-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κατάλαβα. Το μεγάλωσα λίγο
Νομίζω ότι ειναι αρκετό...
Αυτό ζει για πάντα ή γίνεται expire?Το δικό μου είναι 80Χ100 που είναι νομίζω ένα καλό μέγεθος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το δικό μου είναι 80Χ100 που είναι νομίζω ένα καλό μέγεθος.απο ποτε το μετραμε σε εμβαδον ρε παιδια?!?
-
ΟΚ thanks.... νομίζω ότι οι ¨γέροι μου ' φαίνονται τώρα
-
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο ακριβώς σημείο του κανονισμού λέει πως για να ανοίξει κάποιος ένα καινούργιο θρεντ πρέπει να κάνει έρευνα σε όλα τα παλαιότερα θρεντς για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.
Αν ο κανονισμός δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, τότε θεωρώ Αυθαίρετη την ενέργεια του 'κρουστε....κατι' να κλειδώσει δικό μου θρεντ, κίνηση η οποία είναι άκομψη, προσβλητική και έγινε χωρίς καμία συννενόηση.
Το να βάζετε έτσι με τον τσαμπουκά λουκέτα δεν προβλέπεται κύριε 'κρουσστε...κατι'
Φυσικά και η ελάχιστη εξουσία, προϋποθέτει έναν ελάχιστο δείκτη IQ και ΕQ, προκειμένου να γίνεται σωστά και να μην προσβάλλει τους 'εξουσιαζόμενους', θέμα μάλλον αδιάφορο έτσι;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο ακριβώς σημείο του κανονισμού λέει πως για να ανοίξει κάποιος ένα καινούργιο θρεντ πρέπει να κάνει έρευνα σε όλα τα παλαιότερα θρεντς για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.Aυτό επαφίεται στη λογική και το IQ (μιας και το ανέφερατε) του εκάστοτε χρήστη. Πιστεύουμε ότι δεν είναι λογικό να υπάρχουν δύο θέματα για το ίδιο ακριβώς πράγμα ( 'Ελληνική γλώσσα' εν προκειμένω). Σε περίπτωση που η λογική δεν επαρκέσει, επεμβαίνουμε.
Αν ο κανονισμός δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, τότε θεωρώ Αυθαίρετη την ενέργεια του 'κρουστε....κατι' να κλειδώσει δικό μου θρεντ, κίνηση η οποία είναι άκομψη, προσβλητική και έγινε χωρίς καμία συννενόηση.
Το να βάζετε έτσι με τον τσαμπουκά λουκέτα δεν προβλέπεται κύριε 'κρουσστε...κατι'
Kαμία αυθαιρεσία και κανένας τσαμπουκάς κύριε. Από καταβολής του παρόντος φόρουμ, τα διπλά θέματα κλειδώνονται με παραπομπή εκ μέρους του moderator προς το νήμα που ήδη υπάρχει επί του θέματος συζήτησης. Θα μπορούσατε να κάνετε copy το ποστ σας στο παλιό θέμα, αντ'αυτού προτιμήσατε να κάνετε ποστ εδώ διαμαρτυρόμενος.
Α! Και το nickname είναι Krusenstern.
Φυσικά και η ελάχιστη εξουσία, προϋποθέτει έναν ελάχιστο δείκτη IQ και ΕQ, προκειμένου να γίνεται σωστά και να μην προσβάλλει τους 'εξουσιαζόμενους', θέμα μάλλον αδιάφορο έτσι;
Δεν υπάρχει καμία σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου εδώ. Ούτε σας προσέβαλλα με κανέναν τρόπο. Περί των IQ και EQ μου, το αφήνω στην κρίση σας αγαπητέ. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε, και δεν πρόκειται ούτε θέλω να σας αλλάξω γνώμη.
-
Αυθαίρετη συμπεριφορά σημαίνει, συμπεριφορά έξω από όσα προβλέπει ο κανονισμός.
Όπως διαβάζω λοιπόν τον κανονισμό (και καλό θα είναι να τον διαβάσεις και να αφήσεις τα 'Πιστεύουμε ότι δεν είναι λογικό να....') κλείδωσες ένα θρεντ επειδή το πίστευες και όχι επειδή το προβλέπει ο κανονισμός.
