-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Άρχισα πάλι τις βόλτες μου...Πετάχτηκα μέχρι Ναύπακτο να δω αν τα κανόνια είναι ακόμη στη θέση τους...
Έκανα βέβαια το γύρο της χώρας αλλά ήταν καλή μέρα και άξιζε.
Έβαλα και λίγο πετρέλαιο στην διαδρομή...μια μέτρηση στη Ναύπακτο ήταν 32,5ευρώ 27,3λίτρα και 555,4 χλμ.
Από εκεί έχω κάνει κοντά 500χλμ αλλά ακόμη δεν το γέμισα.Καλές βόλτες Μήτσο....πέρνα κι απ'τα μέρη μας για καφέ....
Το γέμισα...
44,33ευρώ 38,25 λίτρα 802χλμ...
...ήτοι 4,77 l/100Km.....θηρίο!!!
-
μη ξεχναμε να αναφερουμε τις συνθηκες και το ρυθμο οδηγησης, γιατι και το δικο μου με χαλαρη οδηγηση εκτος πολης βγαζει ευκολα 5,5
-
ψιτροέν ξαρά 1,6 8v
Παρίσι Στρασβούργο 6,4/100
Στρασβούργο-Eindhoven 6,8η τελευταία είναι αρκετά χαμηλή γιατί 80 χλμ τα έκανε σβηστά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να συμπληρώσω ότι την περισσότερη ώρα εγώ 'ηγούμουν', άρα πηγαίναμε με στροφές που 'βόλευαν' το δικό μου αυτοκίνητο. Επίσης, δεν ξεπεράσαμε ποτέ τα 100χαώ.
Μιας και -νομίζω ότι - είσαι από τους λίγους που μπορεί να ενδιαφερθούν ή/και να συγκρατήσουν τη διόρθωση ας το πω :
'ηγούμην' είναι ο παρατατικός του 'ηγούμαι'Ευχαριστώ και για τη διόρθωση και για το σχόλιο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε ειναι κατηφόρα...εχω δει με honda 3 litra σε αυτό τον δρόμο
οκ, απλά το αναφέρω
για εμένα ηταν το μικρότερο νούμερο που εχω δει στο GTI
και πάντα με τη λογική οτι δεν προσπαθούσα να πετύχω το μικρότερο νούμερο, απλά πήγαινα ήρεμα και με τη ροή
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....σε κατηφόρα συνεχώς και χωρίς πάτημα γκαζιού πολύ πιθανόν....ναι βγήκα στον Αγιο Στέφανο και το άφησα να κυλησει
οταν έφτασα Καλλιθεα κυλώντας ειχα μέση ταχύτητα 65 Km/h
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
....σε κατηφόρα συνεχώς και χωρίς πάτημα γκαζιού πολύ πιθανόν....
ναι βγήκα στον Αγιο Στέφανο και το άφησα να κυλησει
...κάπου έβαλα την φωτό των 0,8 λl/100Km από την κατάβαση του Λαϊλιά αλλά δεν τη βρίσκω.....
-
....σε κατηφόρα συνεχώς και χωρίς πάτημα γκαζιού πολύ πιθανόν....
ναι βγήκα στον Αγιο Στέφανο και το άφησα να κυλησει
...κάπου έβαλα την φωτό των 0,8 λl/100Km από την κατάβαση του Λαϊλιάαλλά δεν τη βρίσκω.....
βάλε την άλλη από το ring...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...βάλε την άλλη από το ring...Μπα, σιγά μην το πιστέψουν κι εκείνο....
-
8.3lt/100km αυτή τη φορά, με χρήση απ'όλα: ανοίγματα μέχρι ψηλά, στροφές με τα όσα, οικονομική οδήγηση όπου είναι δυνατόν, πέσιμο στην κίνηση εδώ κι εκεί, μικρές και μεγάλες διαδρομές, ανοιχτοί δρόμοι, στενά, τα πάντα Μια πραγματική μέση ένδειξη δλδ.
Α, 95άρα ΕΚΟ ήταν η βενζίνη.
TSI 140 -
...βάλε την άλλη από το ring...
