Αρκετοι ψηφιζουν,λιγοι ομως γραφουν στο συγκεκριμενο ποστ..
Καπου υπηρχε ενα παρομοιο θεμα νομιζω.....
Οσο για την αποψη μου,εχω να πω οτι: Οι διαχειριστες ειναι εγκαθετοι!!!
Εχω γνωρισει απο κοντα τους εξης:
-Κουκ ή αλλιως ο εχων το γενικο προσταγμα,ή αλλιως von Koukus,ή αλλιως ο μεγαλος Μαγιστρος των moderator..Πολυ καλο παλικαρι,ειχε βεβαια καποια μικροπροβληματακια με την μπεμβε τα οποια πια ειναι μια κακη αναμνηση στο μακρινο παρελθον..Αγαπημενο χομπυ η βρωση αμνοεριφιων ανα την επικρατεια+η πλακα στον εταιρο μοντερεϊτορ Syele(βλεπε παρακατω) Αν ψαχνεις οποιαδηποτε ταβερνα ειναι ο ανθρωπος σου...
-Κρουσης ή αλλιως ο ορτσα τα πανια κοντρα στον δεληβορια,ή αλλιως ο γονδολιερης(ειναι το καλλιτεχνικο)....Πολυ καλο παλικαρι,χομπυ τα καλα σκαρια(ενδεικτικα εβαλε την βελτιωση 9ου σταδιου στο yaris η οποια περιλαμβανει ελαφρωμενο ιστιο+ροϊκη εξελιξη του πανιου) αναζητει συνεχεια καινουργια ρολογια και δηλωνει οτι θα κανει μπαν οποιον χρησιμοποιει internet explorer.Καλες επιδοσεις στις εξοδους του φορουμ για φαγητο,αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Επλυνε και το yaris μετα απο ακριβως 2 χρονια 34 ημερες 5 1/2 ωρες και ποιος τον πιανει τωρα!!!
-Cmarin ή αλλιως ο δολοφονος με τις σχιζοφρενεις ερωτησεις στο φορουμοπαιχνιδι γνωσεων κατα τις εκδρομες,ή αλλιως 'γιατρος'..Πολυ καλο παλικαρι,πηρε κ κλιο τωρα και τον συμπαθω περισσοτερο .Χομπυ του η δημιουργια κανονων και ερωτησεων εκνευριστικης δυσκολιας περι του φορουμ και σαν να μην εφτανε αυτο,δινει και λαθεμενες απαντησεις..Δεν εχει τυχει να κατσουμε μαζι για φαγητο αλλα δεν θα διαφερει απο τους υπολοιπους βαζω στοιχημα.
-Syele ή αλλιως 192 is not enough,ή αλλιως απλως εγκαθετος(ειναι ο γνησιος)Πολυ καλο παλικαρι(αν κ Ολυμπιακος),χομπυ η αναζητηση τροπου βελτιωσης της Tsου ρε Λακη,μπας κ περασει το BMW του εταιρου μοντερεϊτορ Κουκ(βλεπε παραπανω).+η πλακα στον ανωθι μοντερατορ..Μην τους βαλεις να κατσουν μαζι σε τραπεζι.Κινδυνευεις να πνιγεις απο τα γελια.Ανυποστατες φημες αναφερουν οτι μια φορα ειχε καταφερει να φαει 7 ολοκληρα ραβιολια σε μια εξοδο με αλλα μελη του φορουμ.
Ο χρήστης ... έγραψε:
edit Kouk
Edit Kouk
Edit Krus(παιρνει το αιμα του πισω)
Υπάρχει ήδη θέμα και παρακαλώ να συνεχίσετε εκεί [mod Cmarin]
Edited by Mod Syele-γκρινιαζοντας

*Eνας τυπικος διαλογος σε μια απο τις εκδηλωσεις-Cavallino clopyright.
Εν αναμονη λοιπον της γνωριμιας κ με τους υπολοιπους mod...
+1 στο 1 απο εμενα.(κανει και ρημα)