-
-
Ο Καραγκιόζης είχε Audi?
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Ηρθε κ το δυνατο Α1 με τα 185 αλογα κ το αυτοματο Stronic.26500€.έτσι όπως το γράφεις μου έρχεται να απαντήσω:
'άσ'το να έρχεται... ' -
-
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...ελεγξες/ρωτησες αν ηταν εταιρικα;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...
ελεγξες/ρωτησες αν ηταν εταιρικα;
οοοοχι... δεν φανηκαν οι οδηγοί και τα σπίτια τους να έχουν εταιρική ταυτότητα... δεν ξέρω όμως.
-
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...Οντως κυκλοφορει παντου, αλλα σε πολύ μικρές ποσοτητες..
-
Θεσσαλονίκη που είχα ανεβεί για τριήμερο ένα είδα στην κρήνη λευκό 1,2 είχε μονή μπούκα πίσω τα φανάρια του το βράδυ πολύ μου άρεσαν είχα σφήξει 3- 4 ποτά βέβαια
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Θεσσαλονίκη που είχα ανεβεί για τριήμερο ένα είδα στην κρήνη λευκό 1,2 είχε μονή μπούκα πίσω τα φανάρια του το βράδυ πολύ μου άρεσαν είχα σφήξει 3- 4 ποτά βέβαιαΛογικό τότε
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Ηρθε κ το δυνατο Α1 με τα 185 αλογα κ το αυτοματο Stronic.26500€.πολύ ενδιαφέρον έναντι του Cooper S...για να δούμε και τι θα πει ο κόσμος που θα το οδηγήσει και έχει 'άποψη'..
-
να υπάρχει κανένα για test drive?
θα περάσω αύριο από την vw στο mall και μιας και είναι διπλα η audi θα ψηνόμουν να το δοκιμάσω..
-
-
ημουν Ιταλία, για αρκετές ημέρες.... το Α1 κυκλοφορεί παντού αλλά τα περισσότερα έχουν πακέτο S-Line και φαρδύτερες ζάντες...Στην Ιταλία το 86άρι με πακέτο S-Line και ζάντες 16άρες έχει ένα 20αράκι στο νερό. Το 122άρι 23 χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Στην Ιταλία το 86άρι με πακέτο S-Line και ζάντες 16άρες έχει ένα 20αράκι στο νερό. Το 122άρι 23 χιλιάρικα...
και εκεί τσάμπα το έχουν...
-
ναι αλλα με 20 χήνες αγγίζεις το όνειρο
-
Περα απο αστεια , το Α1 εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη την ποιοτικοτερη κατασκευη στην κατηγορια του,και οχι μονο. Βεβαια οσο απεχει απο τους ανταγωνιστες του στο θεμα ποιοτητας , τοσο (...δυστυχως) ξεφευγει και στην τιμη
-
Ο χρήστης audifun έγραψε:
Περα απο αστεια , το Α1 εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη την ποιοτικοτερη κατασκευη στην κατηγορια του,και οχι μονο. Βεβαια οσο απεχει απο τους ανταγωνιστες του στο θεμα ποιοτητας , τοσο (...δυστυχως) ξεφευγει και στην τιμηείναι ποιοτικότερο αλλά καμία επαφή με τα χρήματα που ζητάν...
2/2 οι ακυρώσεις στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Περα απο αστεια , το Α1 εχει κατα την ταπεινη μου γνωμη την ποιοτικοτερη κατασκευη στην κατηγορια του,και οχι μονο. Βεβαια οσο απεχει απο τους ανταγωνιστες του στο θεμα ποιοτητας , τοσο (...δυστυχως) ξεφευγει και στην τιμη
είναι ποιοτικότερο αλλά καμία επαφή με τα χρήματα που ζητάν...
2/2 οι ακυρώσεις στο φόρουμ...
Το ακύρωσε και ο vell ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
**
είναι ποιοτικότερο αλλά καμία επαφή με τα χρήματα που ζητάν...**2/2 οι ακυρώσεις στο φόρουμ...
+1
Audi A1