-
Εγω πάντως μια φορά γελάστηκα και δεν ξαναγελιέμαι
VAG NEVER AGAIN!!!!!!!!!!
Πήγα και ακούμπησα δεκα Euria το 1999 και πήρα IV Gti γιατί δεν είχα τα 14 που ήθελε το S3 τότε και ήθελα κάτι και καλά sport, και το εξάμηνο χρόνο που ακολούθησε η VAG με ξέσκισε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άρχισε να φοράει τον 1.8Τ όπου έβρισκε μόνο στο Lupo δεν το έβαλε!!!!!!!! έβγαλε εν συνεχεία και τα 180 και το περίφανο Gti τους ήταν υποδιέστερο ακόμα και από το Toledo180 και σαφέστατα υποδιέστερο και από το Octavia τοτε RS που όταν βγήκε μου έπεσαν οι μασέλες!!!!!! Δεν λέω για Cupra γιατί θα πέσει κέραυνος να με κάψει!!!!!
Έβγαλε και το Seat Ibiza FR και τέλος το παιχνιδάκι άντε να δείτε αξία μεταπώλησης !!!!!!! oeo
Αρα ο πελατάκος ακούμπησα το ζεστό χρήμα και το VAG βρήκε τρόπο να μου μηδενίσει την αξία μεταπώλησης!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν να βγάλετε TFSI και το Transporter και το Sharan και αν τα δουλέψτε λίγο θα είναι πιο sport από το V GTI!!!!
Να πάρει ο άλλος V Gti και να του βγει μετά RS+ στα 240hp γιατί θα έχουν εν τω μεταξύ εξέλιξει τον κινητήρα και να το κοιτάς με το κυάλι στο δρόμο!!!! Αμ δε!!!!!
Εγώ είμαι στην κλίμακα 2 αυτών που πλέον βρίζουν!!!! που να ακούσετε και τους Audi!!!!
Κανίβαλλοι εεε κανίβαλοι!!!!!!!!!1 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
edit [Krusenstern]
Φίλε -KOSTAS- ξέρεις τον popol@ros από χθες και εκφράζεσαι έτσι?
Aπο προχθες...
Γράφτηκες στο φόρουμ, και οι πρώτες σου δημοσιεύσεις είναι 'πέσιμο' σε άλλο χρήστη. Σε παρακαλώ να είσαι πιο συγκρατημένος [moderator Krusenstern]
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
meco,
στην skoda εχουνε και υπερηφανευονται για τον τροπο που στησανε την αναρτηση,
καταφερνοντας παραλληλα να διατηρησουνε μεγαλη ανεση ενω το αμαξι παραμενει βεντουζα.
ειχα αναφερει απο παλια οτι η skoda θα βαλει τις πινελιες της στο RS, κι ας ειναι klopyright group vag οπως ολα.εγραψα και πιο πριν οτι ανεση και 18αρες κανονικα ειναι πολυ δυσκολος συνδιασμος,
και εδω εχουμε ενα αμαξι που το καταφερνει τελεια ή σχεδον τελεια και μας ξυνιζει κιολας..
ρε μπας και δεν εχετε ιδεα πως ειναι η καθημερινοτητα με μεγαλες ροδες?Μου φαίνεται ότι αγνούμε πολλά πράγματα εδώ.
Είπε κανείς οτι το RS δεν έχει κρατήματα? Ότι δεν έχει καλή άνεση ισως?
Όχι είναι η απάντηση και στα δύο.
Το θέμα είναι όμως ότι επειδή η ανάρτησή του είναι μαλακή σε σχέση με του Golf (και του Leon) είναι λιγότερο ευχάριστο στην γρήγορη οδήγηση και προαφανώς δεν εμπνέει για αυτή όσο τα ξαδελφάκια του.
Λογικό είναι άλλωστε ένα μεσαίο sedan να είναι πιο άνετο από ένα Gti hatchback. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό...cpp, έδωσες ρέστα.
Προσωπικά πάντως δε με ενοχλεί αυτό που ενοχλεί εσένα όσι για την αξία μεταπώλησης των Golf IV Gti και των S3 είναι μια χαρά. Έπεσε λίγο με την έλευση του V Gti αλλά και πάλι μια χαρά είναι. -
Εχει δικιο ο κυρ-Κωστας και τα σα'ι'νια του....
