-
Μπηκα στο ebay.de και στην αναζητηση πληκτρολογησα ''audi a3 8p armlehne''.Δεν θυμαμαι ποιος εμπορος ηταν,υπαρχουν παρα πολλοι που πουλανε,απο ποιον θα παρεις εξαρταται απο την κατασταση του αντικειμενου αλλα και απο το feedback του εμπορου.Εψαχνα γκρι υποβραχιονιο στο ebay για καιρο (ολο μαυρα πουλανε) ,ετυχε και το βρηκα και σε normal τιμη.
Σε ποιο αυτοκινητο ενδιαφερεσαι να βαλεις?
-
Δεν ενδιαφέρομαι να βάλω, απλά σκέφτομαι πως αν ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλύτερες τιμές σε ΟΕΜ ανταλλακτικά-αξεσουάρ, θα 'ναι καλή φάση να τον έχουμε στα υπ' όψιν.
(Και να φανταστείς το φοβάμαι το ebay και τις αγορές μέσω ίντερνετ...)
-
Ο χρήστης paros99 έγραψε:
Jim και Storm πόσο σας κόστισαν???
100euro ... αυτός:
Τέλειοοο!!! Μήπως να βάλω και εγώ ένα τέτοιο??
Δες εδώ: http://www.armster.co.uk/vehicle-model-list
http://www.rati.hu/en/product/armster-the-armrestΔεν ξέρω όμως, αν έχουν βγάλει ακόμη βάση στήριξης για το A1
Πρέπει να ρωτήσεις εδώ:
http://www.autogs.gr/cms/index.php?lang ... e=partnersκαι αν μένεις Αθήνα το φέρνει η PAN-CAR εδώ:
http://www.pancarshop.gr/index.php?targ ... ry_id=1237Τοποθέτηση στο μαγαζί τους σε 1 λεπτό...
-
Μαλλον θα τους επισκευθω για να βαλω εναν τεμπελη σε εναν smartako που εχω.Να'σαι καλα storm,ευχαριστουμε! Ποιοτικα,απο τριγμους κλπ ειναι ενταξει?
-
Από ποιότητα φαίνεται να είναι άριστο. Δέρμα έχει επάνω και βγαίνει σε δύο αποχρώσεις. Μαύρο και γκρι.
Από τριγμούς το δικό μου δεν έχει τίποτα. Αλλά δεν το ταλαιπωρώ και ιδιαίτερα.
Το καλό είναι ότι πάει μπρος-πίσω, σηκώνεται όρθιο, ρυθμίζεται και σε ύψος και έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο.Στο 207GT είναι ακριβώς έτσι και νομίζω ότι ταίριαξε γάντι με το δέρμα του αυτοκινήτου...
-
Οντως ταιριαξε φανταστικα με το δερμα,σαν εργοστασιακο ειναι και μαλλον καλυτερο απο εργοστασιακο εφοσον ρυθμιζεται τηλεσκοπικα.Σιγουρα θα παω να βαλω και στον smartaro!
-
Με νέες μειωμένες τιμές διατίθεται το Α1.
Οι μειώσεις έχουν ως εξής:
-1.300 για το 1.2
-2.100 για το 1.4 122
-1.250 για το 1.6 TDi 90
-1.750 για το 1.6 TDi 105A1 3D
1.2 TFSI 86 HP ATTRACTION 16200
1.2 TFSI 86 HP AMBITION 17850
1.4 TFSI 122 HP ATTRACTION 18400
1.4 TFSI 122 HP AMBITION 20050
1.4 TFSI 122 HP ATTRACTION S-TRONIC 20400
1.4 TFSI 122 HP AMBITION S-TRONIC 22050
1.4 TFSI 185 HP S-TRONIC 26500
1.6 TDI 90 HP ATTRACTION 18700
1.6 TDI 90 HP AMBITION 20350
1.6 TDI 90 HP ATTRACTION S-TRONIC 20700
1.6 TDI 90 HP AMBITION S-TRONIC 22350
1.6 TDI 105 HP ATTRACTION 19700
1.6 TDI 105 HP AMBITION 21350Και ανακοινωθήκανε και οι τιμές για το Α1 Sportback:
A1 SPORTBACK
1.2 TFSI 86 HP ATTRACTION 16800
1.2 TFSI 86 HP AMBITION 18450
1.4 TFSI 122 HP ATTRACTION 19000
1.4 TFSI 122 HP AMBITION 20650
1.4 TFSI 122 HP ATTRACTION S-TRONIC 21000
1.4 TFSI 122 HP AMBITION S-TRONIC 22650
1.4 TFSI 185 HP AMBITION S-TRONIC 27100
1.6 TDI 90 HP ATTRACTION 19300
1.6 TDI 90 HP AMBITION 20950
1.6 TDI 90 HP ATTRACTION S-TRONIC 21300
1.6 TDI 90 HP AMBITION S-TRONIC 22950
1.6 TDI 105 HP ATTRACTION 20300
1.6 TDI 105 HP AMBITION 21950 -
Ενα 1,2 tsi ambition για μενα, με αυτοματο κλιματισμο, ηχοσυστημα concert και φωτα ξενον! Με αυτα στο configurator, η τιμη μου βγαινει στα 20.250 €..
(Πολλα ειναι και παλι, ομως )
-
Λοιπόν παίδες την περασμένη Παρασκευή παρέλαβα το αμαξάκι μου!!!
Καταρχάς έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη απο την αντιπροσωπία!!! (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα).. Μέχρι και κουτί με σοκολατάκια μου είχαν βάλει μέσα στο αυτοκίνητο!!!!Στο αμάξι τώρα!!!
