΑΝ να αναπτυξη πυρηνικη ενεργεια????
Αν ναι, τί νομίζεται οτι τι θελει...μηπως για ενεργειακους σκοπους???
-
Εγώ να δεχτώ ότι μπορεί να μην τη θέλει για ειρηνικούς σκοπούς. Αν είμαι ηγέτης ενός κράτους, είναι αρκετό αυτό που πιστεύω ωστε να δικαιολογηθεί εισβολή; Τον μαμημενο τον ΟΗΕ τι τον κάναμε; Ακριβώς για να μην κάνει ο καθείς ότι του καπνίσει ανάλογα με τα συμφέροντά του και ανάλογα με το τι πιστεύει.
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
Εγώ να δεχτώ ότι μπορεί να μην τη θέλει για ειρηνικούς σκοπούς. Αν είμαι ηγέτης ενός κράτους, είναι αρκετό αυτό που πιστεύω ωστε να δικαιολογηθεί εισβολή; Τον μαμημενο τον ΟΗΕ τι τον κάναμε; Ακριβώς για να μην κάνει ο καθείς ότι του καπνίσει ανάλογα με τα συμφέροντά του και ανάλογα με το τι πιστεύει.Δεν διαφωνω μαζι σου και δεν δικαιολογω την μεμονομενη δραση των ΗΠΑ, αλλα μου κανει εντυπωση που διαβαζω αποψεις περι αυτοδιαθεσης των Ιρανων γυρω απο τα πυρηνικα.
Αδιαμφισβητιτα οτι γινει πρεπει να γινει μεσο του ΟΗΕ και συμφωνα με την διεθνη νομιμοτητα, απλα αυτα που λεω ειναι οτι ο αντιαμερικανισμος οδηγει πολλους σε λαθος δρομο.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αδιαμφισβητιτα οτι γινει πρεπει να γινει μεσο του ΟΗΕ και συμφωνα με την διεθνη νομιμοτητα, απλα αυτα που λεω ειναι οτι ο αντιαμερικανισμος οδηγει πολλους σε λαθος δρομο.
Συμφωνούμε, και ...συμφωνούμε (*).
(*) Φαντάζομαι όταν λες 'αντιαμερικανισμός' εννοείς κάτι σε στυλ φανατισμού κατά των Αμερικάνων - διότι για κάποιους 'αντιαμερικάνος' είναι και όποιος τίθεται υπέρ της παραπάνω άποψης (περί διεθνούς νομιμότητος) τη στιγμή που ο αξιότιμος κ. Μπόλτον (πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ) έχει δηλώσει επισήμως ότι 'αν δεν υποστηρίξετε τις θέσεις των ΗΠΑ, τότε θα μας κάνετε να σας αγνοήσουμε (πάλι)'....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Συγνωμη, να ρωτησω κατι απλο....Συμφωνειτε το ΙΡΑΝ να αναπτυξη πυρηνικη ενεργεια????
Αν ναι, τί νομίζεται οτι τι θελει...μηπως για ενεργειακους σκοπους???
Μία έξυπνα σκεφτόμενη χώρα θα μπορούσε/έπρεπε να τη θέλει για ειρηνικούς σκοπούς! Δεν ξέρω αν το Ιράν περιλαμβάνεται σε αυτές. Τώρα που έχουν τα κέρδη από το πετρέλαιο είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουν ένα μέρος από αυτά για την ανάπτυξη εναλλακτικών μεθόδων για την παραγωγή ενέργειας. Το πετρέλαιο κάποτε θα τελειώσει, η πυρηνική ενέργεια θα αργήσει πάρα πολύ...
-
Εν τω μεταξυ, και μετα το κραξιμο που τρωει το Λαμογιο ο Ραμσφελντ οπου βρεθει κι οπου σταθει επειδη εξαπατησε τους Αμερικανους, παραιτηθηκε ι ο Διευθυντης της CIA...