Δεν είσαι στη θέση αυτή για να 'πιστεύεις', αλλά για να εφαρμόζεις κάτι συγκεκριμένο (ή μήπως κάνω λάθος; )
Αυτό λοιπόν που σου υποδεικνύει ο κανονισμός αναφέρεται σε συγχώνευση θεμάτων (πράγμα το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω πως, ή αν έχω τη δυνατότητα να κάνω) και όχι σε κλείδωμα το οποίο όσον αφορά εμένα είναι προσβλητικό και δεν μπορώ να λάβω υποδείξεις από εσένα για το αν θα με προσβάλλει ή όχι η όποια ενέργειά σου.
Όσο για τον πληθυντικό τον οποίο επιλέγεις, έχω να πω πως είχες την ευκαιρία να σταθείς ευγενικός με το να με ενημερώσεις έγκαιρα (pm...uknow) για την ύπαρξη του έταιρου θρεντ, προκειμένου να γίνει η όποια μεταφορά. -
Αυθαίρετη συμπεριφορά σημαίνει, συμπεριφορά έξω από όσα προβλέπει ο κανονισμός.
Όπως διαβάζω λοιπόν τον κανονισμό (και καλό θα είναι να τον διαβάσεις και να αφήσεις τα 'Πιστεύουμε ότι δεν είναι λογικό να....') κλείδωσες ένα θρεντ επειδή το πίστευες και όχι επειδή το προβλέπει ο κανονισμός.
Δεν είσαι στη θέση αυτή για να 'πιστεύεις', αλλά για να εφαρμόζεις κάτι συγκεκριμένο (ή μήπως κάνω λάθος; )Υποδείξεις, ΑΛΛΟΥ αγαπητέ. Κάνετε παρακαλώ έναν κόπο να διαβάσετε πρώτος εσείς τον κανονισμό πριν αρχίσετε τις παρατηρήσεις. Είναι γραμμένος σε απλά ελληνικά. Για την ευκολία σας, θα τον παραθέσω εδώ, να μην κουράζεστε. Με bold, το κομμάτι που σας ενδιαφέρει:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
- Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
- H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης (περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους
- Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας
- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
- Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα
- Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου
- Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του 4T-Forum χωρίς πρότερη άδεια του ιδιοκτήτη του
- Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις
- Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum
- Η μαζική αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του 4T-Forum (spamming)
*** Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες** - Η γενικευμένη χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των �greeklish�), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός
- Ο σχολιασμός των μικρών αγγελιών παρά μόνο για διευκρινήσεις ή περισσότερες / αναλυτικότερες πληροφορίες
Αυτό λοιπόν που σου υποδεικνύει ο κανονισμός αναφέρεται σε συγχώνευση θεμάτων (πράγμα το οποίο εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω πως, ή αν έχω τη δυνατότητα να κάνω) και όχι σε κλείδωμα το οποίο όσον αφορά εμένα είναι προσβλητικό και δεν μπορώ να λάβω υποδείξεις από εσένα για το αν θα με προσβάλλει ή όχι η όποια ενέργειά σου.
Δεν υπήρξα ποτέ και επ ουδενί τρόπο προσβλητικός απέναντί σας. Αν ΘΕΩΡΕΙΤΕ εαυτόν προσβεβλημένο από εμένα, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Όσο για τον πληθυντικό τον οποίο επιλέγεις, έχω να πω πως είχες την ευκαιρία να σταθείς ευγενικός με το να με ενημερώσεις έγκαιρα (pm...uknow) για την ύπαρξη του έταιρου θρεντ, προκειμένου να γίνει η όποια μεταφορά.
Ήμουν αρκετά ευγενικός και στην δημόσια επέμβασή μου. Περί της μεταφοράς, θα μπορούσατε να μεταφέρετε ο ίδιος το ποστ σας (copy+paste... uknow) στο παλιό θέμα.
Δημιουργείτε θέμα από το πουθενά, πάνω σε ένα αντικείμενο στο οποίο και ο κανονισμός και η στοιχειώδης λογική είναι σαφείς. Δεν πρόκειται να το συζητήσουμε άλλο. Καληνύχτα σας.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
..Δεν είσαι στη θέση αυτή για να 'πιστεύεις', αλλά για να εφαρμόζεις κάτι συγκεκριμένο (ή μήπως κάνω λάθος; )
Υποδείξεις, ΑΛΛΟΥ αγαπητέ. Κάνετε παρακαλώ έναν κόπο να διαβάσετε πρώτος εσείς τον κανονισμό πριν αρχίσετε τις παρατηρήσεις. Είναι γραμμένος σε απλά ελληνικά. Για την ευκολία σας, θα τον παραθέσω εδώ, να μην κουράζεστε....