Οπως ειχαν δικιο τον καιρο που λοιδωρουσαν τα καγκουροπεριοδικα που εγραφαν για κοντρες αλλα μετα εσπευσαν κι αυτοι να βαλουν στο 'κομματι του του συγχρονου Ελληνικου πολιτισμου τετοιο ενθετο'.Εξαλλου για σκεφτειτε το καλυτερα....
Τι ειναι η Σκοντα??
Μια εταιρεια του πρωην ανατολικου μπλοκ που εβγαζε μετρια αυτοκινητα....
Πως τολμαει λοιπον τωρα και βγαζει ενα τοσο καλο καλο αμαξι που σπαει ταμεια και που σαν εταιρεια στεκεται ισαξια διπλα στις αλλες του ομιλου (κανοντας τον προεδρο να ομολογησει οτι αυτη τη στιγμη ειναι η ποιοτικοτερη μαρκα του ομιλου)....Ποια ειναι η Σκοντα που τολμαει να τα βαλει με τα κομπλεξ του Ελληνα και τις τασεις της αγορας που με το στανιο θελουν να επιβαλλουν τα σα'ι'νια του κυρ Κωστα και του καθε κυρ-Κωστα...
Και με δεδομενο οτι τα περιοδικα αυτοκινητου στο μεγαλυτερο ποσοστο τους αγοραζονται απο περιστασιακους πελατες οι οποιοι κοιτανε βιαστικα για το μοντελο που τους ενδιαφερει και εκτος απο τις φωτογραφιες και τις τιμες απο τα τεστ διαβαζουν το συμπερασμα ε, τι στο διαολο να μη δειξουμε κι εμεις στον καλο μας πελατη οτι τα λεφτα για τη διαφημηση δεν πανε χαραμι...
Μην ειμαστε και πλεονεκτες....Οσο για αντικειμενικοτητα σιγα να μη σταξει η ουρα του γα'ι'δαρου....
Αυτη η εννοια ειναι ultimate για να τη προσφερουν τα περιοδικα αυτοκινητου στους χαχολους και στη πλεμπα....
-
ποιον να 'εμπνευσει' ρε συ meco?
τον πληρωμενο δημοσιογραφο ή τον ιδιοκτητη του?
τις εμπνευσεις του δημοσιογραφου τις ειδαμε παντως..
αν ετσι, ακεφος και χωρις πορωση γυρναγε ηδη 1+ δευτερολεπτα ταχυτερα στην πιστα, φαντασου να ειχε και καμια εμπνευση κιολας..το οτι βεβαια με αυτη τη 'χαλαρη' αναρτηση και τα 'χειροτερα' φρενα φρεναρει σε τοσο εκπληκτικη αποσταση στο τεστ δεν ειναι παραδοξο, ε?
οσο για τον ιδιοκτητη... sorry, αλλα δυσκολα μπορω να φανταστω καποιον να οδηγει octavia rs και να ξενερωνει...
εδω που τα λεμε, ψιλοαστειο μου φαινεταικαι συ ρε cpp, οκ ρε man, μη σκας. shit happens. εχασες 2-3 χιλιαρικα εστω και στη χειροτερη. καλα να εισαι και ολα οκ.
και γω για αούντα πηγαινα και εσκασε μυτη το superb και το χτυπησα και με τα ρεστα το εφτιαξα κιολας και το ασφαλισα.
το business plan του ομιλου ειναι ορατο πλεον (εδω και καιρο) και ο ενημερωμενος καταναλωτης δεν ειναι πολυ δυσκολο να 'μαντεψει' χοντρικα το μελλον..παντως επρεπε να το περιμενεις.. μου θυμισες τωρα ενα φιλαρακι μου που πηγε και πηρε octavia5 και ρωτησε -και τον διαβεβαιωσανε κιολας (εδω ειναι το αστειο)- οτι το νεο octavia δεν θα βγει taxi
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ποιον να 'εμπνευσει' ρε συ meco?
τον πληρωμενο δημοσιογραφο ή τον ιδιοκτητη του?
