-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μια δεύτερη (έτσι, για την πλάκα) εταιρία έχει έδρα τη ΒΙΠΕ της Πάτρας και καταπιάνεται με βάσεις για φάρμακα. Τα κέρδη της είναι περίπου 70 % του τζίρου της, πελάτες της όλη η Ελβετική φαρμακοβιομηχανία. Οι μάγκες βρήκαν μια πρωτοποριακή μέθοδο για να βγάζουν τις βάσεις, την πατεντάρισαν και πάνε. Όποιος περάσει από τη ΒΙΠΕ της Πάτρας θα καταλάβει αμέσως ποιο κτίριο είναι, μοιάζει πλέον με βίλα!!!
Α, ξέχασα, είναι μεγαλύτερη από τις ΗΠΑμερικάνικες.Μιλας για τον Μπαρλο οπου ειναι καθηγητης στο χημικο πανεπιστημιο της πατρας και χρησιμοποιησε το πανεπιστημιο και τους φοιτητες για να κανει τη δουλεια του. Η ανακαλυψη αυτη ηρθε απο τον ουρανο στην κυριολεξια..
Στην βιλα που λες πηγαινουν φοιτητες και δουλευουν(προφανως αφιλοκερδως μπας και περασουν..) και μιλαμε οτι απο τοσους χιλιαδες καθηγητες σε 100αδες πανεπιστημια στον κοσμο,η τυχη χαμογελασε σε αυτον... Η πλακα ειναι οτι πηγαιναμε μαζι σχολειο με το γιο του τον κωστακη, ο οποιος μεχρι 18 που τον ηξερα δεν ηξερε τι χρωμα εχει το μ...ι και στην ταξη του βαζαμε στυλους στον κωλο και δεν εβγαζε τσιμουδια...
Φανταστειτε οταν θα κυκλοφορει με κανενα φεραριδιο... ξενεραααα !!!
Αλλα ποιος να τον κηνυγησει εφοσον φτιαχνει ενζυμα που χρησιμοποιει η φαρμακοβιομηχανια..
Και εννοειται οτι δεν θελουν να γινουν γνωστοι γιατι η ολη επιχειρηση ειναι τελειως 'βρωμικη' -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και εδω τελοιο παραδειγμα αυτου που λεω 'λαθος τροπος σκεψης'. Οριστε. Εαν νομιζεις οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης, τοτε δεν καταλαβαινεις τα βασικα για το πως σκεφτονται οι κατα πολυ περισσοτερο πετυχημενοι στο ειδος και τομεα που μιλαμε.
Ε; Δε ντα πουλώ τα πρόβατα και τσι αιγες δεν τσι δίνω.. Τόσες σελίδες προσπαθείς να πείσεις ότι η Ελλάδα δε μπορεί να συγκριθεί με τον επιχειρηματικό υπερπαράδεισο των ΗΠΑ και τώρα λες ότι είναι λάθος τρόπος σκέψης αν πεις ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης; Αγόρι μου, τί να πω.. σε λίγο θα μας τετραγωνίσεις τον κύκλο.. Αυτό το είπες μόνο και μόνο για να κάνεις αντίλογο, χωρίς να υπάρχει λόγος. Και ακόμα περιμένω να μας πεις ποιος είναι ο σωστός επιχειρηματικός τρόπος σκέψης για μια χώρα σαν την ελλάδα.. γιατί μέχρι τώρα μόνο τον κριτή κάνεις. πολύ κλοκλο και από αυγό τίποτα δηλαδή.
OK τοτε skye. Ας δουμε πως ο κυκλος ειναι δηθεν τετραγωνος για σενα και ας δουμε τι στοιχεια εχεις εσυ. Εγω τα δικα μου απο πλευρας ΗΠΑ και αλλων χωρων τα εχω ετοιμα.
Φερε μου εσυ μια Ελληνικη εταιρια σε ενα συγκεκριμενο τομεα και δωσε μου στοιχεια τζιρου, κερδων, μετοχικου κεφαλαιου εαν μετοχικη, αριθου υπαλληλων και θα σου απαντησω εγω με τα ιδια απο την δικη μου πλευρα.
