Mar 9, 2006, 9:37 PM

[quote='PAPAGN']Φίλε Παναγιώτη από άλλα (περίεργα) προβλήματα είχα τα εξής:
Σε μία ανηφόρα σε χωματόδρομο με χαλίκια στην μοναδική που ζορίστηκε μύριζε κάτι σαν καμμένα λάδια. Επίσης στην εσωτερική πλευρά του φτερού του μπροστά δεξιού τροχού είχε πεταχτεί κάτι σαν νερό ή λάδια. Ηταν καλοκαίρι κι εκεί δεν είχε νερά. Αυτό με την μυρωδιά απ ότι διαβασα στην ενότητα με τα προβλήματα στο οφ ρόουντ είναι από τον συμπλέκτη? και το αναφέρουν πολλοί. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα. Τώρα αυτό με τα νερά ή λάδια δεν το ξαναείδα. Δεν το έψαξα όμως γιατί είπα 'καινούργιο αυτ/το ειναι...' δεν μπορεί να έχει προβλήματα. Ξέρεις τι μπορεί να είναι , αν είναι ? Τώρα που θα πάω για τον άξονα θα τους πω πάντως το περιστατικό . Επίσης είχα έναν κυκλικό εκνευριστικό θόρυβο από την αρχή στον πίσω αριστερά τροχό κυρίως στις ελαφρά ανηφορικές αριστερες στροφές. ΄Δεν τον έκανε πάντα όμως. Το είχα πάει στην ΒΕΛΜΑΡ αλλά μου είπαν ότι πρέπει να το ακούσουν για να μου πουν. Τώρα τελευταία δεν το κάνει. Ισως κάποιο τακάκι !!?? Από το πορτπαγκαζ δεν ακούω προς το παρόν τίποτε. Πρόκειται να ακούσω?? Οχι γιατί τότε.χ.... Ασε δεν το ξαναλέω γιατί μπορεί να με κατηγορήσουν. Και το κακό είναι ότι το χ.. το έχω ψωμοτύρι.

Αγαπητέ PAPAGN,
Θα γρασάρεις την κλειδαριά την πίσω εκεί που πιάνει ο γάντζος. Πιάνει σκόνη εκεί και κοπανάει στις λακούβες. 'Οσο αφορά τα λάδια στο φτερό δεν είχα παρατηρήσει κάτι σχετικά. Λίγο λάδι θα σου τρέχει απο την τάπα του πίσω διαφορικού αλλα είναι φυσιολογικό.... Όσο αφορά τον συμπλέκτη μόνο όταν το ζορίσεις θα σου μυρίσει. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Όμως αν συμβαίνει συχνά, τότε μετά απο λίγο καιρό να εύχεσαι να μήν σου σκορτσάρει. Τότε θα θές αλλαγμα....
Α, και κάτι αλλο να προσέχεις καθώς βγαίνες και μπαίνες στο αυτοκίνητο και καθώς το πλένεις γιατι μπορεί να βγεί το στρογγυλό λαστιχάκι στις πόρτες. Αυτό κοστίζει 3.50 ευρώ το ένα. Απο αυτό θα σου κοπανάει λιγάκι αν έχει βγεί. Τσέκαρέ το σε όλες τις πόρτες στο ύψος της κλειδαριας στο πλάι αλλα και στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.
Γενικά να μην στεναχωριέσαι έχεις ένα αξιόπιστο και αξιοζήλευτο αυτοκινητο.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ !!!!!