-
-
Ωραίο αβατάρ Προς το παρών με μπέρδεψες
-
Το θέμα υπάρχει στην ενότητα 'εκτός δρόμου'
-
-
Τελευταίο ποστ από εμένα(ως προς τα δίκια του φίλου μας)μιας και κινδυνεύω να 800ρισω στο συγκεκριμένο τόπικ
Αγαπητέ Παπαγκν
Όπως ανέφερα και πριν,εφόσον έχεις αποδείξεις δεν υπάρχει καμία δυσφήμηση.Τελεία και παύλα Αν δεν έχεις αποτελεί.Τελεία και παύλα. Θεωρία.Στην περίπτωσή σου(πράξη) με βάση τις φωτογραφίες που πόσταρες κι εφόσον τους αποδείξεις ότι η παραπάνω σκουριά προέρχεται από δική τους αμέλεια(ούτε η Δημητρούλα του Αγούδημου δεν έχει τόση ,επομένως εύκολα υποθέτω ο δικηγόρος σου θα αποδείξει ότι δεν μπορούσες στο χρονικό διάστημα που το χρησιμοποιούσες να το καταστρέψεις εσύ)ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ό,τι είπα το είπα γιατί τις πρώτες ημέρες(ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ)έλεγες διάφορα και θεώρησα ότι κινδυνεύεις να ξεφύγεις από το θέμα σου και να πεις τίποτα βαρύτερο και άσχετο με την υπόθεσή σου.
Αν πίστευα ότι μπήκες για να πεις παραμύθι(που και πάλι αδιάφορο θα μου ήταν)δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράφω τόσα ποστς για το συγκεκριμένο θέμα.Απλά επειδή διάβασα ότι η υπόθεση είναι σοβαρή σου συνέστησα να ηρεμήσεις.Αυτό τίποτα άλλο. Η όλη συζήτηση δημιουργήθηκε επειδή λόγω γραπτού λόγου δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις.
Από κει και πέρα το όλο θέμα περι δυσφήμησης είχε καθαρά θεωρητικό χαρακτήρα.Απλά έγινε με αφορμή το δικό σου ατυχές περιστατικό.Τίποτα περισσότερο.Στην ουσία τώρα.Θα σε βοηθούσε να βρεις άνθρωπο,αρμόδιο και ειδικό σχετικα με τον τρόπο μεταφοράς,τρόπο και τόπο φύλαξης των εισαγομένων αυτοκινήτων ώστε να έχεις πλήρη εικόνα για το τί παίζει(αν τελικά εκεί εντοπίζεται η ''λαδιά''της φορντ).Η πραγματογνωμοσύνη πάντως που κρατάς στα χέρια σου αποτελεί δυνατό χαρτί.Αν και δεν χρείαζεται,οι εικόνες μιλούν από μόνες τους Επίσης πολύ πιθανό είναι να υπάρχουν και άλλα μάβερικ σκουριασμένα(εφόσον φυλάσσονταν στον ίδιο χώρο),τα οποια πωλήθηκαν,οπότε ψάξε να βρεις πιθανούς συμπάσχοντες...
Από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά για σένα:
ΑΚ 534:Πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων>Ο πωλητης υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα.(ένα το κρατούμενο)
ΑΚ 535>Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωσή του,αν το πράγμα που παραδίδει στον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως:
1.δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή
2.δεν είναι κατάλληλο για την σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση.
3.(...)
4.δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας κλπ κλπ(δύο τα κρατούμενα)ΑΚ540:Δικαιώματα του αγοραστή>Ο αγοραστής δικαιούται κατ'επιλογήν του:
1.να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωσή ή αντικάταστασή του πράγματος με άλλο,εκτός αν μια τέτοια ενέργεια ειναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες
2.να μειώσει το τίμημα
3.να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.
Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή αντικατάσταση σε εύλογο χρονικό διάστημα και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.(τρία τα κρατούμενα και σε καλή μεριά )Από κει και πέρα υπάρχει η ΑΚ 537, η οποία εν όλιγοις αναφέρει ότι αν γνώριζες τι κελεπούρι έπαιρνες και παρολαυτα το αποδέχτηκες,ο πωλητής δεν ευθύνεται.