Εισαι για κοντρα?
-
Ομως ακομη περιμενω να δω την μια σοβαρη Ελληνικη εταιρια σε παγκοσμιο επιπεδο σε οποιοδηνποτε τομεα.
Η Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλευμάτων & Βαρυτίνης η οποία μπορεί να μην είναι σε απόλυτους αριθμούς μια τεράστια εταιρεία, όμως στον τομέα της είναι ίσως η μεγαλύτερη παγκοσμίως.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οι σπουδές εκτός απ'το αντικειμενικό της υπόθεσης, της άμεσης γνώσης δηλαδή, αν μπορέσεις και εκτιμήσεις τις γνώσεις που σου δίνουν, σε βοηθούν στην πραγματική ζωή σε ΟΤΙ και αν κάνεις.-
Δεν διαφωνω. Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι Ελληνες νομιζουν οτι θα κανουν ενα MBA και ξαφνικα θα τους περνουν τηλ. για δουλειες που πληρωνουν $100Κ τον χρονο.
το ίδιο λέμε με άλλα λόγια.. επειδή δε βρίσκουν την σουπερ ιδανική δουλειά, αντί να εξελιχθούν ή να δουλέψουν εκεί που μπορούν, κάθονται και κλαίγονται σαν τις παρθένες. δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας, με λίγα λόγια.
Δεν ειναι θεμα το οτι περιμενουν να δουλευουν λιγο. Και αυτοι που ειναι αποφασισμενοι να δουλεψουν σκληρα, νομιζουν οτι το πτυχιο θα κανει τεραστια διαφορα. Δεν κανει ομως.
ΑΝ έχεις διάθεση για δουλειά, κάνει μεγάλη διαφορά. και όσο θα υπάρχει περισσότερη εξιδείκευση, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. so simple.
Το κεφαλαιο και ο χωρος ειναι δευτερευοντα. Ο τροπος σκεψης ειναι το πρωτευον. Λεφτα υπαρχουν αμετρητα για αυτους που απεδηξαν οτι μπορουν να τα αξιοπιοισουν.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. οκ. γελάσαμε. στην Ελλάδα, ΔΕΝ υπάρχουν αμέτρητα λεφτά. δεν περιμένω να το κατανοήσεις, αλλά απλά έτσι είναι. δυστυχώς δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ..... Το κεφάλαιο κάνει όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι απλά η αρχή η οποία είναι το ήμισυ του παντός. όταν έχεις λεφτά, μπορείς να αρχίσεις κάτι. όταν δεν έχεις, δε μπορείς. Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις σ'αυτήν την πρόταση;
Και δυστυχώς η πολιτεία της χώρας μας δε σου δίνει το χώρο λόγω προχειροτητας, ανικανότητας, και έλλειψη εξοπλισμού -
Συνεχεια του λαθους τροπου σκεψης: Ολοι περιμενουν απο την...'πολιτεια' να τους 'δωσει τα φωτα'.
/quote]
you're getting desperate now.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ βρε βλα ότι όταν στην Ελλάδα παρεις το πτυχίο για παράδειγμα, δεν υπάρχει υποστήριξη; και όποιος θέλει να εξελιχθεί παίρνει τον πούλο και παει στο εξωτερικό; κυνηγάς τους καθηγητές για να κάνεις ένα μεταπτυχιακό του κ$λου, ειδικά στην επαρχία που οι καθηγητές πηγαινο-ερχονται και ούτε καν σε πληρώνουν, έχεις συμφοιτητές που δε νοιάζονται project και το μόνο που θέλουν είναι να τελειώνουν, ενώ πχ στην Αγγλία σε πληρώνουν τρελά για να κάνεις μεταπτυχιακό και έρευνα; ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό; αυτό είναι η έλλειψη επαγγελματισμού και δεν μπαίνουν οι σωστές βάσεις, γιατί οι βάσεις μπαίνουν στην εκπαίδευση. Δεν περιμένουμε καθόλου 'φώτα' από την πολιτεία, απλά έτσι είναι. ΓΙ'αυτό δεν υπάρχει ο εξοπλισμός εκεί που πρέπει, οι συνθήκες, και πάνω απ'ολα η διάθεση.Παλι παμε στο μελο και φυσικα στον λαθος τροπο σκεψης και γενικα στην λαθος ψυχολογικη κατασταση. Another deadly combination. You're doomed if you think like this.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ήταν επιλογή μου να ζω στην Ελλάδα, όταν έμενα στο εξωτερικό εγώ διάλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα, και δεν το μετάνιωσα. ΓΟΥΣΤΑΡΩ που ζω εδώ. Δε βλέπω κανένα deadly combination προσωπικά, αφού το πας προσωπικά, ούτε και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Για την ακρίβεια, περνάω τέλεια γιατί ζω σε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ χώρα 5 λεπτά από τη θάλασσα ( όταν ανοίγει ο καιρός να φανταστείς ξυπνάω το πρωί και πάω για μπάνιο με τη μία, πριν πιω καφέ ).
