-
Αν τα πίστευε αυτά που έλεγε, ναι!
Αλλοιώς έκανε χοντρή πλάκα! -
Μάλιστααα...
Από επιστολές τύπου 'σ'ευχαριστώ μεγάλε πατερούλη που μου έδειξες το δρόμο της αρετής και άλλαξες τη ζωή μου' ,περάσαμε στο άλλο άκρο.
Αν κάποιοι έχουν παράπονα από το κοινό του φόρουμ (μέσα στους 4Τ) θα έπρεπε να βρούν πιο κομψό τρόπο να μας το πούν. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είχε καί μία σύντομη θητεία ώς σάκος του μπόξ μού είπανε.
Αλήθεια;; Ποιος προπονήθηκε;;; Αλήθεια;;; Για αυτό θα σταμάτησε να γράφει.
Εχμ... ένα αυτοκινητιστικό κλαμπ ΟΛΟΚΛΗΡΟ αν θυμάμαι καλά...
δεν θυμάμαι ποιο όμως
ε θα ηταν προπονηση διαρκείας τότε... πάντως αν ένα ολόκληρο κλαμπ τα εβαλε με έναν (ακόμα και αν ήταν τόσο μ@λ@κ@ς) δεν ήταν και σπουδαίο κατόρθωμα..
εχμ... βασικά... ΕΝΑΣ πήγε να τα βάλει με ΟΛΟΚΛΗΡΟ κλαμπ
Αυτό το club είναι το TFRC!!
Μιλάμε παιδιά για τρελά posts και προσβολές!!! -
Εν ψυχρώ, πλέον, εγώ συνεχίζω να βρίσκω τη δημοσίευση της επιστολής αυτής παράξενη, εκτός και έγινε έρευνα και υπάρχει πράγματι αυτός ο άνθρωπος και είναι ό, τι λέει ότι είναι και επιβεβαίωσε την πατρότητά της.
Τι θέλησαν δλδ οι φίλοι μας των 4τ να δείξουν στους αναγνώστες τους;
Θα συνεχίσω, εννοείται, να αγοράζω το περιοδικό, αλλά αυτή η δημοσίευση με ενόχλησε, για πρώτη φορά εδώ και 20 - 25 χρόνια...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εν ψυχρώ, πλέον, εγώ συνεχίζω να βρίσκω τη δημοσίευση της επιστολής αυτής παράξενη, εκτός και έγινε έρευνα και υπάρχει πράγματι αυτός ο άνθρωπος και είναι ό, τι λέει ότι είναι και επιβεβαίωσε την πατρότητά της.Τι θέλησαν δλδ οι φίλοι μας των 4τ να δείξουν στους αναγνώστες τους;
Θα συνεχίσω, εννοείται, να αγοράζω το περιοδικό, αλλά αυτή η δημοσίευση με ενόχλησε, για πρώτη φορά εδώ και 20 - 25 χρόνια...
Συνονόματε αυτό είπα και εγώ παραπάνω.. Δεν καταλαβαίνω το λόγο της δημοσιευσης μιας τέτοιας επιστολής. Ακόμα και αν ο συγγραφέας της είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει στο περιοδικό. Ισως για να δώσουν και βήμα στην άλλη πλευρά;;;;
Ναι αλλά τα πράγματα είναι απλά. Σου αρέσει το περιοδικό; το αγοράζεις και το διαβάζεις. Δεν σου αρέσει;; Αγοράζεις κάτι άλλο και ΔΕΝ ασχολείσαι με το περιοδικό...
Ελπίζω να έχουμε μια απάντηση κάποια στιγμή από τον κ. Κ.Κ.
-
Αν κάτι σε ενοχλεί σημαίνει ότι ισχύει...Οπότε καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε.
Αν κάποιον πρέπει να κατηγορήσετε αυτός δεν είναι ο ΧρονοΒλάκας, αλλά την σύνταξη του περιοδικού που δίνει βήμα σε αυτόν. Αν στείλω εγώ μια επίστολή και χαρακτηρίσω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα την δημοσιεύσουν; Μάλλον όχι...Με λίγα λόγια η αγαπημένη σας σύνταξη του περιοδικού σας εκθέτει...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Με λίγα λόγια η αγαπημένη σας σύνταξη του περιοδικού σας εκθέτει...Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού η δημοσίευση κάποιας επιστολής δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα αποδοχή των μηνυμάτων που η τελευταία θέλει να περάσει. Απλά εγώ πιστεύω πως στο περιοδικό θέλουνε να γίνει λίγος τζερτζελές, να περάσουνε 3-4 τεύχη με ανταπαντήσεις έχοντας σαν αφετηρία την επιστολή του χρονομέτρη.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Με λίγα λόγια η αγαπημένη σας σύνταξη του περιοδικού σας εκθέτει...
Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού η δημοσίευση κάποιας επιστολής δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα αποδοχή των μηνυμάτων που η τελευταία θέλει να περάσει. Απλά εγώ πιστεύω πως στο περιοδικό θέλουνε να γίνει λίγος τζερτζελές, να περάσουνε 3-4 τεύχη με ανταπαντήσεις έχοντας σαν αφετηρία την επιστολή του χρονομέτρη.
To να σε χαρακτηρίσω εγώ εσένα χωρίς να έχω επιχειρήματα, το θεωρώ εντελώς ''παιδιάστικο''...αν ο Χρονομέτρης ή ο κάθε Χρονομέτρης έλεγε ότι οι χρήστες του φόρουμ είναι αυτό και αυτό επειδή κάνουν αυτό και εκείνο, τότε θα ήταν σεβαστή η άποψή του...
Τώρα είναι σαν να στείλω εγώ επιστολή στο περιοδικό και να πω ότι ο Καβαθάς είναι ''κάτι'', αλλά να μην έχω επιχειρήματα να το στηρίξω...Λες να το δημοσιεύσουν; Μπα... -
Αν κάποιον πρέπει να κατηγορήσετε αυτός δεν είναι ο ΧρονοΒλάκας, αλλά την σύνταξη του περιοδικού που δίνει βήμα σε αυτόν.Αυτό δεν κάνουμε;
Η αγαπημένη μας; Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις κι εσύ, άντε, πές το.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η αγαπημένη μας; Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις κι εσύ, άντε, πές το.Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση και φυσικά δεν περιλαβάνει το σύνολο των χρηστών του φόρουμ...Εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα;
-
Ψυχραιμία παιδιά, δεν αντέχουν τα νεύρα μας κι άλλη διαφωνία σε λιγότερο από 48 ώρες.
-
Η αγαπημένη μας; Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις κι εσύ, άντε, πές το.
Εγώ έκανα μια γενική διαπίστωση και φυσικά δεν περιλαβάνει το σύνολο των χρηστών του φόρουμ...Εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα;
Ψύχραιμα βρε παιδιά κοιτάτε λίγο και τα emots
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού η δημοσίευση κάποιας επιστολής δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα αποδοχή των μηνυμάτων που η τελευταία θέλει να περάσει. Απλά εγώ πιστεύω πως στο περιοδικό θέλουνε να γίνει λίγος τζερτζελές, να περάσουνε 3-4 τεύχη με ανταπαντήσεις έχοντας σαν αφετηρία την επιστολή του χρονομέτρη.
...και στο κάτω κάτω, ίσως θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν άντερα να δημοσιεύουν και την αντίθετη άποψη, όσο ακραία κι αν είναι αυτή. Εγώ δεν το βρίσκω τόσο κακό. Ειλικρινά θα μ'ενδιέφερε η θέση κάποιου από το περιοδικό επ'αυτού πάντως.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και στο κάτω κάτω, ίσως θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν άντερα να δημοσιεύουν και την αντίθετη άποψη, όσο ακραία κι αν είναι αυτή. Εγώ δεν το βρίσκω τόσο κακό. Ειλικρινά θα μ'ενδιέφερε η θέση κάποιου από το περιοδικό επ'αυτού πάντως.
+1
-
Λοιπόν ρώτησα δύο κορίτσια απο νομική αν γνωρίζουν κάποιον καθηγητή Νικήτα Αργυρίου αλλά δεν γνωρίζουν.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Λοιπόν ρώτησα δύο κορίτσια απο νομική αν γνωρίζουν κάποιον καθηγητή Νικήτα Αργυρίου αλλά δεν γνωρίζουν.Καλά γιατί χάνεις το χρόνο σου;; Όσο αυτός είναι καθηγητής σε Α.Ε.Ι άλλο τόσο και εγώ θα αγοράσω Maybach..
-
Ο ''κύριος'' Χρονομπούφος είναι καθηγητής στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της Πάτρας.
-
ωχ... πώς θα πάρω τη Maybach....;;;;;
-
Χαχααχαχχαχαχαχα....έχασες...Τουλάχιστον αγόρασε μια Phantom
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπόν ρώτησα δύο κορίτσια απο νομική αν γνωρίζουν κάποιον καθηγητή Νικήτα Αργυρίου αλλά δεν γνωρίζουν.
Καλά γιατί χάνεις το χρόνο σου;; Όσο αυτός είναι καθηγητής σε Α.Ε.Ι άλλο τόσο και εγώ θα αγοράσω Maybach..
Maybach??? Έλα μωρέ τώρα πάρε κατι πιο ενδιαφέρον!
Σελίδα 208 του τεύχους Μαρτίου