-
Μπα, δεν πιστευω. Αυτος που λεω πηγε στην κοιτιδα του παγκοσμιου πολιτισμου, οχι στην Ανω Ραχουλα
-
Τετοια λεγε και θα βγουνε να πουνε οτι επρεπε να ειναι κι ευχαριστημενος που τον εστειλαν σε χωριο με ιστορια, να του κοψουνε κανα μισθο ακομα
-
greo έχεις πάρει λίγο στραβά τα γραφόμενα μου και κάπου σε χάνω. Αν εγώ γράφω κλισέ του Σεφερλή εσύ ισοπεδώνεις σαν τον Τσουκαλά.
Όταν γράφω κάτι διάβασε και το παραδίπλα να δεις που απευθύνεται. Εσύ ΟΤΙ γράφω το καταχωρείς ως σχόλιο για σένα, τον δίπλα, το γείτονα κλπ.
Υπάρχουν άτομα στο δημόσιο που κάααααθονται (γιατί οι του ΣΔΟΕ δεν κάθονται εκ των πραγμάτων) και παίρνουν επιδόματα επί επιδομάτων ω επιδόματα.
Για μένα θα πρεπε οι του ΣΔΟΕ να έχουν ένα πάρα πολύ καλό βασικό μισθό (από 3.000 το μήνα πχ) και σταδιακά φυσικά να ανεβαίνει ΑΛΛΑ ο πρώτος που θα πιαστεί πάει σπίτι του να γράψει τα απομνημονεύματα του. Πώς θα πιαστεί; Δίνοντας κίνητρα στους επιχειρηματίες να τους 'δώσουν' γιατί έχε υπόψη σου ότι πέρα από τα χοντρά χαρτζηλίκια οι εφοριακοί κάνουν νταβατζηλίκια και σε πολύ μικρά μυρμήγκια της αγοράς. Το πώς μπορεί να γίνει αυτό δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω. Θεωρώ ότι είναι εφικτό.ΕΣΥ λιγο παραπανω (παρακατω απο το μηνυμα που παραθετω) λες οτι το προβλημα ειναι το 200αρικο που παιρνει ο φιλος σου στη ΔΕΠΑ και οτι ειναι πολυτελεια που δεν μπορουμε να αντεξουμε
Για μένα πολυτέλεια μπορεί να είναι η ίδια η πρόσληψη του φίλου μου. Χρειαζόταν όντως ένα παραπάνω ζεύγος @@ για ξύσιμο; Ήταν επιτακτική ανάγκη της υπηρεσίας; Μεγάλο θέμα, πάει αλλού. Όμως το 200άρι όχι δεν είπα ότι είναι πολυτέλεια. Κάτι 500άρικα και 1000άρικα ως επίδομα χτενισμένης κωλότριχας ΝΑΙ είναι πολυτέλεια.
Μην μετράτε κουκιά λες και πάτε να κλείσετε ισολογισμό. Μιλάμε για ζήτημα αλλαγής νοοτροπίας και όχι τόσο για 10-20-30 εκατομμύρια.σκατα φιλος δηλαδη, αυτος μπορει να ειναι φιλος σου, εσυ δικος του αποκλειεται να εισαι
ότι να ναι αρχηγέ...
@Asimov
Ε και; Είπα εγώ ότι όποιος είναι στο δημόσιο κυκλοφορεί με Ferrari; Δεν διαβάζεις τι γράφω και τσιμπάς 1-2 τσιτάτα. Δεν βγάζεις νόημα όμως έτσι.ΥΓ: Βλέπω πάντως ότι οι προσληφθέντες από ΑΣΕΠ είναι οι καραρηγμένοι ενώ οι εκ παραθύρου κάνουν μακροβούτια στο χρηματοφυλάκιο του θείου Σκρουτζ...
ΓΑΜΩ!!!!!!!!!!
-
Μετά τα νέα μέτρα βλέπω μεγάλη έξοδο των ΔΥ στον Ιδιωτικό τομέα που θα έχουν πολύ περισσότερα δικαιώματα και αποδοχές...
......
-
κατά το ελληνικό παράδοξο. Βρίζουμε το δημόσιο, αλλά παράλληλα οι περισσότεροι θέλουμε να μπούμε σε αυτό παντί τρόπω.
-
Οδηγάρα δηλαδή.
-
Άσκηση προς επίλυση: **πόσα παίρνει ο οδηγός του προέδρου της ΕΑΒ **(Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία) μηνιαίως?
και πόσα παίρνει 43χρονος Μηχανολόγος με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία πολλών χρόνων στον Ιδιωτικό τομέα?