-
Δεν ξέρω αν σας βρίσκει σύμφωνους ή όχι.. Άν θα υπάρξουν στραβομουτσουνιές ή δυσανασχετίσεις όπως όταν την δεκαετία του 90 ακουγόταν σαν ραδιοαρβύλα ότι οι αμερικάνοι ήταν αυτοί που κάναν κουμμάντο στον πλανήτη... Αυτοί φαίνονται σήμερα αλλά δεν είναι. Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ!!! είτε το θέλουμε είτε όχι.... Αλλάξτε το threat σε **ΙΣΡΑΗΛ εναντιον ΙΡΑΝ!!!! ** Η πιπίλα του 90 σε καινουρια έκδοση!!!
-
Εγω παιδιά δεν συμφωνώ.
Με τη νομιμοποίηση του ΟΗΕ έγινε ότι έγινε στη Γιουγκοσλαβία.
Από και ως που έπρεπε να σκοτωθούν τόσες χιλιάδες άνθρωποι, να καταστραφούν οι υποδομές χωρών και να ..μαζεύουν απεμπλουτισμένο ουράνιο καμια 10 γενιές ακόμα;;Και τώρα τί έχουμε; Τις ΗΠΑ να υποσκάπτουν τον αλβανικό εθνικισμό και μέσω αυτού του κράτους που ενίοτε θα συνεπικουρείται από τις φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις των υπολοίπων να αποσταθεροποιούν την περιοχή όποτε τις βολεύει. Μην ξεχνάμε ότι το θέμα του Κοσόβου το έχουμε μπροστά μας. Οι Αμερικανοί το πανε για ανεξαρτητοποίηση.
Δεν είναι θέμα αντι-αμερικανισμού. Κουκιά μετρημένα είναι. Και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι στη γειτονιά μας.
Ο πόλεμος ποτέ δεν είναι λύση και σε τίποτα. Ειτε έχει 'νομιμοποίηση' είτε όχι.
Και βέβαια τι εστί Η.Ε σήμερα, είναι μια άλλη , πολύ μεγάλη κουβέντα. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν είναι θέμα αντι-αμερικανισμού. Κουκιά μετρημένα είναι. Και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι στη γειτονιά μας.
Ο πόλεμος ποτέ δεν είναι λύση και σε τίποτα. Ειτε έχει 'νομιμοποίηση' είτε όχι.
Και βέβαια τι εστί Η.Ε σήμερα, είναι μια άλλη , πολύ μεγάλη κουβέντα.Δεν έχεις καθόλου άδικο, το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει στον πόλεμο (όσο φυσικά οι ίδιοι κάθονται πίσω από ένα γραφείο, γιατί αλλιώς θα σου έλεγαν 'εεε... γιατί να μην περιμένουμε να έρθει ο πόλεμος σε μας, αν έρθει κάποτε, και να πάμε από τώρα να σκοτωθούμε??...') και που θεωρεί λύση το 'ας τους ρίξουμε ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, κόντρα στη διεθνή νομιμότητα, παρά να υπάρχει έστω και μία πιθανότητα κάποτε να μπορούν να υψώσουν το ανάστημά τους εναντίων μας'.....
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν είναι θέμα αντι-αμερικανισμού. Κουκιά μετρημένα είναι
αν εχεις μια αποψη αντιθετη με την πολιτικη των ΗΠΑ σημαινει οτι εισαι αντι-αμερικανος;
μαλλον εχουν μπερδευτει ορισμενοι, ή τους βολευει να το πιστευουν αυτο, γιατι δεν τους βαζει στη διαδικασια να σκεφτουν: 'καλα ρε φιλε, ολος αυτος ο κοσμος γιατι διαφωνει μαζι μας; ειναι απλο, ειναι αντι-αμερικανοι γι'αυτο μας μισουν..'