Οι παραπάνω αποτελούν ειδικές διατάξεις(υπάρχουν κι άλλες,παραγραφή,αιρέσεις,ιδιαίτερες συμφωνίες μεταξύ αγοραστή-πωλητή) σχετικές με τη σύμβαση πώλησης.Υπάρχουν και οι γενικότερες για τις αμφοτεροβαρείς συμβάσεις κλπ,οι οποίες πάνω κάτω κινούνται στο ίδιο πλαίσιο.
Αυτά όμως θα στα έχει πει και ο δικηγόρος σου,απλά είναι.
Και φυσικά αποζημίωση για οικονομική επιβάρυνση σου(χρησιμοποίηση άλλου αυτοκινήτου,ταξί κλπ)και αποζημίωση για ηθική βλάβη.Αν δε είχες και κανένα δυσάρεστο περιστατικό(κινδύνευσες να τρακάρεις κλπ)πάμε και σε άλλα....
Γνώμη μου είναι ότι ενδέχεται να μην λυθεί στα δικαστήρια η υπόθεση.Συνήθως οι εταιρείες εμφανίζονται αδιάλλακτες αρχικά μπας και φοβηθεί ο αδύναμος πελάτης,το βουλώσει,πάρει το μυστρί και ξύσει τη σκουριά μόνος του(στην περίπτωσή σου).Αν δουν ότι έρχεσαι φουριόζος να τους πάρεις τα εσώρουχα να δεις που θα στα φτιάξουν μόνοι τους ή θα σε αποζημιώσουν για τις επισκευές που έκανες εσύ.Τους συμφέρει και τους ίδιους να κινηθούν έτσι.Και απορώ που δεν το έχουν κάνει ήδη...
Το μόνο χοντρό λάθος που έκανες εσύ ήταν η προεξόφληση.Ίσως απ'ότι αποδεικνύεται εκ των υστέρων να ήταν και σκόπιμο εκ μέρους τους γνωρίζοντας το ελαττωματικό προιον που σου έδιναν
Όλα τα υπόλοιπα(σου πα,μου πες)**χιέστα **:lol: Παρεξηγήσεις μεταξύ αγνώστων
Υ.Γ:Το τελευταίο με την εγγύηση για τα τζάμια δεν το πολύεπιασα.Εφόσον το βιβλίο γράφει για 1500 χμ και εσύ έχεις γράψει 750(αν κατάλαβα καλά) προφανώς θα στο αντικαταστήσουν στα πλαίσια της εγγγύησης αν το ελάττωμα προέρχεται από αυτούς.Αν όμως τα πείραξες εσύ(σε μαγαζί εκτός φορντ)τότε σπάει η εγγύηση.Αν πάλι η εγγύηση παίζει με χρονικό διάστημα,αρχίζει να ισχύει από τη στιγμή που το παρέλαβες,οπότε δεν σε ενδιαφέρει πόσο καιρό έμεινε στο τελωνείο.Και ισχύει το ίδιο,αν η ζημιά έγινε από τη φορντ η αντικατάσταση γίνεται στο πλαίσιο της εγγύησης.
