-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@224.v
άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μουΕξηγησε μας τις εννοιες που ευαγγελιζεσαι με πραγματικους ορους..... και τοτε ισως σε ακουσω..... Ντεν εχω θεια πλεον Καρντια μου..... αλλα και τοτε που ειχα τετοια μου ελεγε και πλακωνομασταν... στις θεωρειες... (παλιες πολυ παλιες.... θεωρειες και ανεφαρμοστες....) να δεις την καημενη με ποση κρυφη χαρα με πηρε να μου πει οτι εκαναν πραξικοπημα εναντιον του Γκορμπατσωφ..... οι Κομμουνιστες τοτε, αλλα η χαρα της κρατησε 3 μερες.......
Αλήθεια; Αν σου εξηγήσω ίσως μου κάνεις τη χάρη να με ακούσεις Τι λε ρε φίλε... τέτοια χάρη ίσως να μου κάνεις
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να επιμένεις, κατά βάση με ακατάσχετες αρλούμπες για ό,τι σε έχει πειράξει στη ζωή σου, η αλέκα και οι απόγονοί της, οι κλίκες, η πλέμπα, το ποιοι ακολούθησαν και ποιοι όχι, η απεύθυνσή τους κ.ο.κ. που δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το ζήτημα, που να σου θυμήσω είναι : 'Τι σημαίνει η δικτατορία του προλεταριάτου'.
Πιστεύεις κάτι το οποίο plain and simple είναι ΛΑΘΟΣ.
Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ φταίω γι' αυτό;
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι σημαίνουν οι όροι που μεταχειρίζεσαι, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ.
Μιλάς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις και δεν έχεις ιδέα, και δεν έχεις καμία διάθεση να το αλλάξεις αυτό. Συγχαρητήρια. Είναι μια πολύ καλή στάση ζωής -
As σοβαρευτούμε λιγο γιατι το σύστημα ,παρε απο μενα που εχω περισσότερα σπίτια για να ζησεις και εσύ ή για να έχουμε τα ίδια δεν υπάρχει περιπτωση να το δούμε στο Ελλάντα.
Αντιθετα το σύστημα κοψε ράβε και σκάσε με κατω τα κουλά σου γιατι αν κλέψεις θα πας στα κάτεργα ισως ,αφου πρώτα χρεοκοπήσουμε. Η πραγματικοτητα μπορεί να ειναι σκληρη πολλές φορες αλλά ,,,,,,,,
4 χιλιάρικα πηρε μονο για να στήσει ο οικοδομος τις σκαλωσιές .Και μετα απεργία με το κοκκινο γαρύφαλο.
Αποψή μου οτι ολα αυτα ειναι μια μεγάλη ειρωνεία.
Εντάξει ετσι μεγαλωσαν κάποιοι με το παραπονο του γιατι αυτος εχει περισσοτερα ενω εγω οχι και ας ειχαμε καποιον να του τα πάρει και καποιοι άλλοι τα εμαθαν αλλιώς ,ας μην τους προσβάλουμε.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .
Η συγκεκριμενη ιδεολογια εχει ξεπεράσει σε φανατισμο και την θρησκεία.
Εκτος αν γυρισουμε το θεμα σε αν οχι δημοκρατια τοτε τι?Αριστερα η Δικτατορια?
Σκίστε! -
ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εκτος αν γυρισουμε το θεμα σε αν οχι δημοκρατια τοτε τι?Σοσιαλισμός η βαρβαρότητα?
fixed
-
-
ρε μην μου κλέβεις τα βίντεΑ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:
ρε μην μου κλέβεις τα βίντεΑтоварищ (σύντροφε)
εδώ η πάλη τον τάξεων μένει ιστορικά αδικαίωτη και εσύ αγχώνεσαι για ένα βιδεο
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προσπαθώ πάντως να φανταστώ τον κοινό παρονομαστή και την πλατφόρμα της συνεργασίας των κάτωθι :
KKE
ΣΥΡΙΖΑ
Μ-Λ ΚΚΕ
ΚΚΕ (μ-λ) (έχει διαφορά από το παραπάνω)
ΚΟΕ
ΝΑΡ
ΑΡΑΝ
ΣΕΚ
ΟΑΚΚΕ
ΕΚΚΕ
Ανασύνταξη ΚΚΕ 18-55
κ.α.Τι δεν θά'δινα για να παρακολουθήσω δια ζώσης τα δύο συνέδρια, το ιδρυτικό και το ...επιμνημόσυνο που μάλλον θα ακολουθήσει πριν αλέκτωρ λαλήσει.
