-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο?Μήπως μέχρι σήμερα πρωτίστως οι πολιτικοί ήταν διεφθαρμένοι και έτρωγαν τόσα χρόνια με εκατό μασέλες εις βάρος του λαού?
Ο απλός κόσμος τι ήθελες να κάνει? Όταν βλέπει τους γύρω του να πλουτίζουν με παρόμοιους με τους πολιτικούς τρόπους και να περνάνε χάρμα, όταν βλέπει τους πολιτικούς να δίνουν αβέρτα και να λένε ατάκες 'δώστα όλα' (βλέπε δεκαετία '80), περιμένεις πως ο άλλος θα κάθεται να παριστάνει τον χαζό? Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνος στον πειρασμό να αντιγράψει τακτικές που βλέπει γύρω του.
Μερικές δεκάδες άνθρωποι κλέβουν εκατομμύρια €.
Μερικά εκατομμύρια άνθρωποι κλέβουν δεκάδες €.Δεν ξέρω ποιά από τις 2 κατηγορίες κάνει μεγαλύτερη ζημιά συνολικά, ΙΜΟ όμως δεν έχει καν σημασία να κάτσεις και να το υπολογίσεις. Η αντιμετώπιση του τυπικού Έλληνα ως προς τη διαφθορά είναι 'Θέλω λιγότερη διαφθορά, ή κατά προτίμηση περισσότερες ευκαιρίες να τα αρπάξω κι εγώ.'
Σε τελική ανάλυση, δεν έχουμε χούντα εδώ και κάμποσο καιρό. Εμείς ψηφίσαμε τους τωρινούς, όπως και τους προηγούμενους, τους προπροηγούμενους κ.ο.κ. Εμείς επιτρέπουμε στα μεγαλολαμόγια να λυμαίνονται τον τόπο, γιατί δοθείσης κάθε ευκαιρίας επιλέγουμε να γίνουμε κι εμείς μικρολαμόγια. Ονείρωξη μας δεν είναι να φτιάξουμε κάτι, αλλά να γίνουμε κι εμείς μεγαλολαμόγια, κλέβοντας από τον διπλανό, από το κράτος, από τους 'κουτόφραγκους' ευρωπαίους, από οπουδήποτε.
Βραχυπρόθεσμα, αυτή η κοντόφθαλμη λογική μας εξυπηρετεί. Ακόμα όμως δεν έχουμε καταλάβει, ότι εν τέλει, κλέβουμε από τη δική μας τσέπη. Θέλουμε τάχα κάθαρση, αλλά πρώτα από τους άλλους. Των άλλων είναι κλεμμένα, τα δικά μας δίκαια...
-
Ε ρε πστ, ντε και καλά πρέπει να έχω κλέψει, να έχω φοροδιαφύγει, να τους έχω ψηφίσει, να έχω βύσμα, να έχω γλύψει, να έχω πάρει ανέντιμα μια θέση, να έχω μεταχειριστεί ύπουλα μέσα, να έχω κρύψει, να να να....
-
Δεν είπα πως είναι σωστό να συμβαίνει, ούτε πως πρέπει να συνεχίζει να υφίσταται αυτή η κατάσταση.
Αλλά το παράδειγμα άλλοι το έδωσαν και ξεκίνησε η όλη ιστορία και όχι ο απλός πολίτης.
Επίσης μια και λες για προήγουμενους και επόμενους, κάνε μια βόλτα από τα στέκια τους και θα δεις πως όλοι παρείτσα είναι και μια χαρά τα βρίσκουν εκτός βουλής (χωρίς να έχουν κάμερες μπροστά τους). Κάτσε εσύ μετά να πιστεύεις πως είτε βγουν οι μεν είτε οι δε θα αλλάξει κάτι.
-
Κατ' αρχάς μπράβο σε αυτόν που έβγαλε το βίντεο.
