-
Γιατί δεν αναφέρεται το DS3 ώς ανταγωνιστής ?
-
Γνωρίζει κανείς πότε ξεκινάει η διάθεσή του στν Ελληνική αγορά ο πιτσιρικάς ο αδερφός μου τα έχει πρήξει , δεν του αρέσει ούτε το 135άρι punto evo ούτε το fiesta sport ούτε το 206 1,6 sport pack που του λέω να πάρει .
-
*£10,646.81 for the base model with a 1.2-liter petrol engine and five-speed manual transmission, to **£15,017.02 *for the S line with a 1.4-liter petrol engine with a seven-speed S tronic transmission.
http://www.audia1net.co.uk/forum/viewtopic.php?f=6&t=56 -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Γιατί δεν αναφέρεται το DS3 ώς ανταγωνιστής ?ελα ντε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα ντε?
Άσχετο.... Qsis πλάκωσες το Bioshock 2? Τεράστιο παιχνίδι...
-
ναι ρε συ , οταν μου αρεσει κατι ειμαι οδοστρωτηρας το τελειωσα σχετικα γρηγορα (8-9 μερουλες αν δε κανω λαθος)
αλλα αν ειναι να τα λεμε για αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα, υπαρχει και το σχετικο τοπικο
viewtopic.php?f=13&t=32695&start=855 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα ντε?
Μάλλον γιατί θα τρώει ξύλο στο δρόμο από το DS
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
ελα ντε?
Μεχρι να βγει το S1 , αφου και το R τουλαχιστον κατα την Citroen θα βγει σε
1,000κομματια... -
edit mod
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ελα ντε?
1,000κομματια...To 150αρη δλδ δεν μετράει για ανταγωνιστής;
-
Απορώ πως τολμάτε να συγκρίνεται τo ποταπό Citroen με το υπερμεγιστοτιτανοτεράστιο AUDI Α1.
Μερικοί πραγματικά έχετε πολύ θράσος...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ελα ντε?
1,000κομματια...To 150αρη δλδ δεν μετράει για ανταγωνιστής;
Mε το S1 που θα εχει 180αλογα?
Θα ειναι σαν να κλεβει εκκλησια...
Με το R το 200αρη ναι αλλα οι Γαλλοι μιλησαν για 1,000κομματια μονο. -
Ενδιάμεσες εκδόσεις δεν θα υπάρχουν δλδ
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Απορώ πως τολμάτε να συγκρίνεται τo ποταπό Citroen με το υπερμεγιστοτιτανοτεράστιο AUDI Α1.Μερικοί πραγματικά έχετε πολύ θράσος...
Δεν ξέρω πόσο θράσος έχει κάποιος να βέζει στην ίδια πρόταση Αudi με Citroen...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενδιάμεσες εκδόσεις δεν θα υπάρχουν δλδΠρος το παρον κατι επισημο δεν εχει ανακοινωθει, παροτι θεωρω και εγω μεταξυ αλλων οτι
εφοσον υπαρχει το μοτερ της PSA/BMW με 150/175/200Ps και θα προσφερεται κανονικα η τελευταια εκδοση εναλλακτικα στο RCZ , πιθανοτατα να το κρατουν ως ασσο στο μανικι τους για να 'απαντησουν' (με μια ευρεια πλεον παραγωγη περαν του R, ισως στα 175-180ps ή και 200ps) σε JCW , την Mito QV , και το επερχομενο S1... -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Απορώ πως τολμάτε να συγκρίνεται τo ποταπό Citroen με το υπερμεγιστοτιτανοτεράστιο AUDI Α1.
Μερικοί πραγματικά έχετε πολύ θράσος...
Δεν ξέρω πόσο θράσος έχει κάποιος να βέζει στην ίδια πρόταση Αudi με Citroen...
πρεπει να σε παω κι εσενα βολτα..
Εδω θα ειμαστε να τα δουμε και τα 2 παντως..τουλαχιστον σχεδιαστικα ενας απο τους 2 εχει γκολ απο τα αποδυτηρια.. και φυσικα το αβαντζ της κατα πολυ χαμηλοτερης τιμης.. η χαζομαρα θα ειναι να μη βγει μια ενδιαμεση οπως λετε εκδοση της ds3 στα προτυπα του 207 rc..
-
κοιτα νονε ,το Α1 δεν ειναι κανα κουκλι, αλλα οχι και ομορφο το ds3..