Απλά μου αρέσει να κρίνω το κατα δύναμη αντικειμενικά και να λέω τα πράγματα όσο μπορώ με τ'ονομά τους, δεν έχω καμία προκατάλληψη και αν κάτι είναι κακό για τη χώρα μου ή τον τόπο που ζω το λέω, σε αντίθεση με σενα.
αυτά προς το παρόν, με full φιλική διάθεση.. -
Τα μπιρονια αρεσουν και στους ΗΠΑμερικανους. Η καλοπεραση επισης. Δεν ειναι αυτο.
Είναι ΚΑΙ αυτό. Οι έλληνες ξοδεύουμε τρελά στην καλοπέραση, και δεν εννοώ μόνο χρήμα. Τα πάντα γυρίζουν γύρω απ'το πώς θα περάσουμε καλά, και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα μοναδικό τρόπο στο να περνάμε καλά. Οι αμερικανοι όπως τους έζησα εγώ και στο σχολείο και έξω είναι στην πλειοψηφία τους ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ. Καμία σχέση το πως περνάω στην Ελλάδα σε σχέση με το πως περνούσα στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ιταλία. Έτσι, σκοπός της πλειοψηφίας των ελλήνων είναι να βρουν μια δουλειά που να 'βγαίνουν', και αυτοσκοπός γίνεται το παραπάνω: φραπεδάκι, διασκέδαση, μπάλα κλπ.
Μαλιστα!
Καναμε που λες αναλυση ενα εθνος, τους αποκαλεσαμε ξενερωτους με κεφαλαια γραμματα εμεις οι μαγκες Ελληνες και δειξαμε ποσο ανωτεροι ειμαστε εμεις και πως ξερουμε να ζουμε εμεις οι Ελληνες και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.
Talk about the wrong way to think... Unbelievable!
Δεν είπα ότι είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ, νομίζεις ότι θα οδηγήσεις άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα;
είπα ότι προσωπικά περνάω καλύτερα στην Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι η καλοπέραση είναι σε πιο υψηλα επίπεδα γενικά από τις ΗΠΑ. Άλλο το ξέρω να ζω, και άλλο το περνάω καλά. Και πάντα συμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ, υπάρχουν μόνο ηλίθιοι άνθρωποι και υπάρχουν παντού, μερικοί απ'αυτούς είναι και σ'αυτό το topic.
Απλά πολλές φορές η κουλτούρα ενός εθνους και ο τρόπος που είναι οργανωμένος, άρα ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνεις, και μιλάμε για πράγματα που αποτυπώνονται στην προσωπικότητα του καθενός, γίνονται σημείο αναφοράς για τη συμπεριφορά ή και την εμφάνιση του καθενός. -
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Ομως ακομη περιμενω να δω την μια σοβαρη Ελληνικη εταιρια σε παγκοσμιο επιπεδο σε οποιοδηνποτε τομεα.
Η Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλευμάτων & Βαρυτίνης η οποία μπορεί να μην είναι σε απόλυτους αριθμούς μια τεράστια εταιρεία, όμως στον τομέα της είναι ίσως η μεγαλύτερη παγκοσμίως.
Η μεγαλυτερη παγκοσμιως
OK here we go:
S&B Industrial Minerals S.A.
