-
Ανταλλαγές ελαστικών. Πολλά φιλιά στην όμορφη Σύρο, αλλά να ξέρεις ότι δε θα σε ζηλεύω καθόλου (από νησί πια, έχω χορτάσει φέτος... ). Καλά να περάσεις μάγκα μου!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θέμη, κάποιος μου είπε ότι ψάχνεις συνοδηγό..
Αν σου πω ότι θα έρθω με το Autobianchi δε θα με πιστέψεις, ε;
Όταν έγραφα αυτό το ποστ δεν ήξερα για το MX, οπότε μικρή η απογοήτευση.
Βασικά, αν δεν έρθει κάποιος δικός μου φίλος μαζί, είσαι ευπρόσδεκτος, αλλά δεν έχεις πολλές πιθανότητες
Οκ, θα μιλήσουμε αν είναι κάποια από τις προσεχείς μέρες και κανονίζουμε.
-
Κιd, ξεκίνα το χορό της βροχής κι εσύ, ώστε εσύ από τα Γιάννενα κι εγώ από την Κεφαλονιά, να στείλουμε τα σύννεφα της δυτικής Ελλάδας προς την Αττική .
-
Μέσα κι εγώ.
-
Μέγαρα λοιπόν....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μωρέ ο Κώστας Πανουργιάς καλά ήξερε, απλά ακυρώθηκε ένα κλείσιμο που υπήρχε.
Σιγά μην κατάφερα εγώ μόνος μου να αναιρέσω ένα κλείσιμο της πίσταςΚι εγώ που έλεγα ότι μας αγαπούσες τόσο πολύ...
Τελικά έχουμε κάποια ενημέρωση για τον καιρό; Ας κάνει κάποιος γνώστης τον κόπο, please.
Λες να το έκανα για τον εαυτό μου όλο αυτο???
Θα μου ήταν πιο εύκολο και άνετο να πάω μόνος ή με δυό φίλους και να τη χαρούμε χωρίς κόσμο, δε θα ήταν?Τώρα με στεναχώρησες
-
Τελικά ρε παιδιά αποφασίστε...
Σάββατο ή Κυριακή?
Μέγαρα ή Παράλληλο?
Αν μιλάμε για Μέγαρα Σάββατο, κατά 90% είμαι μέσα!!!
Έχω και κάτι καβατζολάστιχα Γλιστρέλλι να λιώσω!!!
-
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΓΑΡΑ. Βάλτο καλά στο μυαλό σου κι έλα να ξεφαντώσουμε μαζί. Μην ξεχάσεις την περούκα σου, θα υπάρχει face control στην είσοδο.
-
Σάββατο Μέγαρα, Κώστα.
Παίδες, επειδή είναι το 3ήμερο, θα πρότεινα να μην αργήσετε πολύ, για να μη φάτε μισή ώρα στα διόδια
-
Έστω την παράκαμψή τους. Για 2ευρα είμαστε τώρα;
-
Σε σχέση με τα χρήματα που χαλάει κάποιος σε βενζίνες, λάστιχα, φθορά αυτοκινήτου και είσοδο, τα 2 Ε των διοδίων είναι μάλλον αμελητέα..
-
Σίγουρα, απλά μου τη σπάει να χρυσοπληρώνω κάτι που δεν υπάρχει: σωστοί ελληνικοί δρόμοι . Είναι θέμα αντίδρασης κι όχι οικονομίας ή τσιγκουνιάς, το 2ευρω θα μας σώσει...
-
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΓΑΡΑ. Βάλτο καλά στο μυαλό σου κι έλα να ξεφαντώσουμε μαζί. Μην ξεχάσεις την περούκα σου, θα υπάρχει face control στην είσοδο.E, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!!!!!!
-
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί μεταξύ 9 και 9:30
-
Υπάρχει πρόβλημα να έρθει και ένα φιλαράκι μαζί? Φορουμάς είναι και αυτός, αλλά όχι ενεργός και ψήνεται. Golf III GT το αμαξάκι.
Και κάτι άλλο: πόσο θα είναι η είσοδος?
-
Γιατί να είναι πρόβλημα ρε συ Κώστα; Δεν είναι επίσημο 4TF trackday (όχι ότι τότε θα υπήρχε, αλλά λέμε).
Η είσοδος λογικά θα έχει όσο συνήθως (40 ευρώ).
-
Πες του ρε Θέμη ότι απαγορεύονται τα προσθιοκίνητα, μπας και τη γλιτώσουμε . Τι 9-9.30 βρε αθεόφοβε; Τέτοια ώρα δεν έχει ανοίξει ούτε το αριστερό μάτι ακόμα . Υπολόγιζε ότι τα ημισλίκ θα τα φέρει ο Χρήστος κατά τις 12 και θα πάνε κατευθείαν για ζαντάρισμα, οπότε καλή 1 θα μπορούν να φορεθούν στο ΜΧ σου. Να πεις, ρε Saba, όλο το χρόνο κοιμάσαι στο νησί. Σήκω ένα πρωί νωρίς σαν άνθρωπος κι έλα στην πίστα. Λοιπόν, το αποφάσισα, έτσι θα κάνω. Άντε 10 το πολύ θα είμαι και γω στην πίστα .
-
Μετά απο συγκινιτική πρόσκληση του driftsaba λέω να έρθω και εγω, να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε, όχημα μάλλον ακατάλληλο για πίστα αλλα πλάκα θα έχει το event
-
Πες του ρε Θέμη ότι απαγορεύονται τα προσθιοκίνητα, μπας και τη γλιτώσουμε . Τι 9-9.30 βρε αθεόφοβε; Τέτοια ώρα δεν έχει ανοίξει ούτε το αριστερό μάτι ακόμα . Υπολόγιζε ότι τα ημισλίκ θα τα φέρει ο Χρήστος κατά τις 12 και θα πάνε κατευθείαν για ζαντάρισμα, οπότε καλή 1 θα μπορούν να φορεθούν στο ΜΧ σου. Να πεις, ρε Saba, όλο το χρόνο κοιμάσαι στο νησί. Σήκω ένα πρωί νωρίς σαν άνθρωπος κι έλα στην πίστα. Λοιπόν, το αποφάσισα, έτσι θα κάνω. Άντε 10 το πολύ θα είμαι και γω στην πίστα .Κι εγώ κατα τις 10 τελικά λέω να έρθω
-
Για πείτε μου ρε σεις, επειδή είμαι λίγο εκτός πραγμάτων τον τελευταίο καιρό, τι update έχει γίνει στην πίστα? Θέλω να αλλάξω τα κανονικά μου ζαντολάστιχα με τα εφεδρικά και λέω να το κάνω εκεί. Τι εξοπλισμός παίζει?
Καρναβαλο-track day