-
Πάτε να κάνετε τον ποπολάρο να αυτοκτονήσει τώρα;;;;;
-
Αδιανοητες καναταλωσεις το Σιτροεν! Προ ολιγου...
Μαρουσι-Πορτο Χελι με το 500αρι (1.2)
Μεση: 6.3λτ/100χλμ
Μεση χαω: 79χαω
Αποσταση: 186χλμ
Συνθηκες: 3 ατομα + μπαγκαζια + A/C + 37-40 βαθμοι λιωνει το κορμιSent from my LG G3
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τα 92 χλμ πως τα διατηρησες στην Κορίνθου- Πατρών θα θελα να ξερα.Δεν ειναι δυσκολο αν δεν εχει κινηση και πολλες νταλικες. Εγω που πηγα Πατρα τον Ιουλιο, οπως εγραψα πριν λιγες σελιδες, με 110 σε Αττικη Οδο κ' Αθηνων-Κορινθου και γυρω στα 90-100 και 70-80, στα ελευθερα κομματια και εργα αντιστοιχα της Κορινθου-Πατρων ειχα μεση στα 90χλμ/ωρα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αδιανοητες καναταλωσεις το Σιτροεν! Προ ολιγου...Μαρουσι-Πορτο Χελι με το 500αρι (1.2)
Συνθηκες: 3 ατομα + μπαγκαζια + A/C + 37-40 βαθμοι λιωνει το κορμιSent from my LG G3
Στην ιδια διαδρομη ειχα παρομοια καταναλωση με 147 1.6 120 αλλα με a/c στο 30% της διαδρομης.
Τα τελευταια 1300 km ειμαι στα 6.7 μεση καταναλωση με αρκετη Αθηνα πριν φυγω για το ταξιδι.
-
Τρελη ζεστη + air condition + υψηλες ταχυτητες αττικη οδο + απειρα φαναρια μεσογειων/μαραθωνος + 4 ατομα + νευρικη οδηγηση γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα =
320 χιλιομετρα με 29 λιτρα βενζινη = μεση καταναλωση 9,06 λτ/100χλμ
Απο τις υψηλοτερες που εχω δει ever! Ουτε σε ταξιδι με 140-150 δεν εχω δει τοσο μεσο ορο! -
Απαπαπα
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αδιανοητες καναταλωσεις το Σιτροεν! Προ ολιγου...
Μαρουσι-Πορτο Χελι με το 500αρι (1.2)
Στην ιδια διαδρομη ειχα παρομοια καταναλωση με 147 1.6 120 αλλα με a/c στο 30% της διαδρομης.
Τα τελευταια 1300 km ειμαι στα 6.7 μεση καταναλωση με αρκετη Αθηνα πριν φυγω για το ταξιδι.
Κανεις πλάκα....
-
Τι εννοεις;
-
Μάλλον εννοεί το 30% της διαδρομής μόνο το A/C, πώς την πάλεψες την ζέστη στην υπόλοιπη;
-
ο δρομος ειναι ολος κατηφορικος εκει που πηγαινεις;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλλον εννοεί το 30% της διαδρομής μόνο το A/C, πώς την πάλεψες την ζέστη στην υπόλοιπη;Ανεμιστήρας, ανοιχτο παραθυρο όταν περναγα από δασος ή κοντα σε θαλασσα. Γενικα δεν θελω το a/c γιατι κυριως κοβει πολύ το συγκεκριμενο αμαξι και κρεμαει.
-
Καταναλωσεις Ford ka κανεις απο προσωπικη εμπειρια?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο δρομος ειναι ολος κατηφορικος εκει που πηγαινεις;Και ανηφορες και κατηφορες. Στις κατηφορες πηγαινα οσο επερνε με το fuel cut off και μερικες φορες και a/c on για να μην χρησιμοποιω τα φρενα. Όταν ανεβαινα εκαιγα 12-14 λιτρα/100 με το γκαζι το πολύ στο 30% πατημενο.
Σε προσφατη καταβαση από Πεντελη σε Νεα Μακρη με το fuel cut off μου εδειξε 1999 km range!
Υπολογισα με τις αποδειξεις βενζίνης και τα χιλιόμετρα που εγραψε το ταξιδι ηταν γυρω στο 6.2 λιτρα /100 χμ ισως λιγο παραπανω γιατι χρησιμοποιησα 2-3 εξτρα λιτρα από την ρεζερβα (το ταξιδι ηταν 975 χμ).
Κατι που παρατηρησα στις κατηφορες σε αυτοκινητοδρομο πρεπει να βγαινει το cruise control γιατι προσπαθει να κρατησει σταθερη ταχυτητα με τα φρενα (αρα μετατρεπεις βενζινη σε θερμοτητα) ενώ με fuel cut off (και βοηθητικα το a/c) φρεναρεις χωρις ουσιαστικη καταναλωση.
-
Δε θυμάμαι να έχει ξαναγραφτει τέτοια κατανάλωση γι'αυτό το αμάξι
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Λάρισα Θεσ/νικη, αποφευγοντας ΜΟΝΟ τα διοδια στο Μακρυχωρι.
Πορτα - Πορτα 185χλμ
Μεση ωριαια 95χλμ/ω περιπου. (μεγιστη 145 για μερικα λεπτα - Σταθερα με 120 στην εθνικη)
Θερμοκρασια απο 33 μεχρι 37 βαθμοι με το ερκονδισιον στους 19 βαθμους φουλ αερα, εκτος απο 15 λεπτα στο Econ που κατεβασα λιγο το παραθυρο για να κανω 2 τσιγαρα.
Ειχα συνεπιβατη + 2 βαλιτσες (και δεν ειχα παει τουαλετα φευγοντας)
Καμια προσπεραση η νευρικη κινηση εντος των τεμπων (τα εβγαλα αφρεναριστος, μονο με κατεβασμα σε 4η / 3η εγκαιρως) και μεχρι Παντελεημονα.Καταναλωση 7,1λ/100
Πιο 'απαλα' δε γινεται! Passat B5 1.8 4motion Variant (135ps)Σε αντιστοιχες ακριβως συνθηκες, cappάρει στα 10λ/100χλμ κινουμενος ομως με 160άρες αλλα και παλι, προοδευτικα και προνοητικα!
-
BMW 335d τσιπαρισμένη δεν ξέρω πόσα αλόγατα, σταθερά cruise control 120-130χλμ, κατανάλωση 6.1 λίτρα.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
BMW 335d τσιπαρισμένη δεν ξέρω πόσα αλόγατα, σταθερά cruise control 120-130χλμ, κατανάλωση 6.1 λίτρα.Πολύ καλή κατανάλωση για τέτοιων επιδόσεων Diesel.
0-100 σε πόσο; Ρεπρίζ; -
Αθηνα αγρινιο και κατι ψηλα εντος πολης. Συνολο 303χλμ σε χαλαρους ρυθμους.
Καταναλωση υπολογισμενη με γεμισματα 6.27 λιτρα στα 100 χλμ.
VW golf mk4 1.4 -
Ο χρήστης caret έγραψε:
Αθηνα αγρινιο και κατι ψηλα εντος πολης. Συνολο 303χλμ σε χαλαρους ρυθμους.
Καταναλωση υπολογισμενη με γεμισματα 6.27 λιτρα στα 100 χλμ.
VW golf mk4 1.4Παντα με AC.
-
και με κινητήρα διαμαντι ε, να τα λες ολα
Έρευνα Κατανάλωσης