The Group's core activity is the mining, processing and trade of industrial minerals and ores.2004
In Euros
Sales = 404,257,000
Operating Profit = 39,584,000
Net Profit Margin 4.9%
Market Cap = 332.473.130
BHP Billiton Ltd.
με εδρα την Μελβουρνη
http://www.bhpbilliton.com/BHP Billiton Limited, together with its subsidiaries, engages in mining, drilling, and processing mineral resources.
Sales: $32.20 Billion
Market Cap : $110.23 Billion
Full Time Employees: 36,468
Peabody Energy Corp.
701 Market Street
St Louis, MO 63101-1826Sales = $4.64 Billion
Market Cap : $13.45 Billion
Full Time Employees: 7,900Καμια λιγο μεγαλυτερη εχει?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το κεφαλαιο και ο χωρος ειναι δευτερευοντα. Ο τροπος σκεψης ειναι το πρωτευον. Λεφτα υπαρχουν αμετρητα για αυτους που απεδηξαν οτι μπορουν να τα αξιοπιοισουν.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. οκ. γελάσαμε. στην Ελλάδα, ΔΕΝ υπάρχουν αμέτρητα λεφτά. δεν περιμένω να το κατανοήσεις, αλλά απλά έτσι είναι. δυστυχώς δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ..... Το κεφάλαιο κάνει όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι απλά η αρχή η οποία είναι το ήμισυ του παντός. όταν έχεις λεφτά, μπορείς να αρχίσεις κάτι. όταν δεν έχεις, δε μπορείς. Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις σ'αυτήν την πρόταση;
.
Εγω καταλαβαινω τα παντα απο το παραπανω,εσυ δεν καταλαβαινεις βασικα χρηματοοικονομικα.
Ξανα, λεφτα υπαρχουν αμετρητα. Εαν η εταιρια σου τα παει θαυμασια και την εχει μπει στο χρηματηηστιριο τοτε, τα αστρα ειναι το οριο. Εαν τα πας θαυμασια χρηματα απο ολον τον πλανητη θα βρεις στην διαθεση σου διοτι ολοι θα θελουν να μοιραστουν την επιτυχια σου. Ολοι την μετοχη σου θα θελουν να αγοραζουν και οσο καλυτερα τα πας τοσο πιο πολυ θα την αγοραζουν, με αποτελεσμα να εχεις στην διαθεση σου μεγαλυτερα κεφαλαια. Γιαυτο λοιπον, χρηματα υπαρχουν if one can execute flawlesly and consistently. Παραδειγματα απειρα στις ΗΠΑ και αλλες δυνατες οικονομιες απο το παρπαπανω.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συνεχεια του λαθους τροπου σκεψης: Ολοι περιμενουν απο την...'πολιτεια' να τους 'δωσει τα φωτα'.
you're getting desperate now.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ βρε βλα ότι όταν στην Ελλάδα παρεις το πτυχίο για παράδειγμα, δεν υπάρχει υποστήριξη; και όποιος θέλει να εξελιχθεί παίρνει τον πούλο και παει στο εξωτερικό; κυνηγάς τους καθηγητές για να κάνεις ένα μεταπτυχιακό του κ$λου, ειδικά στην επαρχία που οι καθηγητές πηγαινο-ερχονται και ούτε καν σε πληρώνουν, έχεις συμφοιτητές που δε νοιάζονται project και το μόνο που θέλουν είναι να τελειώνουν, ενώ πχ στην Αγγλία σε πληρώνουν τρελά για να κάνεις μεταπτυχιακό και έρευνα; ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό; αυτό είναι η έλλειψη επαγγελματισμού και δεν μπαίνουν οι σωστές βάσεις, γιατί οι βάσεις μπαίνουν στην εκπαίδευση. Δεν περιμένουμε καθόλου 'φώτα' από την πολιτεία, απλά έτσι είναι. ΓΙ'αυτό δεν υπάρχει ο εξοπλισμός εκεί που πρέπει, οι συνθήκες, και πάνω απ'ολα η διάθεση.
.Αρα παμε πισω στον λαθος τροπο σκεψης. Βλεπεις που συμφωνουμε. Γιατι βαρας μονο εσυ ξερεις.
