-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε σχεση με psa , εννοειταιτο clio ομως ειναι καλη αντιπροταση
ουτε το κλιο μου αρεσει , αν θα επερνα κατι σε αυτη την κατηγορια πρωτο θα ηταν το fiesta και μετα το i-20
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
σε σχεση με psa , εννοειται
το clio ομως ειναι καλη αντιπροταση
ουτε το κλιο μου αρεσει , αν θα επερνα κατι σε αυτη την κατηγορια πρωτο θα ηταν το fiesta και μετα το i-20
Καλά το Fiesta αλλά το i-20
-
το fiesta ομως δεν εχει τουρμπο.. ειναι πολλα τα καλα αυτοκινητα που θαβονται απο τα μοτερ τους (αν και το φιεστα δε με τρελαινει εμφανισιακα ουτε μου αρεσουν τα ταμπουρα πισω )
-
το fiesta ομως δεν εχει τουρμπο.. ειναι πολλα τα καλα αυτοκινητα που θαβονται απο τα μοτερ τους (αν και το φιεστα δε με τρελαινει εμφανισιακα ουτε μου αρεσουν τα ταμπουρα πισω )Μεγαλη ξενερα τα ταμπουρα εν ετη ........2011
Γιατι οχι? ειναι τρομερο value for money τα εχει ολα σε πολυ καλη τιμη και απο ποιοτητα ειναι πολυ καλο . προσωπικα που το εχω κανει τεστ drive ειναι απιστευτα ευκολοδηγητο και ανετο και σε σχεση με ενα π.χ Yaris θα το επερνα με κλειστα ματια ! εμφανισιακα ομως το φιεστα ειναι το κορυφαιο της κατηγοριας .
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
το fiesta ομως δεν εχει τουρμπο.. ειναι πολλα τα καλα αυτοκινητα που θαβονται απο τα μοτερ τους (αν και το φιεστα δε με τρελαινει εμφανισιακα ουτε μου αρεσουν τα ταμπουρα πισω )
Μεγαλη ξενερα τα ταμπουρα εν ετη ........2011
Γιατι οχι? ειναι τρομερο value for money τα εχει ολα σε πολυ καλη τιμη και απο ποιοτητα ειναι πολυ καλο . προσωπικα που το εχω κανει τεστ drive ειναι απιστευτα ευκολοδηγητο και ανετο και σε σχεση με ενα π.χ Yaris θα το επερνα με κλειστα ματια ! εμφανισιακα ομως το φιεστα ειναι το κορυφαιο της κατηγοριας .
Το έχω δει το i20 αλλά δεν μου άρεσε.Μου φάνηκε πολύ ψεύτικο.Ναι όντως το Fiesta έχει μια ριζοσπαστικότητα αλλά δεν αρέσει σε όλους αυτό.(σ' εμένα αρέσει βέβαια )
-
έτσι είναι ,
εδώ μπαίνει ο παράγοντας περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, σπανακόπιτα κ.λ.π -
Το Α1 δεν είναι value for money οπότε συγκρίσεις του είδους είναι ανούσιες...
Προσωπικά αν το χρηματικό δεν ήταν θέμα, θα ήταν μέσα στις top 3 επιλογές για αυτοκίνητο πόλης.
Είναι προφανές οτι εκεί στοχεύει η Audi, στους άνετους μπαμπάδες και στους τρέντυ πιτσιρικάδες... -
ναι αλλα ειναι πανασχημο το κακομοιρο μου θυμιζει κατι κακο που αυτη τη στιγμη δε μου ρχεται τι ειναι?
-
ναι αλλα ειναι πανασχημο το κακομοιρο μου θυμιζει κατι κακο που αυτη τη στιγμη δε μου ρχεται τι ειναι?το γκολφ ?
-
ναι αλλα ειναι πανασχημο το κακομοιρο μου θυμιζει κατι κακο που αυτη τη στιγμη δε μου ρχεται τι ειναι?Δηλαδή σου αρέσει πχ το Α3 αλλά όχι το Α1...?
Τι να σου πω (εκτός απο περί ορέξεως)... οκ, δεν είναι και η επιτομή του design... θα καταλάβαινα πχ αν κάποιος το βρίσκει αδιάφορο... αλλά άσχημο? ακόμα και καθαρά σχεδιαστικά να το δεις, δεν σου δίνει καν τα 'πατήματα' να το πείς άσχημο...
Προσωπικά το βρίσκω συμπαθέστατο... ειδικά σε μια έκδοση όπως η παρακάτω... -
το Α3 ειναι ενα απλο αυτοκινητο, δεν το λες πανεμορφο, αλλα δεν το λες πανασχημο και κυριως εκκεντρικο (γιατι τωρα τελευταια βγαινουν πολλα τετοια τερατα .. εγω προσωπικα εχω φτασει σε σημειο να το εκτιμω περισσοτερο που ειναι τοσο 'αδιαφορο' )
απλο και λιτο χωρις κατι που να σου χτυπαει ασχημα στο ματι
το Α1 ειναι παραξενο κι ενω εχει καποια ωραια σημεια, καποια αλλα οπως τα πισω τεραστια φωτα δεν παλευονται
δεν νομιζω οτι ειναι θεμα 'περι ορεξεως' , καποια πραγματα ειναι προφανη.. (πχ οτι σε μενα κι εσενα αρεσουν το ΤΤ και η Ζ4) , καποια αλλα μπορει να θελουν περισσοτερη συζητηση και το Α1 ισως να ειναι ενα απο αυτα , αλλα ουτε κι εσυ νομιζω οτι πετας απο τη χαρα σου για την εμφανιση του
εμενα παντως δε με ενδιαφερει να το δω με καλο ματι επειδη ειναι audi, οπως δεν κανει και κανενας φιλος της φιρμας με το q7 αν δε κανω λαθος..
εχω το polo να βλεπω με καλο ματι το οποιο και ομορφουλι το βρισκω και σιγουρα πολυ πιο τιμιο -
Είχα πάει την Παρασκευή στην αντιπροσωπεία το Α4 για να περασουν πρόγραμμα ( ) και μου έδωσαν σαν εξυπηρέτησης ένα τέτοιο 1.4 TFSI DSG 7 σχέσεων.
Πολύ καλό drive γενικότερα άνετο σαν μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
Για να το χάσεις θέλει πολύ προσπάθεια, ίσως υπερβολικά ασφαλές για τον μέσο πιτσιρικά που θα θέλει ένα γλυστριματάκι χωρίς χειρόφρενο...
Όμορφο και φρέσκο μέσα, υπερπλήρης η συγκεκριμένη έκδοση μέχρι και ΜΜΙ είχε... Το μόνο πρόβλημα το έξω μαυρο χρώμα. Σε ανοιχτό με τα πλαίσια άλλο χρώμα αξίζει πολύ παραπάνω.
Πρόβλημα είχα με το DSG υπερβολικά οικονομικό το programming με 70 περίπου χιλιόμετρα ανά ώρα είχα 7η σχέση στο κιβώτιο και 1500 στροφές.
Από εκεί σε απότομο πάτημα κατέβαζε τρίτη και κόφτη έμενε για λίγο και μετα εκτοξευόταν όπως πρέπει.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά ξενίζει λίγο και θέλει αρκετή συνήθεια. Σε βαθμό που να σκεφτόμαστε το πολύ καλο χειροκίνητο για τον αντικαταστάτη του clio που θέλουμε.
Εναλλακτικά η οδήγηση πάντα σε S mode που είναι πιο κοντά στην κανονική οδήγηση. -
Με μια γρηγορη ματια που το ειδα απο χωρους δεν λεει και πολλα, στα επιπεδα του mini πανω κατω....
αρα αντιπαλο εχει καθαρα το mini το οποιο ειναι κορυφαιο στην σπορ οδηγηση
θα το ξαναδω και ισως το οδηγησω για περισσοτερα -
εισαι σιγουρος? γιατι το μινι ειναι μια κατηγορια κατω και κατα την αποψη μου υστερει πολυ σε χωρους
-
Να σου πω το ειδα γρηγορα...μπες- βγες ,χτυπα ταμπλο -αλα αναποφασιστου αγοραστη- και πορτα και φυγε ( λογω δουλειας)
Αλλα σε mini εχω βαρεθει να μπαινω και δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση ...πανω κατω τα ιδια.
πισω δε, χωραγα με το ζορι.
Απο ποιοτητα το αυτοκινητο σκιζει -
το ibiza θυμαμαι παντως οτι ειχε καλους χωρους πισω, το μινι απο την αλλη εχει χειροτερους και απο το c2 μου..
-
το ibiza πολυ καλους χωρους ειχε...το θυμαμαι.
το c2 και το μινι τους μικροτερους
Αυτο το c2 μ αρεσει που εχει και συρρομενα καθισματα -
ναι εκει υπερεχει το c2 συγκριτικα με το mini (διαφορετικα εχουν ιδιους χωρους) , οτι μπορεις να πας πισω τα καθισματα, να κανεις σχεδον μηδενικο το χωρο αποσκευων, αλλα οι πισω καθονται μια χαρα ανθρωπινα
-
έχει φύγει παραγγελιά για το παρόν...
νεότερα θα σας πω όταν με το καλό επιβεβαιωθεί η βδομάδα παραγωγής του.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έχει φύγει παραγγελιά για το παρόν...νεότερα θα σας πω όταν με το καλό επιβεβαιωθεί η βδομάδα παραγωγής του.
Σε κοκκινάκι
Audi A1