τις εμπνευσεις του δημοσιογραφου τις ειδαμε παντως..
αν ετσι, ακεφος και χωρις πορωση γυρναγε ηδη 1+ δευτερολεπτα ταχυτερα στην πιστα, φαντασου να ειχε και καμια εμπνευση κιολας..οσο για τον ιδιοκτητη... sorry, αλλα δυσκολα μπορω να φανταστω καποιον να οδηγει octavia rs και να ξενερωνει...
εδω που τα λεμε, ψιλοαστειο μου φαινεταιΜη τα βλέπεις έτσι ρε Πέτρο.
Καταρχήν στο ξαναλέω το η διαφορά στην πίστα δημιουργείται στις ευθείες.
Αν το πάμε έτσι, τότε και το Astra OPC είναι καλύτερο από το Golf και το Octavia RS, κάτι που δεν ισχύει με τίποτα!!!!!!Φυσικά και δεν θα ξενερώσει ο ιδιοκτήτης octavia. Aν όμως οδηγήσει πρώτα ένα Golf GTi και μετά μία Οctavia τότε ναι θα ξενερώσει.
Δεν είναι κακό αυτοκίνητο το octavia όπως δεν είναι και το focus ST για παράδειγμα. Απλά αμφότερα έχουν διαφορετικό προσανατολισμό... -
@__[moderator Krusenstern]__
Οταν κανεις μια παρατηρηση, να την κανεις προς την κατευθυνση που πρεπει και οχι προς τα εκει που σε βολευει.Για δες ξανα την ημερομηνια εγγραφης μου, υπολογισε και την ηλικια αυτου που με προκαλεσε και ξανασκεψου τι ακριβως παρατηρηση πρεπει να κανεις.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
....
Φυσικά και δεν θα ξενερώσει ο ιδιοκτήτης octavia. Aν όμως οδηγήσει πρώτα ένα Golf GTi και μετά μία Οctavia τότε ναι θα ξενερώσει.φυσικα και θα ξενερωσει σε αυτη την περιπτωση. αλλα οχι για το λογο που λες εσυ.
βλεπε ποστ CPP στην προηγουμενη σελιδα. -
γμτ παλι εχασα τα μπενελικια!
-
δεν υπηρχανε μπινελικια σπυρο.
μονο κατι σχολια για bmx και τσιχλες.ρε popolare, δεν μας κανεις καννα συγκριτικο bublicious?
ή μηπως συγκριτικο bmx στα μεγαρα? ειναι και η πιστα καταλληλη.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν υπηρχανε μπινελικια σπυρο.
μονο κατι σχολια για bmx και τσιχλες.ρε popolare, δεν μας κανεις καννα συγκριτικο bublicious?
ή μηπως συγκριτικο bmx στα μεγαρα? ειναι και η πιστα καταλληλη..φτου και παλι!
για λεγε τωρα, θα βγει πιο γρηγορη εκδοση απο το RS?
για τετρακουνα ακουγεται τιποτε? -
πιο γρηγορη εκδοση απο το RS θα δινει η Viamar.
λεγεται (τα-τααα) RS ABT και εχει φουλ εργοστασιακη εγγυηση, 1500 ευρω και πολλα αλογα και κιλα ροπης παραπανω.τετρακινητα πρεπει να αγορασουνε πρωτα ολοι audi και μετα ισως βγουνε.
-
Ο χρήστης -KOSTAS- έγραψε:
Για δες ξανα την ημερομηνια εγγραφης μου, υπολογισε και την ηλικια αυτου που με προκαλεσε και ξανασκεψου τι ακριβως παρατηρηση πρεπει να κανεις.Τα μέλη αυτού του φόρουμ δεν είναι απλώς μερικά nicknames, αλλά μια μεγάλη παρέα από άτομα που γνωρίστηκαν με τον καιρό (μέσα και έξω του φόρουμ). Δεν αρκεί μια ημερομηνία εγγραφής για να πει κανείς ότι σε γνωρίζει. Ακόμα κι αν διάβαζες καθημερινά το φόρουμ από τότε που γράφτηκες, οι υπόλοιποι δε σε γνωρίζουν, ακόμα κι αν τους γνωρίζεις εσύ, οπότε το 'κοίτα πότε γράφτηκα' δε λέει κάτι.
