-
lodar
να χαίρεσαι γυναίκα και αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
2-3 ερωτησούλες .....α) τι αυτοκίνητο είχες πρίν ??
β) ποιό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογάνειας που έχετε τώρα ?
γ) για πες για τις εναλλάκτικές προσγειωμένες επιλογές που κοίταγες .....είμαι σε παρόμοια φάση ...έχοντας τώρα ένα rallye ... και δεν ξέρω τι να πάρω.... αφού θα παντρευτώ σύντομα .... αλλα λέει η λογική και άλλα η καρδιά .....
α) Μία BMW 520i (Ε28 ) του 1984 με τωρινό κινητήρα από Ε34 525i 12V
β) Renault Scenic II 1.6 αυτόματο
γ) Golf GT DSG 5d, Renault Megane GT, Peugeot 207 GT 5d και όταν είχα μεγάλες κρίσεις λογικής Fiat 500 1.4 με Duallogic....αν δεν είχε γίνει το σκηνικό αυτό μάλλον στο Golf θα κατέληγα αν και με χάλαγε το γεγονός ότι αλλάζει μοντέλο το καλοκαίρι και εγώ ήθελα αυτοκίνητο μέχρι το τέλος του έτους.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
+1000 για το κόκκινο στο RS ....+1000 στην επιλογη γυναικας του φιλου.
Νταξ αν παντως σου εκανε τετοιο χατηρι, και ΔΕΝ στο κοπαναει κιολας μετα, του στυλ, 'εγω ομως εκανα πισω και πηραμε το κλιο' κλπ κλπ σ'αγαπαει παρα πολυ ρε μπαγασα.
Αντε καλοταξιδο.ΥΓ. Οπως ειπε ενας φιλος πιο πριν, πρεπει να της κανεις πολυ καλο δωρακι στην πρωτη ευκαιρια.
ΥΓ2 αδερφη εχει η γυναικα σου?
-
...ξαδέρφη??? 1η!
-
Θα αποκαταστασησει ολο το σοι της γυναικας του
Το κιντ παντως βολευεται και αν εχει αδερφο!
-
Κι εσυ με τον ξαδερφο...
θα το προτιμουσα μαυρο το κλιο αλλα και παλι καλοριζικο φιλεlodar
-
Εγώ παλι έχω κολλήσει με το racing blue!Εχετε δει κανενα τετοιο;;;
-
Κυκλοφορούν εν Ελλάδι Renault Clio V6?
-
2 είναι μόνο γνωστά.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
2 είναι μόνο γνωστά.Ποιός, που, πως και γιατί.
-
Αθηναϊκά νομίζω και τα 2, το ένα πρέπει να ήταν αντιπροσώπου. Βόρεια Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει ή να έχει κυκλοφορήσει κάτι.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος, οπότε...
-
Ειχα δει ενα τετοιο εξω επο την σεατ μακρης στο γαλατσι
-
το ενα αν δε κανω λαθος ηταν στη λαμια.. δε ξερω αν θυμαμαι καλα..
-
Κι όμως υπάρχει κι ένα Β.Ελλάδα. Τα παιδιά το έχουν δει να βγαίνει από το στρατ. του Μ. Αλεξάνδρου..
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εγώ παλι έχω κολλήσει με το racing blue!Εχετε δει κανενα τετοιο;;;ναι ναι .... το οδηγούσε ένας πενηντάρης .....
το clio είναι απο τα λίγα που μου αρέσει σε κόκκινο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ενα αν δε κανω λαθος ηταν στη λαμια.. δε ξερω αν θυμαμαι καλα..Ενα ειχε ο αντιπροσωπος στη Χαλκιδα(Κωνσταντινου)
Ενα ακομα με Γαλλικες πινακιδες ειχα δει προ πολλων ετων στα Λιμανακια...
-
Αυτό με τις Γαλλικές πινακίδες το είχα δεί και εγώ στο Σούνιο πριν 3-4 χρόνια. Επίσης, άλλο ένα V6 phase 1 πουλιόταν πριν 2-3 χρόνια σε έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων στην Κηφισίας.
-
Εγώ έχω δει ένα ασημί με Ελληνικές πινακίδες στο Καβούρι.
-
ενα ασημι κυκλοφορει κατα καιρους και autom...
-
Στο top gear δεν το εχουν δοκιμασει ακομα;Αν ναι,εχετε καποιο λινκ;Εχω φαει ενα κολληματακι με το clio...
Renault Clio RS 197