ετσι λοιπον θελουν να πιστευουν ορισμενοι, ενω αλλοι απλα δε δινουν δεκαρα, χωρις να σκεφτονται οτι what goes around...comes around. (this is the sound it's time to get down κλπ )
εγω προσωπικα πηγα χθες στην πορεια. οχι, δεν πηγα ουτε για να σπασω, ουτε για να βγαλω τ'απωθημενα μου, ουτε ειμαι 'ακτιβιστης αναρχοκομμουνιστης' ή ο,τι αλλο θελει να πιστευει η κοινη γνωμη της τηλεορασης και του καναπε που βλεπει και σχολιαζει με υφος ειδικου. δεν εχω κανενα απωθημενο για κανενα μπατσο, για κανενα καδο σκουπιδιων, για κανενα μαγαζι ή αμαξακι που θα βρεθει μπροστα μου. πηγα για να πω αυτα που νομιζω σωστα. και ειδα και συζητησα με πολυ κοσμο που ηταν εκει ακριβως για τον ιδιο λογο.και κατι αλλο. για τον αντι-αμερικανισμο, φταιει (εκτος απ'την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ) ως επι το πλειστον το χολιγουντ. και εξηγουμαι. στα εργα τους, που μεσω αυτων κυριως αποκτουν μια εικονα (οσοι δεν εχουν καμια σχεση και δεν εχουν παει ποτε, ή δεν ενδιαφερονται να μαθουν κατι παραπανω) για τις ΗΠΑ, βγαζουν μια εικονα οπως θα ηθελαν να ειναι, και οχι οπως πραγματικα ειναι, ή δειχνουν παντα ακραια πραγματα και με μπολικη σαλτσα. οπως οι τυποι που χρησιμοποιουν τις τηγανιτες πατατες απλα ως μεσο μεταφορας κετσαπ για το στομα τους. οι ΗΠΑ λοιπον δεν ειναι μονο μπεβερλι χιλς. ΗΠΑ ειναι και ο παγωμενος βορρας με χωριουδακια που ζουν πιο βαρετη ζωη και απο μια καλοκαιρινη μερα που δεν εχεις να κανεις τιποτα και βαριεσαι να κουνηθεις, γιατι δεν υπαρχει απολυτως τιποτα να κανεις εκτος απ'το να παιξεις χοκει, ΗΠΑ ειναι και οι ισπανοφωνοι -κυριως μεξικανοι μεταναστες που οι περισσοτεροι ζουν σε διαλυμενες γειτονιες που μπροστα τους τα τσαντηρια των Αχαρνων μοιαζουν σαν τη βιλλα του Νικολαε Τσαουσεσκου (μεγαλοπρεπης, αλλα κιτς..), που δεν ξερουν καν αγγλικα και αν πας σε ενα τετοιο σχολειο πχ στο miami θα εισαι ευτυχισμενος αν πηγες σχολειο στο δημοσιο της περιοχης σου, ΗΠΑ ειναι και οι πλουσιοι χωριατες στο Τεξας, ΗΠΑ ειναι και τα γκετο των μαυρων που αντι να δειξουν την πεινα που υπαρχει καθονται και τους παρουσιαζουν ολη την ωρα σαν γκανγκστερς.. ΗΠΑ ειναι και η καλη τριτοβαθμια εκπαιδευση -αλλα για λιγους, μιας και ειναι ακριβη.. σας φαινονται ακραια ή κλισέ αυτα που γραφω; ξανα-σκεφτειτε το.
να συνεχισω;
οσοι πιστευουν ακομα οτι καποιος μη αγεωμετρητος ανθρωπος εχει πραγματικα προβλημα με τους ΗΠΑμερικανους επειδη.. γεννηθηκαν ΗΠΑμερικανοι.. θα του προτεινα να το σκεφτει ξανα. -
Εξαιρετικό μήνυμα και με εκφράζει απόλυτα.