Μπα, σιγά μην το πιστέψουν κι εκείνο....
Εγώ πάντως δεν το πίστευα. 16 λεπτά γύρος με 60km/h μέση, αν θυμάμαι καλά 9,9 lt; Η Μ3 καίει λιγότερο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ πάντως δεν το πίστευα. 16 λεπτά γύρος με 60km/h μέση, αν θυμάμαι καλά 9,9 lt; Η Μ3 καίει λιγότερο.
καλα για να βγαλεις μεση 60 με τη Μ3 πρεπει να πηγαινεις 5η-6η στις 2500 σαλ.
σιγουρα λιγοτερο απο 9.9 -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μάλλον πρέπει να έχεις προβλήματα οράσεως.......άσε, το βρήκα: Κλασικός Ελληνάραςκι εσύ....
Εάν είδες τα 2 βίντεο, πριν την είσοδο έχει ένδειξη 13:35 και Μέση Κατανάλωση 39,5 l/100Km καθόσον ήταν πάνω από 5' ήδη εν στάση, βλέπεις έχει ουρά για να μπεις........βέβαια το ήξερες αυτό.....
Μετά από 2-3 λεπτά λοιπόν έγινε η είσοδος (άρα ας υποθέσουμε 13:37), δεν γινόταν να βγει κάμερα στην είσοδο, απαγορεύεται και σε ελέγχουν.....βέβαια το ήξερες κι αυτό.....
Η έξοδος έγινε και πάλι χωρίς την παρουσία κάμερας αλλά εάν ήσουν προσεκτικός, στο 05:30 του 2ου μέρους και πολύ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, θα δεις την ένδειξη ώρας στο BC να δείχνει 13:51, λογικό μεν το 13:53 που δείχνει μετά στο πάρκινγκ και ξέρεις, έχει ουρά κι εκεί να μπείς.....βέβαια το ήξερες κι αυτό.....
Άρα συνολική διάρκεια γύρου πίστας 14 λεπτά και κάτι ψιλά, για οδήγηση υπό βροχή, με ένα απλό sedan diesel (ούτε καν ανάρτηση 'Μ'), χωρίς να τρέχω δίχως αύριο για να κάνω ρεκόρ και χωρίς να έχω ως αυτοσκοπό να τρακάρω ή να σπάσω το αυτ/τό μου και όχι κάποιο νοικιασμένο που δεν με ένοιαζε εάν το ρημάξω........βέβαια το ήξερες κι αυτό.....
Όσο για την κατανάλωση, ήταν 9,6 l/100Km, και πάλι αδιάβαστος......η δε Μέση Ταχύτητα ήταν 66,7 Km/h, και πάλι αδιάβαστος.....
Όταν λοιπόν πας κι εσύ με το καλό s με δικό σου αμάξι στην εν λόγω πίστα και κάνεις παρεμφερή χρόνο και ΜΩΤ, πες μας καταναλώσεις.....μέχρι τότε, πιες καμιά σόδα και χώνεψέ το το 9,6 l/100Km....
ΥΓ: Εάν θες να σου δώσω διεύθυνση και τηλέφωνα για φθηνή ενοικίαση Μ3 πες μου....
.....καλα για να βγαλεις μεση 60 με τη Μ3 πρεπει να πηγαινεις 5η-6η στις 2500 σαλ.
σιγουρα λιγοτερο απο 9.9Με τόσες Μ3 που έχεις οδηγήσει στην εν λόγω πίστα, κάτι θα ξέρεις κι εσύ.....
-
Με τόσες Μ3 που έχεις οδηγήσει στην εν λόγω πίστα, κάτι θα ξέρεις κι εσύ.....
δε χρειαζεται να πας στη πιστα για να καταλαβεις οτι μια Μ3 που κινειται με μεση 66χαω καιει κατω απο 10.
το εχω δει στο δρομο, και οχι μια φορα.
-
ΥΓ: Εάν θες να σου δώσω διεύθυνση και τηλέφωνα για φθηνή ενοικίαση Μ3 πες μου....
Δε χρειάζεται.