Κατά δεύτερον, είναι η δεύτερη φορά που κάποιος ξένος λέει αυτά που θα πρεπε να πει ένας Έλληνας πολιτικός μετά το κράξιμο που έριξε ο 'κόκκινος Ντάνι' στα ευρω-μαλακιστήρια.
Απλά αυτό που προφανώς δεν γνωρίζει ο Max είναι ότι ο λαός δεν βγήκε στους δρόμους για να πέσει η κυβέρνηση αλλά περισσότερο να γκρινιάξει που μένει εκτός μοιρασιάς. Αν ίσχυε το πρώτο, δεν θα έβγαζαν οι δημοσκοπήσεις 30% στο πατσοκ αλλά 5%.Η αντιμετώπιση του τυπικού Έλληνα ως προς τη διαφθορά είναι 'Θέλω λιγότερη διαφθορά, ή κατά προτίμηση περισσότερες ευκαιρίες να τα αρπάξω κι εγώ.'
Αν το γνώριζε αυτό ο Max θα τράβαγε τις κοτσίδες τους (για να μην πω κωλότριχες) μπροστά στην κάμερα. Δηλαδή οι εφοριακοί έκαναν απεργία επειδή τους πίνουν το αίμα; Οι ταξιτζήδες ομοίως, οι της ΔΕΗ γιατί δεν αντέχουν άλλο το μαστίγιο;
Σχετικά με τους άλλους 2 του βίντεο. ΤΡΑΓΙΚΟΙ για τα πτυχία που προφανώς έχουν πάρει. Η λογική και επιχειρηματολογία τους εμπνευσμένη από τον Αυτιά περισσότερο παρά από τον Adam Smith. Είναι δυνατόν η ευθύνη για την απειθαρχία ενός συνόλου να αναλογεί οπουδήποτε αλλού εκτός από τους διοικούντες και άρχοντες; Ο κόσμος φταίει που δεν πλήρωνε φόρους ή το κράτος που άφησε να ξεχαρβαλωθεί κάθε έλεγχος και ουσιαστικά σε προτρέπει να κλέψεις;Πάντως για να τα λέμε και όλα, το Giorgakis είναι με μια τσάντα και τρέχει στο εξωτερικό. Δεν κάθεται να κυβερνήσει από τη Ραφήνα και τον Μπαϊρακτάρη με ένα γιαουρτλού ή ένα playstation στο χέρι...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και το ερώτημα είναι ποιος είναι ο λόγος να φορολογηθούν τεκμαρτά όταν θα υπάρχουν στοιχεία που θα δίνουν τη δυνατότητα για λογιστικό προσδιορισμό : έσοδα - έξοδα = κέρδος ;
Λένε ότι το πρόβλημα είναι τεχνικό, στο σύστημα της ΓΓΠΣ, και δεν μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο προσδιορισμού κατά τη διάρκεια της χρονιάς..
Και τελικά σήμερα άκουσα ότι μετά το κράξιμο που έπεσε θα ισχύσει ο λογιστικός προσδιορισμός από 1-4-10... Τελικά θέλουμε το κράξιμό μας...
Ναι, μόνο που όλες οι πιθανές κυβερνήσεις είναι διεφθαρμένες γιατί πρωτίστως ο λαός είναι διεφθαρμένος.
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο?
Μήπως μέχρι σήμερα πρωτίστως οι πολιτικοί ήταν διεφθαρμένοι και έτρωγαν τόσα χρόνια με εκατό μασέλες εις βάρος του λαού?
Ο απλός κόσμος τι ήθελες να κάνει? Όταν βλέπει τους γύρω του να πλουτίζουν με παρόμοιους με τους πολιτικούς τρόπους και να περνάνε χάρμα, όταν βλέπει τους πολιτικούς να δίνουν αβέρτα και να λένε ατάκες 'δώστα όλα' (βλέπε δεκαετία '80), περιμένεις πως ο άλλος θα κάθεται να παριστάνει τον χαζό? Κάποια στιγμή θα μπει και εκείνος στον πειρασμό να αντιγράψει τακτικές που βλέπει γύρω του.
