-
Πιο πολυ μοιάζει για ηχείο παρά για αεραγωγό, όντως!
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Ρε συ, δεν αμφιβάλλω ότι το Α1 θα είναι μια χαρά και παραπάνω - όταν λέω όμως 'εξέχει' **εννοώ να είναι class leader σε ένα χαρακτηριστικό **και όχι απλά να τα πάει καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα. ΟΚ, μπορεί να είναι 'class leader' σε βέλτιστο συνδυασμό χαρακτηριστικών και για κάποιους αυτό μπορεί να αρκεί- αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Αν βγει κανένα quattro δίλιτρο αλλάζει το πράγμα - προς το παρόν κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό που βλέπω είναι μία πιο flashy (και αλμυρή) εκδοχή της πλατφόρμας B του μαγαζιού - η οποία φυσικά είναι μια χαρά, αλλά σε αυτά τα επίπεδα τιμών νομίζω θα πρέπει κάποιος να είναι κομματάκι πιο αυστηρός
Aκομα και αν σε επιμερους χαρακτηριστικα ειναι απλα ΛΙΓΟ καλυτερο, πχ σε εκμεταλλευση χωρων, αποσκευων, σε πιο ευστροφο-αποδοτικο-φιλικο-οικονομικο κινητηρα κτλ, και στα υπολοιπα πχ εξισου καλο με τον ανταγωνισμο, αυτο και μονο συνολικα μπορει να το κανει benchmark και να χρισθει ως class leader...
Δεν ειναι αναγκαιο πχ να εχει χαρακτηριστικο που δεν το εχει κανενας αλλος, οπως πχ να ειναι quattro οπως ανεφερες πριν, για να ειναι class leader. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Oυτε μια τριχα απο τα @@ του Mini και του DS3 δεν ειναι
ασε μας ρε φιλε με τη τρωγλη το μινι
παρε πουντο πιο πολυ τοπο θα πιασουν τα λεφτα σου (με μονη εξαιρεση ισως το s)
Ναι τρωγλη το Mini ειναι και ασχημο , χαλια στημενο , δεν εχει στυλ κ.λ.π
Γ'αυτο λεμε Α1 που τα εχει ολα αυτα και τα μυαλα στο μπλεντερ -
-
προσωπικά δεν είμαι και τόσο ενθουσιασμένος με το παρόν μοντέλο.... περίμενα κάτι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά...
το προηγούμενο που ήταν η βάση πολλών πραγμάτων για αυτοκίνητα πόλεως άφησε μια μάυρη τρύπα στον λογαριασμό της Audi αλλά αποτέλεσε παράδειγμα, ειδικά με τον μικρό ντίζελ κινητήρα.
το παρόν πρέπει να έχει κάτι παραπάνω να μας πει πέραν της ομορφότερης εμφάνισης του σασσί ενός Πόλο...
πάραυτα έφτιαξα μερικά στο customizer της Audi και ένα μπήκε στα εκατό καλύτερα!!!!
-
...σας αρέσει αυτό? Από αυτή τη γωνία είναι ΧΑΛΙΑ και ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ!
Πηγή: http://carscoop.blogspot.com/2010/02/au ... ckage.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μου θυμίζει κάπως το Citroen Pluriel - η εντύπωσή μου είναι;
-
κουκλι κουκλι benchmark
-
Here's a rendered preview of the rumored Audi A1 Convertible.
Αυτο?
-
θεε μου ,γιατι με εγκαταλειπεις;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
θεε μου ,γιατι με εγκαταλειπεις;''ηλί ηλί λαμά σαβαχθανί ''
Μακράν ομορφότερο του ανταγωνιμού !
Ειδικά τα πίσω φώτα είναι χάρμα οφθαλμών -
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Μου θυμίζει κάπως το Citroen Pluriel - η εντύπωσή μου είναι;Η ασημί 'αψίδα' στις κολόνες/οροφή φταίει! Ενας γερμανός πάντως αν επέμβαινε στο γαλλικό σχέδιο κάπως έτσι θα το έφτιαχνε!
