-
Όλα καλά. Η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη και το ξέρεις
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Οσο για την Seat ,παλι καλα που υπαρχει για να νομιζω και γω οτι εχω
αξιοπιστο αμαξι (Golf)
Aς ειναι καλα ο Ομικρονε.Η αξιοπιστία των συνεργειων των αντιπροσώπων της Seat ή της VW τη δουλειά έχει με την αξιοπιστία των συγκεκριμένων αυτοκινήτων ...??? Η ευθυγράμμιση είναι μιά δουλειά που δυστυχώς και πολύ κακώς δεν γίνεται τις περισσότερες φορές σωστά (έως απαράδεκτα) στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία των αντιπροσωπειών ...
Να είσαι σίγουρος ότι και στο συνεργείο της VW θα μπορούσαν να σου κάνουν τα ίδια και χειρότερα και έχουν γίνει σε άλλους κατόχους...
Ας μην αναφερθώ σε περιστατικό που συνέβη πρίν 1-1.5 χρόνο σε πασίγνωστο και φημισμένο συνεργείο VW/Audi, όπου πελάτης άφησε το Golf του το πρωϊ γιά μεγάλο service, το αυτοκίνητο το πάρκαραν έξω, αυτός την έστησε απέναντι σε καντίνα και έπινε καφέ, είδε ότι μετά από ώρες το αυτοκίνητο δεν είχε μετακινηθεί, βιντεοσκόπησε το σκηνικό μέχρι τέλος, που το αυτοκίνητο είχε μείνει στην ίδια θέση χωρίς να μπεί ποτέ μέσα στο συνεργείο, και το μεσημέρι που πήγε να το παραλάβει του έδωσαν χαρτί εργασιών, σφράγισαν το βιβλίο service, και του ζήτησαν στο ταμείο 700 Ε... Φυσικά καταλαβαίνετε τι επακολούθησε και που έφτασε το θέμα ... -
Chemik θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με την γκρίζα διαφήμιση. Όταν στην στήλη Εν Λευκώ γράφονται τα καλύτερα για τον κ.Βασιλάκη δεν πιστεύω πως είναι τυχαία η προτίμηση προς τα SEAT, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακά αυτοκίνητα. Απλώς όταν από ένα περιοδικό όπως οι 4Τ γράφεις εξαιρετικά λόγια για κάποια αυτοκίνητα που ως ένα βαθμό ισχύουν -ως κάτοχος ALTEA- έχω την γνώμη πως δίνεις ώθηση στις πωλήσεις.
Υ.Γ. Δεν θέλω να προσβάλω ή να κατηγορήσω κανένα, απλώς παραθέτω τις απόψεις μου -
Αν δεν κάνω λάθος οι 4Τ είναι ένα περιοδικό αυτοκινήτου. Δοκίμασαν (ή μάλλον ξέσκισαν) ένα αυτοκίνητο & τους άρεσε. Το δοκίμασαν παρέα με τους άμεσους ανταγωνιστές του και τα πήγε άριστα. Δηλαδή, για να καταλάβω, τι θα έπρεπε να γράψουν?: Τα Seat είναι καλούτσικα έως μέτρια αυτοκίνητα και αυτό το γράφουμε μόνο & μόνο για να μην κατηγορηθούμε για γκρίζα διαφήμιση. Αν θέλετε να μάθετε την πραγματική αλήθεια παρακαλούμε στείλτε mail στο συντάκτη... ?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ρε γμτ και όταν έγραφα λέω λες να το έχει γράψει κανάς γνωστός;
βρε σπύρο τί σημαίνει¨'η εξυπηρετηση φροντίδα στανταρντ'; Υπήρχε περίπτωση να μην ήταν όταν έχεις τα αυτοκόλλητα στις πόρτες ή να το προχωρήσουμε λίγο, να μην είναι προσεκτικότατοι γενικά όταν στο χώρο είναι άνθρωπος του πρώτου σε πωλήσεις περιοδικου; χτυπάει άσχημα, ειδικά όταν μιλάμε για τη σεατ που έκανε την κομπίνα με τη υπόθεση 'καίω λάδια' αλλά και για εσένα που είσαι μέσα στα πράγματα και βλέπεις τι έχουμε τραβήξει και εδώ και στο σεατ κλαμπ, αλλά βλέπεις βέβαια και τί γίνεται με τα 'κρυφά' τεστ σας!