Η μικρο-διαφθορά είναι κάτι καθημερινό που το κάνουμε όλοι. Από κάποια απόδειξη που δεν κόβουμε, από κάποιο 'βόλεμα' που επιλέγουμε, κτλ... Απλά η ηγεσία μας μπορεί και κάνει περισσότερα. Προσωπικά πιστεύω ότι φταίμε εμείς που α) τους ψηφίζουμε σταθερά επί δεκαετίες και β) δεν τους τιμωρούμε εκλογικά και γ) δεν απαιτούμε να τιμωρηθούν ΚΑΙ δικαστικά (και φυσικά μαύρο σε όποιον υπεύθυνο τυχόν μη τιμωρίας).
Αλλά όταν το κριτήριό μας στις εκλογές είναι οι προεκλογικές παροχές του κάθε λαμόγιου, περιμένεις να γίνει κάτι;;;; To πρώτο βήμα για να διορθωθεί κάτι είναι να μην ζητάμε εμείς ρουσφέτια και το δεύτερο να τιμωρούμε με την ψήφο μας και τη συμπεριφορά μας όσους κατηγορούμε (και να μην τους επιβραβεύουμε με την ψήφο μας). Τα υπόλοιπα ακολουθούν...
-
M. Feldstein: 'Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει'
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 - 18:05Αποτυχία του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας προβλέπει ο καθηγητής του Harvard University, Martin Feldstein, ενώ εκτιμά πως η χώρα θα εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική κρίση, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
'Η ιδέα πως η Ελλάδα μπορεί να πάει το έλλειμμα της από το 12% του ΑΕΠ σήμερα στο 3% σε δύο χρόνια από τώρα φαίνεται να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας', δηλώνει ο Feldstein, ο οποίος διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος των αμερικανικών κυβερνήσεων από την προεδρία του Ronald Reagan. 'Οι εναλλακτικές είναι να προχωρήσει σε αθέτηση πληρωμών ή να αποχωρήσει ή και τα δύο'.
Προβλέπει ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί στο τέλος να βρει εναλλακτικές λύσεις στο πρόβλημα της, πιθανώς βρίσκοντας έναν 'ευγενικό τρόπο' να αποφύγει τις πληρωμές της. Αυτό ενδεχομένως να περιλαμβάνει την ανταλλαγή των ομολόγων στη λήξη τους με πιο μακροπρόθεσμους τίτλους χαμηλότερου επιτοκίου. Μια άλλη επιλογή, αναφέρει ο ίδιος, θα ήταν να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη για να υποτιμήσει το νόμισμα της και στη συνέχεια να επιστρέψει όταν θα έχουν επιλυθεί οι δημοσιονομικές αδυναμίες.
Για το ενδεχόμενο παρέμβασης της Ε.Ε. με στόχο την διάσωση της Ελλάδας ο Feldstein παρατηρεί ότι αν και αποτελεί 'μια σχετικά ανώδυνη λύση', θα προκαλούσε όμως 'την αντίδραση των ψηφοφόρων άλλων κρατών και θα καλλιεργούσε τον κίνδυνο άλλα κράτη να ζητήσουν την ίδια μεταχείριση'.
-
Αλλη μια αξιόλογη εκπομπή απ¨τον Σαββίδη, χθες στην ΕΤ3....Ειπωθηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα....!!!
-
Ο Μπογιόπουλος το πρωί έπλεκε το εγκώμιο του σοσιαλισμού...
'Τότε δεν υπήρχε ανεργία...'Δηλαδή την παλεύουν οι άνθρωποι ή έτσι εν μέσω κρίσης είπαν να αρχίσουν τα αστεία για να ευθυμήσουμε...;
Στην ερώτηση βέβαια γιατί απέτυχε το σύστημα αυτό, έπεσε γαργάρα...
