-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
BMW 320 εντός πόλης 12,5 λίτρα/100χλμ μέση κατανάλωση...η κατανάλωση είναι μόνο εντός πόλης μιας κ έβγαλα τον πόλο μπαταρίας κ άρχισε απ' την αρχή...
εκτός πόλης 9,6-10λ/100χλμ με ταχύτητες 150χαω...
Με valvetronic? Πολυ μου φαινεται, αν και συγκριτικα με του νικου ειναι σαφως καλυτερα
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
BMW 320 εντός πόλης 12,5 λίτρα/100χλμ μέση κατανάλωση...
η κατανάλωση είναι μόνο εντός πόλης μιας κ έβγαλα τον πόλο μπαταρίας κ άρχισε απ' την αρχή...
εκτός πόλης 9,6-10λ/100χλμ με ταχύτητες 150χαω...
Με valvetronic? Πολυ μου φαινεται, αν και συγκριτικα με του νικου ειναι σαφως καλυτερα
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Δεν είναι με τον valvotronic, είναι με τον 6κύλινδρο 2170cc που κυκλοφόρησε ως το 2003-2004 αν δεν κάνω λάθος.
Ειδικότερα εκτός πόλης με 120χαω καίει κάπου μεταξύ 8-8,5 λ/100χλμ, με 140χαω γύρω στα 9λ/100χλμ και από 150χαω αρχίζει να πλησιάζει το 10άρι όσο πάει προς 160χαω. -
Mετά από αρκετά χιλιόμετρα σταθεροποιήθηκα στα 6 λιτρα ανά 100 χιλιόμετρα!!!!!!
(έτσι γράφει το εργαλείο) Κασκάι 1600 στη Σάμο!!!!! -
Εχουμε αρχίσει να το πατάμε μου φαίνεται τελευταία.
-
Ανεγκρίστηκε μάλλον.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εχουμε αρχίσει να το πατάμε μου φαίνεται τελευταία. -
Χθες, ταξίδι από Αθήνα προς Γιάννενα με BMW 120i. Μέχρι την παράκαμψη Αγρινίου είχα μέση ταχύτητα 98 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 9,7 λτ/100 χλμ.
Μπαίνω στην παράκαμψη και βάζω το cruise στα 200. Μερικά λεπτά αργότερα και με την ταχύτητα σταθερά εκεί, βγαίνω με μέση κατανάλωση 10,8 λτ/100 χλμ!Έφτασα στα Γιάννενα με μέση στα 10,5 λτ/100 και μέση ωριαία στα 92 χλμ/ώρα.
Η χαμηλή μέση (ταχύτητα και κατανάλωση! ) είναι αποτέλεσμα της βροχής που βρήκα στο σύνολο της διαδρομή, της πολλής κίνησης αλλά και του... τρόμου που μου προκαλούσε η οδήγηση κάποιων οδηγών που με έκαναν πολύ συντηρητικό με το γκάζι!
-
αθήνα ναύπλιο και τούμπαλιν με αρκετά 200ρίσματα και ελάχιστη κίνηση στην ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ πόλη καταγωγής μου...
8,1l/100 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες, ταξίδι από Αθήνα προς Γιάννενα με BMW 120i. Μέχρι την παράκαμψη Αγρινίου είχα μέση ταχύτητα 98 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 9,7 λτ/100 χλμ.
Μπαίνω στην παράκαμψη και βάζω το cruise στα 200. Μερικά λεπτά αργότερα και με την ταχύτητα σταθερά εκεί, βγαίνω με μέση κατανάλωση 10,8 λτ/100 χλμ!Έφτασα στα Γιάννενα με μέση στα 10,5 λτ/100 και μέση ωριαία στα 92 χλμ/ώρα.
Η χαμηλή μέση (ταχύτητα και κατανάλωση! ) είναι αποτέλεσμα της βροχής που βρήκα στο σύνολο της διαδρομή, της πολλής κίνησης αλλά και του... τρόμου που μου προκαλούσε η οδήγηση κάποιων οδηγών που με έκαναν πολύ συντηρητικό με το γκάζι!
