-
Όντως, αυτό είναι τρομερά εκνευριστικό, είτε είσαι στο κέντρο της Αθήνας είτε κάπου αλλού που το παρκάρισμα είναι σχετικά εύκολο.
Το χειρότερο (για σενα) είναι να βλέπεις τον που παρκάρει και μετα πάει λίγο μπροστά λίγο πίσω, ωστε να βεβαιωθεί οτι δεν χωράει να μπει κάποιος άλλος για να τον κλείσει
Θυμάμαι οτι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο Παρίσι που τα αυτοκίνητα ήταν παντού στοιχισμένα με τάξη και δεν υπήρχε ουτε μέτρο κενό και ανεκμετάλευτο -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Όντως, αυτό είναι τρομερά εκνευριστικό, είτε είσαι στο κέντρο της Αθήνας είτε κάπου αλλού που το παρκάρισμα είναι σχετικά εύκολο.
Το χειρότερο (για σενα) είναι να βλέπεις τον που παρκάρει και μετα πάει λίγο μπροστά λίγο πίσω, ωστε να βεβαιωθεί οτι δεν χωράει να μπει κάποιος άλλος για να τον κλείσει
Θυμάμαι οτι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο Παρίσι που τα αυτοκίνητα ήταν παντού στοιχισμένα με τάξη και δεν υπήρχε ουτε μέτρο κενό και ανεκμετάλευτοΚαι στο Παρίσι, και στις Βρυξέλλες ακόμα και στη Ρώμη και (κρατηθείτε) στο ΚάΙρο...
-
Στην Αγγλία σε γράφουν για inconsiderate parking ότι δεν σκέφτεσαι τους συνανθρώπους σου....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θυμάμαι οτι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο Παρίσι που τα αυτοκίνητα ήταν παντού στοιχισμένα με τάξη και δεν υπήρχε ουτε μέτρο κενό και ανεκμετάλευτοΚαι στο Παρίσι, και στις Βρυξέλλες ακόμα και στη Ρώμη και (κρατηθείτε) στο ΚάΙρο...
Ναι αλλα στο Καιρο δεν βάζουνε χειρόφρενο ... μάντεψε γιατί !! Εκεί σκουντάνε λίγο τον πίσω και λίγο τον μπροστά για να παρκάρουνε. Κορυφαία οδική συμπεριφορά
-
κι εδώ είναι μερικοί που παρκάρουν με τον ίδιο τρόπο
Χτυπάνε (σκουντάνε) λίγο τον πίσω, λίγο τον μπροστα, μέχρι να παρκάρουν -
Ξεθάβω το post για να κάνω δυό σχόλια.
Είπαν κάποιοι φίλοι να μην κυκλοφορούν τα χρέπια που μολύνουν και είναι ασυντήρητα.
Σωστό και δίκαιο αυτό. Αλλά ρωτάμε αν ο άλλος έχει τα λεφτά να το συντηρήσει το αμάξι του ή να πάρει καινούριο;
Αν υποθέσουμε ότι κινείται σιγά είμαστε σίγουροι ότι δημιουργεί πρόβλημα στην ασφάλειά μας;
Κι αν υποθέσουμε ότι ρυπαίνει, αυτός ρυπαίνει περισσότερο ή ο τυπάς με το τρίλιτρο τζίπ ή την BMW 735 στο Κολωνάκι;
Μην ξεχνάτε ότι η παρανομία και τα όρια στους ρύπους είναι ποσοστιαία και όχι απόλυτα. Ακόμα λοιπόν κι ένας με subaru 600αράκι με τριπλάσιους από το κανονικό ρύπους ρυπαίνει λιγότερο από τον τυπά με το τζίπ. Και ας μην υπολογίζουμε και τις 3 θέσεις που πιάνει, και το ότι αν σε τρακάρει μπορεί να σε καρατομήσει, αλλά και τον τσαμπουκα΄που έχουν οι εν λόγω κύριοι στον δρόμο.
Έρχεται λοιπόν ο τροχαίος και γράφει τον φτωχομπινέ και αφήνει τον άλλον ατιμώρητο. Σορρυ, αλλά με αυτό δεν συμφωνώ.Γενικότερα με το θέμα των κλήσεων η μπάτσοι έχουν χάσει την καλή πίστη μας.
Αν κυνηγούσαν αυτά που έπρεπε κι έκοβαν κλήσεις όλοι θα συμφωνούσαν μαζί τους.
