-
Εμένα μου φαίνεται εγωιστικό να καώ όταν πεθάνω..Τα σκουλήκια έχουν κάθε δικαίωμα να με φάνε και δε θα τους στερήσω το γεύμα..
Εκτός αυτού δε μου αρέσει σαν ιδέα να πεθάνω και να γίνω στάχτη..Θέλω να υπάρχω έστω και ώς πτώμα.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται εγωιστικό να καώ όταν πεθάνω..Τα σκουλήκια έχουν κάθε δικαίωμα να με φάνε και δε θα τους στερήσω το γεύμα..
Εκτός αυτού δε μου αρέσει σαν ιδέα να πεθάνω και να γίνω στάχτη..Θέλω να υπάρχω έστω και ώς πτώμα..Aμα πεθάνεις φίλε μου είτε σε ρίξουν στο ρέμα είτε στη θάλλασα είτε γίνεις λίπασμα ένα και το ίδιο είναι.
-
ρε ουρτ που λέει και ο pasxos. Δεν θα ψοφήσουμε ποτέ
Μην μου βάζετε ιδέες ...θα ζητήσω να με στείλουν με αστρική κάψουλα στο υπερπέραν να παίζει μέσα και ατμοσφαιρικά άσματα
-
Δεν μπήκε και κανένας χέστης μέσα μια σε μαύρη τρύπα να μας τι γίνετε
Γι αυτό να τις λέτε τις γκόμενες 'δώστο μωρή τι το φυλάς,θα πεθάνεις και θα στο φάνε τα σκουλήκια'
-
ρε νεκροι ειμαστε,ο ανθρωπος γενιεται οταν πεθανει.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε νεκροι ειμαστε,ο ανθρωπος γενιεται οταν πεθανει.Επικοινωνείς με κάποιον απ το υπερπέραν?
-
με τον ΔΙΑ μα τον ΔΙΑ
-
με τον ΔΙΑ μα τον ΔΙΑO Δίας δε μιλάει με πτώματα....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
με τον ΔΙΑ μα τον ΔΙΑ
O Δίας δε μιλάει με πτώματα....
σοβαρα,αει στο διαολο,δεν το ηξερα.
-
με τον ΔΙΑ μα τον ΔΙΑ
O Δίας δε μιλάει με πτώματα....
σοβαρα,αει στο διαολο,δεν το ηξερα.
Εμείς δεν έχουμε διάολο,μάλλον μ' αυτόν μιλάς
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ γενικά το βρίσκω τραγικό να χρειαστεί να δώσω (ή οι συγγενείς μου) λεφτά για να κάνω το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, να ΨΟΦΗΣΩ. Ας με φάνε τα σκυλιά. Ή ακόμα καλύτερα θα με δώσω σε καμιά ιατρική να κάνουν χαβαλέ οι φοιτητές.
Και στην κηδεία θα χει αλκοόλ όχι καφέ, κουλουράκια και αηδίες. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....δεν θέλω να εκμεταλλεύονται το θάνατό μου παπάδες και κοράκια ζητώντας όσα τους κατέβει.
Τέλος, δεν θέλω μνημόσυνα.............
Με την καύση δε σημαίνει ότι δε θα εκμεταλλευτεί κανείς τον θάνατός σου..... παπάδες , κοράκια και μνημόσυνα δε θα τα γλιτώσεις......
-
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4698612
Μπλοκο στο κεντρο αποτεφρωσης. Εχει ενδιαφερον να δουμε ποσα χρονια (δεκαετιες) θα περασουν συνολικα απο τη συλληψη της ιδεας οχι μεχρι τη νομιμοποιηση ( check ) αλλα μεχρι τη λειτουργια. Αν αυτο γινει ποτε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4698612Μπλοκο στο κεντρο αποτεφρωσης. Εχει ενδιαφερον να δουμε ποσα χρονια (δεκαετιες) θα περασουν συνολικα απο τη συλληψη της ιδεας οχι μεχρι τη νομιμοποιηση ( check ) αλλα μεχρι τη λειτουργια. Αν αυτο γινει ποτε.
Κόκκινο στην κατασκευή του κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στο Μαρκόπουλο άναψε σε χθεσινή συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Το ίδιο που πριν από τρεις μήνες ομόφωνα είχε υπερψηφίσει την πρόταση για την κατασκευή του, ταυτόχρονα με αυτό της Θεσσαλονίκης. Με την παρουσία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τεσσάρων ιερωμένων και διακοσίων πιστών που χειροκροτούσαν θερμά κάθε φορά που ένας δημοτικός σύμβουλος επέκρινε την κατασκευή του κέντρου καύσης (ΣΣ: αυτός που είχε πριν 3 μήνες ψηφίσει 'ναι' ), έπεσαν οι τίτλοι τέλους.
