-
Silencer51 και charmak66 (τι να σημαίνουν άραγε τα νούμερα δίπλα στο nickname; ) έδωσαν δείγμα ούρων! Pik, dsaraf και bebes προστέθηκαν...πρέπει να προσθέσω ακόμα τον n_olympio που δεν έχω όμως πλήρη στοιχεία, αν δεν κάνω λάθος και ο dimsabas που ακόμα δεν φούλαρε το τεπόζιτο για να μας πει τη μέγιστη κατανάλωση...Εμ, βέβαια αν είναι για αντιοικονομική οδήγηση ξέρει μια χαρά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Silencer51 και charmak66 (τι να σημαίνουν άραγε τα νούμερα δίπλα στο nickname; )Είναι για να ρωτάνε κάτι περίεργοι σαν και σένα!
Επίσης βοηθάει στο να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους charmak! Άσε, έχει πήξει ο τόπος...Πέρα από την πλάκα, δεν σημαίνει τίποτα! Απλά μ' αρέσει σαν νούμερο. Το είχα ξεκινήσει σε ένα mail και μού έμεινε...
-
κανονικά σημαίνει ότι εισαι το 66 γεννηθείς? το ξέρεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κανονικά σημαίνει ότι εισαι το 66 γεννηθείς? το ξέρεις?Θα μπορούσε να σημαίνει ότι είμαι και 66 ετών, έτσι δεν είναι;
Ή ότι είμαι ο ξάδερφος του 666-εξαποδώ!
Να πω την αλήθεια, το έμαθα πολύ αργότερα από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ...
-
σωστό και αυτό.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
κανονικά σημαίνει ότι εισαι το 66 γεννηθείς? το ξέρεις?
Θα μπορούσε να σημαίνει ότι είμαι και 66 ετών, έτσι δεν είναι;
Ή ότι είμαι ο ξάδερφος του 666-εξαποδώ!
Να πω την αλήθεια, το έμαθα πολύ αργότερα από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ...
αν ήσουν 66 το 2003που γράφτηκες και παραμένεις 66 το 2006, σίγουρα έχεις σχέση με το 666
-
εγω γιατί γράφτηκα πριν γεννηθώ?????
-
Μαλλον γράφτηκαν οι Παππουδες στο αβαταρ μου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω γιατί γράφτηκα πριν γεννηθώ?????Οι πρώτοι 400 χρήστες πήραν αυτόματα σαν ημερομηνία εγγραφής την degault ημερομηνία του Unix στην πρωτη αναβάθμιση του Φόρουμ! Αρα είσαι παλιός!
-
Ωραία, να μας σέβεστε .. (είμαστε 2)
-
Ο χρήστης charmak66 σε στιγμή απόλυτης ασέβειας έγραψε:
Silencer51 και charmak66 (τι να σημαίνουν άραγε τα νούμερα δίπλα στο nickname; )
Είναι για να ρωτάνε κάτι περίεργοι σαν και σένα!
Επίσης βοηθάει στο να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους charmak! Άσε, έχει πήξει ο τόπος......Με δουλεύει; Μήπως πρέπει να του δείξω το χαρτί από το ψυχιατρείο; Μήπως είμαι ο Θεός ο ίδιος ή ο Υιός του; Όχι, είμαι ο γιατρός. Ναι, είμαι ο γιατρός. Γιατρέ!
-
Silencer51 και charmak66 (τι να σημαίνουν άραγε τα νούμερα δίπλα στο nickname; )
Είναι για να ρωτάνε κάτι περίεργοι σαν και σένα!
Επίσης βοηθάει στο να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους charmak! Άσε, έχει πήξει ο τόπος......Με δουλεύει; Μήπως πρέπει να του δείξω το χαρτί από το ψυχιατρείο; Μήπως είμαι ο Θεός ο ίδιος ή ο Υιός του; Όχι, είμαι ο γιατρός. Ναι, είμαι ο γιατρός. Γιατρέ!
Και γω θα φωνάξω τον θείο μου τον Εξαποδώ να σε κανονίσει!