για το χαρακτηρισμό ζητώ συγγνώμη-ανακαλώ, αλλά και επέτρεψε μου να χαρακτηρίσω ατυχές το σχόλιο σου στο άρθρο.
υγ οφ τόπικ περιμένουμε αφιέρωμα στον κόλινPoia kombina? Eho hasei episodeia...
-
Αν δεν κάνω λάθος οι 4Τ είναι ένα περιοδικό αυτοκινήτου. Δοκίμασαν (ή μάλλον ξέσκισαν) ένα αυτοκίνητο & τους άρεσε. Το δοκίμασαν παρέα με τους άμεσους ανταγωνιστές του και τα πήγε άριστα. Δηλαδή, για να καταλάβω, τι θα έπρεπε να γράψουν?: Τα Seat είναι καλούτσικα έως μέτρια αυτοκίνητα και αυτό το γράφουμε μόνο & μόνο για να μην κατηγορηθούμε για γκρίζα διαφήμιση. Αν θέλετε να μάθετε την πραγματική αλήθεια παρακαλούμε στείλτε mail στο συντάκτη... ?
Η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισει μια πολεμικη εναντιον του Leon,γυρω απο την biased -και καλα- υπερπροβολη του απο τον ελληνικο τυπο.Αιχμη του δορατος αποτελει η κριτικη για τις 2 διακρισεις που ελαβε το μοντελο απο τον τυπο.Σιγουρα καποιοι κυνηγανε φαντασματα με υπερβαλλοντα ζηλο,και σιγουρα ο χρονος θα δειξει αν αξιζει το Leon.Τα ιδια ακουγονταν και στην αρχη της καριερας της προηγουμενης γενιας.Οπως και να χει δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να αγοραζει αυτοκινητο με βαση τα reviews των περιοδικων
-
Χαιρεται απο εναν μελλοντικο SEATακια,
Θελω να κανω μια ερωτηση.Την Δευτερα αγοραζω ενα Ibiza 1.4 μοντελο 2003.Ειναι με τα 75 αλογα.Εχω ακουσει (χωρις να το εχω διασταυρωσει) οτι εχει τον κινητηρα του Golf 4 και οτι αυτος ο κινητηρας για το Golf στην Ελλαδα εβγαζε 88 αλογα λογω ενος 'μικροκαταλυτη'(?) ο οποιος δεν χρειαζοταν στην Ελλαδα και τον αφαιρουσαν.Ισχυει κατι τετοιο ή απλα ειναι μυθος?
Οχι οτι εχει πολυ σημασια αφου το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο και με ικανοποιει σε πολυ μεγαλο βαθμο.Απλα θα ηθελα να ξερω τι παιζει και αν ισχυει καλοδεχουμενα τα 13 παραπανω ατια!
-
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έγραψε:
Χαιρεται απο εναν μελλοντικο SEATακια,
Θελω να κανω μια ερωτηση.Την Δευτερα αγοραζω ενα Ibiza 1.4 μοντελο 2003.Ειναι με τα 75 αλογα.Εχω ακουσει (χωρις να το εχω διασταυρωσει) οτι εχει τον κινητηρα του Golf 4 και οτι αυτος ο κινητηρας για το Golf στην Ελλαδα εβγαζε 88 αλογα λογω ενος 'μικροκαταλυτη'(?) ο οποιος δεν χρειαζοταν στην Ελλαδα και τον αφαιρουσαν.Ισχυει κατι τετοιο ή απλα ειναι μυθος?Αγαπητέ Χρήστο ως ιδιοκτήτης του ίδιου αυτοκινήτου σου λέω ότι οι ιστορίες για παραπάνω και πράσινα άλογα των κινητήρων του γκρουπ VAG είναι τουλάχιστον κακοήθειες... Ο συγκεκριμμένος κινητήρας σύμφωνα με δυανμομέτρηση των 4τ αποδίδει περίπου 75 στους τροχούς, αυτή είναι η πραγματική του ιπποδύναμη, καθαρά θεωρητικά τώρα αν προσθέσεις 5-7 ίππους που είναι η απώλειες τότε έχεις μια θεωρητική ιπποδύναμη 80-82 ίππων στο στρόφαλο χωρίς καμία πρακτική σημασία!
Δεν είναι κινητήρας του golf αλλά πολύ απλά έχει φορεθεί και στο golf!