Αλλά λίγο η μαγκιά στον αδύναμο πολίτη, λίγο η κουτοπονηριά τους, λίγο ο σταρχιδισμός τους για το πρόβλημα του πολίτη (πχ μποτιλιάρισμα, πανικός κι αυτοί αντί να ρυθμίζουν την κυκλοφορία να κόβουν κλήσεις για παράνομο (γελοία παράνομο, δηλαδή που δεν εμποδίζει κανέναν) παρκάρισμα.
Ας αρχίσουν από αυτά πρώτα, να βελτιώσουν την ζωή του πολίτη, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας απέναντί τους και μετά ας κυνηγήσουν και τα χαζά που κυνηγάνε τώρα. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Γενικότερα με το θέμα των κλήσεων η μπάτσοι έχουν χάσει την καλή πίστη μας.
Αν κυνηγούσαν αυτά που έπρεπε κι έκοβαν κλήσεις όλοι θα συμφωνούσαν μαζί τους.
Αλλά λίγο η μαγκιά στον αδύναμο πολίτη, λίγο η κουτοπονηριά τους, λίγο ο σταρχιδισμός τους για το πρόβλημα του πολίτη (πχ μποτιλιάρισμα, πανικός κι αυτοί αντί να ρυθμίζουν την κυκλοφορία να κόβουν κλήσεις για παράνομο (γελοία παράνομο, δηλαδή που δεν εμποδίζει κανέναν) παρκάρισμα.
Ας αρχίσουν από αυτά πρώτα, να βελτιώσουν την ζωή του πολίτη, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας απέναντί τους και μετά ας κυνηγήσουν και τα χαζά που κυνηγάνε τώρα.Μίλησες σωστά νομίζω...Αν και να σου πω την αλήθεια, δεν θα με χαλούσε να τα κυνηγούσαν και όλα (σωστά και χαζά)...φτωχομπινέδες και μεροκαματιάρηδες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δεν θα έπρεπε να γίνεται καμιά κρίση.
-
Ας εξομοιώσουν τους μισθούς με αυτούς της Ε.Ε και μετά ας ζητήσουν σωστή συντήρηση.
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Σωστό και δίκαιο αυτό. Αλλά ρωτάμε αν ο άλλος έχει τα λεφτά να το συντηρήσει το αμάξι του ή να πάρει καινούριο;Ας εξομοιώσουν τους μισθούς με αυτούς της Ε.Ε και μετά ας ζητήσουν σωστή συντήρηση.
Εγώ προσωπικά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που δεν έχουν κανένα αυτοκίνητο, και κινούνται με μαζικά μέσα μεταφοράς, αυτοκίνητα φίλων τους, τρένα, αεροπλάνα, πλοία, ταξί, ποδήλατα, με τα πόδια τους κ.λπ. κ.λπ.
Δε διαφωνώ ως προς την αναγκαιότητα του αυτοκινήτου τη σήμερον ημέρα, στη συγκεκριμένη χώρα και ιδίως σε πολλές περιοχές της χώρας με ελλειπή συγκοινωνιακή υποδομή. Ωστόσο πιστεύω ότι η οικονομική στενότητα δεν αποτελεί δικαιολογία, ιδιαίτερα για τις πιο extreme περιπτώσεις... 'χρεπιων'!
Αλλωστε, πού ακριβώς θα καθορίσεις το όριο για την οικονομική στενότητα; Δεν έχει κάποιος λεφτά για να καθαρίσει τη μηχανή; Να αντικαταστήσει τον καταλύτη; Να το περάσει από ΚΤΕΟ; Να κάνει μέτρηση των καυσαερίων; Να αντικαταστήσει τα λάδια; Και έχει αντίστοιχα λεφτά για να βάλει βενζίνη και να πληρώνει διόδια; Λεφτά όμως έχει για να αλλάξει και τα λάστιχα που έχουν κάνει 150000km? Κάπου χάνεται η λογική. IMHO πάντα.
-
ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΤΩΝ ΦΑΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΩ -
-
βεβαίως και θα ήθελα περισσότερες κλήσεις από την highway patrol (τροχαία) γιατί κάποια στιγμη πρεπει να μπουν τα πργματα στη θεση τους ουτε εξατμισεις ουτε θορυβος ουτε μπαντες ουτε επιδειξη ικανοτητων ουτε προσπερασεις απο δεξια ουτε κοντρεσ ξεχασα τιποτα
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
βεβαίως και θα ήθελα περισσότερες κλήσεις από την highway **patrol **(τροχαία) γιατί κάποια στιγμη πρεπει να μπουν τα πργματα στη θεση τους ουτε εξατμισεις ουτε θορυβος ουτε μπαντες ουτε επιδειξη ικανοτητων ουτε προσπερασεις απο δεξια ουτε κοντρεσ ξεχασα τιποταΑμήν και πότε να γίνει patrol, γιατί προς το παρόν είναι highway **ambush! ** (ελληνιστί: ενέδρα. Φραπεδιά στον ίσκιο με τις πικροδάφνες κλπ).