Εγώ λοιπόν αγαπητοί φίλοι takinen και Krusenstern αντιλαμβάνομαι τα εξής:
-Αφενός οι mods κάνουν τη δουλειά τους σε αρκετά - εως πολύ - ικανοποιητικό βαθμό, δεδομένου ότι είναι απλοί χρήστες (όπως κι εμείς), οι οποίοι δεν αμοίβονται, κάνοντας εν μέρει το χόμπυ τους 'επάγγελμα' (και αυτό είναι λίγο άχαρο όπως όλοι γνωρίζουμε)!
- Αφετέρου, η προσπάθεια τήρησης κάποιων κανόνων, σε σημεία όπου δεν υπάρχει φυσική επικοινωνία ή έστω γνώση του ποιος είναι ο συνομιλητής μας, δημιουργεί εκ προοιμίου κάποια ανασφάλεια, και επομένως κάποιες λίγο πιο ακραίες αντιδράσεις εκατέρωθεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν.
***- Τέλος, το πιο σημαντικό συμπέρασμα από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι - και έχω αυτή την αίσθηση εδώ και κάμποσο καιρό - πολλοί εκνευρισμοί από τους απλούς χρήστες αυτού του forum οφείλονται στο γεγονός ότι μπορεί τελικά κάποιοι από εμάς να έχουν(με) 'βαρεθεί' ή κουραστεί από την υπάρχουσα μορφή που έχει αυτό το forum (πιθανότατα και το 99,9% των forums παγκοσμίως)! Η υπάρχουσα δομή του Δημοσιεύω/Απαντάω/Ξαναδημοσιύεω?Ξανααπαντάω ίσως έχει τώρα αρχίζει να κουράζει! Ίσως να υπάρχει ανάγκη για κάτι άλλο, καινοτόμο, που να αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας των μελών των 4Τ forum. Θα μπορούσε π.χ. το forum να συμβληθεί με ευρύτερες ομάδες οπαδών της αυτοκίνησης, από άλλες χώρες του εξωτερικού. Να προσελκύσει δηλαδή με κάποιο τρόπο και διαφορετικές γνώσεις, απόψεις, φιλοσοφίες. Απόψεις και φιλοσοφίες άλλων εθνών! Ίσως και άλλων χώρων, σχετικών ή και όχι τόσο σχετικών με το αυτοκίνητο! Να ανοίξουμε τα όριά μας προς τα έξω και να ξεφύγουμε από το Ελληνοκεντρικό/Αθηνοκεντρικό μοντέλο σκέψης που μας χαρακτηρίζει (με τα καλά του και τα άσχημά του)!
Πως θα το καταφέρουμε αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση, αλλά μάλλον κάποια στιγμή θα χρειαστεί να συζητηθεί αν θέλουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον για αυτό το forum σε υψηλά και ποιοτικά επίπεδα, και να μην αναλωνόμαστε σε καταστάσεις του τύπου, 'Σου είπα'-'Μου είπες', κ.λ.π.***
Παρακαλώ τους συναδέλφους να μην κρίνουν χωρίς σκέψη τα παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή εκφράζονται απόψεις που πιθανόν μπορεί και να ενοχλήσουν!
-
Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες
Αυτό λέω και εγώ απλά ελληνικά....
'Μαζική' δημοσίευση, καταλαβαίνεις τι σημαίνει; Μπορείς να φανταστείς για ποιό λόγο υπάρχει αυτή η απλή λεξούλα της νεοελληνικής στο συγκεκριμένο σημείο; Μπορείς να την κατανοήσεις; Πιστεύεις ότι η ύπαρξη 2 παρεμφερών θεμάτων συνάδει με την 'μαζικότητα' που ο κανονισμός θέλει να αποφύγει;Η λύση του προβλήματος από την άλλη είναι απλή. Μεταφέρεις τις δημοσιεύσεις στο άλλο θέμα (και σταμάτα να γράφεις χωρίς να σκέφτεσαι...πως μπορώ εγώ να μεταφέρω σε άλλο θρεντ τα ποστς των άλλων χρηστών; ) αφού έχεις επικοινωνήσει - ενημερώσει και το θέμα είναι λήξαν.
