-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με όριο τα 90km/h και αντίστοιχα τις 3.000 σ.α.λ. σε όλες τις σχέσεις η κατανάλωση του συγκεκριμένου ρεζερβουάρ σταμάτησε στο 6,79lt/100km.
Πολλά καις πάτερ! Ντεφορμέ σε κόβω...
funky,
ΓΙΑΤΙ έχεις getz?Δεν του άρεσε το leon και αποφάσισε να αφοσιώσει τη ζωή και το έργο του στην ανάδειξη της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με όριο τα 90km/h και αντίστοιχα τις 3.000 σ.α.λ. σε όλες τις σχέσεις η κατανάλωση του συγκεκριμένου ρεζερβουάρ σταμάτησε στο 6,79lt/100km.
Τί αυτοκίνητο έχει ο πατέρας?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί αυτοκίνητο έχει ο πατέρας?
Το ήξερα ότι οι δικηγόροι διαβάζουν ότι νά'ναι, αλλά ούτε καν 2-3 δημοσιεύσεις παραπάνω;;;
Ηρωικό Χουνδάι Γκέτσ 1,1! Δεν είναι ραλλίστας εξάλλου!
-
6.8 καίω στο χρέπι sx4 ( 1.6 ) με ταχύτητα 100 km/h στις 2500 σαλ. Έτσι πάω και έρχομαι Χαλκιδική. Αλί Τζαμπαντάν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
funky,
ΓΙΑΤΙ έχεις getz?Γιατί έχασε ένα στοίχημα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
funky,
ΓΙΑΤΙ έχεις getz?Γιατί έχασε ένα στοίχημα...
Η Διεθνης Αμνηστεια δεν μπορει να κανει κατι;Ειναι καταφορη παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων αυτη η ποινη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
6.8 καίω στο χρέπι sx4 ( 1.6 ) με ταχύτητα 100 km/h στις 2500 σαλ. Έτσι πάω και έρχομαι Χαλκιδική. Αλί ΤζαμπαντάνΠολλά καίς. Με τέτοιους ρυθμούς αν δεν πεθάνω από την νύστα πρέπει να είμαι γύρω στο 6αρι
-
Με τέτοιες τιμές ξέχασα τί θα πει νύστα. Τύφλα να'χει το redbull
Mάλλον στο αυξημένο ύψος και στην κακή κατά συνέπεια αεροδυναμική οφείλεται.
Το καλό είναι ότι δεν ανεβαίνει πολύ η κατανάλωση αφού ανάβαση στο Καϊμάκτσαλαν με 4 άτομα + εξοπλισμός έγραψε 8,6 όταν πάρκαρα στα 2000μ υψόμετρο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
6.8 καίω στο χρέπι sx4 ( 1.6 ) με ταχύτητα 100 km/h στις 2500 σαλ. Έτσι πάω και έρχομαι Χαλκιδική. Αλί Τζαμπαντάν
Πολλά καίς. Με τέτοιους ρυθμούς αν δεν πεθάνω από την νύστα πρέπει να είμαι γύρω στο 6αρι +1l παραφλού
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολλά καίς. Με τέτοιους ρυθμούς αν δεν πεθάνω από την νύστα πρέπει να είμαι γύρω στο 6αρι +1l παραφλού
Κιβώτιο πότε αλλάζεις είπαμε;
Το λύσαμε το πρόβλημα με το παραφλου κύριος -
Με ένα Polo 1.4 του 98 για 800km στους δρόμους του Ηρακλείου πέτυχα κατανάλωση 6,8/100 km.Δεν είναι και η χαμηλότερη αλλά νομίζω πως είναι οκ.Εννοείται πως δεν έτρεχα ούτε στο ελάχιστο και αλλάζω ταχύτητα το πολύ στις 2500 σαλ.