Υ.Γ2:Σε φάση άσκησης είμαι(όσον αφορά τη δικηγορία),οπότε δεν έχω σχετική εμπειρία για να σε βοηθήσω περισσότερο.Ό,τι ξέρω είναι σε θεωρητικό επίπεδο κυρίως.Υ.Γ3:Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου,ο λόγος που με τράβηξε το θέμα σου και ''μπούκαρα''ήταν γιατί αυτόν τον καιρό παρήγγειλα κι εγώ φορντ..από την Βελμάρ ,κι επειδή είχα φορντ παλαιότερα(χρήση εταιρικού φιέστα)η εικόνα που έχω για τα φορντ είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου.Το δικό μου(FIESTA ST) θα έρθει από Γερμανία τέλη Μαίου και ελπίζω να μην δω τιποτα κιτρινίλες από κάτω,γιατί τότε να δεις τι έχω να γράψω
Προκαταβολή 1500Ε(από άλλη αντιπροσωπεία μου ζήτησαν 6000Ε και φυσικά την κοπάνησα με ελαφρά)και τα υπόλοιπα αφού δω το αυτοκίνητο. -
[quote='PAPAGN']Φίλε Παναγιώτη από άλλα (περίεργα) προβλήματα είχα τα εξής:
Σε μία ανηφόρα σε χωματόδρομο με χαλίκια στην μοναδική που ζορίστηκε μύριζε κάτι σαν καμμένα λάδια. Επίσης στην εσωτερική πλευρά του φτερού του μπροστά δεξιού τροχού είχε πεταχτεί κάτι σαν νερό ή λάδια. Ηταν καλοκαίρι κι εκεί δεν είχε νερά. Αυτό με την μυρωδιά απ ότι διαβασα στην ενότητα με τα προβλήματα στο οφ ρόουντ είναι από τον συμπλέκτη? και το αναφέρουν πολλοί. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα. Τώρα αυτό με τα νερά ή λάδια δεν το ξαναείδα. Δεν το έψαξα όμως γιατί είπα 'καινούργιο αυτ/το ειναι...' δεν μπορεί να έχει προβλήματα. Ξέρεις τι μπορεί να είναι , αν είναι ? Τώρα που θα πάω για τον άξονα θα τους πω πάντως το περιστατικό . Επίσης είχα έναν κυκλικό εκνευριστικό θόρυβο από την αρχή στον πίσω αριστερά τροχό κυρίως στις ελαφρά ανηφορικές αριστερες στροφές. ΄Δεν τον έκανε πάντα όμως. Το είχα πάει στην ΒΕΛΜΑΡ αλλά μου είπαν ότι πρέπει να το ακούσουν για να μου πουν. Τώρα τελευταία δεν το κάνει. Ισως κάποιο τακάκι !!?? Από το πορτπαγκαζ δεν ακούω προς το παρόν τίποτε. Πρόκειται να ακούσω?? Οχι γιατί τότε.χ.... Ασε δεν το ξαναλέω γιατί μπορεί να με κατηγορήσουν. Και το κακό είναι ότι το χ.. το έχω ψωμοτύρι.Αγαπητέ PAPAGN,
Θα γρασάρεις την κλειδαριά την πίσω εκεί που πιάνει ο γάντζος. Πιάνει σκόνη εκεί και κοπανάει στις λακούβες. 'Οσο αφορά τα λάδια στο φτερό δεν είχα παρατηρήσει κάτι σχετικά. Λίγο λάδι θα σου τρέχει απο την τάπα του πίσω διαφορικού αλλα είναι φυσιολογικό.... Όσο αφορά τον συμπλέκτη μόνο όταν το ζορίσεις θα σου μυρίσει. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Όμως αν συμβαίνει συχνά, τότε μετά απο λίγο καιρό να εύχεσαι να μήν σου σκορτσάρει. Τότε θα θές αλλαγμα....
Α, και κάτι αλλο να προσέχεις καθώς βγαίνες και μπαίνες στο αυτοκίνητο και καθώς το πλένεις γιατι μπορεί να βγεί το στρογγυλό λαστιχάκι στις πόρτες. Αυτό κοστίζει 3.50 ευρώ το ένα. Απο αυτό θα σου κοπανάει λιγάκι αν έχει βγεί. Τσέκαρέ το σε όλες τις πόρτες στο ύψος της κλειδαριας στο πλάι αλλα και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.
Γενικά να μην στεναχωριέσαι έχεις ένα αξιόπιστο και αξιοζήλευτο αυτοκινητο.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ !!!!! -
-
Καλημέρα σε όλους!
Εγώ λοιπόν θα πω τα εξής στις απορίες του φίλου που ξεκίνησε αυτό το thread.
Αγαπητέ φίλε, είναι πολύ λογικό για την Ford, και την όποια εταιρεία, να πουλάει ελλατωματικά προϊόντα. Είναι επίσης λογικότατο να 'προστατεύει' όλες της τις αστοχίες με ένα κάρο ψιλά γράμματα, τα οποία εσύ κι εγώ υπογράφουμε, είτε χωρίς να τα διαβάσουμε (δείξτε μου έναν που να το κάνει) είτε χωρίς να τα χωνέψουμε! Είναι επίσης λογικό, απ'ότι φαίνεται, η κάθε εταιρεία να έχει διαφορετικούς τρόπους για να τα 'μαζέψει'!