Πρότεινε βέβαια στον Γεννηματά να τον προσλάβει (στο μελλοντικό λαϊκό καθεστώς) αλλά όπως τόνισε 'με μισθό εργάτη...'.
Αυτές ακριβώς τις πίπες έχει ανάγκη η χώρα για αντιπολίτευση.
Ο Γεννηματάς όμως είπε και το πλέον σωστό -παίρνοντας λίγο στην πλάκα τον Μπογιόπουλο- ότι είναι κατά του 'ελληνικού καπιταλισμού'. Αυτό βέβαια είναι αστείο τύπου 'αλβανός τουρίστας' αλλά τι να κάνουμε... -
Greece, Gold and Financial Terrorism - Freedomain Radio Interviews Max Keiser
μεγαλο σε διαρκεια, αλλα εξηγει πολλα πραγματα...
http://www.youtube.com/watch?v=Sq5j0ba0 ... r_embedded
-
Δυστυχως παιδια δε νομιζω να τα καταφερουμε. Απο 3/3/2010 ξεκινησε η πορεια διχως γυρισμο. Δεν ειναι το προβλημα ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΜΕΤΡΑ, αλλα το οτι ο απολυτος εγγυητης της ισορροπιας στη χωρα (το κρατος) δεν μπορει πλεον να εγγυηθει τα αυτονοητα. Απο εκει και περα ξεκινα το ντομινο. Αν ενωσεις σε ολα αυτα το με 2 μετρα και 2 σταθμα γεωστρατιγικο status quo στην περιοχη μας, δλδ οτι κατι Αλβανιες που δεν εχουν καν tanks πρεπει να εισαχθουν στο ΝΑΤΟ, κατι Σκοπια ανυπαρκτα χωρευουν μια χωρα η οποια κατα τα αλλα ειναι ενταγμενη σε ολους τους must οργανισμους αλλα δεν μπορει να βρει το δικιο της και κυριως οτι μια συμμαχος/γειτονα χωρα η οποια αν και εχει προσφυγει στο ΔΝΤ εξοπλιζεται σαν αστακος ( ενω εμεις αν μπουμε στο ΔΝΤ 'παγωσαμε' σε ολα τα επιπεδα ), ετοιμαζεται να μας κατασπαραξει οταν επελθει και τυπικα το μοιραιο, τοτε τελος, ειμαστε σε αδιεξοδο. Ειναι κριμα να μας φανε λαχανο, ενω τα εχουμε κανει ολα σωστα (πλην της οικονομικης διαχειρισης). Η Ελλαδα θα αποτελουσε το τεστ της ΕΕ, αυτο ηταν σιγουρο. Στα πολυ ευκολα λοιπον (μια κακη διαχειριση) οι φιλοι και συμμαχοι που μας πασαραν ενα καρο οπλικα συστηματα για να χρησιμοποιηθουν εναντια σε ενα 'συμμαχο' εχθρο μας δειχνουν με τον τροπο τους οτι ειμαστε μονοι. Ας ελπισουμε οτι ολα αυτα τα οπλικα συστηματα θα αποτελεσουν και την αποτροπη της ολοκληρωτικης μας καταστροφης ή τελος παντων θα καταστησουν πυρρεια τη νικη των εχθρων μας. Γραφικα και Λιακοπουλικα τα οσα γραφω; Μακαρι απ' το θεο. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτη η πορεια συγκλισης, ανοδου κτλ κτλ εχει καταρρευσει σαν τραπουλοχαρτο και πιο μεγαλη αποδειξη απο το να αναγκαζεται ο πρωθυπουργος να απαντα εντος εδαφους συμμαχης/εταιρου χωρας στο 'ενδεχομενο' πωλησης νησιων/μνημειων δειχνει αυτο ακριβως...
