-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
δεν αξιολογησα το αυτοκινητο. απλως γραφοταν οτι θα παει απατο, οτι δεν θα πουλησει τιποτα και ποιος θα το αγορασει σε αυτες τις τιμες κλπ κλπ. τελικα δεν ισχυει.
προσεξε τι γινεται ομως. αν καποιο αυτοκινητο που αρεσει στο φορουμ πχ δεν πουλαει, τοτε ειναι καλο γιατι δεν κυκλοφορει πολυ κι ειναι ξεχωριστο, μεχρι και future classic το βγαζουν!!!
αντιθετα, αν προκειται για μισητο αυτοκινητο και δεν πουλαει, τοτε καλα να παθει κι αρχιζουν τα πανηγυρια. (τοτε δεν ειναι ξεχωριστο πχ)
οταν πουλανε τα μισητα αυτοκινητα, παμε σε αλλες συζητησεις...
Κάποια πράγματα είναι τόσο ευδιάκριτα που ότι χρώμα και να έχουν τα οπαδικά γυαλιά μας, φαίνονται. Ένα από αυτά είναι και ότι το Α1 είναι ένα εντελώς μέτριο αυτοκίνητο σε πολύ υψηλή τιμή. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
Τώρα δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν και πολλοί εκεί έξω που χάνουν τον ύπνο τους αν το μικρό Audi κάνει 5-6 πωλήσεις παραπάνω. Αντίθετα εσένα βλέπω να πανηγυρίζεις ωσάν άλλος Θανάσης Γιαννακόπουλος σε νίκη του ΠΑΟ στο μπάσκετ...
-
Επική παρομοίωση
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ένα από αυτά είναι και ότι το Α1 είναι ένα εντελώς μέτριο αυτοκίνητο σε πολύ υψηλή τιμή. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.Είναι οντως μετριο ή η τιμη του το κανει να δειχνει μετριο...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ένα από αυτά είναι και ότι το Α1 είναι ένα εντελώς μέτριο αυτοκίνητο σε πολύ υψηλή τιμή. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
Είναι οντως μετριο ή η τιμη του το κανει να δειχνει μετριο...
Εγώ κάνα μισάωρο που το πήρα μια βόλτα όταν είχα πάει το Q5 στην Καρέντα το βρήκα μέτριο. Βέβαια δεν εχω και τα ίδια κριτήρια που έχει ο μέσος αγοραστής Α1 (τουτέστιν wannabe πιτσιρίκα, παλιμπαιδίζουσα milf κτλ). Αλλά ούτως ή άλλως πρόκειται για αυτοκίνητο της γενικότερης φιλοσοφίας Audi, τύπου τα κάνω όλα καλά, δεν ξεχωρίζω σε τίποτα αλλά αυτό είναι και άσχημο μαζί!
@Mirage: ακόμα και εμείς οι μη Παναθηναϊκοί αγαπάμε Παυλοθανάσηδες!!
-
Ειδικά τον Θανάση με της γραβάτες του
-
πανακριβο για αυτα που προσφερει πως και το A3 αλλα ειναι audi σου λενε
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
πανακριβο για αυτα που προσφερει πως και το A3 αλλα ειναι audi σου λενεΣε σχεση με τα αλλα μικρομεσαια και ειδικα αν σκεφτεις και ποτε βγηκε μια χαρα ειναι (ασχετα αν δε θα παιρνα ποτε α3)
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
δεν το λεω μονο για το μεγεθος του αυτοκινητου.στην ιδια κατηγορια μπορεις να αγορασεις αυτοκινητα το ιδιο ποιοτικα,με μεγαλυτερη αποδοση και φυσικα με λιγοτερα χρηματα(εκτος βεβαια και αν προτιμας κατι πολ κυριλε,οσο αφορα την εμφανιση)οπως π.χ. polo gti,ibiza cupra,mito 1.4T Quadrifoldio ή ακομη και το cooper s που βγαζει 184 και οχι 122 αλογα.Λοιπόν πήγα σήμερα και το είδα. Το εσωτερικό του είναι από άλλον πλανήτη. Τολμώ να πω πως δύσκολα θα βρεις παρόμοια ποιότητα υλικών, συναρμολόγηση και προσοχή στην λεπτομέρεια ακόμα και στο D segment. Επιπλέον δεν αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε suprmini αλλά σε μικρομεσαίο hatchback.
Και για να μην το ξεχάσω έχει και εξαιρετικά ωραία σχεδίαση, μακράν το καλύτερο σε σχεδίαση ακόμα και στο C segment.
