-
Το ότι θα έφτανα στο σημείο να χαίρομαι που βρίσκομαι ολλανδία για την βενζίνα, ε πραγματικά δεν το περίμενα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το ότι θα έφτανα στο σημείο να χαίρομαι που βρίσκομαι ολλανδία για την βενζίνα, ε πραγματικά δεν το περίμεναπως αλλαζουν οι ρολοι................ μια απο τα ιδια λεει φιλος που σπουδαζει στη Γαλλια.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...
εσείς έχετε φθηνή βενζίνη.... εμείς έχουμε ΓΑΠ...Ενώ αν είχαμε Καραμάν, Σαμαρά, Τσίπρα και Παπαρούπα θα άλλαζε κάτι?
Ανάθεμά τους, όλους!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
εσείς έχετε φθηνή βενζίνη.... εμείς έχουμε ΓΑΠ...Ενώ αν είχαμε Καραμάν, Σαμαρά, Τσίπρα και Παπαρούπα θα άλλαζε κάτι?
Ανάθεμά τους, όλους!
Ρε μεγάλε έλεος.... Το ξέρεις πως το λέω και κάτω από ποιο σκεπτικό. Αν είχες Καραμάν δεν ξέρω πως θα ήσουν (που δεν θα είχες καθώς θα είχε χάσει τις εκλογές το Μάρτιο) αλλά σίγουρα τόσο χάλια (σε αυτό το σημείο) αποκλείεται να ήσουν με οποιοδήποτε από αυτούς. Ακόμα και το ηρωϊκό ΚΚΕ να φτάσει το ΦΠΑ 23% (από 1/7) και το φόρο πάνω και από τη Δανία ...... δεν..
Το ΙΧ ήταν πάντα αγελάδα και την άρμεγαν αλλά τώρα απλά έχουν ξεφύγει.
-
Αν είχες Καραμάν δεν ξέρω πως θα ήσουν (που δεν θα είχες καθώς θα είχε χάσει τις εκλογές το Μάρτιο) αλλά σίγουρα τόσο χάλια (σε αυτό το σημείο) αποκλείεται να ήσουν με οποιοδήποτε από αυτούς. Ακόμα και το ηρωϊκό ΚΚΕ να φτάσει το ΦΠΑ 23% (από 1/7) και το φόρο πάνω και από τη Δανία ...... δεν..Αυτό το σκεπτικό προκύπτει από που ακριβώς;;;
Τεσπα, είμαστε... απλά μου έκανε εντύπωση...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν είχες Καραμάν δεν ξέρω πως θα ήσουν (που δεν θα είχες καθώς θα είχε χάσει τις εκλογές το Μάρτιο) αλλά σίγουρα τόσο χάλια (σε αυτό το σημείο) αποκλείεται να ήσουν με οποιοδήποτε από αυτούς. Ακόμα και το ηρωϊκό ΚΚΕ να φτάσει το ΦΠΑ 23% (από 1/7) και το φόρο πάνω και από τη Δανία ...... δεν..
Αυτό το σκεπτικό προκύπτει από που ακριβώς;;;
Τεσπα, είμαστε... απλά μου έκανε εντύπωση...
Από το γεγονός πως ο Καραμαν έλεγε πως η Ελλάδα έχει ήδη περάσει την κρίση ηπιότερα από κάθε άλλη χώρα.
-
...
Ανάθεμά τους, όλους!
Ρε μεγάλε έλεος.... Το ξέρεις πως το λέω και κάτω από ποιο σκεπτικό. Αν είχες Καραμάν δεν ξέρω πως θα ήσουν (που δεν θα είχες καθώς θα είχε χάσει τις εκλογές το Μάρτιο) αλλά σίγουρα τόσο χάλια (σε αυτό το σημείο) αποκλείεται να ήσουν με οποιοδήποτε από αυτούς. Ακόμα και το ηρωϊκό ΚΚΕ να φτάσει το ΦΠΑ 23% (από 1/7) και το φόρο πάνω και από τη Δανία ...... δεν..
Το ΙΧ ήταν πάντα αγελάδα και την άρμεγαν αλλά τώρα απλά έχουν ξεφύγει.
τωρα που ειπες δανία... μία χαρά είναι Μια χαρά περνάμε.... ολοι με τα ποδηλατάκια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από το γεγονός πως ο Καραμαν έλεγε πως η Ελλάδα έχει ήδη περάσει την κρίση ηπιότερα από κάθε άλλη χώρα.
Α... καλά...
-
Golf II (με κινητήρα του ΙΙΙ - single point injection) CL / 1600 cc / 75 hp
Ταξίδι του παππού ηρωικό με γιαγιά, μπαγκάζια, φαγωμένο συμπλέκτη και ξεραμένη φλάτζα κεφαλής, από Ηγουμενίτσα μέχρι Αθήνα, απόσταση 500km -> 7.85 lt / 100 km
-
Νέα Σμύρνη - Κυψέλη - Σούνιο - Κυψέλη - Νέα Σμύρνη
Σύνολο 160+χλμ. Βάσει υπολογιστή ταξιδιού έκαψα 6,6lt/100km. Το Κυψέλη-Σούνιο (μέσω Βουλιαγμένης-παραλιακής) έγινε με ταχύτητες 70-80-90χαώ. Στην επιστροφή - μέσω Κορωπίου, αττικής/περιφερειακής οδού - το 'πάτησα' λίγο παραπάνω (μέχρι 120χαώ στην αττική οδό).