ΥΓ: Για μενα, αν μετα τις 25/3 δεν παρουμε σαφη στηριξη απο ΕΕ πρεπει να τραβηξουμε ολοι τα λεφτα μας απο τις τραπεζες. Η σταση πληρωμων/κηρυξη χρεωκοπιας θα ειναι θεμα χρονου...
Ο καθενας ας αναλογιστει τι ψηφισε ολα αυτα τα χρονια και ας κανει το λογαριασμο. Οταν παντως ακους ανθρωπους ακομα και τωρα να λενε 'τωρα δεν θα ξαναψηφισω ποτε', καταλαβαινεις τι εστι ραγιαδισμος και ποιοι τελικα φταινε για την τροπη των πραγματων...
ΥΓ2: Αυτο το forum εχει να κανει με τα αυτοκινητα για να μη ξεχνιομαστε. Ακομα και με αυτη την κατασταση της απολυτης απαισιοδοξιας, χρησιμοποιω το ΙΧ μου και ναι θα κανω και εναν αγωνα. Θα τον κανω τωρα, γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανακανω και ακομα χειροτερα αν θα υπαρχουν δρομοι στη χωρα μου, ή θα εχουν καταστραφει απο τα τουρκικα Firtina... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Greece, Gold and Financial Terrorism - Freedomain Radio Interviews Max Keiserμεγαλο σε διαρκεια, αλλα εξηγει πολλα πραγματα...
http://www.youtube.com/watch?v=Sq5j0ba0 ... r_embedded
Ξαναμπήκε αλλού.
Το ζήτημα είναι ότι βλέπει τα πράγματα μονοδιάστατα. Ναι, οι κακοί μεγάλοι κερδοσκοπούν στην πλάτη των Ελλήνων. Ναι, οι πολιτικοί είναι για κλωτσιές. Αλλά οι Έλληνες πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ σ' αυτό που έγινε. Μην τρελαθούμε δηλαδή.
Κερδοσκόποι υπήρχαν και το 80 και το 90 και το 2000, αλλά η χώρα δεν δανειζόταν με τέτοιους όρους. Κάποια στιγμή η φούσκα έσκασε και γίναμε γιογιό στα χέρια όλων των ισχυρών, εχθρών και 'φίλων'. Ας είχε ζήσει μερικούς μήνες στην Ελλάδα ο κ. Keiser και θα βλέπαμε τι θα έλεγε συναναστρεφόμενος τους ευγενείς, άδολους, υπεύθυνους και ανυποψίαστους συμπολίτες μας.Ναι, να 'επαναστατήσουμε', να μην πληρώσουμε τίποτα. Όταν μετά θα παλεύουμε για 2 αυγά στο μπακάλικο με τον διπλανό, όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες ΔΥ θα λαμβάνουν μισθό Βούλγαρου ή Πολωνού (κι αυτό όποτε βρεθεί χρήμα), όταν η δραχμή (γιατί το ευρώ θα είναι σαν τις χρυσές λίρες την κατοχή ή τα δολλάρια το 60) θα ισούται με 0,00001 του γιεν, τότε θα κοιτάμε πως να μετατρέψουμε το γερμανικό ΙΧ σε κοτέτσι για να τρώμε κανένα κρεατάκι -αν δεν μας το σηκώσουν μαζί με τις κότες-.
Δε μαμιέται, υπομονή και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δυστυχως παιδια δε νομιζω να τα καταφέρουμε. .... Ας ελπισουμε οτι ολα αυτα τα οπλικα συστηματα θα αποτελεσουν και την αποτροπη της ολοκληρωτικης μας καταστροφης ή τελος παντων θα καταστησουν πυρρεια τη νικη των εχθρων μας...
ΥΓ: Για μενα, αν μετα τις 25/3 δεν παρουμε σαφη στηριξη απο ΕΕ πρεπει να τραβηξουμε ολοι τα λεφτα μας απο τις τραπεζες. Η σταση πληρωμων/κηρυξη χρεωκοπιας θα ειναι θεμα χρονου...