**7000,00€-**2200,00€ Σημειώσατε 1! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οδηγός στον ΟΠΑΠ με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ .Αλτερ βλέπουμε;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οδηγός στον ΟΠΑΠ με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ .Μηπως μεταφερει μερικα εκατομυρρια ευρω,και του δινουν υψηλη αμοιβη για να μην τα ζουλάρει;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οδηγός στον ΟΠΑΠ με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ .Αυτό κατά greo θα θεωρείται κλανιά μέσα στο βόθρο. Γιατί να ασχοληθούμε μαζί του...
Σε νε πα προμπλέμ...κατά το ελληνικό παράδοξο. Βρίζουμε το δημόσιο, αλλά παράλληλα οι περισσότεροι θέλουμε να μπούμε σε αυτό παντί τρόπω
Το αυτό είπα και εγώ πιο πάνω. Αφού η μονιμότητα κυλάει μες στο αίμα, γι αυτό τα ξύνω μόνιμα, δημόσια forevah...
Όταν πέρναγα συνέντευξη στην εταιρία που είμαι τώρα με ρώτησαν αν με ενδιαφέρει το δημόσιο και αφού τους είπα κάτι πίπες ότι προτιμώ κάτι πιο δημιουργικό, επικοινωνία με κόσμο, προκλήσεις κλπ κλπ μου λένε καλά άστο αυτό (μιλάγαμε για διαγωνισμό υπουργείου οικονομικών) εκεί πρέπει να είσαι μαλάκας για να μη θες να πας...
-
EDDIE κατ'αρχην οχι δε νομιζω οτι τα λες για μενα γιατι εγω ειμαι εργαζομενος ελαστικος (λαστιχο σα να λεμε). ΙΔΑΧ. Τι σημαινουν τα γραμματα το ξερετε φανταζομαι.
Αυτα που σου λεω ειναι γιατι βλεπω πως μονιμως εστιαζεις σε ενα φαινομενο και οχι στο προβλημα, λες και το φαινομενο ειναι το σημαντικο, ενω απλά ειναι ενα απο τα αποτελεσματα. Αυτα που αναφερεις επηρεαζουν το ελλειμα στο δεκαδικό ψηφίο, πολλες φορές στο δευτερο. Δηλαδη αν το ελλειμα ειναι 12,1, κολλαμε στο ,1 λες και αν ηταν 12,0% θα ειμασταν Ελβετία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειναι εκει το προβλημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν φταινε τα χαϊδεμενα του συστηματος για το συστημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν τους κοπουν τα επιδοματα δεν ειναι λυση στο ζητημα.
Η φοροδιαφυγη και η φοροκλοπη ειναι πολιτικη αποφαση των 2 κομματων εξουσιας. Της ΝΔ ανοιχτα, του ΠΑΣΟΚ σχεδον ανοιχτα. Αρα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οδηγός στον ΟΠΑΠ με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ .με αυτά τα λεφτά πρέπει να σου φέρνει τα κέρδη 1' μετά την κλήρωση...
ερώτηση:
γιατί οι αστυνομικοί κάνουν τον πελάτη και πιάνουν πουτ@νες, εμπόρους ναρκωτικών κλπ
οι ΣΔΟΕδίτες δεν μπορούν να κάνουν τον αδιάθετο για να πιάνουν τους γιατρούς?φίλοι παίζεται υπερπαραγωγή σήμερα στη βουλή....απόσπασμα από τα λόγια Σαμαρά για τον ΓΑΠ
«Για το χθες φταίνε οι άλλοι. Για το σήμερα φταίνε οι κερδοσκόποι. Για το αύριο… βλέπουμε».
Τι άλλο να πει κανείς πλέον για τον κύριο Παπανδρέου; Άβυσσος…» -
Η φοροδιαφυγη και η φοροκλοπη ειναι πολιτικη αποφαση των 2 κομματων εξουσιας. Της ΝΔ ανοιχτα, του ΠΑΣΟΚ σχεδον ανοιχτα. Αρα...
Εννοείται. Απλά εγώ επιμένω ότι οι μισθολογικές μειώσεις στο δημόσιο δεν είναι μόνο θέμα δεκαδικών αλλά γενικότερο θέμα νοοτροπίας που πρέπει να αλλάξει.
Για μένα 3 ειδικότητες ΔΥ πρέπει να αμοίβονται πλουσιοπάροχα.