-
Φιλε geko
Ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικοτατη απαντηση.Οσα εγραψα τα εγραψα με πολυ μεγαλη επιφυλαξη γιατι κατι τετοια συνηθως ειναι μυθοι...Οπως κι αποδειχτηκε!
Ο κινητηρας παντως απο μια μικρη βολτα που εκανα μου φανηκε ελαστικος και δεν αγκομαχουσε σε ανηφορες ή προσπεραση ή οπουδηποτε χρειαστηκε λιγο παραπανω γκαζι.
Απο εβδομαδα θα εχω πιο σφαιρικη αποψη ! -
δε μπορεις να βρεις με 101?
-
Και εγώ δηλώνω πλέον ανυπόμονος υποψήφιος αγοραστής Σέατ λεόν ΤΣΙ. Περιμένω το κονδύλι για να αλλάξω το γαϊδούρι Φιέστα. Μάλλον πάω για την βασική έκδοση με δικά μου 17άρια ζαντολάστιχα (ήδη το σκέφτομαι σε κόκκινο με μάυρες Ultraleggera) με ESP έξτρα (ας περιμένω 3 μήνες) και ξένον φώτα.
Να δώ πώς και πόσο θα δώσω το μικρό.
Θα ενημερώσω αν υπάρξουν νεότερα ( )
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε μπορεις να βρεις με 101?Αυτο το Ibiza ειναι απο συγγενη και ειναι σε πολυ καλη τιμη.Επειδη οσο εψαξα μεχρι στιγμης αυτο ειναι best value for money και υπαρχει και καποιος περιορισμος στα διαθεσιμα χρηματα,αποφασισα να το παρω.Αν αποφασιζα με αλλα κριτηρια θα προτιμουσα αυτο με τα 101 αλλα και αυτο που πηρα θα βγει μια χαρα πιστευω!
-
Μήπως ξέρει κανείς πως ξεχωρίζουν τα 1400αρια ibiza, αν είναι 75 ή 101 άλογα; Είτε με κάποια εξωτερική διαφορά, είτε αν υπάρχει διαφορετικός αριθμός κινητήρα; Ευχαριστώ
-
δισκοφρενα πισω
-
Ωραίος και γρήγορος!
-
Παιδια αν και ειμαι ασχετος με seat (kia εχω) θελω να μου πειτε γνωμες για το leon FR. Το παρηγγειλε χθες ενας φιλος μου και θελει να μαθει τι προβληματα εχει. Οποιος λοιπον ειναι κατοχος ας βοηθησει λιγο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Λιγο αργα για το φιλο σου αν το παρηγγειλε ηδη.
Παντως στην πιατσα δεν εχει ακουστει κατι.Ισως διοτι οι περισσοτεροι προτιμαν να πανε στο Cupra κατευθειαν
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Λιγο αργα για το φιλο σου αν το παρηγγειλε ηδη.Παντως στην πιατσα δεν εχει ακουστει κατι.Ισως διοτι οι περισσοτεροι προτιμαν να πανε στο Cupra κατευθειαν
Η στο...Golf!
Σοβαρά τώρα, το FR δεν είναι και τόσο καλή λύση... Είναι αυτό που θα χάσει κατακόρυφα σε μεταπώληση, αφού όλοι (**όσοι **τελοσπάντων.. ) προτιμήσουν το Leon, θα πάνε ή στο TSI με τον 1.8Τ που είναι σε εξαιρετική τιμή και έχει και τέλη 168 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λιγο αργα για το φιλο σου αν το παρηγγειλε ηδη.
Παντως στην πιατσα δεν εχει ακουστει κατι.Ισως διοτι οι περισσοτεροι προτιμαν να πανε στο Cupra κατευθειαν
Η στο...Golf!
Σοβαρά τώρα, το FR δεν είναι και τόσο καλή λύση... Είναι αυτό που θα χάσει κατακόρυφα σε μεταπώληση, αφού όλοι (**όσοι **τελοσπάντων.. ) προτιμήσουν το Leon, θα πάνε ή στο TSI με τον 1.8Τ που είναι σε εξαιρετική τιμή και έχει και τέλη 168 -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΑΝ είχε και DSGΝαι αλλά δεν έχει. Και ούτε θα έχει στο άμεσο μέλλον. Αντίθετα το FR έχει και μάλιστα με
SEAT FORUM