-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μια χαρα μικρο ειναι το Α3... το βαζω διπλα στη μιτο φιλου μου και λεω ετσι οπως εχουν γινει τα μικρα και τα μικρομεσαια παλι καλα που ειμαι μονο τοσο...Να είσαι σίγουρος ότι στην επόμενη γενιά το Α3 θα το μακρύνουν κανένα δεκαράκι πόντους.... Να αφήσουν και breathing space για το Α1
Η Mito είναι σε μήκος όσο ήταν το Golf 3
-
ναι γενικα ολα γινονται γομαρια και ξενερωνω..
εχω ξαναπει οτι δε γινεται να θες στο μελλον να παρεις ενα 4μετρο+ λιγο αμαξι και αυτο να θεωρειται σουπερμινι με ο,τι αυτο συνεπαγεται.. (δλδ πιο χαλια αναρτηση, πιο χαλια πλαστικα, πιο χαλια τα παντα)
και μετα υποχρεωτικα να πρεπει να παρεις το γομαρι..πχ σκεψου το προηγουμενο mondeo και το τωρινο..
αν θες αυτοκινητο σαν το προηγουμενο, γιατι το καινουριο ειναι ενοχλητικα μεγαλο θα πρεπει να παρεις focus σενταν..ελεος...
-
Συμφωνώ με τα χίλια. Με εκνευρίζει αφάνταστα η τάση των κατασκευαστών να γομαρεύουν τα αυτοκίνητα, τι στιγμή που το κυκλοφοριακό όσο πάει και χειροτερεύει.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε ένα γκολφ ανεπαρκές για 4μελή οικογένεια και να μη βολευόμαστε σε κανένα αμάξι έλεος.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Συμφωνώ με τα χίλια. Με εκνευρίζει αφάνταστα η τάση των κατασκευαστών να γομαρεύουν τα αυτοκίνητα, τι στιγμή που το κυκλοφοριακό όσο πάει και χειροτερεύει.Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε ένα γκολφ ανεπαρκές για 4μελή οικογένεια και να μη βολευόμαστε σε κανένα αμάξι έλεος.
Για ποιο λόγο ακριβώς θα έπρεπε να θεωρείται ένα Golf επαρκές για μια τετραμελή οικογένεια;
Επειδή στην Ελλάδα οι συνθήκες μας επιβάλουν να πέρνουμε μόνο μικρά αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Συμφωνώ με τα χίλια. Με εκνευρίζει αφάνταστα η τάση των κατασκευαστών να γομαρεύουν τα αυτοκίνητα, τι στιγμή που το κυκλοφοριακό όσο πάει και χειροτερεύει.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε ένα γκολφ ανεπαρκές για 4μελή οικογένεια και να μη βολευόμαστε σε κανένα αμάξι έλεος.
Για ποιο λόγο ακριβώς θα έπρεπε να θεωρείται ένα Golf επαρκές για μια τετραμελή οικογένεια;
Επειδή στην Ελλάδα οι συνθήκες μας επιβάλουν να πέρνουμε μόνο μικρά αυτοκίνητα;
το γκολφ εχει μια χαρα μεγεθος για αυτο που ειναι , η Δ απο την αλλη για την κατηγορια της ειναι υπερβολικα μεγαλη πραγμα το οποιο ειναι λαθος κατα την αποψη μου
-
Καλα,διατηρησε τις επιφυλαξεις σου,μην την ξεπερασει το επομενο A3
-
Αν θυμάμαι καλά το επόμενο Α3 είναι να βγει και σε έκδοση 3 όγκων γιατί το Α4 από γενιά σε γενιά έγινε κτηνάκι, οπότε δημιουργήθηκε κενό στη γκάμα...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Καλα,διατηρησε τις επιφυλαξεις σου,μην την ξεπερασει το επομενο A3αν γινει κατι τετοιο λεω απο τωρα ΑΙΣΧΟΣ!!!