-
what we've got here is failure to communicate....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και ήταν επιλογή μου να ζω στην Ελλάδα, όταν έμενα στο εξωτερικό εγώ διάλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα, και δεν το μετάνιωσα. ΓΟΥΣΤΑΡΩ που ζω εδώ. Δε βλέπω κανένα deadly combination προσωπικά, αφού το πας προσωπικά, ούτε και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Για την ακρίβεια, περνάω τέλεια γιατί ζω σε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ χώρα 5 λεπτά από τη θάλασσα ( όταν ανοίγει ο καιρός να φανταστείς ξυπνάω το πρωί και πάω για μπάνιο με τη μία, πριν πιω καφέ ).
Απλά μου αρέσει να κρίνω το κατα δύναμη αντικειμενικά και να λέω τα πράγματα όσο μπορώ με τ'ονομά τους, δεν έχω καμία προκατάλληψη και αν κάτι είναι κακό για τη χώρα μου ή τον τόπο που ζω το λέω, σε αντίθεση με σενα.
αυτά προς το παρόν, με full φιλική διάθεση..Φιλε μου εαν εισαι ευχαριστημενος εκει που ζεις, τοτε τιποτε αλλο δεν μετραει. Το προβλημα ειναι οτι εαν καποια στιγμη ξυπνησεις ενα πρωι και καταλαβεις το αντιθετο. Εαν ομως θα ειναι παντα ετσι, τοτε εισαι ΟΚ.
Ποσο ετων εισαι?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
what we've got here is failure to communicate....Possibly.
-
Possibly.
sta @@ μας για την οικονομια!!! αμα ζεις καλα ειναι το θεμα!
DIE DIE DIE DIE DIE DIE προσφορα-ζητηση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τα μπιρονια αρεσουν και στους ΗΠΑμερικανους. Η καλοπεραση επισης. Δεν ειναι αυτο.
Είναι ΚΑΙ αυτό. Οι έλληνες ξοδεύουμε τρελά στην καλοπέραση, και δεν εννοώ μόνο χρήμα. Τα πάντα γυρίζουν γύρω απ'το πώς θα περάσουμε καλά, και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα μοναδικό τρόπο στο να περνάμε καλά. Οι αμερικανοι όπως τους έζησα εγώ και στο σχολείο και έξω είναι στην πλειοψηφία τους ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ. Καμία σχέση το πως περνάω στην Ελλάδα σε σχέση με το πως περνούσα στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ιταλία. Έτσι, σκοπός της πλειοψηφίας των ελλήνων είναι να βρουν μια δουλειά που να 'βγαίνουν', και αυτοσκοπός γίνεται το παραπάνω: φραπεδάκι, διασκέδαση, μπάλα κλπ.
Μαλιστα!
Καναμε που λες αναλυση ενα εθνος, τους αποκαλεσαμε ξενερωτους με κεφαλαια γραμματα εμεις οι μαγκες Ελληνες και δειξαμε ποσο ανωτεροι ειμαστε εμεις και πως ξερουμε να ζουμε εμεις οι Ελληνες και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.
Talk about the wrong way to think... Unbelievable!
Δεν είπα ότι είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ, νομίζεις ότι θα οδηγήσεις άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα;
είπα ότι προσωπικά περνάω καλύτερα στην Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι η καλοπέραση είναι σε πιο υψηλα επίπεδα γενικά από τις ΗΠΑ. Άλλο το ξέρω να ζω, και άλλο το περνάω καλά. Και πάντα συμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ, υπάρχουν μόνο ηλίθιοι άνθρωποι και υπάρχουν παντού, μερικοί απ'αυτούς είναι και σ'αυτό το topic.
Απλά πολλές φορές η κουλτούρα ενός εθνους και ο τρόπος που είναι οργανωμένος, άρα ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνεις, και μιλάμε για πράγματα που αποτυπώνονται στην προσωπικότητα του καθενός, γίνονται σημείο αναφοράς για τη συμπεριφορά ή και την εμφάνιση του καθενός.Οταν πηγενα και εγω σχολειο εδω στις ΗΠΑ ετσι νομιζα. Οτι οι ΗΠΑΜερικανοι ειναι οι πιο ξενερωτοι που γνωρισα.