Μιλας σαν Τροτσκιστης- ΕΕΚιτης
Οι μισοι απο του παραπανω ειναι σε κοινους συνασπισμους (η ΚΟΕ πχ ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ μαζι με τον ΣΥΝ, το ΝΑΡ, η ΑΡΑΝ, το ΣΕΚ ειναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ κοκ)Οσο για το bold, εχεις πολλες ευκαιριες. Να βλεπεις τωρα σε συνεδριο εκλογικου σχηματισμου (ονοματα δε λεμε) να σκαει οργανωση που δε συμμετεχει στον εκλογικο συνασπισμο απλα για να κραξει τριτη οργανωση που επισης δε συμμετεχει στον εκλογικο συνασπισμο ... παρανοια
η πιο προσφατη ευκαιρια που ειχες να απολαυσεις κατι αντιστοιχο με το επιθυμητο στο bold ηταν το 2ημερο ΕΑΑΚ στα εξαρχεια που εγινε μολις την Παρασκευη και το Σαββατο που μας περασε. Εκει θα εβλεπες στον ιδιο χωρο απο Μαοϊστες, μεταλλαγμενους κνιτες μεχρι ευρωκομμουνιστες - αλτουσσερικους και υποστηρικτες του Kim Yong Il
-
...υποστηρικτες του Kim Yong Il
Καινούργιοι είναι αυτοί?, έχω μείνει πίσω μου φαίνεται*.
Πάντως τα περισσότερα από τα παραπάνω έχουν, εκτός από έντυπα, και επίσημες ιστοσελίδες, ορισμένες εξ αυτών θείο δώρο. Τις βαρετές ημέρες του χρόνου μπορείς να ανακαλύψεις 'άρθρα-κελεπούρια'.
Και τώρα που ξαναβλέπω το ποστ μου, θυμήθηκα ότι ξέχασα την ΟΣΕ και την ΑΡΑΣ.
Το ΕΑΑΚ είναι αποκλειστικά για φοιτητούμπες, εγώ αν εμφανιστώ εκεί θα με κοιτάνε σαν ούφο....μεταλλαγμενους κνιτες...
id est Ναρίτες? εκ του γνωστού συνθήματος
Ναρίτη Ναρίτη, μετάλλαγμένε Κνίτη*Υπάρχει ιστοσελίς?
-
η ΟΣΕ έγινε ΣΕΚ, και αυτό μετά διασπάστηκε σε ΣΕΚ και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα [edit : ΔΕΑ]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η ΟΣΕ έγινε ΣΕΚ, και αυτό μετά διασπάστηκε με ΣΕΚS και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
-
Καινούργιοι είναι αυτοί?, έχω μείνει πίσω μου φαίνεται*.
-
Πάντως τα περισσότερα από τα παραπάνω έχουν, εκτός από έντυπα, και επίσημες ιστοσελίδες, ορισμένες εξ αυτών θείο δώρο. Τις βαρετές ημέρες του χρόνου μπορείς να ανακαλύψεις 'άρθρα-κελεπούρια'.
-
Και τώρα που ξαναβλέπω το ποστ μου, θυμήθηκα ότι ξέχασα την ΟΣΕ και την ΑΡΑΣ.
Το ΕΑΑΚ είναι αποκλειστικά για φοιτητούμπες, εγώ αν εμφανιστώ εκεί θα με κοιτάνε σαν ούφο. -
id est Ναρίτες?
*Υπάρχει ιστοσελίς?
