-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Eπαναλαμβάνω ότι για το ωράριο των εκπαιδευτικών λες ψέματα και άσε τα ( ) και αν θες βάλτο στο αντίστοιχο τόπικ να δούμε .
'Αλήθεια , πόσων ετών είμαι και τι επαγγέλομαι????' πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε μεγάλε??, στου...Παπάγου ????:slap:
Καλά, εάν ντρέπεσαι μη μας λές....
Σχετικά με το τι θα καταλάβω εγώ ή όχι :Το μισό ποστ μου, το πέρασες στο ντούκου και από το άλλο μισό , δεν κατάλαβες τίποτα .
3 λαλούν και 2 χορεύουν....
αναμενόμενες απαντήσεις
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aυτό υποθέτω είναι ειρωνεία έτσι?
Όχι. Σοβαρά το έγραψα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είμαι πολύ περίεργος να δω αυτό το αδιάβλητο και δίκαιο σύστημα αξιόλογησης που πρέπει να εφαρμοστεί για να σωθεί ο τόπος.
Να ρωτήσουμε τους κουτόφραγκους, εκτός αν είναι αναγκαίο να εφεύρουμε τον τροχό.
Έχουμε τους ΔΥ που μας αξίζουν.
Η ερώτηση είναι σοβαρή. Δε νομίζω πως η εργασία είναι κάτι ου μπορεί να μετρηθεί με δείκτες και νούμερα.
Φυσικά. Σε μένα αξίζουν όλες αυτές οι νεαρές, ομορφούλες, ευγενικές ΔΥ. Οι μπαρμπάδες που λύνουν σταυρόλεξα όλη μέρα είναι χάρισμά σας.
Μπορεί όμως να μετρηθεί η απραξία και να τιμωρηθεί η παράβαση καθήκοντος. Ας ξεκινήσουμε από αυτό και μετά βλέπουμε πως θα ήταν δυνατόν να χορηγηθεί δίκαια το κάθε 'επίδομα παραγωγικότητας' που σήμερα το παίρνουν ΟΛΟΙ χωρίς αυξομειώσεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί όμως να μετρηθεί η απραξία και να τιμωρηθεί η παράβαση καθήκοντος. Ας ξεκινήσουμε από αυτό και μετά βλέπουμε πως θα ήταν δυνατόν να χορηγηθεί δίκαια το κάθε 'επίδομα παραγωγικότητας' που σήμερα το παίρνουν ΟΛΟΙ χωρίς αυξομειώσεις.Μετά;
Θα;Ο κόσμος το 'χει τούμπανο, κι εσύ κρυφό καμάρι
Πέρασε το μετά.
Έγινε το θα.
Ιδού the grande ιδιωτικός τομέας.Αλλά ξέρεις κάτι; Τα ίδια σκατά και χειρότερα είναι. Το ότι αρνείσαι να το δεις, γιατί θέλεις να πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό, δεν αλλάζει το γεγονός.
-
ΔΕν εχω διαβασει τα υπολοιπα ποστς ,αλλα θα πω την αποψη μου.
Στον δυτικο κοσμο πρεπει να υπαρχει ρευστο στην αγορα(στους απλους καταναλωτες δηλαδη) για να λειτουργησει το οικονομικο συστημα. Ας δωσω ενα απλο παραδειγμα για να το καταλαβουν ολοι. Αν ενας εργαζομενος δεν εχει ρευστο δεν προκειται να παρει την 40αρα πλασμα με αποτελεσμα να χρεοκωπησουν οι αντιπροσωπειες(και κατα συνεπεια τα μαγαζια κ.τ.λ) και ετσι να απολυθουν οι εργαζομενοι. Οταν δεν εχεις λεφτα να παρεις αυτοκινητακι ,θα χρεοκωπησουν οι εταιριες(βλεπε GM) με αποτελεσμα να απολυθουν οι εργαζομενοι. Νο money στην αγορα =καταρρευση της οικονιμιας
Υπαρχουν οι πλουσιοι ,η μεσαια ταξη και οι φτωχοι(προλεταριοι ή πεστε το οπως θελετε). Ειναι ετσι δομημενη η κοινωνια μας, ωστε λιγα ατομα να εκμεταλευονται καταστασεις, ωστε να αποκτησουν αρκετα χρηματα(βλεπε πως απεκτησαν χρηματα Κοκκαλης ,Βαρδινογγιανης,Λατσης ,αλλα ακομα και αγνωστοι εφοπλιστες,επιχειρηματιες. Ολοι με λαμογιες και δεν ισοπεδωνω τιποτα. Η αληθεια ειναι και κοιταξτε την καταματα.) Το οτι το εισοδημα ενος εφοπλιστη αντιστοιχει με το εισοδημα 500.000 ανθρωπων λεει πολλα. Δημιουργουνται κατευθειαν ανισσοροπιες στην οικονομια,αλλα το κυριοτερο στην κοινωνια της χωρας.