Απο ποιότητα κατασκευής είναι απλά τέλειοοοο! Καμία σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είχα!!!
Η αίσθηση οδήγησης είναι πολύ καλή και αυτό που με τρελαίνει είναι το γκάζι!!!!!! Παρόλο που δεν έχω την δυνατότητα να περάσω τις 3.000 στροφές αφού το 'στρώνω' παρόλα αυτά πάει τέλειιιιιαααααα! Δεν κρεμάει και φαίνεται άγριοοοο! Που να είχα πάρει το 1.4 ή το 1.6!!!
Αυτά τα λίγα για την ώρα! Δεν έχω κάνει και πολλά χιλιόμετρα 250! Αλλά την Κυριακή θα κάνω ένα μικρό ταξιδάκι οπότε θα δω λίγο παραπάνω!!! -
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
1.6 όμως υπάρχει μόνο σε ντίζελ και δε θα ήταν καλύτερο από το δικό σου (1.2 tsi αν θυμάμαι καλά δε πήρες;).
-
Ευχαριστωωωω πολυυυυυυ!!!!
Ναι!!! 1.2 Tfsi!!! -
Καλοριζικο και καλοταξιδο.
Κουτι σοκολατακια πισω το 2004 που παρελαβα το δικο μου δεν μου ειχαν....Και που ηταν πλυμενο πολυ ηταν...
Ειναι λογικο να σου φαινεται ψυχωμενο,βγαζει ολη του τη ροπη (17kgm) απο τις 1500 εως τις 3,5-4000 στροφες και τραβαει εξαιρετικα καλα μεχχρι τις 5000...Αυτο συμβαλλει και σε μεγαλυτερη οικονομια εντος πολης αφου μπορεις να πηγαινεις με 2 σχεσεις πανω χωρις κομπιασματα.
Τελικα υποβραχιονιο εβαλες?
-
Ευχαριστω πολυ!!!
Ναι είναι άλλο πράγμα η ροπή του!! Εγω γενικά το παταω!!! Πριν είχα terios γιαυτο μου φαίνεται τεράστια η διάφορα!! Το ζόριζα και βογκουσε το δυστυχο!!!!Όχι δεν πρόλαβα να το βάλω! Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και όντως μου είπαν 350€!!!!! Γιατι Λέει πρέπει να κάνουν κόψουν κάτι.. Αν το βάλω σε μαγαζι θα κόψουν τπτ;; Πάντως με την πρώτη ευκαιρία φιμε τζάμια και υποβραχιονιο!
-
Καλοτάξιδο...!...! ... Ωραίο αυτοκίνητο!...
Πάντως γρήγορα το παρέλαβες. Καλή φάση.
-
Ο χρήστης paros99 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!!!
Ναι είναι άλλο πράγμα η ροπή του!! Εγω γενικά το παταω!!! Πριν είχα terios γιαυτο μου φαίνεται τεράστια η διάφορα!! Το ζόριζα και βογκουσε το δυστυχο!!!!Όχι δεν πρόλαβα να το βάλω! Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και όντως μου είπαν 350€!!!!! Γιατι Λέει πρέπει να κάνουν κόψουν κάτι.. Αν το βάλω σε μαγαζι θα κόψουν τπτ;; Πάντως με την πρώτη ευκαιρία φιμε τζάμια και υποβραχιονιο!
Τα γνωστα των αντιπροσωπειων... Σιγα το κοψιμο,δεν ειναι τιποτα,δεν επεμβαινουν σε δομικο σημειο της κονσολας,μιλαμε για ενα πλαστικο κομματακι παχους ελαχιστων mm που πρεπει να αφαιρεθει...Εγω χρειαστηκα 10 λεπτα με κοπιδι απο χαρτοπωλειο για να ανοιξω τη τρυπα...Ποσο χρονο θα τους επαιρνε να το κανουν με πιο ΄''εξειδικευμενο'' εργαλεια με τα οποια θα γινοταν και πιο ευκολα η δουλεια.Ξερεις που ειναι το θεμα?Οτι αν στο εβαζαν πριν τη παραλαβη θα επιβαρυνοσουν 150 ευρω ενω αν στο βαλουν μετα,ως αξεσουαρ,θα πληρωσεις 350 ευρω...
Δες τη λυση του storm που εχει ποσταρει παραπανω αν θελεις να το βαλεις στο 1/3 της τιμης που θα σου ζητησουν στην αντιπροσωπεια.Δεν ειναι original αλλα φαινεται εξισου ποιοτικο και καλαισθητο.storm εκοψαν τιποτα για να μπει?Αν οχι τοτε ακομα καλυτερα.Ευχομαι πολλα,καλα,χαρουμενα και απροβληματιστα χιλιομετρα!
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
storm εκοψαν τιποτα για να μπει?Αν οχι τοτε ακομα καλυτερα.Να κόψουν; Όχι. Απλά βίδωσαν.
Αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει βάση στήριξης για το A1 ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
storm εκοψαν τιποτα για να μπει?Αν οχι τοτε ακομα καλυτερα.
Να κόψουν; Όχι. Απλά βίδωσαν.
Αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει βάση στήριξης για το A1 ...
Θα τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω πριν πάω και θα σας ενημερώσω!!!
-
http://www.worldcarfans.com/11202184132 ... snow-video -
Πρωτη φορα ακουω δωρο κουτι σοκολατακια την ωρα της παραλαβης! Καλη φαση!
Καλοταξιδο!!
-
Το θεμα ειναι να ηταν συμμετοχικα και μαλακα στην υφη τα σοκολατακια...
Audi A1