-
Είμουν παρών .
Δεν κυνήγησα χρόνους (ας πώ και καμιά φθηνή δικαιολογία) αλλά πέρασα καλά και έμαθα πιο καλά την πίστα. Επίσης είχα την χαρά να προσφέρω βόλτα σε αρκετούς συνφορουμίστες .
Ωραία στιγμή το άνοιγμα στην ευθεία με την μία απο τις δύο Μ3.
Κακή στιγμή η έξοδος (στα λάστιχα, στο τελείωμα τις ευθείας ) της 325i. Ελπίζω να μην έγινε τρελή ζημιά.
Αυτά, more later...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απόλαυση ήταν!
Ναι ναι... τι να λέμε τώρα... καλή παρέα, αυτοκίνητα όμορφα και γρήγορα, πολύ γκάζι... παϊδάκια... ( εβγαλα καμιά 200ριά φωτό. Έχω έτοιμες 3-4 για δείγμα αλλά το imageshack δεν έχει πολλή όρεξη αυτή τη στιγμή_ Θέμη, όποτε τελειώσεις με τις εργασίες να κανονίσουμε να σου τις στείλω, ok; )
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους αγαπητούς maxmara με το εκπληκτικό Ζ και tsilis με τον υπέροχο Zn (τσίγκος, ο αυθεντικός!!! ) για τις υπέροχες (και ταχύτατες) βόλτες!
Να είστε καλά, παιδιά και να το διασκεδάζετε πάντα! -
Ήταν τέλεια.
Η πίστα σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα και το πρωί που είχε λίγα νερά.
Σε ορισμένα διαστήματα υπήρχε έντονη κυκλοφορία αλλά δεν φάνηκε να δημιουργείται κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Τα παιδιά με τα Starlet τα πισωκούνητα ήταν χάρμα οφθαλμών. Εύγε!, Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά δεν χρειάζονται παρμπρίζ για να βλέπουν που πάνε αλλά μόνο τα πλαϊνά παράθυρα, ενώ δείχνουν πως δεν χρειάζονται σούπερ ντούπερ επιλογές με 'ρόουντστερ' και δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνεις το κέφι σου. -
Καλά ήταν. Πρώτη του Γιάρις σε πίστα, λύσσαξα!
Πρέπει να μπήκα 4 φορές από 6-7 γύρους η καθεμία. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με τα νέα του ΚΥΒ σαφώς βελτιωμένη, αλλά για πίστα έδειξε ότι θα ήθελε και ελατήρια πιθανώςΤα λάστιχά μου (Pirelli P6) δεν πεθαίνουν με τίποτα, και έχω και τα καινούρια στο σαλόνι να περιμένουν
Mαύρη στιγμή με την μπεμπέ, αλλά μικρό το κακό τελικώς
Το φαΐ μετά, ΚΑΛΟ!
Η παρέα, όπως πάντα ΚΑΛΗ! -
Φωτο??
-
πολύ καλά ήταν...και πάμε για το επόμενο!
Η προεδρική είχε άγιο οπότε όλα καλά,και το Φιατάκι δεν μασάει από εξόδους!
-
Πρώτη μου φορά στην πίστα σήμερα και μπορώ να πω πως ήταν τέλεια!
Γνώρισα αρκετά απο τα παιδιά του φόρουμ και θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο (Krus) για τους γύρους που μου έκανε, στον DAP που φύλαγε τα πράγματά μου όσο ήμουν μέσα και γενικά όλα τα παιδιά για το άψογο κλίμα που επικρατούσε!
Περαστικά στην Μπέμπα του kouk! Όπως σωστά είπε κι ο ίδιος, τα μέταλλα φτιάχνονται...
Περιττό να πω πως η εμπειρία εντός πίστας ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Το $%&#*@#( ESP μου έσπασε τα νεύρα (έκοβε γκάζι σε ορισμένα σημεία και με άφηνε ξεκρέμαστο ) αλλα γενικά το φχαριστήθηκα πολύ!
Και πάλι ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
πολύ καλά ήταν...και πάμε για το επόμενο!Η προεδρική είχε άγιο οπότε όλα καλά,και το Φιατάκι δεν μασάει από εξόδους!
Μωρέ ας είχε μιλιά το φιατάκι και θα έβλεπες...!!!!!!
Ήρα
Θα έσκαγε αν δεν το έγραφε...Τsilis original
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
πολύ καλά ήταν...και πάμε για το επόμενο!
Η προεδρική είχε άγιο οπότε όλα καλά,και το Φιατάκι δεν μασάει από εξόδους!