Ενα ειναι σιγουρο. Αν φτασει η κατασταση στο απροχωρητο το ιδιο το κρατος ειτε θα αυξησει μισθους,ειτε θα βρει αλλα τρικ για να αποκτησει λεφτα κυριως η μεσαια ταξη ωστε να τα διαθεσει στην αγορα.
Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη. Η μαυρη και η ασπρη αδερφοτητα στην Τακλα Μακαν εχει στοχο να εξαφανισει το γενος των ανθρωπων και δημιουργει οικονομικες κρισεις, ωστε να εξαθλιωθει το ανθρωπινο γενος και να αρχισουν πολεμοι με αποτελεσμα να αλληλοεξοντωθουμε. Αυτες ειναι γνωστες θεωριες. Το λενε πεντακαθαρα τα χαλκινα βιβλια,ο μεγας γνωστης Λιακοπουλος,ο Μπαμπης ο σουγιας,ο Κωστας ο Γκοτζιλας και ο Τακης ο υποβρυχιος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω φίλο που δουλεύει στη Eurobank, αφού την ανέφερες. Μου είπε ότι από τότε που έπιασε δουλειά πριν 4-5 χρόνια, το 1/4 των συναδέλφων του στο ίδιο υποκατάστημα αντικαστάθηκαν και ότι τους βάζουν να κάνουν δουλειά που αντιστοιχεί σε περισσότερους εργαζόμενους.Ας σε ρωτήσω τώρα το εξής: αν κάποιος υπάλληλος ιδ. τράπεζας σου τα πρήζει, θεωρείς ότι δεν θα γίνει τίποτα αν απευθυνθείς στον ανώτερό του ή στα κεντρικά; Το έχεις δοκιμάσει;
Πάντως η Eurobank είναι με διαφορά η χειρότερη τράπεζα...ειδικά στην εξυπηρέτηση των πελατών.
-
Παιδιά, μια παράκληση μόνο: μην εξευτελίζουμε ορισμένες λέξεις.
Μην αναφέρετε τους δημόσιους υπαλλήλους σαν εργαζόμενους.
Τέτοιοι 'εργαζόμενοι' όλοι θα θέλαμε να είμαστε.
(Πολλές χιλιάδες το προσπαθούν, λίγοι τα καταφέρνουν...)
Και μην αρχίσετε τα περί ισοπέδωσης. -
Οχι βρε κουτό δεν εργάζονται... και όχι δεν τσουβαλιάζεις...προς θεού
-
Εργάζονται...με τον τρόπο που όλοι θα θέλαμε να εργαζόμαστε...βρε κουτό...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εργάζονται...με τον τρόπο που όλοι θα θέλαμε να εργαζόμαστε...βρε κουτό...Αφού, όπως λες, όλοι θα θέλαμε να εργαζόμαστε όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου με αυτούς;
-
Το ότι με εξαναγκάζουν να τους πληρώνω.
Και δεν έχω δικαίωμα να τους κρίνω.
Και ότι ως πελάτης, δεν έχω ποτέ δίκιο. -
Το ότι με εξαναγκάζουν να τους πληρώνω.Μα εσύ λες ότι θα ήθελες να δουλεύεις όπως κι εκείνοι. Άρα θα ήθελες να ήσουν στη θέση τους. Πώς μπορείς να κατηγορείς κάποιον λόγω της θέσης του και ταυτόχρονα να 'λιγουρεύεσαι' τη θέση του;
-
κανένα πρόβλημα δεν έχει η Ελληνική οικονομία.
απόδειξη...Νέες ανατιμήσεις έως 25% παρατηρούνται στην αγορά τροφίμων και θα συνεχιστούν μέχρι και τον Μάρτιο.
Συνολικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, ακριβαίνουν 1.500 κωδικοί.
Μεταξύ αυτών είναι οι κονσέρβες ντομάτας και κέτσαπ (25%), τα κατεψυγμένα αλιεύματα (20%), οι μαργαρίνες (11%), οι μαγιονέζες (8%), τα ζυμαρικά (6%),τα χαρτικά (11%), τα κρασιά (8%) κ.ά.
Το πρώτο κύμα αυξήσεων για φέτος ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου, με αυξήσεις έως 17% σε περίπου 700 προϊόντα.
-
Και δεν έχω δικαίωμα να τους κρίνω.
Κει ότι ως πελάτης, δεν έχω ποτέ δίκιο.πωπω αυτή η καραμέλα....σε πληρώνω ...ποιος πληρώνει ; Ολοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν; Μόνοι τους πληρώνονται από τους φόρους που τους παρακρατούν ούτως ή άλλως.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μα εσύ λες ότι θα ήθελες να δουλεύεις όπως κι εκείνοι. Άρα θα ήθελες να ήσουν στη θέση τους. Πώς μπορείς να κατηγορείς κάποιον λόγω της θέσης του και ταυτόχρονα να 'λιγουρεύεσαι' τη θέση του;
Μα αφού η θέση του επιβαρύνει εμένα, πώς να μην τον κατηγορώ?