Φιλικά
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
πιο γρηγορη εκδοση απο το RS θα δινει η Viamar.
λεγεται (τα-τααα) RS ABT και εχει φουλ εργοστασιακη εγγυηση, 1500 ευρω και πολλα αλογα και κιλα ροπης παραπανω.τετρακινητα πρεπει να αγορασουνε πρωτα ολοι audi και μετα ισως βγουνε.
λεγε αλογα και ροπη....!
-
θεμη ο popolaros γνωριζει καλα ποιος ειναι ο κ. -KOSTAS-
φαινεται αλλωστε νομιζω..Ο χρήστης σπυρος έγραψε:
λεγε αλογα και ροπη....!
οχι!
παντως οταν ειχα παει προσφατα στο εργαστηρι του abt ειχα δει που μελεταγανε για ενα νεο προγραμμα του οικου για 2.0tfsi που διαβαζει απο τους σενσορες τη βενζινη και αναλογα τα οκτανια/ποιοτητα ειναι δυναμικο.
απο 200 αλογα με 4-5 κιλα ροπη παραπανω με τη χειροτερη βενζινη,
μεχρι 260+ και πολυ ροπη με πολλα οκτανια (και ισως αλλη τρομπα)περα απο αυτο, υπαρχει ηδη το γνωστο απο το golf gti abt (του οποιου τα συγκριτικα του με ολα τα αλλα προγραμματα των επισημων οικων βρισκονται καπου εδω μεσα στο αντιστοιχο θεμα)
αυτο απο οτι θυμαμαι εχει μεγιστες τιμες σχετικα χαμηλες (~230hp?) αλλα ειναι τραπεζι και φυσεκι και πυροβολαει παντου και παντα. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
....
Φυσικά και δεν θα ξενερώσει ο ιδιοκτήτης octavia. Aν όμως οδηγήσει πρώτα ένα Golf GTi και μετά μία Οctavia τότε ναι θα ξενερώσει.φυσικα και θα ξενερωσει σε αυτη την περιπτωση. αλλα οχι για το λογο που λες εσυ.
βλεπε ποστ CPP στην προηγουμενη σελιδα.Δυο πολυ καλοι μου φιλοι αγορασαν προσφατα αυτοκινητο.
Στις συζητησεις που καναμε επεμεινα να μην αποφασισουν αν δε περιμενουν λιγο καιρο για να κανουν test Drive στο Octavia II RS.O ενας με ακουσε πηγε σε μια αντιπροσωπεια και επειδη δεν ειχαν το ΙΙ για τεστ του εδωσαν το Ι .
Τελικα ο φιλος μου περιμενει το ΙΙ RS το οποιο με το κλειδι στο χερι θα του στοιχισει 28 χιλιαρικα.Ο αλλος πηγε και παρηγγειλε ενα Α3 1.6FSI που μαζι με καποια λιγα εξτρα του στοιχισε 27,5 χιλιαρικα....
Eρωτηση:
Ποιος ξενερωνει??Σημ.Οχι αυτος που παρηγγειλε το ΙΙ RS δεν εχει μεταφορικη εταιρεια, δεν εχει οικογενεια και το προηγουμενο αμαξι του ηταν ενα Xsara VTS.....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γμτ παλι εχασα τα μπενελικια!κι εγώ δεν είναι να λείπει κανείς
(ακόμα να κλειδωθεί)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι εγώ δεν είναι να λείπει κανείς
(ακόμα να κλειδωθεί)
καλως τον ξενερωμενο gtiακια
-
http://www.topgear.com/drives/E2/A8/roadtests/22/01.html
Δείτε και το τεστ του Top Gear. Μάλλον οι 4Τ δεν έχουν και τόσο άδικο:
'Where the Octavia loses out, however, is in the dynamics. Bearing in mind it shares most of its underpinnings with the German hatch, too, the vRS is noticeably less agile. ' -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κι εγώ δεν είναι να λείπει κανείς
(ακόμα να κλειδωθεί)
καλως τον ξενερωμενο gtiακια
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.-
Περιοδικο 4τ: you must be joking!