-
Τα κριτήριά μου δεν επισκιάζονται από τρανταχτές δηλώσεις καμίας εταιρείας και υποστηρικτών της κλπ Όπως θεωρώ τη Mito μπουρμπουλίθρα-φούσκα (κι ας είναι πανέμορφη επειδή είναι Alfa Romeo μπαχαχα ) αντιστοίχως θεωρώ και το A1 αποτυχημένη προσπάθεια να κλέψει γραμμές απ τα hitάκια της κατηγορίας (mini, 500) και να τις συνδυάσει με την εμφάνιση του Α3 και τα φώτα του Q5 με στόχο τη δημιουργία ενός δήθεν τσαμπουκαλεμένου premium μπόμπιρα. Τα πάντα όλα.
-
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον Neos...Μεχρι στιγμης στην κατηγορια τα σκηπτρα ομορφιας -τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα- τα εχει το 500αρακι.
Εκει που ΙΣΩΣ το Α1 κανει την διαφορα, περα απο τα επιμερους χαρακτηριστικα οπως σωστα τονιστηκαν, δηλαδη το εμπρος τμημα αλα Α3 σε σμικρυνση και το πισω σε στυλ Q5, αλλα και με την καμπυλη των pillar οροφης παραλληλα να παραπεμπει εντονα στο Ιταλικο μικρο, ενδεχομενως να ειναι η συνολικη αισθηση ανεσης-ποιοτητας που θα αποπνεει το μικρο Audi ως μια πιο φρεσκια προταση προς αντικατασταση(?), ή μια εναλλακτικη αρκετων Mini που ηδη εχουν 'βρωμισει' (οχι αδικα, αλλα μαλλον για τους λαθους λογους του trend, και λιγοτερο για την παιχνιδιαρικη και ενδιαφερουσα οδικη συμπεριφορα...) στην αγορα και σιγα σιγα αρχιζουν να κουραζουν στα ματια αρκετων. -
Eπισημο Video - εξωτερικες ληψεις, γυρω και κοντα απο τo Kολοσσαιο της Ρωμης με το A1...
-
το έχουν δει πολύ 'να την μπουμε στους Ιταλούς' οι ιθύνοντες της Audi!
R8 στη Ferrari απ'έξω,
A1 στην Ρώμη...Roma
A1
-
μου αρεσει!!! ειναι το πρωτο audi μετα το ΤΤ πρωτης γενιας που μου αρεσει!! δε θα γυριζω το βλεμμα μου πλεον απο βαρεμαρα αλλού
η μουρη του θυμιζει αυτον τον σκυλο με τα προγουλια που του πεφτει το λίπος στο ματι και δεν μπορει να το ανοιξει!! ειναι ομορφο σκυλακι ομως
κατα τα γουστα μου ειναι εξισου ομορφο με τη ΜιΤο και πολυ πιο ομορφα και τα δύο απο το ΜΙΝΙ
-
το 500 χτυπαει κορυφη στη εξωτερικη εμφανιση
ενα κλικ κατω ειναι τα μινι, μιτο και α1 χωρις να μπορω να βγαλω νικητη -
Aν το δει κανεις προφιλ, οι βασικη εξωτερικη του γραμμη θυμιζει εντονα
το σχημα του 500, αλλα λιγο πιο μεγαλο σε μηκος. Προσθετουμε σε αυτη την βαση εμπρος μερος (παντα καμπυλωτο στα προτυπα του 500) απο Α3, πισω απο Q5, και ετοιμη η συνταγη!
Παντως χωρις να ειναι κακη αυτου του ειδους η 'αντιγραφη', τουλαχιστον δειχνει
αρκετα μελετημενη και ομοιογενης στα δικα μου ματια.
Μου αρεσει και εμενα πολυ! . Μακαρι να ειναι και οδηγικα εξισου καλο με το Mini, και
να τιμολογηθει κυριως συμφωνα με τον χαμηλο κυβισμο του, και οχι με τις premium πινελιες που θα φερει... -
κριμα ρε μαζντα που δεν σκεφτηκες τοσα χρονια να επανακυκλοφορησεις το 121 με λεντ στα φωτα..
τωρα βρεθηκαν οι αουνταιοι κ σου εκλεψαν αυτη την ανυπερβλητη ομορφια στο αμαξωμα..
κ παλι -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
:yawn:
κριμα ρε μαζντα που δεν σκεφτηκες τοσα χρονια να επανακυκλοφορησεις το 121 με λεντ στα φωτα..
τωρα βρεθηκαν οι αουνταιοι κ σου εκλεψαν αυτη την ανυπερβλητη ομορφια στο αμαξωμα..
κ παλιχαχα σωστο και αυτο
μου αρεσε πολύ το 121, μαλλον γιαυτο βρισκω και το Α1 ομορφο
-
Σχεδιαστικά εκείνη την εποχή η Mazda πράγματι έκανε θαυματα ... απο 121 και 323F έως MX5 πρωτης γενιάς και Xedos ... αλλά δεν καταφερε να θεωρηθεί η ιαπωνική premium!
