-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω δεν εχω ακουσει για καμμια εκπτωση παντως......Εμένα για το R27 μου είπαν ότι κάτι θα κάνουμε αλλά δεν νομίζω να εννοούσε 2 χιλιάρικα..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω δεν εχω ακουσει για καμμια εκπτωση παντως......
δε σου το λενε, για να μη μπεις σε σκεψεις...
Οχι ρε....Δεν το δινω το 182 με τιπτ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δωστο και παρε getz...
-
Α ρε Ελλαδαρα!!!Σου δινουν φθηνοτερο(κατασκευαστικα) αυτοκινητο με λιγοτερο εξοπλισμο σε ακριβοτερη τιμη!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σιγά μη δώσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Πορτομπάγκους!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά μη δώσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Πορτομπάγκους!
ετσι ελεγες και συ πριν 1 μηνα...
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμένα για το R27 μου είπαν ότι κάτι θα κάνουμε αλλά δεν νομίζω να εννοούσε 2 χιλιάρικα..
Οχι εσενα θα σου βαλουν πουλ μπαρ μπροστα...αυτο εννοουσαν!
-
Ψώφα.
-
Με το συμπάθιο δλδ αλλά ποιος σας είπε ότι παίζει έκπτωση;
Το Σάββατο που πήγα δεν ήξεραν τίποτα και σήμερα που πήρα τηλ δύο διαφορετικούς εξουσιοδοτημένους, το ίδιο μου είπαν.
Υπάρχει ωστόσο μία σύγχυση για τις εκδόσεις cup και R27 F1. Και τις δύο μου τις αναφέρουν με 2000€ παραπάνω. -
26150 ήταν η καλύτερη τιμή που μου κάνανε για μπλέ μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι και τέλη 2008 πληρωμένα. Η παράδοση θα ήταν σε 3 εργάσιμες, δηλαδή σήμερα θα το έστρωνα
Δυστυχώς ή ευτυχώς, επικράτησε η λογική και αμέσως μετά το test drive του RS (στο οποίο το αμάξι με εντυπωσίασε) έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.
Συγκρίνοντας τα χρηματοδοτικά, η διαφορά στα 3 χρόνια ξεπερνά τα 8000
-
Ο χρήστης papadakn έγραψε:
έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.Με γειές! Μάλλον καλύτερη επιλογή με βάση αυτά που λες.
και τελικά δεν υλοποίησα ένα όνειρο χρόνων.
...αυτό όμως δεν μου άρεσε καθόλου...όπως είχα πει και στον tm για το S2000, τέτοια πράγματα είναι κρίμα να τα χάνουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.
Με γειές! Μάλλον καλύτερη επιλογή με βάση αυτά που λες.
και τελικά δεν υλοποίησα ένα όνειρο χρόνων.
...αυτό όμως δεν μου άρεσε καθόλου...όπως είχα πει και στον tm για το S2000, τέτοια πράγματα είναι κρίμα να τα χάνουμε.
Απλά επικράτησε η λογική του συναισθήματος. Ίσως αργότερα στη ζωή μου μου παρουσιαστεί η ευκαιρία να προχωρήσω σε μια αγορά μόνο με το συναίσθημα, τώρα όμως ζύγισα τα πράγματα αλλιώς. Όπως και να έχει, η απόφαση πάρθηκε. Απλά ελπίζω το 207 να μην βγεί εντελώς 'σκάρτο' οδηγικά.
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο το GT σου!
Μερικες φορες πρεπει να επικρατει η λογικη του συναισθηματος παντως,οποτε καλα εκανες....
-
Ο χρήστης papadakn έγραψε:
26150 ήταν η καλύτερη τιμή που μου κάνανε για μπλέ μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι και τέλη 2008 πληρωμένα. Η παράδοση θα ήταν σε 3 εργάσιμες, δηλαδή σήμερα θα το έστρωναΑν δεν σε πειραζει στείλε μου με pm που τη βρήκες αυτή την προσφορά.
Εγώ για την ώρα όπου ρωτάω είναι αρχική και ακατέβατη 26000 χωρίς μεταλλικό, κλιματισμό και τέλη 2008![quote='papadakn'] Δυστυχώς ή ευτυχώς, επικράτησε η λογική και αμέσως μετά το test drive του RS (στο οποίο το αμάξι με εντυπωσίασε) έκλεισα ένα μαύρο 207GT. O βασικότερος λόγος ήταν πως δεν ξέρω αν θα παραμείνω Ελλάδα σε ορίζοντα 12 μήνου και προτίμησα ένα πιο all around αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν τελικά φυγώ.
Συγκρίνοντας τα χρηματοδοτικά, η διαφορά στα 3 χρόνια ξεπερνά τα 8000
-
Και κα΄τι που έμαθα σήμερα.
Αφορά την έκδοση R27 F1. Θα έχει όπως με ενημέρωσαν δυνατότερο κινητήρα 225HP και μπλοκέ διαφορικό. Τιμή:
-
Δεν ξέρω βέβαια που βρήκαν τα έξτρα 25 άλογα όταν στο γαλλικό site λέει 200.
Θα είναι ο ΦΠΑ -
Mε την άσφαλτο που έχει στην Ελλάδα θα νομίζεις πως είναι 250 άλογα το αυτοκίνητο, από το σπινιάρισμα.
-
Γιατί απαιτεί χρήση 100άρας το Clio;
-
[quote='lodar']Και κα΄τι που έμαθα σήμερα.
Αφορά την έκδοση R27 F1. Θα έχει όπως με ενημέρωσαν δυνατότερο κινητήρα 225HP και μπλοκέ διαφορικό. Τιμή:
Renault Clio RS 197