Ή μήπως τον adis4gr να σε κεράσει τσάι;
-
Silencer51 και charmak66 (τι να σημαίνουν άραγε τα νούμερα δίπλα στο nickname; ) έδωσαν δείγμα ούρων! Pik, dsaraf και bebes προστέθηκαν...πρέπει να προσθέσω ακόμα τον n_olympio που δεν έχω όμως πλήρη στοιχεία, αν δεν κάνω λάθος και ο dimsabas που ακόμα δεν φούλαρε το τεπόζιτο για να μας πει τη μέγιστη κατανάλωση...Εμ, βέβαια αν είναι για αντιοικονομική οδήγηση ξέρει μια χαρά...Πες μου τι σου λείπει και θα προσπαθήσω να βρω στοιχεία.
-
Κατέθεσα κι εγώ τα νουμεράκια μου...Απλώς σημείωσε Νίκο ότι αυτά που σου έστειλα είναι κατόπιν συμβίωσης μόλις ενός μηνός με το ΜΧ-5.
-
Έστειλα και εγώ για το Φιατάκι και έπονται άλλα 2...
-
Ρε Θέμη, πέρασε κιόλας ένας μήνας;
Σήμερα πήγα τη διαδρομή Ληξούρι-Αργοστόλι και πίσω με Impreza STi 340 ίππων. Για λιγότερα από 70 χλμ, το κτήνος κατάπιε περί το 1/4 του ρεζερβουάρ και μάλιστα, με απλώς σβέλτη οδήγηση και περιστασιακά ανοίγματα. Αν σκεφτείτε ότι η 100άρα πωλείται 1.17 στο Ληξούρι , τότε καταλαβαίνετε για τι κόστος χρήσης μιλάμε ... -
funkyreverend sou steila pm,
elpizw na voithise.
-
Ναι ναι, τα είδα!
Μόλις περαστούν θα σας πω και τα ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Θέμη, πέρασε κιόλας ένας μήνας;
Σήμερα πήγα τη διαδρομή Ληξούρι-Αργοστόλι και πίσω με Impreza STi 340 ίππων. Για λιγότερα από 70 χλμ, το κτήνος κατάπιε περί το 1/4 του ρεζερβουάρ και μάλιστα, με απλώς σβέλτη οδήγηση και περιστασιακά ανοίγματα. Αν σκεφτείτε ότι η 100άρα πωλείται 1.17 στο Ληξούρι , τότε καταλαβαίνετε για τι κόστος χρήσης μιλάμε ...Δηλ. lt/100kms?
-
Τα στοιχεία για το προηγούμενο Octavia που είχα:
a) Skoda / Octavia Combi 4x4 1.8T / 2003
β) 205/55-16 / 1390kg
γ) 1.800cc / 150hpδ) μέση 9,58 λ/100χλμ (72.520χλμ)
ε) ελάχιστη 7,4 λ/100χλμ (ταξίδι)
στ) μέγιστη 11,0 λ/100χλμ (ταξίδι)
ζ) μέση εκτός πόλης 9,22 λ/100χλμ (56.490χλμ)θ) ναι, οδηγάω οικονομικά, αλλά όχι αργά
ι) περισσότερες διοαδρομές εκτός πόλης με 2 άτομα + 50 κιλά αποσκευές
κ) εντός/εκτός 22/78 %και για αυτό που έχω τώρα:
a) Skoda / Octavia Combi 4x4 1.8T / 2005
β) 205/55-16 / 1390kg
γ) 1.800cc / 150hpδ) μέση 9,44 λ/100χλμ (32.320χλμ)
ε) ελάχιστη 7,6 λ/100χλμ (ταξίδι)
στ) μέγιστη 10,4 λ/100χλμ (ταξίδι)
ζ) μέση εκτός πόλης 8,87 λ/100χλμ (24.630χλμ)θ) ναι, οδηγάω οικονομικά, αλλά όχι αργά
ι) περισσότερες διοαδρομές εκτός πόλης με 2 άτομα + 50 κιλά αποσκευές
κ) εντός/εκτός 26/74 %
Έρευνα Κατανάλωσης