σιγουρα ενδιαφερον και πρωτοτυπο, αλλα δεν αρεσει σε ολο το κοσμο.. και δε μπορεις να πεις οτι εχει μια κοινως αποδεκτη ομορφια (πχ των aston martin) , ωστε να μη σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου για αυτο το θεμα
-
Τουλαχιστον ξερουμε ποιο ειναι πιο ενδιαφερον και δε νομιζω να εχεις αντιρρηση.. Το γεγονος οτι δε σου αρεσει το 'πτερυγιο' αφορα μια μειοψηφια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τουλαχιστον ξερουμε ποιο ειναι πιο ενδιαφερον και δε νομιζω να εχεις αντιρρηση.. Το γεγονος οτι δε σου αρεσει το 'πτερυγιο' αφορα μια μειοψηφια..Αν και σχεδον off topic...
Δεν ειναι μονο το πτερυγιο, ειναι το μπροστινο φουσκωμενο τμημα, χωρις ξεκαθαρες γραμμες, αλλα και το πισω που παραπεμπει σε φουτουριστικο ισως AX. Προσωπικα μου αρεσει σχεδιαστικα (πλαι και πισω ειδικα) αλλα σιγουρα ειναι κατι πιο ιδιαιτερο σχεδιαστικα σε συνολικο επιπεδο και αυτο το 'ιδιαιτερο' ναι μεν ξεχωριζει αλλα στο 'ταμειο' η ζυγαρια συμφωνα και με τις πωλησεις αλλα και τις προθεσεις της πληοψηφιας του αγοραστικου κοινου συνηθως γερνει πιο πολυ στην λεπτομερεια της ποιοτητας και στις πιο απλες γραμμες -που εχει και το Α1 στην συγκεκριμενη περιπτωση- παρα στην πιο εκκεντρικη εμφανιση, του Γαλλικου supermini παροτι εχουν γινει σημαντικα βηματα και στον τομεα της ποιοτητας... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τουλαχιστον ξερουμε ποιο ειναι πιο ενδιαφερον και δε νομιζω να εχεις αντιρρηση.. Το γεγονος οτι δε σου αρεσει το 'πτερυγιο' αφορα μια μειοψηφια..
Αν και σχεδον off topic...
Δεν ειναι μονο το πτερυγιο, ειναι το μπροστινο φουσκωμενο τμημα, χωρις ξεκαθαρες γραμμες, αλλα και το πισω που παραπεμπει σε φουτουριστικο ισως AX. Προσωπικα μου αρεσει σχεδιαστικα (πλαι και πισω ειδικα) αλλα σιγουρα ειναι κατι πιο ιδιαιτερο σχεδιαστικα σε συνολικο επιπεδο και αυτο το 'ιδιαιτερο' ναι μεν ξεχωριζει αλλα στο 'ταμειο' η ζυγαρια συμφωνα και με τις πωλησεις αλλα και τις προθεσεις της πληοψηφιας του αγοραστικου κοινου συνηθως γερνει πιο πολυ στην λεπτομερεια της ποιοτητας και στις πιο απλες γραμμες -που εχει και το Α1 στην συγκεκριμενη περιπτωση- παρα στην πιο εκκεντρικη εμφανιση, του Γαλλικου supermini παροτι εχουν γινει σημαντικα βηματα και στον τομεα της ποιοτητας...Αν εννοεις τις ξεκαθαρες-τελειως βαρετες γραμμες +την ιδια μουρη της audi απο το a1 εως και το a8 συμφωνω απολυτα..Αρκει επισης να φανταστεις το a1 απο το πανω μερος των πορτων και κατω και θα δεις οτι ειναι μια ευθεια απο το εμπρος φωτιστικο μεχρι το πισω που του προσθεσαν το πανω κομματι..Τιποτα μα τιποτα καινουργιο και παλι...θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο 'πικαντικο'
Το φουτουριστικο ax ακομα το ψαχνω στο πισω μερος της ds3.. Συμφωνω οτι το πισω μερος της ds3 δεν ειναι το ισχυρο της χαρτι ωστοσο..μαλλον το πιο αδιαφορο..
Μα η λεπτομερεια της ποιοτητας ειναι το κυριο χαρακτηριστικο της ds3 αν και ο ορος 'λεπτομερεια της ποιοτητας' δε βγαζει και πολυ νοημα.. Ωστοσο προσπαθωντας να καταλαβω τι εννοεις σου απαντησα.
Το ποιος θα πουλησει και ιδιως στην ελλαδα ειναι γνωστο και με αφηνει παντελως αδιαφορο στη προσπαθεια να βρω πιο ειναι το καλυτερο συνολικα αυτοκινητο και δε ξερω καν γιατι το αναφερεις οταν η κουβεντα εχει στραφει απο την αρχη στο πιο ειναι καλυτερο αυτοκινητο
Εν πασει περιπτωσει δεν εχει πολυ νοημα αυτο που κανουμε γιατι απλα δε μ αρεσει να μιλαω απο φωτογραφιες και χωρις να τα εχω οδηγησει.
Audi A1