Επιλέγεις αντί αυτού την λύση του λουκέτου, η οποία δεν προβλέπεται από πουθενά και δείχνει από μέρους σου κατά βάση αρνητικές προθέσεις.(Είναι δείγμα ήθους και όχι ντροπής, όταν άλλοι μοντς κατά καιρούς έχουν ζητήσει συγνώμη για λάθη που έχουν κάνει)
-
Προσβλητικό θα ήταν το κλείδωμα αν συνοδευόταν από ανάλογες εκφράσεις, αν δηλαδή 'μείωνε' το χρήστη που δεν κοίταξε το παλιό θέμα.
Στην προκειμένη περίπτωση ο συντονιστής απλώς παραπέμπει στο σωστό θέμα, χωρίς ούτε κατά διάννοια να θίγει εκείνον που άνοιξε το 'περιττό' θέμα.
Νομίζω ότι πάνω από κανονισμούς και όρους χρήσης υπάρχει η στοιχειώδης λογική.
-
Αν είναι ποτέ δυνατόν να φωνάζουμε για 2πλά θέματα που κλειδώθηκαν..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω ότι πάνω από κανονισμούς και όρους χρήσης υπάρχει η στοιχειώδης λογική.
Οκ τότε μπορεί να διαγραφεί ο κανονισμός και στη θέση του να μπεί η φράση: 'Δεν υπάρχει κανονισμός λειτουργίας, κάνει ότι θέλει ο κρουσεστε...κατι'
-
Πάντα της υπερβολής Τάκη. Είναι δυνατόν να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις που συμβαίνουν στο φόρουμ σε έναν κανονισμό? Θα θέλαμε όλοκληρο σύνταγμα...
Επιμένεις πάντως παρόλο που η αντίδραση σου για το κλείδωμα, περιλαμβάνεται στον κανονισμό.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
-
Καλό είναι takinen να μην κάνουμε κριτική για την κριτική, στα όρια της κακοπιστίας (άποψή μου), για αυτονόητα πράγματα, όπως το ό,τι πρέπει να αποφεύγουμε να υπάρχουν παρεμφερή θέματα. Δηλαδή, δε φτάνει που δεν έκανες αυτό που θα έπρεπε, με βάση την κοινή λογική, δηλ. να ψάξεις να δεις μήπως υπάρχει παρεμφερές θέμα (και ο Krusenstern, τον οποίο προσβλητικά και μειωτικά αποκαλείς κατ΄επανάληψη 'κρουσε ...κάτι' αυτό έκανε, όχι κάτι παραπάνω) και να δημοσιεύσεις εκεί, ψέγεις και από πάνω τον επόπτη, διότι έκανε αυτό που λέει ο κανονισμός:
Λόγω των ακόλουθων παραβιάσεων:
*Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
* Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις * Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητες*
ο επόπτης Krusenstern κατά την κρίση του έπραξε όπως του δίνει δικαίωμα ο κανονισμός:
*Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum, οι επόπτες μπορούν, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης:
- Να κλειδώσουν θέματα έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η δημοσίευση νέων μηνυμάτων σε αυτά
Επίσης, οι επόπτες έχουν δικαίωμα, κατά την κρίση τους:
* Να μεταφέρουν θέματα σε άλλες, συναφέστερες θεματικές ενότητες * Να συγχωνεύουν συναφή θέματα * Να διαχωρίζουν ένα θέμα σε δύο νέα θέματα * Να 'επικολλούν' επίκαιρα θέματα ώστε να εμφανίζονται πρώτα στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες*
Επειδή ξέρω πως είσαι σε θέση να κάνεις δημιουργική κριτική, όλα τα παραπάνω εσένα αδικούν πρώτον απ΄ όλους.
Το εν λόγω θέμα συγχωνεύθηκε με αυτό που υπέδειξε ο Krusenstern (νέα δυνατότητα που προήλθε από την αναβάθμιση του Forum)
(Moderator nass)
-
Επιτέλους το πράξατε και τα συγχωνεύσατε (μετά από 12 ώρες αλλά οκ) .....
Αυτός ήταν ο λόγος της διαφωνίας μου εξ ' αρχής, συγχώνευση και όχι κλείδωμα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
-
Επιτέλους το πράξατε και τα συγχωνεύσατε (μετά από 12 ώρες αλλά οκ) .....Αυτός ήταν ο λόγος της διαφωνίας μου εξ ' αρχής, συγχώνευση και όχι κλείδωμα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Η συγχώνευση είναι μια δυνατότητα που η μηχανή του Forum μας την έδωσε (χωρίς υπερβολή) προχτές. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν γινόταν. Οπότε είναι λογικό να μην είμαστε εξοικειωμένοι με τη χρήση της (νομίζω είναι η πρώτη συγχώνευση που έγινε ποτέ στο 4T-Forum). Οντως η συγχώνευση ήταν προτιμότερη από το κλείδωμα.