ΥΓ2: Αυτο το forum εχει να κανει με τα αυτοκινητα για να μη ξεχνιομαστε. Ακομα και με αυτη την κατασταση της απολυτης απαισιοδοξιας, χρησιμοποιω το ΙΧ μου και ναι θα κανω και εναν αγωνα. Θα τον κανω τωρα, γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανακανω και ακομα χειροτερα αν θα υπαρχουν δρομοι στη χωρα μου, ή θα εχουν καταστραφει απο τα τουρκικα Firtina...τα λέοπαρτ τα έχουμε τόσα χρόνια ΧΩΡΙΣ πυρομαχικά (το παραδέχθηκε ο υφ Μπεγλίτης) τους S-300 το καλοκαίρι θα τους δοκιμάσουν για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια βόλτες Ελλάδα - Κύπρο - Ελλάδα κοκ.
όσο για τα μετρητά μπορεί να πας σε λίγες μέρες στην τράπεζα και να σου πούνε (το έζησα στη Σερβία) 'έχετε δικαίωμα μόνο μέχρι το ποσό των 100€ ημερησίως να κάνετε αναλήψεις κύριε...'
δεν είναι τυχαία η σειρά των γεγονότων και αναφορών τον τελευταίο καιρό τόσο από τους πολιτικούς και κυρίως τους δημοσιογράφους....που όπως ορθώς λέει και ο Λάκης είναι κατευθυνόμενοι...
μπήκαμε ήδη στο τρενάκι του τρόμου...ο θεός να βάλει το χέρι του...και εγώ το ίδιο μοτο έχω 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ'
απορία : πως είναι δυνατόν να κάνεις ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων και όλα μα όλα να ακολουθούν την ίδια ακριβώς σειρά ρεπορτάζ...ένας διευθυντής προγράμματος υπάρχει για όλα τα κανάλια??? εκτός του STAR..
-
Νούμερα που μόλις είδα στης ειδήσεις της ΝΕΤ:
Έξοδα για φάρμακα το 2000: 980εκατ. ευρώ
Έξοδα για φάρμακα σήμερα: 9,2δις ευρώ
Έξοδα Ισπανίας (42εκατ. κάτοικοι): 12 δις ευρώ -
παιδιά το ΔΝΤ το ξεπεράσαμε ακούγεται όλο και περισσότερο από εχθές στα ΜΜΕ η λέξη 'Dubai'....
θυμάστε πριν 2 μήνες...μετάθεση πληρωμών...
όλα εξαρτώνται από το σερβίρισμα...άλλο να σε ταυτίζουν με τριτοκοσμικό λαμόγιο και άλλο.... 'όπως το Dubai' άφραγκος και στις δυο περιπτώσεις αλλά στη δεύτερη με style...
-
Το θεμα ειναι οτι ολες οι λυσεις επωδυνες θα ειναι..
Ισως το ΔΝΤ να ειναι και λιγο καλυτερη γιατι θα παρει τον ελεγχο των χρηματων απο τα λαμογια που εχουμε και αποκαλουμε πολιτικους...για αυτο δεν θελουν οι δικοι μας το ΔΝΤ με τιποτα...και πιεζουν την Γερμανια να χρηματοδοτησει την ιδιοτυπη χουντα που εχουμε... -
Εδώ και κάποιες μέρες δοκιμάζεται πιλοτικά πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε κάποιες πόλεις και έχει δείξει 30% μείωση στη συνταγογράφηση.
Όταν λέμε δαπάνη για φάρμακο να μην ξεχνάμε ότι συμπεριλαμβάνονται και οι εξετάσεις από τα 'πολυκαταστήματα', τα μηχανήματα, τα αναλώσιμα στα νοσοκομεία κλπ.