Εχει μία στο γκαράζ του. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε χρειαζεται να πας στη πιστα για να καταλαβεις οτι μια Μ3 που κινειται με μεση 66χαω καιει κατω απο 10.
Για πίστα μιλάμε, είσαι εκτός θέματος.....
Δε χρειάζεται.
Εχει μία στο γκαράζ του.Τόσο το καλύτερο, ας πάει εκεί με αυτήν και ας τη δοκιμάσει, ας βγάλει Video και μετά τα σχόλια......
-
Για πίστα μιλάμε, είσαι εκτός θέματος.....
Δε χρειάζεται.
Εχει μία στο γκαράζ του.Τόσο το καλύτερο, ας πάει εκεί με αυτήν και ας τη δοκιμάσει, ας βγάλει Video και μετά τα σχόλια......
δεν ειμαι εκτος θεματος.
αυτο που με το δικο σου αμαξι θεωρεις 'οδηγηση σε πιστα', ειναι χαλαρη βολτα με 5η-6η με τη Μ3, χωρις να χρειαστει ποτε να πατησεις το γκαζι περισσοτερο απο το 1/4.
γιαυτο προκυπτει η χαμηλη καταναλωση.
πιστευα οτι ειναι αυτονοητο, γιαυτο και δε το εγραψα πριν. -
Αν ο ΙΔΙΟΣ οδηγός βάλει την Μ3 στην πίστα θα κάψει πάνω από 12 λίτρα.
Άλλος οδηγός με Μ3 θα μπορούσε να κάψει κάτω από 9 με τέτοια μέση ταχύτητα.Οι ντίζελ της BMW έχουν εξαιρετική κατανάλωση αλλά είναι λιγααάκι ακριβοί.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάναμε με τον αδελφό μου (aserf) 'κόντρα' κατανάλωσης από το σπίτι μας στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι στο Νέο Βουτζά (περίπου 30χλμ). Μπρος-πίσω πηγαίναμε σε όλη τη διαδρομή ώστε να εξασφαλιστεί ίδιος ρυθμός. Αποτέλεσμα: 6,9lt/100km τόσο εγώ (Corolla 1.4 G6) όσο κι εκείνος (Cordoba 1.4) βάσει των υπολογιστών ταξιδιού των αυτοκινήτων. Ισοπαλία.Πριν λίγο κάναμε την ανάποδη διαδρομή με ανάποδη σειρά (μπροστά ο αδελφός μου κι εγώ ακολουθούσα). Το αποτέλεσμα (πάντα βάσει υπολογιστών ταξιδιού): 6,5lt/100km εγώ - 6,7lt/100km εκείνος
Η διαδρομή (για όσους δεν ξέρουν) περιλαμβάνει: Λεωφόρο Μαραθώνος - Λεωφόρο Μεσογείων - Βασιλίσσης Σοφίας - Λεωφόρο Συγγρού.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάναμε με τον αδελφό μου (aserf) 'κόντρα' κατανάλωσης από το σπίτι μας στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι στο Νέο Βουτζά (περίπου 30χλμ). Μπρος-πίσω πηγαίναμε σε όλη τη διαδρομή ώστε να εξασφαλιστεί ίδιος ρυθμός. Αποτέλεσμα: 6,9lt/100km τόσο εγώ (Corolla 1.4 G6) όσο κι εκείνος (Cordoba 1.4) βάσει των υπολογιστών ταξιδιού των αυτοκινήτων. Ισοπαλία.
Πριν λίγο κάναμε την ανάποδη διαδρομή με ανάποδη σειρά (μπροστά ο αδελφός μου κι εγώ ακολουθούσα). Το αποτέλεσμα (πάντα βάσει υπολογιστών ταξιδιού): 6,5lt/100km εγώ - 6,7lt/100km εκείνος
Η διαδρομή (για όσους δεν ξέρουν) περιλαμβάνει: Λεωφόρο Μαραθώνος - Λεωφόρο Μεσογείων - Βασιλίσσης Σοφίας - Λεωφόρο Συγγρού.
Δεν πάτε μέχρι το Σούνιο να δείτε και λίγο θάλασσα?
Έρευνα Κατανάλωσης