Mar 3, 2006, 2:42 PM

Εγω πάντως μια φορά γελάστηκα και δεν ξαναγελιέμαι
VAG NEVER AGAIN!!!!!!!!!!
Πήγα και ακούμπησα δεκα Euria το 1999 και πήρα IV Gti γιατί δεν είχα τα 14 που ήθελε το S3 τότε και ήθελα κάτι και καλά sport, και το εξάμηνο χρόνο που ακολούθησε η VAG με ξέσκισε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άρχισε να φοράει τον 1.8Τ όπου έβρισκε μόνο στο Lupo δεν το έβαλε!!!!!!!! έβγαλε εν συνεχεία και τα 180 και το περίφανο Gti τους ήταν υποδιέστερο ακόμα και από το Toledo180 και σαφέστατα υποδιέστερο και από το Octavia τοτε RS που όταν βγήκε μου έπεσαν οι μασέλες!!!!!! Δεν λέω για Cupra γιατί θα πέσει κέραυνος να με κάψει!!!!!
Έβγαλε και το Seat Ibiza FR και τέλος το παιχνιδάκι άντε να δείτε αξία μεταπώλησης !!!!!!! oeo
Αρα ο πελατάκος ακούμπησα το ζεστό χρήμα και το VAG βρήκε τρόπο να μου μηδενίσει την αξία μεταπώλησης!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν να βγάλετε TFSI και το Transporter και το Sharan και αν τα δουλέψτε λίγο θα είναι πιο sport από το V GTI!!!!
Να πάρει ο άλλος V Gti και να του βγει μετά RS+ στα 240hp γιατί θα έχουν εν τω μεταξύ εξέλιξει τον κινητήρα και να το κοιτάς με το κυάλι στο δρόμο!!!! Αμ δε!!!!!
Εγώ είμαι στην κλίμακα 2 αυτών που πλέον βρίζουν!!!! που να ακούσετε και τους Audi!!!!
Κανίβαλλοι εεε κανίβαλοι!!!!!!!!!1