Βουλγαρία και πάλι Βουλγαρία που έλεγε ο mjacob στο άλλο θέμα...
-
Πόσο δύσκολο δηλαδή είναι να δημιουργηθεί αποτεφρωτήριο σε άλλους δήμους; Εδώ ο άλλος επέτρεψε -παράνομα- τους γάμους ομοφυλοφίλων, στο αποτεφρωτήριο που προβλέπεται από το νόμο θα κόλλαγε το πράμα;
-
είναι ΠΑΡΑ! πολύ δύσκολο.
γιατί στη μια περίπτωση αρκούσε να στραμπουληχτεί ο νόμος, πράγμα απλό και σύνηθες στην Ελλάδα. η εκκλησία δεν πάντρευε ομοφυλόφιλους άρα δεν έχανε κάτι.στην άλλη περίπτωση χάνουν απο τη μπίζνα. χάνουν παπάδες-κοράκια-καφενεία-μια ολόκληρη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
λες να το αφήσουν έτσι? λες η εκκλησία να μην χρησιμοποιήσει ανιέρα μέσα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της και να πετύχει τους σκοπούς της? -
Τι μέσα; Να κλέψουν την κάλπη; Αρκεί μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν πιάσουν τους δημοτικούς συμβούλους και τους μαλώσουν ή τους χρηματίσουν, τότε δεν θα υπάρχει ούτως ή άλλως βούληση. Αν υπάρχει βούληση, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και στο κάτω-κάτω, σε τόσες εκατοντάδες δήμους, δεν μπορεί να βρεθούν 5-6 θετικοί; Χωρίς εξαρτήσεις από μονές, εκκλησίες, ιεράρχες; Χώρια τα οικονομικά οφέλη των πρωτεργατών.
Φαντάσου, για παράδειγμα, να φτιάξει αποτεφρωτήριο ο δήμος Ασπροπύργου και να χρεώνει 500 ευρώ/αποτέφρωση. Θα χεστεί στο 500ρικο από χιλιάδες Αθηναίους που θα πηγαίνουν εκεί και θα μπορεί να χρηματοδοτήσει ένα σωρό δράσεις για τους δημότες. Πόσοι δημότες θα σταθούν εμπόδιο και πόσοι θα φωνάζουν υπέρ του έργου;
-
Το μπλοκάρισμα του αποτεφρωτηρίου είναι πολύ σοβαρό θέμα για τους χιλιάδες αλλόθρησκους ή άθεους, οι οποίοι προκειμένουν να αποτεφρωθεί η σορός τους πηγαίνει με μεγάλα έξοδα σε γειτονικά κράτη όπου αυτό επιτρέπεται (Βουλγαρία συνήθως).Μιλάμε σε πολλές περιπτώσεις για άτομα πολύ χαμηλών εισοδημάτων, κυρίως μετανάστες από Ασία ή Αφρική οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται στη χώρα μας, και για τους οποίους τα έξοδα είναι υπέρογκα.
Για τους χριστιανούς ορθόδοξους που θα επιθυμούσαν να αποτεφρωθούν, ας πρόσεχαν . Η θρησκεία που ασπάζονται το απαγορεύει, και αυτό το ξέρουν από την πρώτη στιγμή.
Η εκκλησία, φυσικά, για άλλο πράμα κόπτεται.
έδιτ
Και μια προσφοράΠροσφορά αποτέφρωσης σορού από 2.700 €
Να προσεχθεί ιδιαίτερα το 'από'.
-
manosky έχεις πολλά να μάθεις ακόμα μου φαίνεται.
έχεις συμπτώματα τροικανής άγνοια της Ελληνικής πραγματικότητας μερικές φορές. -
Προτιμώ να έχω ιστορική μνήμη.
Από εκεί και πέρα, πού διαφωνείς με αυτά που έγραψα; Για πες 'δημοτικά τέλη' και μετά 'αποτεφρωτήριο' και βλέπουμε. Δεν είναι όλοι οι δήμοι ίδιοι - κι έχω επισκεφτεί δεκάδες δήμους, όχι ως τουρίστας.
Nόμιμη πλέον η αποτέφρωση των νεκρών