-
Η audi πρέπει να δώσει επίσημες φωτο σύντομα αν θέλει να διασώσει λίγο την αξιοπρέπεια για το αυτοκινητάκι της!
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Η audi πρέπει να δώσει επίσημες φωτο σύντομα αν θέλει να διασώσει λίγο την αξιοπρέπεια για το αυτοκινητάκι της!...που δεν υπάρχει κάν!
-
http://www.worldcarfans.com/9071015.008 ... r-at-tokyo
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η audi πρέπει να δώσει επίσημες φωτο σύντομα αν θέλει να διασώσει λίγο την αξιοπρέπεια για το αυτοκινητάκι της!
...που δεν υπάρχει κάν!
Λάθος κάνεις. Και σχεδιαστικά είναι έτοιμο και μουλάρια κυκλοφορούν εδώ και καιρό.
Έχει διαρρεύσει σκίτσα. Δεν μιλάω για τα chops, μιλάω για σκίτσα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
...που δεν υπάρχει κάν!
Λάθος κάνεις. Και σχεδιαστικά είναι έτοιμο και μουλάρια κυκλοφορούν εδώ και καιρό.
...χωρίς να ξέρουμε πώς είναι όμως. Διορθώσεις πάνω σε υποθετικά σχέδια (όσα έχω δεί εγώ τουλχ)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτό είναι υποθετικό μεν, βασίζεται στο ΕΠΙΣΗΜΟ σκίτσο που ακολουθεί ομως:
-
Βγάλτε το 3.2 V6 και βάλτε με σε σκέψεις!!
(αν και δε το βλέπω να σηκώνει τέτοιο κινητήρα)
-
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Βγάλτε το 3.2 V6 και βάλτε με σε σκέψεις!!(αν και δε το βλέπω να σηκώνει τέτοιο κινητήρα)
Α, εκπληκτικός κινητήρας, και πανάλαφρος, ότι πρέπει.
Χίλιες φορές καλύτερα με τον 2.0TFSi με ρυθμίσεις S3.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βγάλτε το 3.2 V6 και βάλτε με σε σκέψεις!!
(αν και δε το βλέπω να σηκώνει τέτοιο κινητήρα)
Α, εκπληκτικός κινητήρας, και πανάλαφρος, ότι πρέπει.
Χίλιες φορές καλύτερα με τον 2.0TFSi με ρυθμίσεις S3.
Το ξέρω, απλά έχω κόλλημα με τον συγκεκριμένο V6 ήχο
-
-
Oλες οι φωτογραφιες:
http://www.worldcarfans.com/9071018.009 ... ro-concept -
Κάποιες ενστάσεις τις έχω αλλά έχει κάτι κωλοπαιδίστικο που πολύ το γουστάρω
@νδρέας
-
το αλλο το μωβ του φωτοσοπιά πιο επάνω ηταν καλύτερο
-
Mε πρόλαβες για λίγα λεπτά
Όντως, είναι πολύ 'κακό' και μάλλον αλήτικο!
-
κακο αυτοκινητακι!
θα σε κανω ντα!
χαριτωμενο....και κακο
-
εμένα μου δίνει την εντύπωση το εσωτερικό του, πως προσπάθησαν να κατασκευάσουν ένα εσωτερικό, παρόμοιο με αυτό του mini, για να χτυπήσουν την κατηγορία του. αυτός μου φαίνεται να είναι ο στόχος τους.
να θέσουν το δίλημμα... 'mini ή a1?'
-
Πολύ ωραίο είναι έτσι. Φοβάμαι όμως ότι στην έκδοση παραγωγής θα χάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του (κυρίως εσωτερικά, ίσως και εξωτερικά)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εμένα μου δίνει την εντύπωση το εσωτερικό του, πως προσπάθησαν να κατασκευάσουν ένα εσωτερικό, παρόμοιο με αυτό του mini, για να χτυπήσουν την κατηγορία του. αυτός μου φαίνεται να είναι ο στόχος τους.να θέσουν το δίλημμα... 'mini ή a1?'
Το εσωτερικό είναι εντελώς 'Audi'. ΤΤ, Α3 etc... Το μόνο που θυμίζει αμυδρά Μίνι είναι η ταπετσαρία.
Ακόμα και εξωτερικά, δε νομίζω ότι θυμίζει μίνι. Οκ, το concept παραμένει στα πλαίσια ενός μικρού και σκανδαλιάρικου ακριβού σπορ χατσμπακ, όμως με εντελώς διαφορετικές αναλογίες και εντελώς διαφορετική προσέγγιση.
@νδρέας
-
Δε νομίζω ότι θυμίζει το Μini (θα το θύμιζε πολύ αν είχε κόψιμο στην οροφή α λα Swift/Mini κτλ...
Είναι αρκετά ιδιαίτερη υλοποίηση
Audi A1