-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μαλλον οχιhttp://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... dd1ec439f5
Πως γινεται να εχει πιο μακρυ σασμαν, να εχει δυναμη και να μετρανε την ιδια τελικη?
-
Το R27 έχει το ίδιο κιβώτιο με τα πρώτα RS, απλά τώρα αλλάξανε το κιβώτιο του RS.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το R27 έχει το ίδιο κιβώτιο με τα πρώτα RS, απλά τώρα αλλάξανε το κιβώτιο του RS.Οκ καταλαβα. Βιασυνη...
Kid η τιμη που ειπες παραοανω δεν ειναι για το 'καινουργιο' RS?
-
Όχι. 28.200 είναι η τιμή του R27. 26κάτι κάνει το απλό RS.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι. 28.200 είναι η τιμή του R27. 26κάτι κάνει το απλό RS.Καταλαβα, ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Ανδρεα,εχεις κολλησει μ'αυτο το site...Ητανε να μη το βρω,τωρα όμως που το βρηκα!!!
-
Εκεί που αμφιταλαντευόμουν μεταξύ λογικής και αισθήματος, και ενώ έτεινα προς τη λογική και εψαχαν για ενναλακτικές .... μου έκανε ΤΗΝ έκπληξη η γυναίκα μου (αφού προηγουμένως την είχα πρήξει)
Πήγε και το παρήγγειλε κρυφά για να μου κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν κρατήθηκε. Είπαμε την είχα πρήξει.
Έτσι από το νέο έτος ένα κόκκινο με κλίμα θα μας περιμένει (με το κοντό κιβώτιο) -
Θέλω και γω τέτοια γυναίκα...
Μεγεια!!
-
Μπραβο στη γυναικα!!!Απο που την πηρες μηπως βρουμε κ εμεις καμια;;;
-
Από τη Μάνη!
-
Μπραβο lodar!!!
Εξαιρετική επιλογη*!!!!
*συζυγου
-
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Εκεί που αμφιταλαντευόμουν μεταξύ λογικής και αισθήματος, και ενώ έτεινα προς τη λογική και εψαχαν για ενναλακτικές .... μου έκανε ΤΗΝ έκπληξη η γυναίκα μου (αφού προηγουμένως την είχα πρήξει)Πήγε και το παρήγγειλε κρυφά για να μου κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν κρατήθηκε. Είπαμε την είχα πρήξει.
Έτσι από το νέο έτος ένα κόκκινο με κλίμα θα μας περιμένει (με το κοντό κιβώτιο).... υπαρχουν τετοιες γυναικες???
Μαλλον απο λαθος μαγαζι την ψωνισα την δικια μου!!!
Να ρωτησω... στο ονομα της το πηρε??? και ρωταω μηπως μετα σου λεει 'αγαπη το αμαξι ειναι στο ονομα μου και θα το κυκλοφορω μονο εγω, εσυ με το παλιο'
αλλα οπως και να εχει ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
-
Είσαι από τα πιο μισητά άτομα στο φόρουμ πλέον, lodar!
Εξαιρετική επιλογή συζύγου, να βλέπουμε όλοι εμείς να μαθαίνουμε. Επιτέλους ένας άνθρωπος που δικαιολογεί την περίπτωση του γάμου! Μπράβο!
...καλοτάξιδο και το RS!
-
ρε καθικια θελετε να με πεθανετε?
θελετε να με ξαποστειλετε?
τι ειναι αυτα που γραφετε....θελετε να με καταστρεψετε?με κατι τετοια νιωθεις ποσο μ@λακας εισαι τελικα.....
με γειαααααααααααααα το κλιοοοοοοοοοοοο!!!!
θαναι λιγο βαρβαρο αλλα κορυφαιο!και ενα μεγαλο respect στη γυναικα σου...οταν ειναι να την αλλαξεις πεσμου..
-
Ο χρήστης lodar έγραψε:
Εκεί που αμφιταλαντευόμουν μεταξύ λογικής και αισθήματος, και ενώ έτεινα προς τη λογική και εψαχαν για ενναλακτικές .... μου έκανε ΤΗΝ έκπληξη η γυναίκα μου (αφού προηγουμένως την είχα πρήξει)Πήγε και το παρήγγειλε κρυφά για να μου κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν κρατήθηκε. Είπαμε την είχα πρήξει.
Έτσι από το νέο έτος ένα κόκκινο με κλίμα θα μας περιμένει (με το κοντό κιβώτιο)Kαλορίζικο και τρομερό χρώμα επίσης. Του πάει απίστευτα. Πολύ καλύτερα από άσπρο. ( )
-
+1000 για το κόκκινο στο RS ....
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Τη γυναίκα μου δεν την αλλάζω με τίποτα. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν της αρέσει καθόλου για πολλούς και διάφορους λόγους (οπώς είναι ακριβό, είναι 2λιτρο, είναι νευρικό, κόκκινο το θες; κτλ, κτλ)
Επειδή θα το οδηγάει και αυτή, βλέπε μονά ζυγά, ήθελε κάτι σε αυτόματο όπως το Scenic που έχει τώρα.
Όμως, όταν είδε ότι το πήρα απόφαση να μην πάρω το clio και κοίταγα πιο προσγειωμένες εναλλακτικές (σε βαρύ κλίμα η αλήθεια είναι), αποφάσισε να μου κάνει το χατίρι.Τι άλλο να πω; ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
-
2-3 ερωτησούλες .....
α) τι αυτοκίνητο είχες πρίν ??
β) ποιό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογάνειας που έχετε τώρα ?
γ) για πες για τις εναλλάκτικές προσγειωμένες επιλογές που κοίταγες .....είμαι σε παρόμοια φάση ...έχοντας τώρα ένα rallye ... και δεν ξέρω τι να πάρω.... αφού θα παντρευτώ σύντομα .... αλλα λέει η λογική και άλλα η καρδιά .....
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο... με ολη μου την καρδια.
Αχ μας δινεις κουραγιο στους ανυπαντρους
Αμα λεω οτι ειναι το τελειο οικογενειακο, κατι ξερω...
Εγω της εξηγηθηκα, αμα θες μια ζωημαζι και τετοια πραγματα πρπει να βαλουμε γερες βασεις να αποκτησουμε κατι πολυ ασφαλες με αεροσακους πολλλλους, να μην τρεχει πολυ και γενικα της λεω οτι παπ@ρια μπορειτε να φαννταστειτε.. τα recaro δεν μπορω να της δικαιολογησω αλλα κατι θα βρω.. isofix ασφαλες για τα παιδια κτλπ.αχ και παλυ καλοριζικο...
P.S νομιζω οτι πρεπει να της κανεις ενα πολυ σουπερ δωρακι-ταξιδακι...
ξερεις ρομαντικο κατεβασμα απο Καρπενησι μεχρι την λιμνη η καμια Φτερη κατι θα σκεφτεις.. -
Καλοριζικο-καλοταξιδο-καλοστριφτο!!!!
Μπραβο στη γυναικα σου!!!
Εχει κ τα καλα του ο γαμος τι να λεμε τωρα....
Renault Clio RS 197