Οι δικαστές (αυτονόητο και νομίζω σε ένα βαθμό νομίζω ότι γίνεται και αν εξαιρέσουμε Καλούση και τις μεζούρες του είναι φρόνιμα παιδιά), οι γιατροί (επίσης αυτονόητο) και οι εφοριακοί. Οι τρίτοι εννοείται ότι θα πρέπει να αμοίβονται πλουσιοπάροχα για να είναι ακέραιοι στο να ελέγχουν αν οι υπόλοιποι κάνουν τη δουλειά τους χωρίς ρεμούλες και κλεψιές.
Όποιος από αυτούς πιαστεί να βάζει δάχτυλο στο βάζο με το συκαλάκι ενώ παίρνει τα κέρατα του, όπως προανέφερα σπίτι του να βοηθάει τη φιλιππινέζα στην καθαριότητα...οι ΣΔΟΕδίτες δεν μπορούν να κάνουν τον αδιάθετο για να πιάνουν τους γιατρούς
Το κάνουν αλλά άμα αρχίζω να λέω περιστατικά θα κλάσετε στο γέλιο...
-
Βρεθηκε η λυση
Ο Μπόνο ανέλαβε να ηγηθεί καμπάνιας για τη διαγραφή του δημοσιονομικού χρέους της Ελλάδας μετά από συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου στο περιθώριο της σημερινής συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Ιρλανδός τραγουδιστής είχε αναλάβει αντίστοιχη εκστρατεία υπέρ της Αφρικής το 2000 με τίτλο «Drop the debt» και κλήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στις διαπραγματεύσεις με παγκόσμιους ηγέτες.
«Θα θέσω στην υπηρεσία της Ελλάδας όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ηλιόλουση αυτή χώρα την ώρα της μεγάλης της κρίσης», δήλωσε ο τραγουδιστής των U2 στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τη συναυλία των U2 στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν υπέρ των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, που πλήττονται περισσότερο από την πρωτοφανή αυτή δημοσιονομική κρίση.
Ήδη, από την πρώτη στιγμή, ο Μπόνο ξεκίνησε να εργάζεται για το καλό της χώρας, αφού συναντήθηκε με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=43& ... lg_month=2 -
εδω που φτασαμε μονο ενας τσακ νορις μπορει να μας σωσει...
-
Έλα μωρε Eddie, λες και στη eurobank δεν υπάρχουν παραδείγματα υψηλά αμοιβόμενων στελεχών που πατάνε λιγότερο κι από τους ΔΥ σου....
Δεν έχεις μόνο εσύ φίλες και φίλους στον τραπεζικό τομέα Πραγματικά η eurobank δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα ιδιωτικού τομέα για να αποδείξεις ότι ΟΛΟΙ στον ιδιωτικό σκίζονται για να πάρουν 1-2-3 χιλιάρικα.
-
Αυτό έχω αυτό λέω...
-
Προσωπικα εχω καταληξει οτι δεν υπαρχει σωτηρια.Ο δρομος προς την χρεωκοπια ειναι ορθανοιχτος και τα σκυλια δεμενα,δεν πα να φορολογησουν και το μαμήσι και το κατουρημα,ειναι αργα για δακρυα Στελλα.
Οταν εκλεβαν ολοι σαν να μην υπαρχει αυριο κανεις δεν ρωταγε πως θα ζησουμε μεθαυριο.
**Οταν θα ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια,εμεις θα φυγουμε για μεταναστες στην Γερμανια.
** -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
**Οταν θα ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια,εμεις θα φυγουμε για μεταναστες στην Γερμανια.
**Αν είσαι τόσο σίγουρος πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις, μάζεψε ό,τι μπορείς και φύγε έξω από τώρα
Υπάρχουν και μερικοί κάτοικοι της χώρας που λόγω ανωριμότητας-βλακείας-ρομαντισμού θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει φως στον ορίζοντα. Προσωπικά εδώ που φτάσαμε θα δεχτώ ό,τι μέτρο που φορτώσουν αδιαμαρτύρητα, απαιτώ όμως εξυγίανση!!! Και εξυγίανση δε σημαίνει μόνο βρίσκουμε πού πήγαν τα λεφτά, σημαίνει τα παίρνουμε πίσω και στέλνουμε και στη φυλακή μερικούς...
-
Δεν ξέρω αν είπε αυτη τη κουβέντα ο Βγενόπουλος. Έτσι κι αλλιώς όμως είναι μια καλή ιδέα.
Να γίνει φόρος εύπορων.
Πόσοι εκταμυριούχοι υπάρχουν? Τράπεζες? Πάρτε τα απο αυτούς. Πώς τα πήρατε για το επίδομα αλληλεγγύης? Όχι απο το κοσμάκι.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;