-
Ηταν δικη μου υπερβολη, δεν περιμενα να την παρεις σοβαρα , τα αλλα υπαρχουν παντως αν θελεις ιστοσελιδες
-
ειναι γαμω τα τρολλαρισματα να εισαι της εξωκοινοβουλευτικης, ειδικα η ανταρσυα εχει τρολλς ολων των ειδων: οι ναριτες ειναι παλια τρολλς του ΚΚΕ, οι αρανιτες τρολλαρουν τους ναριτες, οι εεκιτες ολους τους παραπανω, οι σεκιτες επισης (ναι τρολλαρονται και μεταξυ τους for the lulz), οι σπαρτακοι τρολλαρουν τις ελληνικες ενοπλες δυναμεις .. εχει πολυ φαι η υποθεση.. με δυο λογια η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα: trolls trolling trolls trolling trolls trolling trolls for the lulz
-
ΟΣΕ δεν υπαρχει πια εδω και αιωνες.. γερασες συντροφε
η ΑΡΑΣ ειναι κι'αυτη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Ολοι του ΜΕΡΑ και του ΕΝΑΝΤΙΑ ειναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ πλην ΕΕΚ-τροτσκιστων, χωρις παντως να σημαινει οτι η συμβιωση ολων αυτων στον ιδιο συνασπισμο ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο..) -
ε ναι
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι δημοσιοι υπαλληλοι εφεραν τον αγροτη σ'αυτο το σημειοΟι αγρότες είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Σύμφωνα με τα άρθρα 28,29,30 της συνθήκης των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων απαγορεύονται οι ποσοτικοί περιορισμοί στις εισαγωγές προϊόντων καθώς και τα μέτρα ισοδύναμου προς αυτούς αποτελέσματατος.
Στα χαρτιά ωραία ακούγονται, στην πράξη όμως είδαμε ότι με το που έγιναν ζόρικα τα πράγματα, όλοι έτρεξαν αμέσως να επιδοτήσουν τις ντόπιες αυτοκινητοβιομηχανίες. Free market my ass...
H κατάσταση των αριστερών οργανώσεων μου θυμίζει πάντως τη Πυρηνική που έκανα στη σχολή. Φαντάζομαι ότι ο βαθμός 'αριστεροσύνης' τους μετριέται σε Curie (3,7e10 διασπάσεις / second)
-
Η πολιτική επιρροή σε rem ή sievert
-
Και τώρα κλασσικά θα την πέσει στον zorz το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, μετά από 1-2 καραμέλες κλισέ, θα τον ειρωνευτούν, θα υπονοήσουν ότι είναι υπερβολικα ευφυείς για να μιλούν σοβαρά μαζί του και πάει λέγοντας...
-
εγώ δλδ δεν είμαι στο σύμφωνο της βαρσοβίας;
-
H κατάσταση των αριστερών οργανώσεων μου θυμίζει πάντως τη Πυρηνική που έκανα στη σχολή. Φαντάζομαι ότι ο βαθμός 'αριστεροσύνης' τους μετριέται σε Curie (3,7e10 διασπάσεις / second)
Ισως να εχεις δικιο, η αληθεια ομως ειναι οτι για το χαλι που βρισκομαστε σημερα, οι εν λογω ομαδες οι οποιες αριθμουν λιγες εκατονταδες ατομα η καθε μια, δεν εχουν την παραμικρη ευθυνη. Αντιθετως, κυβερνησεις που εξελεγησαν με μεγαλες πλειοψηφιες, εχοντας συχνα την υποστηριξη του 40%+ των ψηφισαντων, εφεραν τη χωρα στην κατασταση που ειναι σημερα και ευθυνονται για σκανδαλα που ταιριαζουν σε χωρα της Αφρικης. Τα ιδια ατομα που κυβερνουσαν σε μεγαλο βαθμο λχ επι σκανδαλου του χρηματιστηριου σου λενε σημερα οτι θα σε βγαλουν απο την κριση, κι εσυ τους πιστευεις και τους ψηφιζεις. Οι ιδιοι που σε εβαλαν στην ευρωζωνη παραποιωντας στοιχεια και σε εχουν κανει το ανεκδοτο ολου του κοσμου αυτη τη στιγμη, περιμενεις να σε γιατρεψουν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ισως να εχεις δικιο, η αληθεια ομως ειναι οτι για το χαλι που βρισκομαστε σημερα, οι εν λογω ομαδες οι οποιες αριθμουν λιγες εκατονταδες ατομα η καθε μια, δεν εχουν την παραμικρη ευθυνη. Αντιθετως, κυβερνησεις που εξελεγησαν με μεγαλες πλειοψηφιες, εχοντας συχνα την υποστηριξη του 40%+ των ψηφισαντων, εφεραν τη χωρα στην κατασταση που ειναι σημερα και ευθυνονται για σκανδαλα που ταιριαζουν σε χωρα της Αφρικης. Τα ιδια ατομα που κυβερνουσαν σε μεγαλο βαθμο λχ επι σκανδαλου του χρηματιστηριου σου λενε σημερα οτι θα σε βγαλουν απο την κριση, κι εσυ τους πιστευεις και τους ψηφιζεις. Οι ιδιοι που σε εβαλαν στην ευρωζωνη παραποιωντας στοιχεια και σε εχουν κανει το ανεκδοτο ολου του κοσμου αυτη τη στιγμη, περιμενεις να σε γιατρεψουν...