Έτσι, άλλοι τα 'ζητάνε' ντόυκου από την αρχή, άλλοι στην πορεία, κ.ο.κ. Το κακό γίνεται χειρότερο όταν και στα 'ζητάνε' ντόυκου και στα 'πέρνουν' και στην πορεία! Αν είναι αυτή η περίπτωσή σου, πολύ απλά για αυτούς, είσαι άλλο ένα νούμερο στη στατιστική τους, με τίτλο 'ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ', το οποίο νούμερο - σαν ποσοστό - το έχουν αποδεχθεί και δεν τους ενδιαφέρει και πάρα πολύ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 'ΝΟΥΜΕΡΑ' ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ! Σε αυτή τη περίπτωση θα φτάσουν μέχρι και καινούργιο προϊόν να σου δώσουν, και τούμπες να κάνουν, κ.λ.π.
Άρα το θέμα είναι όχι να τους δείξεις ότι στην περίπτωσή σου αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων (για να μην χρησιμοποιήσω άλλου τύπου νεοελληνικές εκφράσεις), γιατί αυτό ήδη το γνωρίζουν, αλλά να τους δείξεις ότι μπορείς να τους αλάξεις τα 'νούμερα' της στατιστικής τους! Αυτή είναι η ουσία! Και αυτό μόνο με δημοσιότητα, και πολύ γερά νεύρα και υπομονή, μπορεί να γίνει! Αλλιώς, αποδέξου την κατάσταση, ασχολήσου λίγο ακόμα, ή όσο θες, για καθαρά φιλολογικούς λόγους, και μετά παράτα το!
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Ωραίο αβατάρ Προς το παρών με μπέρδεψεςΕυχαριστω
- Χαθηκαν τα αβαταρ από πολλούς στο φορουμ
- Με το νέο ΑΒΑΤΑΡ θέλω να δηλώσω τι αισθάνομαι ότι κάνουμε ορισμένες φορές στο φορουμ...
Ειμαστε σαν τους παππουδες του muppet show και σχολιάζουμε τα πάντα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ωραίο αβατάρ Προς το παρών με μπέρδεψες
Ευχαριστω
- Χαθηκαν τα αβαταρ από πολλούς στο φορουμ
- Με το νέο ΑΒΑΤΑΡ θέλω να δηλώσω τι αισθάνομαι ότι κάνουμε ορισμένες φορές στο φορουμ...
Ειμαστε σαν τους παππουδες του muppet show και σχολιάζουμε τα πάντα
Σωστοοόν!!!
-
Και επειδή αρκετά ειπώθηκαν μέσα σε έντονους διαξιφισμούς και αντεκλήσεις,τώρα που ηρεμήσαμε συνολικά θα αναφερθώ σε κείμενο του γνωστού http://www.autopress.gr αυτή τη φορά για την Toyota.
''Άρχισες τους αντιπερισπασμούς εγκάθετε;'' ίσως πουν αρκετοί.
Μπορεί και ναι, με την έννοια ότι εφ' όσον τα 'παμε για τον ένα ας πούμε και για τον άλλον που είναι και υπεράνω πάσης υποψίας.Ο λόγος;
Οι λευκές επιταγές εμπιστοσύνης δεν ταιριάζουν σε εταιρείες οποιασδήποτε μορφής.
Για την Toyota τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.Από τη στιγμή που γιγαντώθηκε, ο έλεγχος των προιόντων και των υπηρεσιών παίρνει διαφορετικές διαστάσεις.Το μέλλον θα δείξει.
Το κείμενο είναι το ακόλουθο(με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου site το οποίο όμως θεωρήθηκε έγκυρο από πολλούς συνομιλητές του παρόντος topic)Τα τελευταία χρόνια η Toyota μας είχε συνηθίσει σε καλές μόνο ειδήσεις. Αύξηση παραγωγής και κερδών, μεγαλεπήβολοι στόχοι, τεχνολογική υπεροχή, αναρρίχησή της στην κορυφή των αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου, ευχαριστημένοι αγοραστές κ.ο.κ. Τους τελευταίους μήνες, όμως, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Η Toyota φαίνεται πως κτυπήθηκε από την σύγχρονη αρρώστεια που ταλανίζει όλες τις εταιρείες αυτοκινήτων και ονομάζεται Πρόβλημα Ελέγχου Ποιότητας Προϊόντων.