Μετα καταλαβα οτι ο λογος που φενοταν ετσι τα πραγματα ηταν επηδει οι ΗΠΑμερικανοι και Ελληνες εχουν κατα πολυ διαφορετικες προτερεοτητες. Και αυτο ειναι ετσι διοτι εχουν κατα πολυ διαφορετικο τροπο σκεψης για την ζωη γενικα και για το πως λειτουργει ο πλανητης και πως θα πρεπει να λειτουργει.
Οταν ομως 'μεγαλωσα' και τελειωσα το σχολειο και μπηκα στην υποθεση οικογενεια και αρχισα μια σοβαρη δουλεια στο 'corporate America' και περασαν τα χρονια και κοιταξα πισω και κοιταξα την Ελλαδα (και την κοιταω καθε φορα που ερχομαι), πιο ξεκαθαρα τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να ηταν. Για μενα τουλαχιστον.
Ξανα, εαν για σενα, η φραπεδια οπως ειπες και η μπαλα και η καφετερια, κτλ ειναι ο σωστος τροπος ζωης, τοτε τι σε νοιαζει τι λεω εγω? Απλως εχουμε διαφορετικες προτεραιοτητες για την ζωη γενικα.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Possibly.
-
Possibly.
gt re αδικο εχω?
-
Μερικά εκατομμύρια ΗΠΑμερικάνοι (38 παρακαλώ, σύμφωνα με στοιχεία του ΗΠΑμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας) που τρώνε στα συσσίτια μάλλον συμφωνούν με τον Aerandir. Αλλά σκασίλα μας, αφού το τελευταίο τους μέλημα είναι να ψηφίσουν στις εκλογές του κράτους τους.
-
Ή σαν να λέμε καλύτερα, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.... ΕΛΕΟΣ!
Το να παλεύεις για κάτι καλύτερο είναι χαρακτηριστικό των υγιών ανθρώπων..
-
Ρε σεις τι καθεστε και ασχολειστε με το edit [kouk]??
Ειναι edit [kouk] που δε (θελει να) καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ δυο χωρων που η μια εχει εσωτερικη αγορα 300 εκατομμυριων και η αλλη 10, η μια εχει επι 200 χρονια ελευθερο επιχειρηματικο περιγυρο ενω η αλλη μεχρι πριν 15 χρονια ηταν ουσιαστικα απομονωμενη με μονη διεξοδο τη θαλασσα και εκει οι επιχειρηματιες της εδειξαν αν μπορουν ή οχι.....Ας κανουμε τη πλακα μας.
Λοιπον που λετε να σας πω εγω τη μεγαλυτερη ειχειρηση του κοσμου:
Εχω ενα φιλο που εχει περιπτερο στο συνταγμα το οποιο με τρεις εργαζομενους βγαζει καθαρα στη τσεπη γυρω στα 4 χιλιαρικα την ημερα.
Με 360 μερες το χρονο βγαζει 1.440.000 το χρονο ή 480 χιλιαρικα ανα εργαζομενο.
Αν δηλαδη ειχε 150.000 εργαζομενους οπως η GM θα εβγαζε 72.000.000.000 (72 δις ευρω ή 80 δις νταλαρς) το χρονο ΚΑΘΑΡΑ στη παντελονα
Και χωρις πτυχια χωρις νοοτροπια χωρις τελεκονφερανς χωρις μπλακταη εβεντς.....Ηθικον συμπερασμα:
Τρια πουλακια καθονται στου Διακου το ταμπουριΚαταλαβες Γαβριηλ??
Αληθεια ρε γιατι εφυγες απο την Ελλαδα??Σε προειδοποιούμε και δημόσια ΚΡΙΕΖΑ. Σταμάτησε τις προσβολές και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς [kouk]
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
βγαζει καθαρα στη τσεπη γυρω στα 4 χιλιαρικα την ημερα.Κάνεις πλάκα!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
βγαζει καθαρα στη τσεπη γυρω στα 4 χιλιαρικα την ημερα.
Κάνεις πλάκα!!
Οχι μιλαω σοβαρα
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;