-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:oops:
Το πνευμα προθυμο αλλα η σαρκα ασθενης....Με επιασε η μεση μου το σαββατο το βραδυ και με πεθανε .Ελπιζω να τα πουμε στο επομενο.Πάντως όλοι ρωτάγαμε που ήσουνα Βασίλη!
-
Γαμώτι μου!!ΖΗΛΕΥΩ!!! :explotar:
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Γαμώτι μου!!ΖΗΛΕΥΩ!!! :explotar:+1
Ιδίως αφού πέρασα τη χτεσινή υπέροχη μέρα σε ένα -2 όροφο με δεκάδες servers γύρω μου
To καλό είναι πως μάλλον βρήκα ζάντες για track-day special χρήση Οπότε την επόμενη φορά (όχι την Κυριακή) τα λέμε...
Περαστικά kouk! ΒΑΣΙΛΗΣ πόσο έχουν τα οικόπεδα στα Μέγαρα, βλέπω κάνεις επένδυση
-
Ωραία η ημέρα, πολύ καλή η παρέα, χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούρια πρόσωπα (D-jet=εγκυκλοπαίδεια παλαιών αυτοκινήτων, maxmara=χωρίς αφάνα, τον Random='Άγιο' και άλλους) και τέλος νοστιμότατα τα παϊδάκια
Βαγγέλη (Bagus) ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη βόλτα. Δε νομίζω ένας 'κουλός' (όπως λες) να κατεβάζει γύρο-γύρο το χρόνο του.
Γιάννης
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πνευμα προθυμο αλλα η σαρκα ασθενης....Με επιασε η μεση μου το σαββατο το βραδυ και με πεθανε .Ελπιζω να τα πουμε στο επομενο.Πάντως όλοι ρωτάγαμε που ήσουνα Βασίλη!
Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο;
Καλό!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γαμώτι μου!!ΖΗΛΕΥΩ!!! :explotar:
+1
Ιδίως αφού πέρασα τη χτεσινή υπέροχη μέρα σε ένα -2 όροφο με δεκάδες servers γύρω μου
To καλό είναι πως μάλλον βρήκα ζάντες για track-day special χρήση Οπότε την επόμενη φορά (όχι την Κυριακή) τα λέμε...
Περαστικά kouk! ΒΑΣΙΛΗΣ πόσο έχουν τα οικόπεδα στα Μέγαρα, βλέπω κάνεις επένδυση
Εγώ τι να λέω. Δεν φτάνει που είμαι μακριά αλλά ακόμα και όταν είχαν κανονιστεί όλα πήγα και τσάκισα το πόδι μου το προηγούμενο βράδυ!
:angry2: :explotar: -
Πολύ καλό αλλά λίγο...
Δυστυχώς έφτασα αργά και έφυγα νωρίς,
με αποτέλεσμα να μην προλάβω να γνωρίσω κανέναν σας
Είχα και λίγο τρακ είναι η αλήθεια,
καθώς ήταν η πρώτη μου επαφή με το Μέγαρο.
Πάντως θα προσπαθήσω να έρθω και στο επόμενο TD την Κυριακή,
εφόσον έχω λύσει κάποια μικρόπροβληματάκια που εμφανίσθηκαν στην πιστά.Περαστικά στο ελικοφόρο του ΚΟΥΚ ευκαιρία για Mpack
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ τι να λέω. Δεν φτάνει που είμαι μακριά αλλά ακόμα και όταν είχαν κανονιστεί όλα πήγα και τσάκισα το πόδι μου το προηγούμενο βράδυ!
:angry2: :explotar:Πάλι
Δεν πιστεύω σε χορό?
Ελπίζω να είναι περαστικό με γρήγορη ανάρρωση. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ πόσο έχουν τα οικόπεδα στα Μέγαρα, βλέπω κάνεις επένδυσηΞεκίνησα τις επενδύσεις με το Ο.Τ. Κ6
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ πόσο έχουν τα οικόπεδα στα Μέγαρα, βλέπω κάνεις επένδυση
Ξεκίνησα τις επενδύσεις με το Ο.Τ. Κ6
\
Τι συντελεστή δόμησης έχει εκεί? Έχω αγοράσει κι εγώ εκεί παλαιότερα (με τις παλιές αντικειμενικές ). Άντε θα είμαστε και γείτονες
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
\
Τι συντελεστή δόμησης έχει εκεί? Έχω αγοράσει κι εγώ εκεί παλαιότερα (με τις παλιές αντικειμενικές ). Άντε θα είμαστε και γείτονες
100% γιατρέ!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
\
Τώρα έχει συντελεστή 3.25
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτή την φορά, απέφυγα τους μεσίτες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
:angry2: :explotar:Πάλι
Δεν πιστεύω σε χορό?
Ελπίζω να είναι περαστικό με γρήγορη ανάρρωση.Όχι βρε Κώστα έλεος. Για την γνωστή περιπέτεια λέω!! Να είμαστε πρώτα καλά και ο καιρός φτάνει να σας έρθω. Και δεν χορεύω την προηγούμενη!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αυξήθηκε ε?
Εγώ είχα αγοράσει με 1.47 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυξήθηκε ε?
Εγώ είχα αγοράσει με 1.47Ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες αν ήσουν με την Κλειώ!!!!
-
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Πάντως θα προσπαθήσω να έρθω και στο επόμενο TD την ΚυριακήΈτσι μπράβο !
-
Τράβηξε κανείς καμια φωτογραφία το 106 μου??
-
Οταν μου το ειπε ο Μανος για την εξοδο μου κοπηκαν τα ποδια και αρχισα να ξαναζω προσωπικες στιγμες... Κουκ και Βασιλη σας σκεφτομουν ολο το Σ/Κ και υπεφερα... Τωρα που ειδα τις φωτο σας βλεπω να κανετε πλακιτσα και ο Μανος μου εξηγησε οτι ουτε γατα ουτε ζημια (περιπου οκ), ειμαι πανευτηχης... ετσι παντα να ειναι οι χειροτερες στιγμες μας παιδια! και γρηγορα παλι στην πιστα!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!