-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??
Δεκαοχτώ φορολογίσιμοι ίπποι είναι αρκετοί για να μου κόψουνε εντελώς τήν όρεξη για τό φόκους.
Αφου δεν έχει τεκμήριο.
Άρα γιατί να σου κοπεί η όρεξη Hunter; -
Δεν υπάρχει τεκμήριο στα 2.500 κ.εκ.;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??
Δεκαοχτώ φορολογίσιμοι ίπποι είναι αρκετοί για να μου κόψουνε εντελώς τήν όρεξη για τό φόκους.
Αφου δεν έχει τεκμήριο.
Άρα γιατί να σου κοπεί η όρεξη Hunter;Aσφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας....
-
To thema einai oti i Ford paei kata diaolou..kai poly sintoma i tha kleisei i tha eksagorastei..Pigainte sto http://www.autopress.gr Krima kai mou arese to focus st
-
Το ύψος των ασφαλίστρων καθορίζεται κυρίως από τη αξία του αυτοκινήτου, αφού αυξάνεται η αποζημίωση για ασφάλεια κλοπής. Άρα με 28.500 αξία δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα του συγκριτικού. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Η διαφορά στα τέλη σε σχέση με τα δίλιτρα είναι 111 ευρώ. Αφού όμως κοστίζει τουλάχιστον 1500 ευρώ λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα, επίσης δεν είναι πρόβλημα για την απόκτησή του η συγκεκριμένη διαφορά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το ύψος των ασφαλίστρων καθορίζεται κυρίως από τη αξία του αυτοκινήτου, αφού αυξάνεται η αποζημίωση για ασφάλεια κλοπής. Άρα με 28.500 αξία δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα του συγκριτικού. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.Η διαφορά στα τέλη σε σχέση με τα δίλιτρα είναι 111 ευρώ. Αφού όμως κοστίζει τουλάχιστον 1500 ευρώ λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα, επίσης δεν είναι πρόβλημα για την απόκτησή του η συγκεκριμένη διαφορά.
ok για τα σφάλιστρα.
Άλλο όμως να θέλεις 372 για τέλη κυκλοφορίας και άλλο 483...
Ειδικά αν είσαι μισθωτός των 1000 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το ύψος των ασφαλίστρων καθορίζεται κυρίως από τη αξία του αυτοκινήτου, αφού αυξάνεται η αποζημίωση για ασφάλεια κλοπής. Άρα με 28.500 αξία δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα του συγκριτικού. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.Η διαφορά στα τέλη σε σχέση με τα δίλιτρα είναι 111 ευρώ. Αφού όμως κοστίζει τουλάχιστον 1500 ευρώ λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα, επίσης δεν είναι πρόβλημα για την απόκτησή του η συγκεκριμένη διαφορά.
Τα ασφάλιστρα έχουν να κάνουν και με τα κυβικά πήγαινε στο asfalistra.gr και κάνε δοκιμές
δεν κοστίζει 1.500 ευρώ λιγότερα, αν και είναι ιστορία να εξισώσεις τους εξοπλισμούς (και κανένα πορτοκαλί χρώμα )
-
[quote='meco']ok για τα σφάλιστρα.
Άλλο όμως να θέλεις 372 για τέλη κυκλοφορίας και άλλο 483...
Ειδικά αν είσαι μισθωτός των 1000 -
Astra Opc ....
-
Ο χρήστης overgr έγραψε:
Τεσπα... δεν είναι οι 4Τ αυτό που ήταν κάποτε.
Oύτε τα αυτοκίνητα είναι αυτά που ήταν κάποτε..
εγώ πιστεύω ότι έχει λογική η φάση..
το GTi δείχνει να είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο -και σε σχετικά λογική τιμή -
Astra OPC.Πολύ γκάζι,πολύ όμορφο,πολλή εγγύηση,πολύ εξοπλισμός και πιο πολύ value for money.
-
Einai aksiopisto to 5kylindro moteraki??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Einai aksiopisto to 5kylindro moteraki??ρώτα στη Volvo
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??Δεδομένου οτι δέν έχει να επιδείξει κάτι παραπάνω απο τα υπόλοιπα και η εφορία - ασφάλεια περιμένει στη γωνία να σε βογάρει, δέν βλέπω τον λόγο να το προτιμήσεις...
-
OPEL ASTRA OPC.
τιμη 04/03/06 με το κλειδι στο χερι 31.000€,παραδοση σε 2 μηνες.
με 800€ περιπου σε προγραμμα και αλλα 500€ σε δυο καζανακια ελευθερα με λιγο μεγαλυτερη σωληνα παμε 290 περιπου αλογα.
τωρα αν αυτο κηνυγαει πεζοδρομια και δεν στριβει οπως λετε,ολα τα πισωκινητα που με 5η στο σασμαν γυρνανε για πλακα επρεπε να μην κυκλοφορουν.
τι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο.φτηνα επιχειρηματα καλο ειναι να μην λεγονται δημοσια.πεφτει το επιπεδο.
δειτε τα χαρακτηριστικα του μοτερ της opel..... -
Με εξάτμιση και πρόγραμμα +50 άλογα? Λίγο υπερβολικό δεν είναι αυτό?
-
[quote='ASTRAKITCAR']OPEL ASTRA OPC.
τιμη 04/03/06 με το κλειδι στο χερι 31.000
-
το μοτερ του opc ειναι το Ζ20 LET ως κωδικος,το οποιο στην Γερμανια αποδιδει απο 200 σε 240 αλογα απο αρκετες εταιρειες.
ενδεικτικα steinmetz,dbillas dynamic,EDSενδεικτικα η EDS εχει ηδη βγαλει 286 αλογα στο site της δυναμετρηση....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με εξάτμιση και πρόγραμμα +50 άλογα? Λίγο υπερβολικό δεν είναι αυτό?είδες τι φοβερό σανό τρώνε;
-
Θα επέλεγα το Focus ST.
Σίγουρα δεν έχει τη χειρουργική ακρίβεια του RS [και των χάτσμπακ της φωτιάς, 106,306,Clio Κλπ], αλλά είναι συνολικά πολύ ωραίο.
Έχω πάρει μία καλή δόση από το 5κύλινδρο στο S40T5, και μου άρεσε πολύ.Από τα υπόλοιπα, το Megane είναι απαίσιο για τα γούστα μου, Opel δεν θα έπαιρνα ποτέ και με τίποτα [εκτός αν έβγαζε πάλι κάτι σε Lotus Omega ή σε Ascona 400, περασμένα μεγαλεία, τα λατρεύω και τα δύο, ειδικά το Omega], group VW μακριά. Το Golf όμως πρέπει να είναι πολύ καλό.
FOCUS ST vs ASTRA OPC vs MEGANE SPORT vs GOLF GTi