Ο χρήστης skye έγραψε:
οσοι πιστευουν ακομα οτι καποιος μη **αγεωμετρητος **ανθρωπος εχει πραγματικα προβλημα με τους ΗΠΑμερικανους επειδη.. γεννηθηκαν ΗΠΑμερικανοι.. θα του προτεινα να το σκεφτει ξανα.
Δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής!
Μήπως εννοείς 'αγεωγράφητος'; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εξαιρετικό μήνυμα και με εκφράζει απόλυτα.οσοι πιστευουν ακομα οτι καποιος μη **αγεωμετρητος **ανθρωπος εχει πραγματικα προβλημα με τους ΗΠΑμερικανους επειδη.. γεννηθηκαν ΗΠΑμερικανοι.. θα του προτεινα να το σκεφτει ξανα.
Δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής!
Μήπως εννοείς 'αγεωγράφητος';οχι, αγεωμετρητος ηθελα να πω, αλλα 'μεταφορικα', οχι με την εννοια του καποιος να μη γνωριζει γεωμετρια
-
Μη μυημένος, δηλαδή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και κατι αλλο. για τον αντι-αμερικανισμο, φταιει (εκτος απ'την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ) ως επι το πλειστον το χολιγουντ. και εξηγουμαι. στα εργα τους, που μεσω αυτων κυριως αποκτουν μια εικονα (οσοι δεν εχουν καμια σχεση και δεν εχουν παει ποτε, ή δεν ενδιαφερονται να μαθουν κατι παραπανω) για τις ΗΠΑ, βγαζουν μια εικονα οπως θα ηθελαν να ειναι, και οχι οπως πραγματικα ειναι, ή δειχνουν παντα ακραια πραγματα και με μπολικη σαλτσα. οπως ......Συμφωνώ και με όλα τα προηγούμενα που έγραψες, αλλά θα ήθελα να σταθώ λιγάκι στο παραπάνω περί Χόλιγουντ.
Ξέρω άτομα που πριν από καμιά 20ετία πωρωνόντουσαν με ταινίες στυλ 'Ράμπο', 'Comando', κλπ (γενικά που οι 'καλοί' ΗΠΑμερικάνοι γ@μούν και δέρνουν τους 'κακούς' Ρώσους και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο) και τώρα τα ίδια αυτά άτομα αρνούνται ακόμα και να νοικιάσουν σε DVD οποιαδήποτε Χολιγουντιανή παραγωγή δεν έχει να τους πει κάτι πραγματικά καινούριο. Προτιμούν να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο, ή να δουν οποιαδήποτε ταινία του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου, παρά να 'σπονσοράρουν' τους μεγάλους του Χόλιγουντ για να 'γεμίσουν τη βραδιά τους'.
Το Χόλιγουντ σίγουρα είναι υπερδύναμη στον τομέα του. Όλος ο κόσμος από κει ψωνίζει 'διασκέδαση'. Αλλά τελικά, τι παίρνει? Εκτός από τις λίγες παραγματικά ξεχωριστές ταινίες, κατά τ' άλλα όταν έχουμε να κάνουμε με ταινίες δράσης μιλάμε για διαφημίσεις ΗΠΑμερικάνικης τεχνολογίας, σούπερ-κατασκοπευτικών και οπλικών συστημάτων, κλπ (που σημαίνουν 'μην τολμήσετε να τα βάλετε μαζί μας γιατί θα σας κόψουμε τον κώλο') και το γνωστό 'product placement' (την έμμεση διαφήμιση προϊόντων - όχι απαραίτητα ΗΠΑμερικάνικων μια και το χρήμα έχει τον πρώτο λόγο παντού!) καθώς και τρόπων σκέψης ένας από τους οποίους είναι το 'αν δε βγάζεις άκρη με το νόμο, πάρε το νόμο στα χέρια σου' (πόσες τέτοιες ταινίες έχω δει... πρέπει να είναι τουλάχιστον τριψήφιο το νούμερο...). Βγαίνει βέβαια που και που και καμιά αφυπνηστική ταινία αλλά κατά τ' άλλα... σαβούρα για να 'περνάει η ώρα'.
Είναι κι αυτό το κόμπλεξ (δε μπορώ αλλιώς να το ερμηνεύσω) που 'βγαίνει' προς τα έξω από το Χόλιγουντ σχετικά με τον 'ανώτερο τρόπο ζωής των ΗΠΑμερικάνων'. Τους το σερβίρουν από όλες τις πλευρές πρωί-μεσημέρι-βράδυ ότι είναι η πιο ελεύθερη και πιο δημοκρατική χώρα στον πλανήτη... Δηλαδή, στον Καναδά που είναι ακριβώς δίπλα δεν είναι τόσο ελεύθεροι? Ή τόσο 'δημοκρατικοί'? Όποιος έχει ζήσει και στις δύο χώρες καταλαβαίνει. Βέβαια, η 'δημοκρατία' για την οποία συζητάμε στην πράξη είναι η **παντοκρατορία των λόμπι **(και βέβαια κάτι αντίστοιχο γίνεται κι εδώ) αλλά πόσοι θέλουν να το δεχτούν αυτό και να γκρεμίσουν τη φούσκα μέσα στην οποία ζουν?...
Πίσω στο Χόλλυγουντ. Μετρήστε πόσες ταινίες έχουν βγει που λέγονται 'ΑΜΕRΙCΑΝ ...κάτι'.
Να μερικές που μου έρχονται στο μυαλό:American Anthem
American Ninja (& sequels)
American Samurai
American Pie (& sequels)
American Beauty
American Kickboxer (& sequels)
American Sweethearts
American Dream (σε άπειρες εκδοχές!)
American History X
American Graffiti
American Wedding
American Psycho
Αmerican Idol
The Great American... (Chase, Dream Machine, Cowboy, κλπ... συνολικά πάνω από 15 τίτλοι που αρχίζουν έτσι)
The Quiet AmericanA, βγαίνει τώρα και το 'American Haunting', μην το χάσετε!
Επίσης κάτι ακούγεται ότι του χρόνου θα βγει και το 'Zorba the American'.
Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ....
-
Σωστά τα λέει ο skye περι ΗΠΑ και τι είναι. Οι ΗΠΑ είναι ενα τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κράτος (9 εκ. τετραγωνικα χλμ +) με πληθυσμό ΄που αγγίζει τα 300εκ και πολύ απλά οι rednecks ΗΠΑμερικάνοι που έχουμε στο μυαλό μας κατ'εμε είναι μειονώτητα, αν και ισχυρή. Όσο για το Hollywood αν και υπάρχουν πολλά έργα-σκουπίδια αν ψαξεις λίγο θα δεις ότι έχει βγάλει πολύ καλές ταινίες και μάλιστα πολλές.
Υ.Γ. Αν και ο νότος είναι πιο ρατσιστικός, σωβινιστικός κλπ πιστεύω ότι οι νότιοι έχουν 'περισσότερη ψυχή' απο τους βόρειους, είναι πιο ανοιχτοί ή και φιλόξενοι και φυσικά καθόλου σνομπ.
Skye, ζείς ή ζούσες στην Alaska;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
...καθώς και τρόπων σκέψης ένας από τους οποίους είναι το 'αν δε βγάζεις άκρη με το νόμο, πάρε το νόμο στα χέρια σου' (πόσες τέτοιες ταινίες έχω δει... πρέπει να είναι τουλάχιστον τριψήφιο το νούμερο...). Βγαίνει βέβαια που και που και καμιά αφυπνηστική ταινία αλλά κατά τ' άλλα... σαβούρα για να 'περνάει η ώρα'.Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....
ΗΠΑ εναντιον Ιραν "συννεφα πολεμου"