Όσο το βλέπω πάντως το Α1 ... το αποδέχομαι και μου αρέσει! (Αν και το κόκκινο χρώμα σε 'γοτθικά' σχέδια το θεωρώ ... too much!)
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Εμένα γιατί μου θυμίζει (θα το πω...κι σας κουφάνω)...το Fiat 500?
-
Λογικό! Πρωτοτυπία στην σχεδίαση δεν έχει!!!
Εμενα 3θυρο Ibiza της προηγούμενης γενιάς με φέρνει στο προφίλ! -
ευτυχώς φίλε μας κούφανες μόνο και δε μας τύφλωσες αφού καμία σχέση δεν έχει η παρατήρησή σου με την πραγματικότητα...
και σε διάφορους εδώ μέσα που το βλέπουν ότι μοιάζει με κείνο και με τ'άλλο! μάλλον σας τύφλωσε η ομορφιά του! και χάσατε τα λόγια σας
σοβαρά τώρα, δεν συμφωνώ ότι μοιάζει με κάτι άλλο γενετικά, αντιθέτως πιστεύω πως στον δρόμο θα φανεί καλύτερο, πολύ καλύτερο. Οι δε κολόνες που σχολιάστηκαν θα μπορούν να ντυθούν σε άσπρο, ασημί, μάυρο και σκούρο γκρί, ότι διαλέξει ο πελάτης, ανάλογα με το χρώμα του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
σοβαρά τώρα, δεν συμφωνώ ότι μοιάζει με κάτι άλλο γενετικά, αντιθέτως πιστεύω πως στον δρόμο θα φανεί καλύτερο, πολύ καλύτερο. Οι δε κολόνες που σχολιάστηκαν θα μπορούν να ντυθούν σε άσπρο, ασημί, μάυρο και σκούρο γκρί, ότι διαλέξει ο πελάτης, ανάλογα με το χρώμα του αυτοκινήτου.σαν να έκαναν παρτούζα το 500σαράκι το πόλο και το ίμπιζα στις διακοπές τους στο Ingolstadt είναι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σοβαρά τώρα, δεν συμφωνώ ότι μοιάζει με κάτι άλλο γενετικά, αντιθέτως πιστεύω πως στον δρόμο θα φανεί καλύτερο, πολύ καλύτερο. Οι δε κολόνες που σχολιάστηκαν θα μπορούν να ντυθούν σε άσπρο, ασημί, μάυρο και σκούρο γκρί, ότι διαλέξει ο πελάτης, ανάλογα με το χρώμα του αυτοκινήτου.
σαν να έκαναν παρτούζα το 500σαράκι το πόλο και το ίμπιζα στις διακοπές τους στο Ingolstadt είναι...
πόπο, ξενέρωσα τώρα μόνο που φαντάστηκα αυτό που είπες... η χοντρούλα, με το κύβο και την ισπανίδα!
-
τωρα που το ειδα σε αμεση αντιπαραθεση με το ds3 μου φαινεται ομορφο τελικα το Α1
με μια καλυτερη ζαντουλα θα δειξει και θα γινει και επισημα benchmark
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σαν να έκαναν παρτούζα το 500σαράκι το πόλο και το ίμπιζα στις διακοπές τους στο Ingolstadt είναι...
Στο Inglostadt? Τι να κάνεις εκεί? Πες Ibiza να το καταλάβω
-
Το βρίσκω πανέμορφο το μικρό, και θα συμφωνήσω με τον Νίκο πως στο πίσω μέρος (το παράθυρο και η κολώνα δηλαδή ), μοιάζει με το 500.
Πιστεύω στην Ελλάδα, θα τρελαθεί σε πωλήσεις, αν δεν έχει παράλογη τιμολόγηση και θ' ανεβάσει την Audi πολύ ψηλά, μαζί με το καινούριο Α3.
Audi A1