-
Ο χρήστης Daphne έγραψε:
γ) Επειδή χρειάζομαι λίγο άμεσα να πάρω αυτοκίνητο, η ασφάλεια με καλύπτει χωρίς δίπλωμα στα χέρια μου?Το δίπλωμα σου ισχύει από την ημέρα που πέρασες επιτυχώς τις εξετάσεις, ανεξαρτήτως του πότε εκδώθηκε το χαρτί.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Γίνεται σίγουρα στα ΚΕΠ, το έκανε φίλος. Δεν ξέρω αν μπορείς να πας κατευθείαν στο Συγκοινωνιών. Πάντως λόγο να το κάνεις δεν έχεις..
Μέχρι να πάρεις τη νέα άδεια, σου δίνουν αυτοί μια φωτοτυπία της παλιάς, σφραγισμένη κατάλληλα.
Αν γίνεται στα ΚΕΠ, έφυγα τώρα να το κάνω .
Τα ΚΕΠ δεν είναι πρόβλημα (ακόμα και τώρα με τον Α.Μ.Κ.Α.) και κάποια όπως λες είναι ανοιχτά μέχρι τις 19.00
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Στο υπογράφω, γίνεται
http://www.kep.gov.gr/portal/page/porta ... ry?sid=760 -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Γίνεται σίγουρα στα ΚΕΠ, το έκανε φίλος. Δεν ξέρω αν μπορείς να πας κατευθείαν στο Συγκοινωνιών. Πάντως λόγο να το κάνεις δεν έχεις..
Μέχρι να πάρεις τη νέα άδεια, σου δίνουν αυτοί μια φωτοτυπία της παλιάς, σφραγισμένη κατάλληλα.
Αν γίνεται στα ΚΕΠ, έφυγα τώρα να το κάνω .
Τα ΚΕΠ δεν είναι πρόβλημα (ακόμα και τώρα με τον Α.Μ.Κ.Α.) και κάποια όπως λες είναι ανοιχτά μέχρι τις 19.00
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Στο υπογράφω, γίνεται
http://www.kep.gov.gr/portal/page/porta ... ry?sid=760Τωρα μπήκα για να γράψω το ίδιο λινκ, προς ενημέρωση όλων!
σε ευχαριστώ . -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οδηγάνε καλύτερα (ασφαλέστερα) όχι επειδή έχουν καλύτερους δασκάλους, αλλά επειδή η αστυνόμευση τους έχει κάνει αρνάκια.
Κατά τ'άλλα, κι αυτό το χύμα εμένα δε μου αρέσει. Πάνε σα ρομποτάκια, αλλά σε κάτι στιγμές κάνουν απίστευτες κοτσάνες οι Αμερικάνοι. Προσωπικά υποστηρίζω σαφώς ένα σύστημα που θα εξετάζει οδηγικές ικανότητες, αποφυγές εμποδίων, αντιδράσεις σε μικτές συνθήκες κτλ, χωρίς να είναι εύκολο το λάδωμα.Και μιας και μιλάμε για Αμερική (sorry για το off topic), να τονίσω ότι έχουν 4-way STOP signs και μπορούν να κάνουν δεξιά στο φανάρι όταν είναι κόκκινο (αν δεν έρχεται κανείς).
Δεξια σε κοκκινο δεν μπορεις να κανεις σε ολες τις πολιτειες νομίζω.
Διπλωμα και εγω θελω να αλλαξω γιατι εχω και εγω μικρο πορτοφολι.....πιο πολυ χωρο θελω για ταυτοτητα διπλωμα κας καρντ κλπ παρα για λεφτα ταυτοτητα και διπλωμα απλα τα 'κλεινω' αναμεσα στο πορτοφολι γιατι οπως ειπαμε ειναι μικρο.
Δεν θα παω τωρα να το αλλαξω....αλλα οταν παω θα δηλωσω κλοπη....το θελω το διπλωματακι μου
Άστο καλύτερα, αν το χάσεις ή στο κλέψουν πάει + 30 ευρώ...στο λέω γιατί το είχα χάσει και το νέου τύπου πήγε κοντά 80...
-
Eiμαι κάτοχος το κλασσικού παλαιού τύπου διπλώματος οδήγησης.
Θα ήθελα όμως να αποκτήσω δίπλωμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω εκτός ΕΕ (βασικά Ασία) εαν γίνεται. Γνωρίζετε εαν τα νέου τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός ΕΕ?
ευχαριστώ
-
στο ΥΠ.ΜΕΤ. που εκανα αιτηση αντικαταστασης μου το εδωσαν παλι πισω και το παρεδωσα με την παραλαβη του νεου μετα απο 10 περιπου μερες.
ουτε χαρτια για να κυκλοφορω προσωρινα ουτε τιποτα!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
στο ΥΠ.ΜΕΤ. που εκανα αιτηση αντικαταστασης μου το εδωσαν παλι πισω και το παρεδωσα με την παραλαβη του νεου μετα απο 10 περιπου μερες.ουτε χαρτια για να κυκλοφορω προσωρινα ουτε τιποτα!!!