Τώρα όσο αναφορά αυτά που γράφεις, έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Με polo και ibiza έχει την διαφορά σε τιμή που έχουν όλα τα μοντέλα της Audi. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίρνουν όλοι ibiza και όχι polo. Η δε διαφορά σε ποιότητα μεταξύ του Α1 και του polo είναι μεγαλύτερη αυτής του Α3 και του golf. Προσωπικά το εσωτερικό του Α1 μου άρεσε περισσότερο από αυτό του Α3.
Η mito Q δεν είναι φτηνή, το πολύ να έχουν ένα χιλιάρικο διαφορά να μην σου πω ότι μπορεί να είναι και στα ίδια. Απλά ή mito έχει περισσότερα άλογα αλλά σε ποιότητα είναι έτη φωτός πίσω. Άσε που η mito δεν είναι ακριβώς premium όπως το Α1 και το mini για λόγους που βαριέμαι τώρα να εξηγήσω.
Τέλος το Α1 122 ίππων συγκρίνεται με το απλό cooper όπου έχουν και ίδιες τιμές (το έχω ψάξει αυτό, ψάχτο και εσύ λίγο και θα δεις) και όχι με το S. Το S ξεκινάει από τα 27 χιλιάρικα γυμνό! Την στιγμή που το Α1 στην πλούσια έκδοση έχει 22150.
Γενικά μην δίνεις μεγάλη βάση στις μαλακίες που διαβάζεις έδω μέσα. Εδώ αυτός ο stef147, ο γνωστός ταλιμπάν της άλφα, έγραψε πως δεν του άρεσε το εσωτερικό του Α1 την στιγμή που ο ίδιος φτιάχνεται με το εσωτερικό της giullieta!
Και εντάξει θα του κάνω το χατήρι να παρδεχτώ ότι εξωτερικά μπορεί να το βρίσκει άσχημο (το αμάξι βέβαια είναι κουκλί), αλλά πίστεψέ με δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να θεωρήσει το εσωτερικό του άσχημο.Βέβαια ακόμα δεν το έχω οδηγήσει ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη και να δω το κάτα πόσο με φτιάχνει. Σύντομα θα γίνει και αυτό και εκεί πραγματικά θα είμαι πολύ αυστηρός. Πάντως αν αποφασίσω να πάρω αμάξι θα παίξω μεταξύ αυτού και του mini.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Γενικά μην δίνεις μεγάλη βάση στις μαλακίες που διαβάζεις έδω μέσα. Εδώ αυτός ο stef147, ο γνωστός ταλιμπάν της άλφα, έγραψε πως δεν του άρεσε το εσωτερικό του Α1 την στιγμή που ο ίδιος φτιάχνεται με το εσωτερικό της giullieta!
Και εντάξει θα του κάνω το χατήρι να παρδεχτώ ότι εξωτερικά μπορεί να το βρίσκει άσχημο (το αμάξι βέβαια είναι κουκλί), αλλά πίστεψέ με δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να θεωρήσει το εσωτερικό του άσχημο.Δεν ήξερα ότι πέφτει και λογοκρισία σε όποιον δεν αρέσει το Α1! Δεν έχω δικαίωμα δηλαδή να το θεωρώ άσχημο μέσα-έξω και αδιάφορο οδηγικά?? Εσύ, αφού τόσο το γουστάρεις, πάνε πάρτο να λες ότι έχεις premium με γαμάτα πλαστικά!! Γιατί θα πρέπει να μας πείσεις ότι εσύ είσαι ο σωστός κι εμείς οι λάθος, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για κάτι τελείως υποκειμενικό όπως το design! Τι απόλυτες απόψεις είναι αυτές?? Όσο για το αν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να μην του αρέσει ρώτα εδώ μέσα και θα ανακαλύψεις ότι τελικά υπάρχει και είναι και αρκετοί!! Όσο για το ταλιμπάν...έχω audi πολύ πριν από σένα οπότε save it...
-
Θα ηταν πολυ πιο αληθινο και δεκτο να μας πειτε οτι θελετε να το παρετε γιατι απλα το γουσταρετε και αδιαφορειτε για το ποσα θα σκασετε (και ειναι δικαιωμα σας, οπως και ειναι δικαιωμα μας να το θεωρουμε ενα ασχημο και πανακριβο μικρο αμαξακι) παρα να προσπαθειτε να μας πεισετε για το ποσο γκαματο ειναι και ποσο αξιζει αυτα που ζηταει οταν ο ανταγωνισμος δειχνει οτι δε το αξιζει....
-
Τόσο το Μινι, όσο και το Α1 , ΚΥΡΙΩΣ αγοράζονται γι' αυτό που είναι (Premium τουτούνια δηλαδή...), παρά για ΟΛΑ τα υπόλοιπα.
Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν είναι καλά αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα δεν είναι και value for money... Δεν χρειάζεται και να είναι κιόλας!Εμένα το Α1 μου φαίνεται ακριβό μεν, αλλά όχι παράλογα ακριβό. Το πρόβλημά του είναι πως έχει τους χώρους ενός Fiat 500 πίσω (το Μίνι , ΔΕΝ έχει χώρους οπότε... ), άρα για μένα σαφώς καλύτερη επιλογή το 500 Abarth, πολύ πιο ξεχωριστό και όμορφο και με καλύτερη premiumίλα ακόμη και στο γυναικείο φύλο...
Τώρα, αν μιλάμε (και σωστά...) για αυτόματο κιβώτιο, το Α1 είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών. Κι αυτό γιατί στην Fiat είναι ΤΡΟΜΠΕΣ!
Τι θα γίνει ρε παλουκάρια, θα το βάλετε το αυτόματο του Abarth 500C στο κλειστό, ή θα τον παίζετε πολύ ακόμη! Δεν μιλάω για το TCT, αλλά για το απλό μονόδισκο, μου φτάνει και περισσεύει!
-
Κοιτάζω το αρχίκό πόστ. ΠΡΙΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Ούτε τα διαστημόπλοια δεν χρειάζονται τόσο καιρό για να ετοιμαστούν/ σχεδιαστούν/ κατασκευαστούν. 5 χρόνια για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο? Έλεος!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κοιτάζω το αρχίκό πόστ. ΠΡΙΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Ούτε τα διαστημόπλοια δεν χρειάζονται τόσο καιρό για να ετοιμαστούν/ σχεδιαστούν/ κατασκευαστούν. 5 χρόνια για ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο? Έλεος!!!Καλά, η Giulietta είναι μερικά εκατοστά μεγαλύτερη και χρειάστηκε... διπλάσια χρόνια σχεδόν!
Και φυσικά, με την ίδια λογική, μια νταλίκα θα ήθελε καμιά 50αριά χρονάκια στο νερό!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και εντάξει θα του κάνω το χατήρι να παρδεχτώ ότι εξωτερικά μπορεί να το βρίσκει άσχημο (το αμάξι βέβαια είναι κουκλί), αλλά πίστεψέ με δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να θεωρήσει το εσωτερικό του άσχημο.Δεν ήξερα ότι πέφτει και λογοκρισία σε όποιον δεν αρέσει το Α1! Δεν έχω δικαίωμα δηλαδή να το θεωρώ άσχημο μέσα-έξω και αδιάφορο οδηγικά?? Εσύ, αφού τόσο το γουστάρεις, πάνε πάρτο να λες ότι έχεις premium με γαμάτα πλαστικά!! Γιατί θα πρέπει να μας πείσεις ότι εσύ είσαι ο σωστός κι εμείς οι λάθος, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για κάτι τελείως υποκειμενικό όπως το design! Τι απόλυτες απόψεις είναι αυτές?? Όσο για το αν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να μην του αρέσει ρώτα εδώ μέσα και θα ανακαλύψεις ότι τελικά υπάρχει και είναι και αρκετοί!! Όσο για το ταλιμπάν...έχω audi πολύ πριν από σένα οπότε save it...
Γιατί εξάπτεσαι;
Πρώτον δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το εσωτερικό του δικαίωμά μου κι εμένα να θεωρώ πως γράφεις μαλακίες. Όποιος το δει θα κρίνει ποιος έχει δίκιο.
Δεύτερον το αν θα το πάρω ή όχι, και για ποιον λόγο θα το πάρω είναι δικό μου θέμα και δεν σε αφορά απ΄τη στιγμή που εγώ θα το πληρώσω και όχι εσύ. Σίγουρα πάντως θα το οδηγήσω πρώτα και δεν θα κάνω εκπτώσεις στην κρίση μου επειδή έχει κορυφαία πλαστικά.
Τρίτον και Audi και Mercedes και BMW να έχεις δεν σε κάνει λιγότερο ταλιμπανέζο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα ηταν πολυ πιο αληθινο και δεκτο να μας πειτε οτι θελετε να το παρετε γιατι απλα το γουσταρετε και αδιαφορειτε για το ποσα θα σκασετε (και ειναι δικαιωμα σας, οπως και ειναι δικαιωμα μας να το θεωρουμε ενα ασχημο και πανακριβο μικρο αμαξακι) παρα να προσπαθειτε να μας πεισετε για το ποσο γκαματο ειναι και ποσο αξιζει αυτα που ζηταει οταν ο ανταγωνισμος δειχνει οτι δε το αξιζει....Ρε συ man δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, απλά πήγα σε μια έκθεση το είδα και μου φάνηκε αρκετά εντυπωσιακό.
Αυτό είναι όλο.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Γιατί εξάπτεσαι;
Πρώτον δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το εσωτερικό του δικαίωμά μου κι εμένα να θεωρώ πως γράφεις μαλακίες. Όποιος το δει θα κρίνει ποιος έχει δίκιο.
Δεύτερον το αν θα το πάρω ή όχι, και για ποιον λόγο θα το πάρω είναι δικό μου θέμα και δεν σε αφορά απ΄τη στιγμή που εγώ θα το πληρώσω και όχι εσύ. Σίγουρα πάντως θα το οδηγήσω πρώτα και δεν θα κάνω εκπτώσεις στην κρίση μου επειδή έχει κορυφαία πλαστικά.
Τρίτον και Audi και Mercedes και BMW να έχεις δεν σε κάνει λιγότερο ταλιμπανέζο.
Πρώτον εγώ δεν έκρινα τα γραφόμενά σου ως μαλακίες, όπως πολύ ευγενικά λες για μένα. Έκρινα ως μαλακία τη διάθεση σου να επιβάλλεις τη γνώμη σου. Από τη στιγμή που γράφεις το bold σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ήδη το έχουν δει ΠΟΛΛΟΙ και ΔΕΝ συμμερίζονται την άποψή σου. Πάνε μερικές σελίδες πίσω, διάβασε και ίσως καταλάβεις...
-
Ρε δρομεα γιατι εισαι τοσο εριστικος?
Εγω ας πουμε που εχω δει απο κοντα για αρκετη ωρα τη 4αδα (ds3,mito,a1,mini) πιστευεις οτι θα πρεπε να πολυ λαμβανω υποψιν μου αυτα που γραφεις? -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
η αληθεια ειναι πως και εμενα μου αρεσει πολυ,με εξαιρεση ομως το πισω μερος το οποιο δεν ειναι και χαλια απο την αλλη.αλλα ειναι παρα πολυ ακριβο και εγω το περιμενα να εχει χαμηλοτερη τιμη και ελεγα να το παρω εως οτου ανακοινωθηκαν οι τιμες και................................λάθος περίμενες
δεν σου έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα η Αudi να περιμένεις κάτι πιο φτηνό, άσχετα αν τα αξίζει ή όχι. -
Αν και κοίταζα για μεγαλύτερων διαστάσεων αυτοκίνητο (πόλης όμως), πήγα να το δω...
Από χώρους μηδέν! Ειδικά αν είσαι λίγο πιο ευτραφής από τον μέσο όρο (όπως εγω) δεν χωράς πίσω με την καμία!
Από ποιότητα καλή.
Από οδηγική συμπεριφορά μέτρια έως καλή για την κατηγορία του
Από εμφάνιση (αν και εντελως υποκειμενικό) δεν μου άρεσε και πολύ. Ειδικά το πίσω μέρος...
Σε σύνολο για τα λεφτά του δεν νομίζω να αξίζει.Α... παρεμπιπτόντως κοίταξα και το Α3 1,4. Ψάχνω με αυτόματο κιβώτιο αυτοκίνητο και ενώ μου αρέσει αρκετά, εντυπωσιάστηκα (...αρνητικά) με την τιμή! Παρόλο που δεν έχει φόρο πολυτελείας πλέον ξεκινά από €30.000!!!! Μιλάμε έχουν αρχίσει και το χάνουν με τις τιμές. Ε όχι και 30κ για ένα 1400αρι! Πολλά ρε παιδιά για το όνομα και τα 4 κυκλάκια... Και για μην αρχίσουν κάποιοι να φωνάζουν δεν λέω ότι δεν είναι ποιοτικά καλό το αυτ/το, απλά λέω πως κατά τη γνώμη μου είναι ακριβό για αυτά που μου δίνει.
-
απο ποτε το 1400αρι κανει 30 χιλιαρικα?
μηπως μιλας για ηλιοροφες και δερματα?
Audi A1