Τα δε κριτήρια επιλογής της θέσης ενέδρας ουδεμία σχέση έχουν (και αυτά, πέραν του παραλογισμού της ενέδρας) με οδική ασφάλεια. Εμένα μου θυμίζουν τακτικές αγώνος πεζικού: Κάλυψη-απόκρυψη (πικροδάφνες), πεδίο βολής (ευθείες), επικοινωνία με τον ηγήτορα κλπ. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αμήν και πότε να γίνει patrol, γιατί προς το παρόν είναι highway **ambush! **Εξαιρετικό σχόλιο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
βεβαίως και θα ήθελα περισσότερες κλήσεις από την highway **patrol **(τροχαία) γιατί κάποια στιγμη πρεπει να μπουν τα πργματα στη θεση τους ουτε εξατμισεις ουτε θορυβος ουτε μπαντες ουτε επιδειξη ικανοτητων ουτε προσπερασεις απο δεξια ουτε κοντρεσ ξεχασα τιποτα
Αμήν και πότε να γίνει patrol, γιατί προς το παρόν είναι highway **ambush! ** (ελληνιστί: ενέδρα. Φραπεδιά στον ίσκιο με τις πικροδάφνες κλπ).
Τα δε κριτήρια επιλογής της θέσης ενέδρας ουδεμία σχέση έχουν (και αυτά, πέραν του παραλογισμού της ενέδρας) με οδική ασφάλεια. Εμένα μου θυμίζουν τακτικές αγώνος πεζικού: Κάλυψη-απόκρυψη (πικροδάφνες), πεδίο βολής (ευθείες), επικοινωνία με τον ηγήτορα κλπ.σωστοτατη παρατηρηση...
-
Η παλιά Εθνική οδός Αθήνας-Θεσ/κης περνάει μέσα από την Λάρισα.
Ο δρόμος έχει διπλή γραμμή και 4 σημεία εισόδου στην Λάρισα.
Είναι γεμάτος με αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, συνεργεία, εκθέσεις επίπλων, βουλκανιζατερ κλπ.
Έχει πολλούς κάθετους δρόμους για να βγαίνεις στο ρεύμα της κατεύθυνσης που είσαι.
Κάθε μέρα ον διασχίζω για να πάω στην δουλειά μου.
Τι παρατηρώ? Συνεχεια 'ολοι παραβιάζουν την διπλή γραμμή για να στρίψουν αριστρά όπως έρχονται. Φυσικά αν έρχεσαι από πίσω πλάκώνεσαι στα φρένα για να στρίψει το 'δίποδο ζώο' το οποίο δεν μπορει να περιμένει το φανάρι για να στρίψει νομιμα.
Και δεν είναι μόνο τα ΙΧ αλλά και τα φορτηγά
Ουσιαστικά είναι ένας δρόμος 'καρμανιόλα' καθώς αν δεν ξέρεις λόγω του μεγάλου πλάτους μπορεί να προσπεράσεις κάποιο φορτηγό και να βρεθεις προ-εκπλήξεως.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ!!
Ξέραιτε που την στήνουν τα στρουμφ? Στο τελος μιας κατηφόρας, όπου σε γράφουν για λίγα χλμ παραπάνω τα οποία απέκτησες λόγω της κατηφόρας.
-
Τροχαια ! ποια τροχαια?
-
εμενα με γραψανε για κτεο με το χιλιαρακι μου και τελικα δεν ειναι η ωρα του για κτεο.αντε να τρεχω τωρα στο πτεσματοδικιο στο σχηματαρι γαι εναν βλακα αστυνομικο που δεν ξερει να κανει σωστα τη δουλεια του!
-
Babbis
Όντως εξαιρετικά άσχημο εκείνο το σημείο. Όσες φορές το διασχίζω είμαι με τα μάτια 504. Και η 1η είσοδος/έξοδος όπως έρχεσαι από Θεσσαλονίκη να φανταστώ ότι είναι τόπος μετρήσεων με ραντάρ;
fotis-84
Απαράδεκτος ο τύπος...εσύ πώς και δεν το διαπίστωσες εκείνη την ώρα;
-
οταν με σταματησε πηγε και συμβουλευτηκε τον αρχιφυλακα που ηταν στο περιπολικο και του εδωσε εντολη να με γραψει!!μπορω να κανω κατι τωρα προκειμενου να μη χασω μια μερα τρεχωντας στο σχηματαρι?να παρω τηλ στο τμημα?
Θα θελατε περισσοτερες κλησεις απο την τροχαια?