-
Με το Bora 1.4 η μέση κατανάλωση τόσα χρόνια ήταν γύρω στα 8.5 lt/100Km. Σε περιόδους μετακίνησης κυρίως στο κέντρο της πόλης η μέση κατανάλωση ξεπερνούσε τα 10 lt. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ αρκετά την εξωτερική περιφερειακή και γενικά τα χιλιόμετρα που κάνω είναι αρκετά χαλαρά (μεγαλώσαμε κιόλας ). Το αποτέλεσμα είναι η κατανάλωση στα 3 τελευταία γεμίσματα να είναι 7.1, 6.6 και 6.5 lt/100Km. Είναι ωραία αίσθηση να έχεις 700Km στο μετρητή και να μην έχει ανάψει ακόμη το λαμπάκι της ρεζέρβας! Επίσης, στο τελευταίο service ο μάστορας έβαλε ένα υγρό μέσα για να καθαρίσει η μηχανή κάτι που νομίζω πως βοήθησε στο να μειωθεί η κατανάλωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολλά καίς. Με τέτοιους ρυθμούς αν δεν πεθάνω από την νύστα πρέπει να είμαι γύρω στο 6αρι
Μία φορά γυρνώντας από Βέροια στις 2 το βράδυ μου άναψε το λαμπάκι στην Αλεξάνδρεια... Βενζίνη έβαλα μετά από 60χλμ... Λογικά ήμουν κάπου στο 5, γιατί πρέπει να είχε ακόμα τη μισή ρεζέρβα (κάπου 6 λίτρα, σύμφωνα με την Πεζώ), άρα έκαψα περίπου 3 λίτρα για 60χλμ, άρα 5στα 100...
Με ταχύτητες αυστηρά μέχρι 90χαω, αλλαγές σε καμμία περίπτωση πάνω από 3000σαλ (αλλά να μην πέσουμε και κάτω από τις 2000σαλ που νομίζω ότι δεν κερδίζεις τίποτα) κλειστή θέρμανση / κλιματισμό και φυσικά παράθυρα (ευτυχώς είχε κανονική θερμοκρασία...) και για όσο μπορούσα (δυστυχώς λίγο) εκμεταλλευόμενος το slipstream φορτηγού...
Beat that!
-
630ΧΛΜ μεχτράει τώρα το megane. Είχα φουλάρει και μηδενίσει το μερικό χιλιομετρητη. Έχω ακόμα να κάνω μερικά χλμ πριν ανάψει το λαμπάκι. Καλά είναι.
-
Βρε παιδιά είναι δύσκολο να οδηγάς ατμοσφαιρικό ταξιτζίδικα με 'κόφτη' στις 2500-3000.... μπράβο σας που τα καταφέρνετε εγώ το προσπαθώ αλλά δυσκολεύομαι...
Αύριο θα πάω ταξίδι, χαλαρά οπότε μπορεί να δοκιμάσω και λιγάκι slipstreaming σε καμιά ζωηρή νταλίκα. Από πρόχειρη παρατήρηση υπάρχει σαφής και σημαντική βελτίωση, αύριο ίσως εμβαθύνω! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε παιδιά είναι δύσκολο να οδηγάς ατμοσφαιρικό ταξιτζίδικα με 'κόφτη' στις 2500-3000....Mεσα στην πολη δε χρειαζεται παραπανω, ιδιαιτερα εαν το οφελιμο ροπης βρισκεται εκει γυρω.
Εκτος πολης, με μια καλη 5η ή 6η εχεις 140+, αναλογα με το αμαξι. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε παιδιά είναι δύσκολο να οδηγάς ατμοσφαιρικό ταξιτζίδικα με 'κόφτη' στις 2500-3000.... μπράβο σας που τα καταφέρνετε εγώ το προσπαθώ αλλά δυσκολεύομαι...
Αύριο θα πάω ταξίδι, χαλαρά οπότε μπορεί να δοκιμάσω και λιγάκι slipstreaming σε καμιά ζωηρή νταλίκα. Από πρόχειρη παρατήρηση υπάρχει σαφής και σημαντική βελτίωση, αύριο ίσως εμβαθύνω!με το 'slipstreaming σε καμιά ζωηρή νταλίκα', το μονο που μπορεις να κερδισεις ειναι να αυξησεις τις πιθανοτητες σου για ατυχημα, και αναλογως του δρομου, να δυσκολεψεις τη ζωη των λοιπων οδηγων. Και ολο αυτο γιατι? Για να κερδισεις 0,5λ/100?
-
πίσω από νταλίκες--- jeep κτλ δεν μπορώ να κάτσω, ούτε λεπτό, αν δεν έχω ορατότητα αγχώνομαι πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πίσω από νταλίκες--- jeep κτλ δεν μπορώ να κάτσω, ούτε λεπτό, αν δεν έχω ορατότητα αγχώνομαι πάρα πολύ.- πολλα .
-
Κι εγώ το ίδιο. Συν τοις άλλοις 'μαζεύεις' και πολλά πετραδάκια
Έρευνα Κατανάλωσης