Ακριβώς το ίδιο και σε μένα
-
Δε γνωρίζω αν έχει συμβεί σε κανένα άλλο πάντως έχετε το νου σας όταν γίνεται αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησης με νέου τύπου.
Στη δική μου περίπτωση ξέχασαν να σημειώσουν ότι κατέχω και άδεια οδήγησης μηχανής οπότε σημείωσαν μόνο την κατηγορία Β και τίποτα στην κατηγορία Α.
Ευτυχώς το διαπίστωσα επιτόπου οπότε το δέχτηκαν αμέσως ρίχνοντας απλά μια ματιά στο παλιό.
Αναμένω λοιπόν το σωστά συμπληρωμένο δίπλωμα._
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Eiμαι κάτοχος το κλασσικού παλαιού τύπου διπλώματος οδήγησης.Θα ήθελα όμως να αποκτήσω δίπλωμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω εκτός ΕΕ (βασικά Ασία) εαν γίνεται. Γνωρίζετε εαν τα νέου τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός ΕΕ?
ευχαριστώ
8es international poy einai san bibliaraki kai exei isxyei 1 xrono an 8ymamai kala.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Eiμαι κάτοχος το κλασσικού παλαιού τύπου διπλώματος οδήγησης.
Θα ήθελα όμως να αποκτήσω δίπλωμα που να μπορώ να χρησιμοποιήσω εκτός ΕΕ (βασικά Ασία) εαν γίνεται. Γνωρίζετε εαν τα νέου τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός ΕΕ?
ευχαριστώ
8es international poy einai san bibliaraki kai exei isxyei 1 xrono an 8ymamai kala.
Eκδιδονται μεσω ΕΛΠΑ και το κοστος ειναι περι τα 70 euro !
-
Έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμα στς 9/6.Δεν έπρεπε να το έχω στο χέρι;Εκτος απο την σχολή οδηγών,απο που αλλου μπορώ να μάθω;
Υ.Γ Είχα την πρωτοτυπια να μην με πουν οτι περασα,το έμαθα απο τον δασκαλο.
Υ.Γ Είμαι νέος στο φόρουμ. -
Απο το Υπουργειο Μεταφορων. Με ενα γρηγοροσημο το παιρνεις αμεσα στα χερια σου. Εκτος αν υπαρχει καθυστερηση λογω πλαστικης καρτας.
ΥΓ: Ναι οι εξεταστες σε περνουν αφου ερθουν σε συνεννοηση με τον δασκαλο για το αν εχει λαδωθει καταλληλα η μηχανη κτλ.
ΥΓ2: Καλως ηρθες και καλη παραμονη! -
Λεω σιγα σιγα να αρχισω να παιρνω τηλ.για το διπλωμα.Στο τμημα συγκοινωνιων να παρω τηλ; ή στην σχολή;
-
Με την σχολη να δεις σε τι φαση βρισκονται αυτοι σε σχεση με την εκδοση του διπλωματος. Αν ειναι σε περιοδο αναμονης και δεν εχει εκδοθει/αποσταλει, επικοινωνεις κι επισκεπτεσαι το τμημα συγκοινωνιων.
-
Θα ξαναπαω μια βολτα στην σχολη.Αν με πουν γιοκ ελα απο βδομαδα,θα παρω τηλ στο συγκοινωνιων.
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
Έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμα στς 9/6.Δεν έπρεπε να το έχω στο χέρι;Εκτος απο την σχολή οδηγών,απο που αλλου μπορώ να μάθω;Κατεθεσα ολα τα απαιτουμενα για αντικατασταση διπλωματος .
Στο προσωρινο εγγραφο που μου εδωσαν αναγραφεται επι λεξει (για να διατηρησω και το συντακτικο!!) 'Παραλαβη της αδειας στις 30 ημερες'.Νομιζω οτι μπορεις να κανεις λιγακι ακομα υπομονη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμα στς 9/6.Δεν έπρεπε να το έχω στο χέρι;Εκτος απο την σχολή οδηγών,απο που αλλου μπορώ να μάθω;
Κατεθεσα ολα τα απαιτουμενα για αντικατασταση διπλωματος.Στο προσωρινο εγγραφο που μου εδωσαν αναγραφεται επι λεξει (για να διατηρησω και το συντακτικο!!) 'Παραλαβη της αδειας στις 30 ημερες'.
Νομιζω οτι μπορεις να κανεις λιγακι ακομα υπομονη.
Άλλο αντικατασταση και αλλο οτι το παιρνεις πρωτη φορα.Εμενα με ειπανε πανω-κατω στις 20 μερες.
-
Ακομα δεν ηρθε...
-
Παιιδια αυριο που κανουν απεργια οι δημ.υπαλληλοι,το τμημα συγκοινωνιων της περιοιχης μου δεν θα δουλεύει ε;Σας παρακαλω απαντηστε.
-
oχι
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