Το κακό ξεκίνησε με το Prius και τα κολήμματα του κινητήρα του. Η Toyota άργησε είτε να ανακαλύψει είτε να παραδεχθεί το πρόβλημα το οποίο τελικά διογκώθηκε και την ανάγκασε σε ανάκληση. Ακολούθησε η μεγαλύτερη ανάκληση στην ιστορία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας με 1.270.000 οχήματα και 17 μοντέλα.
Προχθές μας προετοίμασε για μία ακόμα ανάκληση 1.050.000 οχημάτων με diesel κινητήρες. Φαίνεται πως ο αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής, για την αύξηση των κερδών την έκανε να αφήσει πράγματα πίσω της. Μόνο που αυτά έρχονται πλέον στο προσκήνιο. Και δεν αναφερόμαστε καν στο After Sales της εταιρείας (που και αυτό αντιμετωπίζει από ότι φαίνεται προβλήματα και για το οποίο θα ακολουθήσει δημοσίευμα εν καιρώ όταν επαληθεύσουμε όλες τις καταγγελίες που έχουμε στα χέρια μας). Πρέπει να αναφερθούμε, όμως, σε ένα γεγονός που δείχνει το πόσο δυσκολεύεται η εταιρεία στο να προσαρμοσθεί στις νέες όπως έχουν διαγραφεί εξελίξεις. Αρνήθηκε να αποκαλύψει και στις τρεις περιπτώσεις το εκτιμώμενο κόστος των ανακλήσεων παρά τις επίμονες ερωτήσεις των Ιαπώνων δημοσιογράφων. Γιατί άραγε; Για να προστατεύσει, ίσως, την μετοχή της; Ποιός ξέρει; -
Και τι μπορεί να σημαίνει το παραπάνω κείμενο; Μήπως είναι κακό να θέλει να προστατεύσει τη μετοχή της η Toyota; Κερδοσκοπική εταιρεία είναι και αυτό είναι θεμιτό να θέλει να το κάνει. Μάλλον εμπάθεια βλέπω σ' αυτό το κείμενο (όπως και σε κάποια άλλα του συγκεκριμένου site).
Τώρα, αναφορικά με τα προβλήματα του φίλου που άνοιξε το topic και το πως αυτά μπορεί να ερμηνευθούν στα δικαστήρια υπάρχουν δυο όψεις του ίδιου νομίσματος: α) η Μπουρμπούλια, β) κάποιοι συνάδελφοί της που την κλείνουν στη φυλακή.
Υπάρχει και η τρίτη όψη, αλλά αυτή ισχύει μόνο αν το νόμισμα τύχει να καθίσει... όρθιο: Το δίκαιο των πολιτών.
Επανερχόμενος στο θέμα του papagn θα ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι (και ελπίζω να το κάνει) να μη δημοσιοποιεί όλα του τα επιχειρήματα και τις αιτιάσεις που μπορεί να έχει σκεφτεί ή τεκμηριώσει. Πολύς και μη ελεγχόμενος κόσμος μπορεί να διαβάζει... -
Ο χρήστης geopili έγραψε:
Μάλλον εμπάθεια βλέπω σ' αυτό το κείμενο (όπως και σε κάποια άλλα του συγκεκριμένου site). -
ΟΚ GTI....Νομίζω με τα τελευταία σου ποστ αποσαφηνίζεις τα πάντα.....
Πάμε γι' αλλα.....!!!
-
Πάντως το thread διαβάστηκε πολύ, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε για
το στοκάρισμα των αυτοκινήτων που δεν τραβάνε (3λιτρο maverick)
και το τί μπορεί να σου συμβεί. -
το αμαξι δε τραβαει εδω και 6 μηνες. Δε πουλιέται με τίποτα
Τι να πουληθεί.... Ακόμα θυμάμαι ΟΛΟΥΣ του καλούς φίλους να λένε τι καλό αμάξι που ήταν στην πρώτη γενιά (και ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΑ!!!!) Παλιο αμάξι ειναι
ΟΣΟΙ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΠΙΚ, εχω ενα τικ με τα δισκοφρενα.....