Ήρα
Θα έσκαγε αν δεν το έγραφε...Τsilis original
Πάει ο γιατρός μας! Του κατέλαβε με έφοδο η Ηρα το PC!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πρώτη μου φορά στην πίστα σήμερα και μπορώ να πω πως ήταν τέλεια!Γνώρισα αρκετά απο τα παιδιά του φόρουμ και θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο (Krus) για τους γύρους που μου έκανε, στον DAP που φύλαγε τα πράγματά μου όσο ήμουν μέσα και γενικά όλα τα παιδιά για το άψογο κλίμα που επικρατούσε!
Περαστικά στην Μπέμπα του kouk! Όπως σωστά είπε κι ο ίδιος, τα μέταλλα φτιάχνονται...
Περιττό να πω πως η εμπειρία εντός πίστας ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Το $%&#*@#( ESP μου έσπασε τα νεύρα (έκοβε γκάζι σε ορισμένα σημεία και με άφηνε ξεκρέμαστο ) αλλα γενικά το φχαριστήθηκα πολύ!
Και πάλι ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
Γειά σου Θέμη!
Η Μπεμπέ πήγαινε για βάψιμο ετσι κι αλλοιώς! Ολα καλά!
Το εντυπωσιακό είναι το πόσο ασφάλεια υπάρχει στην πίστα, σε όποια πίστα.
Εξοδος με +145 χλμ/ωρα δεν είναι αστείο! -
Ο χρήστης Ήρα έγραψε:
Ήρα
Αυτό μάλλον εννοούσε η Ήρα
-
Κατελήφθη αιφνιδιαστικώς από τας δυνάμεις του εχθρού!
Η μάχη ήταν άνιση,ηττήθηκα κατά κράτος!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κατελήφθη αιφνιδιαστικώς από τας δυνάμεις του εχθρού!Η μάχη ήταν άνιση,ηττήθηκα κατά κράτος!!
Την επόμενη φορά να έρθει και η Ηρα γιατρεεεεε!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ήρα
Με πιάνννιεις.... !!:ysterical:
Ηρα -
Παρακαλείται η κ. Ήρα να ανοίξει δικό της λογαριασμό, αλλιώς το nickname tsilis θα γίνει ban από το παρόν φόρουμ
Πολιτική χρήσης 4Τ-Forum Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο 4Τ-Forum, είναι απαραίτητη η χορήγηση και η χρήση κατάλληλου ψευδώνυμου και συνθηματικού. Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος πρέπει: * Να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 13 ετών
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ήρα
Με πιάνννιεις.... !!:ysterical:
ΗραΝέος Φορουμάς! Η Ηρα!!!
Ηρα το τηγάνι είναι αεροδυναμικό?!!!
-
Ο χρήστης Adam Johann von Krusenstern έγραψε:
Παρακαλείται η κ. Ήρα να ανοίξει δικό της λογαριασμό, αλλιώς το nickname tsilis θα γίνει ban από το παρόν φόρουμΠολιτική χρήσης 4Τ-Forum
Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο 4Τ-Forum, είναι απαραίτητη η χορήγηση και η χρήση κατάλληλου ψευδώνυμου και συνθηματικού. Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος πρέπει:
- Να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 13 ετών
Θα σε πάρει κι εσένα το τηγάνι μου φαίνεται........!!!
-
Πρώτον:Όποιος επιθυμεί καλείται να το δοκιμάσει (το τηγάνι..)!
Δεύτερον:Πού το βρήκατε αυτό το emoticon??P.S..Για μελλοντική χρήση ...
Α! Ψάχνω ήδη για nickname...Τρέμετε...!
ΉραΡε σεις...βαλτοί είστε και μου βάζετε φωτιές στο σπίτι?
tsilis (ο ηττημένος που λέγαμε...) -
Μπράβο ρε παίδες!! Φαντάζομαι πόσο ωραία θα περάσατε!!
Μήπως γίνεται να κάνουμε ένα επαναληπτικό αυτή την Κυριακή γιατί ζηλεύω;;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πρώτον:Όποιος επιθυμεί καλείται να το δοκιμάσει (το τηγάνι..)!
Δεύτερον:Πού το βρήκατε αυτό το emoticon??P.S..Για μελλοντική χρήση ...
Α! Ψάχνω ήδη για nickname...Τρέμετε...!
ΉραΡε σεις...βαλτοί είστε και μου βάζετε φωτιές στο σπίτι?
tsilis (ο ηττημένος που λέγαμε...)κάτω από τα emoticon λέει 'περισσότερα emoticons' για πάτα να δεις
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!