-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Λοιπον εχουμε και λεμε Ηγουμενιτσα -Θεσσαλονικη 8.6λιτρα στα 100χιλιομετρα...πολύ καίει!
πάνε πέτα το!!!
-
Suzuki sx4
Κινητήρας 1.6
χλμ 11.110Μέση κατανάλωση 6,2 lt/100χλμ
Διαδρομή Θεσ/νίκη - Χανιώτη.
Καλά δεν είναι?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Suzuki sx4
Κινητήρας 1.6
χλμ 11.110Μέση κατανάλωση 6,2 lt/100χλμ
Διαδρομή Θεσ/νίκη - Χανιώτη.
Καλά δεν είναι?
Mια χαρα!
Το δικο μου (1.2) εκανε για την ιδια διαδρομη 5.6 lt/100... (Βασει TC) -
Να προσθέσω βέβαια saxon ότι οδηγούσα τσίπικα χωρίς ανεβοκατεβάσματα και σκασίματα με ταχύτητα 100 με 120 χλμ/ώρα.
-
σιγά ρε απατεώνες!!!
στο τέλος θα λέτε'θεσσαλονίκη-χανιώτη μέση ταχύτητα 100 χλμ ανά ώρα=γέννησε 20 λίτρα βενζίνη'
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να προσθέσω βέβαια saxon ότι οδηγούσα τσίπικα χωρίς ανεβοκατεβάσματα και σκασίματα με ταχύτητα 100 με 120 χλμ/ώρα.Λογικο.
Και εγω χαλαρα πηγαινα.
(Εκτος απο μια μινι ειδικη απο Σιβηρη-Χανιωτη, μεσα απο το βουνο.... ) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(Εκτος απο μια μινι ειδικη απο Σιβηρη-Χανιωτη, μεσα απο το βουνο.... )
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σιγά ρε απατεώνες!!!
στο τέλος θα λέτε'θεσσαλονίκη-χανιώτη μέση ταχύτητα 100 χλμ ανά ώρα=γέννησε 20 λίτρα βενζίνη'
Την επομενη φορα θα βγαλουμε φωτο με το κινητο ρε...
-
Προηγούμενη ένδειξη από μέτρηση στο βενζινάδικο (μηδενισμός, γέμισμα, μηδενισμός, όπως κάνω πάντα):
6,85lt/100km, διαδρομή σπίτι - δουλειά - σπίτι συνολικά 550 περίπου χλμ με περιφερειακό (=μποτιλιάρισμα + ανηφόρες) + επαρχιακό δρόμο (= καθημερινό σκίσιμο) και αρκετά γρήγορη οδήγηση και φυσικά το AC πάντα αναμένο... not bad... Συνήθως είμαι στα 7-8
edit: Αυτοκίνητο 206 1,6 110ps μοντ. 4ος 2003, χλμ 136.000
-
Γράψτε και με τι αμάξι ρε παιδιά, μη γράφετε μόνο κατανάλωση..
-
A4 2.0 TDI ,το νεο μοντελο.Εκανα 900 χμ στη κυανη ακτη ,με πολυ κινηση σε πολεις ,επαρχιακους και 250χμ σε autoroute με ταχυτητες μεχρι 160.Το κλιμα συνεχεια ανοιχτο .Μεση καταναλωση 7,8 lt/100 km...
Καλα ειναι?Περιμενα λιγοτερο... -
αφου λες πολύ κίνηση? τι να σου πουμε. Αυτό τα αλλάζει όλα
Αμα σταμάτας και κοιτάς τα κορίτσια κάθε 5 λεπτά?
-
-
Ta diesel πρεπει να περάσουν αρκετά χλμ για να πέσει η κατανάλωση τους απ ότι ξέρω, οπότε sois patient
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μετά από 2.100 χλμ εκ των οποίων το 60% εντός πόλεως μέση κατανάλωση 15.7 lt/100.
Σε ταξίδι με 120-170 χλμ μέση 12,7 lt/100
Οχι άσχημα για 3.600 cc 290 PS και 2.320 απόβαρο.(Porsche Cayenne)Στα 3000+ κυβικά (το στύλ χ5,xc90, αυτόματα) μετράω με μικρές ταχύτητες και 10-11 λίτρα.... (μέση σε ταξίδι 80 κμ την ώρα λόγω κίνησης)
Στα 140 μετράω περίπου 14-15
και στην πόλη αν μου κάτσει μέτρια κίνηση 22-25 και στην κίνηση 30+ Ομόνοια, γυρω γύρω όλοι κλπ...)
Αυτό με προσωπική δοκιμή στην Αθήνα και γύρω γύρω.
Οτι και να γίνει δεν εχω δεί μέσα στην πόλη τον υπολογιστή να γράφει κάτω από 14 (Κυριακές κλπ.)
Το νούμερο σου για μέση κατανάλωση μου φαίνεται τρομερά μικρό.
Χτες ήμουνα Θεσσαλονίκη, και πραγματικά η κίνηση είναι πολύ λιγότερη όπως και η θερμοκρασία σας.
παρεπιπτόντως το diesel πάει σύννεφο!!! και οι εξάρες BMW επίσης -
307φορτωμένο μέχρι την κεραία, 2 άτομα, πρόσφατο σέρβις και +0,2 πίεση στα λάστιχα: 7,7 λ/100 χλμ. Ταχύτητες: 130-140 με CC στα καλά κομμάτια, +10χλμ από το όριο στα υπόλοιπα (τέμπη κτλ). Απρόσμενα καλα...
-
Μεγιστη καταναλωση στο Punto, συμφωνα με το TC:
14,5lt/100Km.
-
Mεχρι ωρας εμενα δειχνει 6.1 λιτρα /100 ο TC εχοντας κανει περιπου 100km στην πολη και 200km στην εθνικη(παντα με πολυ οικονομικη οδηγηση).Μολις το ξαναγεμισω θα δω ποσο εκαψε πραγματικα(κανα 7.5 πιστευω θα εχει πραγματικα μιας και 1 λιτρο σφαλμα ειναι στανταρ οτι και να κανεις)
-
Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ τo Wagon R και για τα ταξίδια μου,
...αλλά δε μπορώ να το ρίξω κάτω απο 7,5λιτ (γράφω μέχρι 8+)
και δεν παω πανω απο 120
Μόνο στην απεργία κατάφερα 6,9λιτ/100
Αντε να ερθει το ντίζελ, μηπως δουμε καμια άσπρη μέρα... -
Για να δεις καλη καταναλωση σε εθνικη πρεπει να πηγαινεις το παρα πολυ 100km/h(εγω πχ εχω δει και 5.5 σε εθνικη απο τον TC)
Έρευνα Κατανάλωσης