Ήσουν όντως πολύ συντηρητικός με το γκάζι... Έβαλες το cc και δεν το πατούσες καθόλου...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ήσουν όντως πολύ συντηρητικός με το γκάζι... Έβαλες το cc και δεν το πατούσες καθόλου...
E μα γι' αυτό και έβαλα το cruise control, για την οικονομία!
-
..... ..πολύ συμμετοχικό αυτό!...
-
Cruise control και οικονομία δεν συμβαδίζουν στην Ελλάδα όπου οι αλλαγές κλίσης του οδοστρώματος είναι στην ημερήσια διάταξη.
-
Ενδιαφέρον άρθρο για το πως μετριέται η κατανάλωση
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91252.asp -
Έχει κλειδωθεί το θέμα αλλά κι εδώ καλά είναι.
Επιμελητής στο νοσοκομείο μου ανακοινώνει ότι παρήγγειλε από γνωστό του ένα εξάρτημα που βελτιώνει την κατανάλωση. Γούστο έχει λέω...
-Μαγνητάκι; Ρωτάω.
-Ναι ρε συ μου λέει. Μου είπε ότι θα μειωθεί γύρω στο 10% η κατανάλωση στο SUVΤεσπα αρχίζω να εξηγώ την παπάτζα που επικρατεί μέχρι που συνάδελφος παρεμβαίνει και δηλώνει:
-Όχι ρε συ, τι του λες του ανθρώπου; Δεν ξέρω κι εγώ πόσοι γνωστοί μου το έχουν και έπεσε πολύ η κατανάλωση βενζίνης. Βάλε κι εσύ και θα δεις. -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Έχει κλειδωθεί το θέμα αλλά κι εδώ καλά είναι.Επιμελητής στο νοσοκομείο μου ανακοινώνει ότι παρήγγειλε από γνωστό του ένα εξάρτημα που βελτιώνει την κατανάλωση. Γούστο έχει λέω...
-Μαγνητάκι; Ρωτάω.
-Ναι ρε συ μου λέει. Μου είπε ότι θα μειωθεί γύρω στο 10% η κατανάλωση στο SUVΤεσπα αρχίζω να εξηγώ την παπάτζα που επικρατεί μέχρι που συνάδελφος παρεμβαίνει και δηλώνει:
-Όχι ρε συ, τι του λες του ανθρώπου; Δεν ξέρω κι εγώ πόσοι γνωστοί μου το έχουν και έπεσε πολύ η κατανάλωση βενζίνης. Βάλε κι εσύ και θα δεις.Θα τα βρουνε μετα μην ανησυχεις
-
Οι υπόλοιποι που το βάλαν , γιατροί ήταν να φανταστώ
-
Fiestaki ST πειραγμενο μεση καταναλωση τις τελευταιες μερες 11,5 με 12. Οδηγηση μεχρι 3,000-3,500 σαλ λογω στρωσιματος (παλι)..καιει το ατιμουτσικο αλλα το αγαπαω!!
-
θεσσαλονικη-μπραλος και πισω (~800χλμ) με ταξιδι στην εθνικη στα ~140χλμ/ω και στον μπραλο περισιο γκαζι για παιχνιδι 5.7λ/100
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Έχει κλειδωθεί το θέμα αλλά κι εδώ καλά είναι.Επιμελητής στο νοσοκομείο μου ανακοινώνει ότι παρήγγειλε από γνωστό του ένα εξάρτημα που βελτιώνει την κατανάλωση. Γούστο έχει λέω...
-Μαγνητάκι; Ρωτάω.
-Όχι ρε συ, τι του λες του ανθρώπου; Δεν ξέρω κι εγώ πόσοι γνωστοί μου το έχουν και έπεσε πολύ η κατανάλωση βενζίνης. Βάλε κι εσύ και θα δεις.Η αυθυποβολή έχει απίστευτα αποτελέσματα, μπορείς να δείς ότι θές, κυριολεκτικά
-
Καποτε καποιος συνδύαζε τις σπουδες με υψηλό IQ .Τα απο πανω τον διαψευδουν πανηγυρικώς .
Έρευνα Κατανάλωσης