Προχτές είδα σε ξένο κανάλι μια ωραιότατη διαφήμιση της Κροατίας (Croatia: Mediteranean as it used to be). Κατά τ' άλλα εμείς πλερώναμε τόσα χρόνια τον Sakis, την Παπαρίζου και όποια άλλη πουτάνα και αδερφή με το πρόσχημα της προβολής της χώρας. Είναι πολλές οι αμαρτίες που έχουν μαζευτεί, οπότε μην το παίζουμε βιασμένες παρθένες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ισως το ΔΝΤ να ειναι και λιγο καλυτερη γιατι θα παρει τον ελεγχο των χρηματων απο τα λαμογια που εχουμε και αποκαλουμε πολιτικους...για αυτο δεν θελουν οι δικοι μας το ΔΝΤ με τιποτα...και πιεζουν την Γερμανια να χρηματοδοτησει την ιδιοτυπη χουντα που εχουμε...Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Στο μυαλό μου είσαι;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ισως το ΔΝΤ να ειναι και λιγο καλυτερη γιατι θα παρει τον ελεγχο των χρηματων απο τα λαμογια που εχουμε και αποκαλουμε πολιτικους...για αυτο δεν θελουν οι δικοι μας το ΔΝΤ με τιποτα...και πιεζουν την Γερμανια να χρηματοδοτησει την ιδιοτυπη χουντα που εχουμε...To αν θα παρει τον ελεγχο των χρηματων απο τους πολιτικους μας δεν ειναι και τοσο σιγουρο, γιατι οπως και να το κανουμε καποιος θα πρεπει να 'λεει' οτι κυβερναει.
Το σιγουρο ειναι οτι θα παρει τα χρηματα απο τις τσεπες μας.1000% γκαραντι αυτο.Η απορια μου ομως παραμενει:
Για ολα φταινε οι μισθωτοι και οι μικροαπασχολουμενοι??
Αυτοι οι μεγαλοκαναλαρχες μεγαλοκαρχαριες μεγαλοεργολαβοι τα εχουν ολα καλως καμωμενα και φαγωμενα??
Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει ΤΙΠΟΤΑ που να τους θιγει ΣΟΒΑΡΑ ή τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο που θιγονται οι 'κακοι ΔΥ', οι 'μη ανταγωνιστικοι ΙΥ' και οι 'φοροφυγαδες υδραυλικοι' -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ισως το ΔΝΤ να ειναι και λιγο καλυτερη γιατι θα παρει τον ελεγχο των χρηματων απο τα λαμογια που εχουμε και αποκαλουμε πολιτικους...για αυτο δεν θελουν οι δικοι μας το ΔΝΤ με τιποτα...και πιεζουν την Γερμανια να χρηματοδοτησει την ιδιοτυπη χουντα που εχουμε...Ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι εγώ. Στο μυαλό μου είσαι;
Αν κούφια η ώρα, χρειαστούμε τα ταμεία και να πάρουμε πες και τα 40δισ. που θέλουμε για φέτος, για να είμαστε σε θέση να σηκώσουμε τα 50δισ που θέλουμε το 2011 μιλάμε για μέτρα του στυλ, ή 100,000 απολύσεις στο Δημόσιο ή μείωση μισθού κατα 30% σε όλους, άρση μονιμότητας κλπ.
Στην Ρουμανία απολύσανε 200,000 στην Ουγγαρία δεν θυμάμαι -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΥΓ2: Αυτο το forum εχει να κανει με τα αυτοκινητα για να μη ξεχνιομαστε. Ακομα και με αυτη την κατασταση της απολυτης απαισιοδοξιας, χρησιμοποιω το ΙΧ μου και ναι θα κανω και εναν αγωνα. Θα τον κανω τωρα, γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανακανω και ακομα χειροτερα αν θα υπαρχουν δρομοι στη χωρα μου, ή θα εχουν καταστραφει απο τα τουρκικα Firtina...
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;