Το Α1 το βλέπω με καλό ματι ως εμφάνιση αλλά και σαν 'παγίδα' ως ιδέα! (Κάτι που η VW το κάνει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία φτιάχνοντας το τωρινό Polo μεγαλύτερο απο το πρώτο Golf)
Πολύ φοβάμε πως με την προσφορά του Α1 ως 3θυρο και 5θυρο μικρό premium θα ανεβάσει σε τιμές την επόμενη γενιά Α3 που σε διαστάσεις είναι ... 'ποιο αυτοκίνητο'! -
Βιντεο απο την πρεμιερα του Α1 με τον Justin Timberlake
Youtube Video -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σχεδιαστικά εκείνη την εποχή η Mazda πράγματι έκανε θαυματα ... απο 121 και 323F έως MX5 πρωτης γενιάς και Xedos ... αλλά δεν καταφερε να θεωρηθεί η ιαπωνική premium!Το Α1 το βλέπω με καλό ματι ως εμφάνιση αλλά και σαν 'παγίδα' ως ιδέα! (Κάτι που η VW το κάνει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία φτιάχνοντας το τωρινό Polo μεγαλύτερο απο το πρώτο Golf)
Πολύ φοβάμε πως με την προσφορά του Α1 ως 3θυρο και 5θυρο μικρό premium θα ανεβάσει σε τιμές την επόμενη γενιά Α3 που σε διαστάσεις είναι ... 'ποιο αυτοκίνητο'!Ρε παιδια αυτο το 121 ειναι εμετικο...μικρος που το ειχε ενας γειτονας το εβλεπα και μου χαλαγε το στομαχι...τι να συγκρινεις με MX kai 323F..
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Σχεδιαστικά εκείνη την εποχή η Mazda πράγματι έκανε θαυματα ... απο 121 και 323F έως MX5 πρωτης γενιάς και Xedos ... αλλά δεν καταφερε να θεωρηθεί η ιαπωνική premium!
Το Α1 το βλέπω με καλό ματι ως εμφάνιση αλλά και σαν 'παγίδα' ως ιδέα! (Κάτι που η VW το κάνει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία φτιάχνοντας το τωρινό Polo μεγαλύτερο απο το πρώτο Golf)
Πολύ φοβάμε πως με την προσφορά του Α1 ως 3θυρο και 5θυρο μικρό premium θα ανεβάσει σε τιμές την επόμενη γενιά Α3 που σε διαστάσεις είναι ... 'ποιο αυτοκίνητο'!Ρε παιδια αυτο το 121 ειναι εμετικο...μικρος που το ειχε ενας γειτονας το εβλεπα και μου χαλαγε το στομαχι...τι να συγκρινεις με MX kai 323F..
εμενα το ειχαν 2 φιλοι μου..
μαλλον δε το θυμουνται καλα, οχι και θαυμα
το μονο καλο , οι μεγαλοι χωροι παρα το μικρο αμαξωμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα το ειχαν 2 φιλοι μου..
Αυτό το άθλιο υπόθετο με ρόδες θα πρέπει να ξεχαστεί!
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
..εμενα το ειχαν 2 φιλοι μου..
Αυτό το άθλιο υπόθετο με ρόδες θα πρέπει να ξεχαστεί!
Το αν έρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ηταν όμως ξεχωριστό σχεδιαστικά στοχευοντας στο γυναικείο κοινό, ενώ και απο την εταιρία προωθήθηκε ως 'γυναικείο αξεσουάρ'!
Το έχει μια φίλη ακόμα ... με πάνω απο 270.000 χλμ και απ' ότι λέει 'δεν λέει να χαλάσει για να το πετάξει'! -
Ευτυχως ολα τα αλλα χαλασαν και εξαφανιστηκαν απο προσωπου γης
Εχω παρα πολλα χρονια να δω 'αυγο'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εισαι διαχειριστης κ δεν σου ανοιγει-εμφανιζει τις φωτογραφιες του α1???
κατι παραξενο πρεπει να συμβαινει.. -
Tη διαφήμισή του στον τύπο τη θυμάται κανείς;
'Πώς είναι έτσι; Σαν κόκκινη φούσκα!' σκεφτόταν ένας.
'Αλλά μετά που το είδα καλύτερα, άρχισα να το συμπαθώ μπλαμπλαμπλα' -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εισαι διαχειριστης κ δεν σου ανοιγει-εμφανιζει τις φωτογραφιες του α1???
κατι παραξενο πρεπει να συμβαινει..Στο μαζντα 121 αναφερομουν.
-
το αντιληφθηκα.απλως εγω εστιασα στο αυγο.κ μιας κ μοιαζει οικτρα με το μαζντα 121,α.κ.α. αυγο,γιαυτο το ειπα αστειευομενος..
Audi A1