-
ποιος το πηρε και απο που?
νταξ, αμα εχεις γνωστο δεν ειναι δυσκολο, αλλα και παλι για 3 μερες...
-
Ergocar Αθήνα (δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές, αν θέλεις να το ψάξω), κάτοχος Ibiza παρακαλώ -ούτε καν premium Leon Cupra κλπ. - και δεν ξέρω αν έχει γνωστό, πάντως τα καλά τα έγραψε και σε γράμμα σε γνωστό περιοδικό. Ταξίδι στη Σιθωνία από την Αθήνα...
-
μαλλον ειχε γνωστο ή δουλευει εκει.
-
Σίγουρα είχε γνωστό. Εγώ προσπαθούσα επί 2 μήνες να κλείσω διήμερο test drive και με κορόιδευαν.
-
Τλκ με συνοδεία για μισάωρο το πήρα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
jois21
σε τι αμαξι?λεον
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
jois21
σε τι αμαξι?λεον
αν μιλαμε για το νεο μοντελο, οι αλλαγες λαδιων ειναι καθε 15000χλμ, γιατι το πηγες πιο νωρις?
-
ειχε κλησει χρονο και ηθελα και αλλαγη απο νωρις.
εγω εκανα το ποστ για να δω αν δικαιολογειαι η τιμη των ανταλλακτικων, τα εργατικα ηταν περιπου 50Ε.
-
εφοσον ειχες κλεισει 1 χρονο καλως επραξες.
οι τιμες των ανταλλακτικων ειναι στα πλαισια της αγορας, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι φθηνα. Αλλαγη φλιτρου λαδιου επιβαλλεται να γινεται σε καθε αλλαγη λαδιων, βενζινης επισης καλο ειναι να γινεται, γιατι δεν εχουμε και την καλυτερη βενζινη στην Ευρωπη.
παντως να ξερεις οτι μπορεις να αγορασεις απο εξω τα λαδια και απλα να πας για να στα αλλαξουν. Ετσι γλυτωνεις καποια λεφτα, και επιλεγεις εσυ τη ποιοτητα λαδιων που βαζεις. Βεβαια, κατ ελαχιστον, θα πρεπει να καλυπτουν τις προδιαγραφες που ζηταει ο κατασκευαστης.
-
οκ, θνξ
-
Τλκ με συνοδεία για μισάωρο το πήρα.
Στα γαλλικα συννενοηθηκατε?
-
Μια ερώτηση..
Υπήρξε ποτέ έκδοση του ibiza με 95 Ηp. Γύρω στο 2000, και αν ναι ποιά η γνώμη σας. Με μια πρόχειρη ματιά στο net δε βρήκα τέτοια έκδοση... -
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Μια ερώτηση..
Υπήρξε ποτέ έκδοση του ibiza με 95 Ηp. Γύρω στο 2000, και αν ναι ποιά η γνώμη σας. Με μια πρόχειρη ματιά στο net δε βρήκα τέτοια έκδοση...Όχι...Απλά το 100στάρι MKIII (ibiza) 1.4lt λέγανε ότι έβγαζε 95 άλογα.Η seat όμως ανακοίνωνε 101 άλογα.
Τώρα αν το είδες σε συγκεκριμένη αγγελία για ibiza του 2000 και ρωτάς, δεν ξέρω τι έχει κάνει ο τύπος... ή κάποιος έβαλε 'διάφορα' (ΦΠΕ) πάνω κι από 75-80 άλογα το έκανε 95 (δυναμομετρημένα) ή είναι το 100στάρι κι απλά του είπαν ότι βγάζει 95 άλογα, οπότε κι αυτό έβαλε στην αγγελία.
-
Επειδή είμαι ψιλοάσχετος αυτό το ΜΚΙΙΙ είναι το 16V;;; Το δίνει 5500 με 95000 κλμ... καλα δεν είναι???
-
ΜΚΙΙΙ = ibiza 3ης γενιάς.
Και ναι, ήταν 16V
για τα λεφτά δεν ξέρω... -
πολλα ειναι τα χλμ...
-
12.000- χλμ το χρόνο είναι πολλά;
Γύρω στα 7χιλιάρικα βρίσκεις το τελευταίο ίμπιζα σπορ 2002-2003. Νομίζω ότι αξίζει τη διαφορά αν μπορείς
-
ναι κατα τη γνωμη μου 100 χιλιαδες χλμ ειναι πολλα...
-
Μάλλον βρέθηκε σοβαρός μηχανικός Seat (κατ'επέκτασιν και VAG) στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερα, αναμείνατε το 'Ανάθεμά' μου που θα ακολουθήσει σε μια-δυο μέρες.
-
Την Τεταρτη περιμενω το καινουριο μου αμαξι. SEAT LEON 1.4 TSI 125 HP
SEAT FORUM