-
Quattro Shock: Forthcoming Audi A1 lineup reportedly to arrive without AWD
Autobild is reporting that the four-ringed automaker's fabulous all-wheel drive system will be excluded from the forthcoming A1 mini car.
autoblog
Δεν ξερω πως θα ειναι το σχημα που θα κυκλοφορησει σε σχεση με το concept αλλα γενικως το ολο καλουπι του A1 δεν μου αρεσε.
-
παιδια ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει και στην Ελλαδα το Α1 και ποσο θα κοστιζει περιπου?
καιγομαι για αγορα ενος αυτοκινητου πολης και το Mini Cooper απ'οτι εχω ακουσει δεν αξιζει τα λεφτα του.για το Mito ειμαι επιφυλαχτικος οποτε περιμενω να δω και το Α1
-
Ο χρήστης c0n έγραψε:
παιδια ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει και στην Ελλαδα το Α1 και ποσο θα κοστιζει περιπου?καιγομαι για αγορα ενος αυτοκινητου πολης και το Mini Cooper απ'οτι εχω ακουσει δεν αξιζει τα λεφτα του.για το Mito ειμαι επιφυλαχτικος οποτε περιμενω να δω και το Α1
Ναι ενω σε αυτο θα αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω που θα δωσεις
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
παιδια ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει και στην Ελλαδα το Α1 και ποσο θα κοστιζει περιπου?
καιγομαι για αγορα ενος αυτοκινητου πολης και το Mini Cooper απ'οτι εχω ακουσει δεν αξιζει τα λεφτα του.για το Mito ειμαι επιφυλαχτικος οποτε περιμενω να δω και το Α1
Μα γιατί το λες αυτό ... ανταγωνιστής στη τιμή με το Passat ή το Octavia RS θα είναι λόγω ποιότητας!
c0n περίμενε να δεις σε λίγο καιρό και το Citroen Ds3! Έχει ενδιαφέρον! Παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Mini αλλά -μάλλον- περισσότερη 'λογική' στη τιμολόγηση του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα γιατί το λες αυτό ... ανταγωνιστής στη τιμή με το Passat ή το Octavia RS θα είναι λόγω ποιότητας!
c0n περίμενε να δεις σε λίγο καιρό και το Citroen Ds3! Έχει ενδιαφέρον! Παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Mini αλλά -μάλλον- περισσότερη 'λογική' στη τιμολόγηση του.
Πάρε ένα οποιοδήποτε soupermini εκτός από αυτά που αναφέρονται με εξέρεση το cooper s που είναι ειδικό αυτοκίνητο με ένα polo , fiesta, ,mazda3 , ibiza, c3...... μια χαρά θα κάνεις την δουλεία σου εκτός αν θες ντε και καλά premium.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
@c0n:Go for the MiTo....
-
το ds3 εχετε καμια ιδεα για το ποτε θα κυκλοφορησει?
-
Δίπλα στο Α1, τσουπ έρχεται και το ηλεκτρικό Α2
http://www.worldcarfans.com/10912012331 ... -confirmed
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δίπλα στο Α1, τσουπ έρχεται και το ηλεκτρικό Α2http://www.worldcarfans.com/10912012331 ... -confirmed
Σαν το colt είναι αυτό.
-
τα πίσω φώτα είναι από το polo?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τα πίσω φώτα είναι από το polo?
Δεν ξέρω, αλλά τα μπροστινά μοιάζουν με κώλο
-
'The S1 will be the flagship of the A1 range and will come packing* 200 horsepower and quattro all-wheel** drive as standard. Power will come from a supercharged and turbocharged 1.4-liter TFSI engine, and torque will be rated at around 221 pound-feet. Complete with a 7-speed S-tronic dual-clutch gearbox, the new S1 should sprint from 0-60 mph in less than six seconds and reach an electronically controlled top speed of 155 mph.
Other key attributes of the S1 will be a stiffened suspension set-up with magnetic dampers, a** 40:60 front-to-rear torque split**, and programmable gearbox with different drive options for either comfort or sport.'*http://www.motorauthority.com/blog/1039 ... 11-audi-s1
Audi A1