-
Καθισα και διαβασα ολο το tοpic γιατι μου το υποδειξε σημερα ενας φιλος μου. Να πω οτι το Μaverick κατασκευαζετε στο Tεξας (στις ΗΠΑ ονομαζεται Escape) και με πλοια ερχεται στην Ελλαδα. Χωροι αποθηκευσης ειναι στο εργοστασιο κατασκευης, στο λιμανι στις HΠΑ και εδω στη Sarmed στον Ασπροπυργο. Και εγω εχω ενα Μaverick στη κατοχη μου και μαλιστα ειναι απο τα τελευταια μοντελλα τα 2λιτρα (αυτα με το κλειδωμα της τετρακινησης). Και σε μενα υπηρχαν σκουριες οι οποιες δεν ηταν σε τετοια εκταση οπως του φιλου μας αλλα αντικατασταθηκαν στην εγγυηση (αξονας) και μαλιστα οχι απο την αντιπροσωπεια την οποια αγορασα το αυτοκινητο αλλα απο αλλες κατι το οποιο δεν καταλαβα γιατι δεν το εκανε ο φιλος μας. Δεν στο αλλαζει η Βελμαρ ? πας σε αλλη. Και αφηνεις την Φορντ σαν εσχατη λυση. Τυχαινει και θα σας πω παρακατω πως, να γνωριζω πολλους κατοχους Maverick και δεν ειχα ξαναδει σκουριες σε αλλα MAverick αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι κατηγορουνται τα fiesta για σκουριες ?? Απο που βρε παιδια ?
Τελως παντων δεν συνεχιζω γιατι ειμαι και κολλημενος Fordakias (καμια σχεση με τη Ford Motor Hellas), αλλα προσκαλω οποιον θελει να ερθει σε μια συναντηση μας να δουμε οχι ενα αλλα 200 Φορντ απο κατω και να τα ελεγξουμε για σκουριες.
Στον φιλο μας να του ευχηθω καλα αποτελεσματα στον αγωνα που κανει και οπου μπορουμε να βοηθησουμε εδω ειμαστε.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τη μακροσκελη απαντηση
Αγγελος (Administrator http://www.clubford.gr - http://www.clubfocus.gr)
'ΥΓ' Ποτε ειχε κανει εκεινες τις πλυμμηρες στον Ασπροπυργο πολυ κοντα στην ημερομηνια αγορας του Maverick του φιλου μας ?
-
-
Καταρχας καλημερα και να σου διευκρινισω οτι δεν ειμαστε club της Ford αλλα μια ομαδα παιδιων με αγαπη για την αυτοκινηση και αν θελεις και πιο συγκεκριμενα για τα αυτοκινητα της Ford.
Φυσικα και τα χωνω φυσικα και τα κακως κειμενα τα αναφερουμε. Μην ξεχνας ομως οτι ενα κακο σκεπαζει 10 καλα .
Καλη συνεχεια σου ευχομαι
-
Φίλε papagn
Δεν μίλησα ποτέ περί αναστάτωσης.Η φράση που χρησιμοποίησα ήταν ''ωχ σας λυπάμαι'' όταν δήλωσες ότι΄''τώρα πάω και στο club τους να τους τα πώ,για να συνέλθουν'' αφού πρώτα είχες θεωρήσει ότι πρόκειται για κλαμπάκι στημένο απ' την Ford και ούτε λίγο ούτε πολύ έστειλες στον ψυχίατρο τους συμμετέχοντες που τολμούσαν να τους αρέσει το αυτοκίνητό τους ακόμη κι αν κάποιοι είχαν κάποια προβλήματα.
Αλήθεια που πήγαν αυτά και άλλα επίμαχα σημεία των post σου; Πολύ τροποποίηση έπεσε στις 12/3 Δικαίωμά σου είναι να το κάνεις, αφήνοντας όμως ξεκρέμαστες τις δικές μου απαντήσεις αλλά και του GTI_ που οι αντιδράσεις μας απέναντί σου υπήρξαν για εκείνες τις υπερβολές και όχι γι΄ αυτό καθ' αυτό το πρόβλημά σου.
o