Και φυσικά λιγουρεύομαι τη θέση του, ώστε:
1)να γλιτώσω την επιβάρυνση
2)να ζω με τα λεφτά των άλλων
Με δυο λόγια, αφού σ' αυτή τη χώρα θα πρέπει να διαλέξω αν θα μαι επιβαρυντής ή επιβαρυνόμενος (και όχι τίποτα από τα δύο), διαλέγω επιβαρυντής.Ακόμα και τους φόρους που υποτίθεται ότι πληρώνουν οι ΔΥ, εμείς του ιδιωτικού τομέα τους πληρώνουμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόνοι τους πληρώνονται από τους φόρους που τους παρακρατούν ούτως ή άλλως.γιαυτό το χρέος είναι σχεδόν στο 100% του ΑΕΠ. είναι που είναι αυτοσυντήρητος ο δημόσιος τομέας.
Ώρα να ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ.ειδικά όσοι είναι -
Δεν είναι αυτοσυντήρητος ο δημόσιος τομέας??? Να μην είμασταν εμείς (οι βρωμεροί του ιδιωτικού τομέα) και με χρυσά κουτάλια θα τρώγαν!!
Σε λίγο θα μας πεις ότι ο δημόσιος τομέας διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα...και πνίγει τον ιδιωτικό τομέα...και κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει...και ταυτόχρονα του αυξάνει κατακόρυφα τη φορολογία...τι σαι συ βρε..ήμαρτον..ήμαρτον. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μπορεί όμως να μετρηθεί η απραξία και να τιμωρηθεί η παράβαση καθήκοντος. Ας ξεκινήσουμε από αυτό και μετά βλέπουμε πως θα ήταν δυνατόν να χορηγηθεί δίκαια το κάθε 'επίδομα παραγωγικότητας' που σήμερα το παίρνουν ΟΛΟΙ χωρίς αυξομειώσεις.
Μετά;
Θα;Ο κόσμος το 'χει τούμπανο, κι εσύ κρυφό καμάρι
Πέρασε το μετά.
Έγινε το θα.
Ιδού the grande ιδιωτικός τομέας.Αλλά ξέρεις κάτι; Τα ίδια σκατά και χειρότερα είναι. Το ότι αρνείσαι να το δεις, γιατί θέλεις να πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό, δεν αλλάζει το γεγονός.
To ποιος θέλει να πιστεύει κάτι, αντίθετα με αμέτρητες περί του αντιθέτου μαρτυρίες παθόντων και μαθόντων, είναι ζήτημα που θα ήταν καλό να το αποφασίσουν τρίτοι.
-
Δεν είναι αυτοσυντήρητος ο δημόσιος τομέας??? Να μην είμασταν εμείς (οι βρωμεροί του ιδιωτικού τομέα) και με χρυσά κουτάλια θα τρώγαν!!
Σε λίγο θα μας πεις ότι ο δημόσιος τομέας διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα...και πνίγει τον ιδιωτικό τομέα...και κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τον ιδιωτικό τομέα να δουλέψει...και ταυτόχρονα του αυξάνει κατακόρυφα τη φορολογία...τι σαι συ βρε..ήμαρτον..ήμαρτον.Nαι αυτοί του Ιδιωτικού Τομέα ζουν την Ελλάδα. Για αυτό και προσπαθούν να κρύψουν όσα περισσότερα μπορούν όταν καλούνται να πληρώσουν φόρους. Το άλλο το ανέκδοτο των ιδιωτικών επενδύσεων στην Γκριχενλαντ άστο για άλλη φορά.
Τα «ήμαρτον» περιορισε τα σε παρακαλώ, μην δημιουργείς εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι αυτοί του Ιδιωτικού Τομέα ζουν την Ελλάδα. Για αυτό και προσπαθούν να κρύψουν όσα περισσότερα μπορούν όταν καλούνται να πληρώσουν φόρους.
Και γιατί δεν τους πιάνετε τους φοροφυγάδες, εσείς οι εργαζόμενοι του Δημοσίου (ΣΔΟΕ εννοώ); Μήπως επειδή είναι καλύτερα να τα ματώνετε ξύνοντάς τα από το να δουλεύετε;
Το άλλο το ανέκδοτο των ιδιωτικών επενδύσεων στην Γκριχενλαντ άστο για άλλη φορά.
Πώς φαίνεται ότι δημόσιος υπάλληλος δεν έγινες. Γεννήθηκες. Ποτέ σου δεν έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα, ε;
Τα «ήμαρτον» περιορισε τα σε παρακαλώ, μην δημιουργείς εντυπώσεις.
Excuse me???
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;