-
Συμφωνώ. Αν και εμένα τελικά η Ζ4 μου άρεσε.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Γενικώς έχω την αίσθηση ότι ο δείκτης διαχρονικότητας της προηγούμενης γενιάς Audi ήταν πολύ χαμηλός..
Διαφωνώ.....Τα προηγούμενα Α3 και Α4 φαίνεται οτι είναι παλια μοντέλα, αλλα σε καμμία περίπτωση οτι είναι 10ετίας...!!!
-
-
http://www.autobild.de/erlkoenige/neuhe ... el_seite=3
Πολύ ενφιαφέρον
κινητήρες του Α1:
with Turbolader, compressor and Direkteinspritzer. Following variants are in planning: • 1.2 TSI 16V, 110 HP/160 Nm • 1.4 TSI 16V, 140 HP/200 Nm • 1.4 TSI 16V, 170 HP/240 Nm • 1.4 TSI 16V, 190 HP/250 NmΟι TSI περνάνε και στην audi. Να δούμε αν θα μπούνε και σε άλλα μοντέλα Α3, νέο ΤΤ ίσως κλπ
-
Αυτός ο 1.2-110PS (αν βγεί), κάτι μου ψιθυρίζει στ' αυτιά
-
Καιρό ήθελα να γράψω αυτό απλά δεν έμπαινα στον κόπο....Από το να κακοχαρακτηρίζετε τα μοντέλα της Audi κ γενικά όλα τα γερμανικά που πουλάνε, εσείς όλοι οι ιταλοί,γάλλοι κ γιαπωνέζοι που τα αυτοκίνητα που βγάζετε μοιάζουν περισσότερο με αμαξάκια του mario kart καλύτερα κάντε όλοι ένα 'σύλλογο' να μαζέψετε λεφτά να πάρετε κανένα σχεδιαστή της προκοπής στην εταιρία σας, ή να εξελίξετε κανένα κινητήρα της προκοπής μπας κ βγάλετε κανένα 'αυτοκίνητο'... Άντε τώρα να αντιγράψετε το νέο Passat... Όσο δυσφήμηση κ να κάνετε ένα πράγμα να θυμάστε...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!! -
Αν ξαναδιαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα, θα καταλάβεις ότι οι κριτικές γίνονται και από αυτούς που εσυ θα χαρακτήριζες 'γερμανούς'!
-
Πανέμορφο πανάθεμα το..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν ξαναδιαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα, θα καταλάβεις ότι οι κριτικές γίνονται και από αυτούς που εσυ θα χαρακτήριζες 'γερμανούς'!Για το πρώτο αυτοκίνητο συμφωνώ κ εγώ...είναι έκτρωμα...κ δεν μιλάω για αυτό το topic μόνο...μην μου πείς ότι δεν συμβαίνει σε όλα τα topic με γερμανικά μοντέλα...
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Αν ξαναδιαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα, θα καταλάβεις ότι οι κριτικές γίνονται και από αυτούς που εσυ θα χαρακτήριζες 'γερμανούς'!Για το πρώτο αυτοκίνητο συμφωνώ κ εγώ...είναι έκτρωμα...κ δεν μιλάω για αυτό το topic μόνο...μην μου πείς ότι δεν συμβαίνει σε όλα τα topic με γερμανικά μοντέλα...
Eίναι απαραίτητο τώρα αυτό ;
Άστο. Πάλι...;;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτός ο 1.2-110PS (αν βγεί), κάτι μου ψιθυρίζει στ' αυτιάγια να επανέλθουμε, φαντάζεσαι Α1 έκτρωμα με 1.4 TSI στα 170;
'εμετικά' τσάγια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για να επανέλθουμε, φαντάζεσαι Α1 έκτρωμα με 1.4 TSI στα 170;
'εμετικά' τσάγια
Ακόμα χειρότερα: FΟΧ με TSI και 16αρες.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'εμετικά' τσάγια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'εμετικά' τσάγια
Πρώτα θα πίνεις το τσαγάκι ,
και μετά θα...
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Καιρό ήθελα να γράψω αυτό απλά δεν έμπαινα στον κόπο....Από το να κακοχαρακτηρίζετε τα μοντέλα της Audi κ γενικά όλα τα γερμανικά που πουλάνε, εσείς όλοι οι ιταλοί,γάλλοι κ γιαπωνέζοι που τα αυτοκίνητα που βγάζετε μοιάζουν περισσότερο με αμαξάκια του mario kart καλύτερα κάντε όλοι ένα 'σύλλογο' να μαζέψετε λεφτά να πάρετε κανένα σχεδιαστή της προκοπής στην εταιρία σας, ή να εξελίξετε κανένα κινητήρα της προκοπής μπας κ βγάλετε κανένα 'αυτοκίνητο'... Άντε τώρα να αντιγράψετε το νέο Passat... Όσο δυσφήμηση κ να κάνετε ένα πράγμα να θυμάστε...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!! -
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=55985
O πωπος εχει ενδιαφερον,η νταλικιερικη μουρη της audi που λανσαρεται ΚΑΙ εδω,σε συνδιασμο με την διπλη εξατμιση και 17αρες θα κανει καθε αυστραλοπιθηκο να μοιαζει με απόφοιτο του Γεηλ...
-
υπερβάλλετε δεν είναι τόσο άσχημο απλά ξεφεύγει από τις συνηθισμένες φόρμες της audi. Για μένα ας είναι πατάτα για τους πολλούς και να ξυπνήσουν επιτέλους σχεδιαστικά και οι Γερμανοί. Τα καινούρια σχέδια είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να μην είναι τύπου τολέδο...
-
Το να βαζεις μασκα απο φορτηγο σε μικρο αυτοκινητο δεν νομιζω οτι αποτελει σχεδιαστικη προοδο,ειναι η λογικη του φτιαξαμε μια μασκα,βαλτη τωρα και σε καροτσακια σουπερμαρκετ για να κανουμε αποσβεση....
Παντως το πισω μερος πραγματικα φαινεται ωραιο,τουλαχιστον στην φωτο.
-
Το πίσω μέρος εμένα μου κάνει για photoshopιά από Brera, γι'αυτό φαίνεται ωραίο μάλλον
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Το πίσω μέρος εμένα μου κάνει για photoshopιά από Brera, γι'αυτό φαίνεται ωραίο μάλλονποιός είπε ότι είναι όμορφη η Brera?
Audi A1