-
Νέο Ηράκλειο -- Σούνιο 11.4
Σούνιο -- Νέο Ηράκλειο 6.8 (να μείνει βενζίνη για την εβδομμάδα)V50 1.8
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Νέο Ηράκλειο -- Σούνιο 11.4
Σούνιο -- Νέο Ηράκλειο 6.8 (να μείνει βενζίνη για την εβδομμάδα)V50 1.8
Double score στην κατηφόρα
-
στο πήγαινε χάρηκα τις στροφές ....
στο έλα την θέα και την μουσική !!! -
Εγώ με την v-power 95άρα έκαψα 6,31... Έβαλα και χθες με την προσφορά, θέλω να δω τι θα κάψει με το 2ο ρεζερβουάρ...
Τα τελευταία γεμίσματα είναι κάπου στο 6,7-7,0 και το 6,31 είναι κάπου 5-10% λιγότερο... Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να δω διαφορά. Ίσως έτυχε βέβαια...
Άλλο βέβαια που θέλει το 206 75 ευρώ για να γεμίσει τα 50 λίτρα του ρεζερβουάρ του...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ με την v-power 95άρα έκαψα 6,31... Έβαλα και χθες με την προσφορά, θέλω να δω τι θα κάψει με το 2ο ρεζερβουάρ...Τα τελευταία γεμίσματα είναι κάπου στο 6,7-7,0 και το 6,31 είναι κάπου 5-10% λιγότερο... Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να δω διαφορά. Ίσως έτυχε βέβαια...
Άλλο βέβαια που θέλει το 206 75 ευρώ για να γεμίσει τα 50 λίτρα του ρεζερβουάρ του...
διαφορά της τάξης του 1~2% είναι φυσιολογική. Απλά είτε η συγκεκριμένη αντλία δεν κλέβει τόσο όσο αυτή της απλής είτε οδηγούσες σαν κότα!!
-
Εγώ πάντα έβλεπα τέτοια διαφορά με τη V-power αλλά από συγκεκριμένο βενζινάδικο το οποίο δυστυχώς άλλαξε ιδιοκτήτη και σήμα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ πάντα έβλεπα τέτοια διαφορά με τη V-power αλλά από συγκεκριμένο βενζινάδικο το οποίο δυστυχώς άλλαξε ιδιοκτήτη και σήμα.Φυλακή?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ πάντα έβλεπα τέτοια διαφορά με τη V-power αλλά από συγκεκριμένο βενζινάδικο το οποίο δυστυχώς άλλαξε ιδιοκτήτη και σήμα.ποιό; (δεν είχε και πολλά shell στην πόλη, ένα απέναντι απ το κολυμβητήριο θυμάμαι)
-
Wagon R 33,75 lit -->417 km =8,09 lt/100
Κυρίως πολη, αλλα και μερικές περιαστικες διαδρομές (η αληθεια ειναι ομως οτι δεν ειχα μποτιλιαρίσματα )Σκουτερ: 150 χιλ, 5,85 λιτ --->3,9 λιτ/100
εκανα και εναν αλλο λογαριασμο:
Outback (πετρέλαιο) MO 7,82 lit/100 --->κοστος καυσιμου 10 λεπτα το χιλιομετρο
Wagon R ΜΟ 8,14 lit/100 --->κοστος καυσιμου 12,3 λεπτα το χιλιομετρο
σκουτερ (150 κ.εκ.) ΜΟ 3,8 lit/100 --->κοστος καυσιμου 5,7 λεπτα το χιλιομετρο
Διαφορετικα οχήματα, διαφορετικη χρηση.
τις τιμες τις εβαλα ενδεικτικα για να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις που εκανα
ενδεικτικές τιμες: Ντιζελ 1,28 €/λιτ
αμόλυβδη 1,52 €/λιτ -
διαφορά της τάξης του 1~2% είναι φυσιολογική. Απλά είτε η συγκεκριμένη αντλία δεν κλέβει τόσο όσο αυτή της απλής είτε οδηγούσες σαν κότα!!
Τα 0,4-0,7 λίτρα στα 100χλμ δεν είναι 1-2%! Είναι μεταξύ 5%-10% για την ακρίβεια! (Υπενθυμίζω αρχικό νούμερο μεταξύ 6,7 και 7...). Number freak;;; Εγώ;;;
Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να δω καμμία διαφορά... Εννοείται φυσικά ότι μία και μόνο μέτρηση δεν λέει κάτι (μπορεί να το πατούσα λιγότερο ή απλά να συνάντησα λιγότερη κίνηση) και γι' αυτό μέχρι να δω τη δεύτερη ένδειξη αναμένω... Την πρώτη φορά που έβαλα v-power πέτυχα ένα επικό μποτιλιάρισμα (έπρεπε να κατέβω κέντρο μία καθημερινή πρωί), οπότε δεν τη μετράω (πάλι όμως ήταν κάπου στο 7...)
Η αντλία είναι η ίδια. Στο ίδιο βενζινάδικο που βάζω εδώ και χρόνια. Θα δούμε...
Έρευνα Κατανάλωσης