Βέβαια, και να το άφηνε κλειδωμένο, πάλι σωστός θα ήταν, σύμφωνα με τον κανονισμό, ο Krusenstern. Οπότε η δική σου συμπεριφορά (και κάνεις πράγματα ενάντια στον κανονισμό και στην κοινή λογική, και όταν επεμβαίνει, όπως όφειλε, ο moderator, του τη λες και τον προσβάλλεις, και στο τέλος ούτε που διανοείσαι, κατά πως φαίνεται, να ζητήσεις μια απλή συγνώμη) είναι το μόνο φάουλ της υπόθεσης
(Moderator nass)
-
ασε καλυτερα, να μην το γραψω
-
Γιατι βρε Τακη αν δεν συγχωνευονταν (όπως παλιότερα που δεν υπήρχε αυτή η επιλογή) ήταν λάθος?
Από την στιγμή που υπάρχει ίδιο θεμα, το άλλο θα κλειδωθεί προκειμένου να μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη συζήτηση σε ένα. Δεν είναι λογικό?
Η αντίρρησή σου -από οτι κατάλαβα εγω- ηταν οτι κλειδώθηκε χωρίς να σε ενημερώσει.
Δεν σκέφθηκες όμως ότι αυτό που έκανε (δίνοντας και το Link) ήταν σαν να σε ειδοποιεί. Τόσο δύσκολο ήταν να κάνεις copy/paste την δική σου δημοσίευση στο άλλο θέμα?Και το λουκέττο γιατι πρέπει να σε προσβάλει ώστε να απευθύνεσαι υποτιμητικά? Δεν το καταλαβαίνω? Εκανες λάθος και άνοιξες ένα θέμα πανόμοιο με άλλο. Επειδή δεν μπήκες στον κόπο να ψάξεις. Και πρέπει να σου ζητήσει και συγγνώμη? Δικό σου το λάθος Τάκη!
-
Aπαιτουμε να συγχωνευθουν ολα τα κλειδωμενα θεματα του ραντομ/μαντακου στο ηδη υπαρχον 'Ραντομ και Μαντακος Ρουλζζζζζζζζζ'
-
Θα το εκτιμούσα λοιπόν ιδιαίτερα nass kouk cmarin κτλ αν μου λέγατε ποιο ακριβώς είναι το σημείο του κανονισμού το οποίο παραβίασα.
Η επικόλληση ολόκληρου του κανονισμού δεν λέει τίποτε σωστά; οπότε ας σταθούμε στις ενδιαφέρουσες παραγράφουςΕιδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η μαζική δημοσίευση ίδιων ή παρεμφερών θεμάτων στην ίδια ή σε πολλές θεματικές ενότητεςΑν βαφτίσετε τη δημοσίευση 2 παρεμφερών θεμάτων 'μαζική' τότε υπάρχει κάποιο λογικό και νοηματικό χάος ανάμεσά μας, οπότε ας το αφήσουμε εδώ....
Λίγο πιο κάτω λέει
οι επόπτες έχουν δικαίωμα, κατά την κρίση τους:
-Να συγχωνεύουν συναφή θέματαWow, γιατί δεν αφήνει στους επόπτες την επιλογή πχ
Να συγχωνεύουν ή να κλειδώνουν κατά την κρίση τους συναφή θέματα όπως ισχυρίζεσαι πως υπάρχει τέτοια εναλλακτική nass?Για το θέμα των γνώσεων και των δυνατοτήτων σας πάνω σε θέματα του φόρουμ δεν μου πέφτει λόγος. (Κοινώς .. πρόβλημά σας)
Για το θέμα του να ψάχνουμε θέματα, όχι παλαιότερων μηνών αλλά παλαιότερων ετών, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο θέμα, δεν αναγράφεται πουθενά σαν υποχρέωση. (Φαντάζομαι όμως πως με σωστή συνεργασία μεταξύ εποπτών και χρηστών είναι πρόβλημα που λύνεται)
Επίσης δεν αναγράφεται πουθενά η υποχρέωση απομνημόνευσης των nicknames των εποπτών.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum