-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κατελήφθη αιφνιδιαστικώς από τας δυνάμεις του εχθρού!Η μάχη ήταν άνιση,ηττήθηκα κατά κράτος!!
Κρατα γερα αμυνα γιατρε μην μας παρει τον αερα ο οχθρος
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πρώτον:Όποιος επιθυμεί καλείται να το δοκιμάσει (το τηγάνι..)!
Δεύτερον:Πού το βρήκατε αυτό το emoticon??P.S..Για μελλοντική χρήση ...
Α! Ψάχνω ήδη για nickname...Τρέμετε...!
ΉραΡε σεις...βαλτοί είστε και μου βάζετε φωτιές στο σπίτι?
tsilis (ο ηττημένος που λέγαμε...)κάτω από τα emoticon λέει 'περισσότερα emoticons' για πάτα να δεις
Μπράβο ρε Μαέστρο! Δώσε και οδηγίες ρε!
Μη φοβάσαι γιατρούλη μας! Ολα είναι περαστικά!! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
πολύ καλά ήταν...και πάμε για το επόμενο!
Η προεδρική είχε άγιο οπότε όλα καλά,και το Φιατάκι δεν μασάει από εξόδους!
Μωρέ ας είχε μιλιά το φιατάκι και θα έβλεπες...!!!!!!
Ήρα
Θα έσκαγε αν δεν το έγραφε...Τsilis original
Καταπληκτική η Ήρα! Το 'μίλια' μ' άρεσε! Έτσι, πιστοί στη βρετανική παράδοση!
Από την πλευρά μου, είχα απειλήσει ότι θα βάζαμε τον Άγιο στην πίστα, και έτσι κι έγινε.
Ο Random ξεπέρασε τελικά τις αναστολές του, και το τερατάκι των 1700kg μπήκε στα Μέγαρα.
Παρότι φοβόμασταν ότι ίσως μας τρομάξει με τη συμπεριφορά του, συμπεράναμε ότι τελικά δεν κινδυνεύεις αν κινείσαι λελογισμένα.
Ο Random το μάθαινε γύρο με το γύρο, αυτοκίνητο και πίστα, και πήγαινε όλο και πιο γρήγορα.
Το πήρα κι εγώ για μερικούς γύρους, ασφαλές σε κάθε περίπτωση, για τα δεδομένα του μια χαρά.
Με την εξαίρεση του κιβωτίου. Στην σειριακή λειτουργία, δεν κατέβαζε παρά μόνο όταν οι rpm έπεφταν κάτω από τις 3Κ.
Οπότε αν ήσουν μεταξύ 3 και 4Κ, απλά έμενες χωρίς δύναμη και χωρίς δυνατότητα να κατεβάσεις.
Τα καθίσματα μηδενική στήριξη, με αποτέλεσμα ο Krus να μου την πέφτει επικίνδυνα από το κάθισμα του συνοδηγού! Αυτά τα ολίγα.ΥΓ. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στο BM του Κοuk, το οποίο ευτυχώς είχε μηδαμινές ζημιές.
ΥΓ2. Xάρηκα για τη γνωριμία με τον silencer51. Πολύ καλό κι ευγενικό παιδί, όσο φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις του! Και εύελπις και ταχύς στην πίστα την πρώτη του φορά. Και εις ανώτερα!
-
Thanks Pai Mei!
Η είσοδος Ράντομ-Πάι Μέι ηταν όλα τα λεφτά... Βλέπουμε με τα παιδιά ενα μαύρο Santa Fe να μπαίνει στο πάρκινγκ και αμέσως σκεφτόμαστε 'Ράντομ & Πάι Μέι! Ήρθανε!'
Θα ποστάρω φωτογραφίες αργότερα...
-
Ζωντάνεψε...
http://img318.imageshack.us/img318/8692/zmax12sr.jpg -
Ζn (tm) sporting (ο Γιατρός με τον εορτάζοντα μέσα! Χρόνια Πολλά Χρήστο!!!)
-
Για τους πιο σχετικούς, αυτό το αυτοκίνητο ήταν κατά 2/3 στοπ πιο γρήγορο στην έξοδο...Αργότερα μάθαμε ότι πήγαινε και υπέρβαρο κατά 2 γιαούρτια!
http://img135.imageshack.us/img135/2720/theoloto9fp.jpg -
Άψογες οι φώτος του D-Jet, ενα special thanks για τις φωτό που με τράβηξε!
-
Θέλουμε κι άλλες φωτό από πίστα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θέλουμε κι άλλες φωτό από πίσταΈχεις ΠΟΛΛΗ όρεξη για άσπρο κουβαδάκι ανεβασμένο στα κερμπς?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θέλουμε κι άλλες φωτό από πίσταΣυμφωνώ! Πολλές!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θέλουμε κι άλλες φωτό από πίστα
Έχεις ΠΟΛΛΗ όρεξη για άσπρο κουβαδάκι ανεβασμένο στα κερμπς?
Αμέ... , από τότε που πήγα Σέρρες, ψάχνω στις άκρες των δρόμων
να πατήσω κερμπ...
-
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες δικές μου:
Ενα κολασμένο S2000:
Krus και Ζ με maxmara σε πρώτο πλάνο:
Αλλη οπτική του Ζ του maxmara (ειναι πανέμορφο το άτιμο...):
Ο maxmara χωρίς αφάνα μας επιδυκνείει τους χώρους του Ζ :
Η Lotus του theo (απίστευτη):
Μια Μ3. Need I say more? Respect...
DAP, Pai Mei και φυσικά Random με το γνωστό μαύρο 'Άγιο'...
-
Με πρόλαβαν...
Ωραία ήταν(αν εξαιρέσουμε την ατυχία με την μπεμβε του Κουκ ),πολύς κόσμος(ενδεικτικά κατά την είσοδό μου στην πίστα ο τύπος της πίστας μου είπε:''Αν θέλεις να μπεις στο **φόρουμ **βάλτο εδώ,διαφορετικά στο πάρκινγκ.Ποιο φόρουμ μίστερ;;;-Έχω ζαλιστεί από το πρωί... (όπου φόρουμ=πίστα)
Γνώρισα τους Καβαλινο,Μπάγκους και τεο111(χάρηκα για τη γνωριμία παιδιά),δυστυχώς δεν μπορούσα να αναγνωρίσω άλλους..
Ήρθα στην πίστα χωρίς κράνος έφυγα με κράνος χάρη στην ευγενική προσφορά του φίλου καβαλίνο
Δυστυχώς έκατσα μόνο 2+ώρες ,λίγο πριν τις 14:00 έπρεπε να φύγω λόγω υποχρεώσεων το απόγευμα..
Υ.Γ:φίλε καβαλίνο μετά το 1:32:73 το κράνος έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία Το υπόγραφο το θες στο πίσω μέρος του κράνους ή στο πάνω;
Υ.Γ2:Μέσα στην πίστα(όποια πίστα)φαίνεται τί παντόφλα οδηγούμε και δεν το ξέρουμε βέβαια με 1.2 κυβικα και 175αρια λάστιχα πάλι καλά να λέω
Υ.Γ3:Την επόμενη θα έρθω πιο οργανωμένος,θα φέρω και γάντια και 10 άτομα να με αποθεώνουν
-
Ωραια ηταν σημερα εις το Μεγαρον....
Καλος καιρος,πολλοι φορουμαδες,τρομερη παρεα,καλες βολτες...
Πηγαμε στις 10 κ φυγαμε στις 13:30' γραφοντας αρκετουτσικα χλμ εντος της πιστας..
Silencer πρεπει να σε πετυχα καθως εφευγα Am I right ??
Κατι για την επομενη εβδομαδα πηρε το αυτι μου εε ?? Αν δεν φυγω για 3ημερο τοτε κατα πασα πιθανοτητα μεσα..
-
Επ! GTI_ ΠΟΥ ησουνα εσύ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ωραια ηταν σημερα εις το Μεγαρον....Καλος καιρος,πολλοι φορουμαδες,τρομερη παρεα,καλες βολτες...
Πηγαμε στις 10 κ φυγαμε στις 13:30' γραφοντας αρκετουτσικα χλμ εντος της πιστας..
Silencer πρεπει να σε πετυχα καθως εφευγα Am I right ??
Κατι για την επομενη εβδομαδα πηρε το αυτι μου εε ?? Αν δεν φυγω για 3ημερο τοτε κατα πασα πιθανοτητα μεσα..
Σωστός! Όντως καθώς ερχόμουνα βλέπω το πορτοκαλί Clio RS και ήμουν σίγουρος οτι ήσουνα εσύ! Χαιρέτησα αλλα δεν πρέπει να με είδες...
-
Σορρυ βρε Gti_ που δεν μιλησαμε πολυ.... Την επομενη φορα θα τα πουμε ομως αναλυτικα...
Επισης ξεχασα να πω ταχυτατη αναρρωση στη μπεμπα του Νικου..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σωστός! Όντως καθώς ερχόμουνα βλέπω το πορτοκαλί Clio RS και ήμουν σίγουρος οτι ήσουνα εσύ! Χαιρέτησα αλλα δεν πρέπει να με είδες...
Σορρυ δεν προσεξα οτι με χαιρετησες
Σε χαιρετω τωρα
Βιαζομουν να φυγω γιατι η γυναικα με περιμενε με μια παντοφλα στο σπιτι αφου ηδη ειχα καθυστερησει σε μια υποχρεωση.....
-
η bmw πως σας ξεφυγε και πηγε βολτα?
αντε αντε μια χαρα περασατε!!!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!