αμα αυτα τα λιγα εκατονταδες ατομα που λες δε μπορουν να συνενοηθουν μεταξυ τους, πως ζητανε την υποστηριξη μας?
με τι κουραγιο δλδ καποιος να τους ακουσει?και να μεν δεν εχουν ευθυνη, αλλα απο την αλλη δε προτεινουν και τιποτα ουσιαστικο.
γενικολογιες και αοριστολογιες, πραγμα ευκολο για καποιον που πρακτικα εχει τεθει μονος του στο περιθωριο, και δεν ΘΕΛΕΙ καποια στιγμη να παιξει ουσιαστικο πολιτικο ρολο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πραγμα ευκολο για καποιον που πρακτικα εχει τεθει μονος του στο περιθωριο, και δεν ΘΕΛΕΙ καποια στιγμη να παιξει ουσιαστικο πολιτικο ρολο.ποιο περιθωριο; στην πραγματικοτητα, η ελληνικη κοινωνια ειναι που εχει τεθει στο περιθωριο, οχι αυτοι, οι οποιοι σε τελικη αναλυση συμμετεχουν σε καθε μα καθε δημοκρατικη διαδικασια. η διαφωνια ειναι το βαθυτερο νοημα της δημοκρατιας.
το νοημα δεν ειναι να κανουν καποιοι αυτα που εσυ εχεις μαθει να βαριεσαι να κανεις -αν και αυτο περιμενεις ουσιαστικα, καποιον αγαθιαρη μαλακα να σε κυβερνησει οπως αγαπας, λες και θα βρεθει ποτε ///δεν ειναι αστειο να μιλαμε για αφελεια στην αριστερα μετα;///-, το νοημα ειναι να ενεργοποιηθεις και να διεκδικησεις ο ιδιος αυτα που θελεις να γινουν. να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
πραγμα ευκολο για καποιον που πρακτικα εχει τεθει μονος του στο περιθωριο, και δεν ΘΕΛΕΙ καποια στιγμη να παιξει ουσιαστικο πολιτικο ρολο.
ποιο περιθωριο; στην πραγματικοτητα, η ελληνικη κοινωνια ειναι που εχει τεθει στο περιθωριο, οχι αυτοι, οι οποιοι σε τελικη αναλυση συμμετεχουν σε καθε μα καθε δημοκρατικη διαδικασια. η διαφωνια ειναι το βαθυτερο νοημα της δημοκρατιας.
το νοημα δεν ειναι να κανουν καποιοι αυτα που εσυ εχεις μαθει να βαριεσαι να κανεις -αν και αυτο περιμενεις ουσιαστικα, καποιον αγαθιαρη μαλακα να σε κυβερνησει οπως αγαπας, λες και θα βρεθει ποτε ///δεν ειναι αστειο να μιλαμε για αφελεια στην αριστερα μετα;///-, το νοημα ειναι να ενεργοποιηθεις και να διεκδικησεις ο ιδιος αυτα που θελεις να γινουν. να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου.επειδη βαριεμαι να απαντησω, να κανω αλλη μια ερωτηση?
μπορεις να μου πεις, αν ξερεις βεβαια, τι θελουν ολοι αυτοι να κανουν? Στη παρουσα στιγμη και στο μελλον.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;