-
Σε απάντηση αν τα περιπολικα ειναι απο Κροατία ή Μαυροβούνιο,επιβεβαιώνω ότι είναι Κροατικα,καθώς στο σήμα τους υπάρχουν τα αρχικά RH που σημαίνουν Republika Hrvatska(Δημοκρατια της Κροατίας).
Επίσης η ΕΙΔικη ΑΣτυνομική Υπηρεσία Δίωξης της Εγκληματικότητας είχε ιδρυθεί στις αστυνομικές διευθύνσεις των νομών της Κρήτης και είχε σκοπό μεταξύ άλλων και την δίωξη των ζωοκλοπών..
Ήταν η αρχή για να δημιουργηθουν οι Ο.Π.Κ.Ε. στις υπολοιπες διευθυνσεις...Τελικά σχετικά πρόσφατα η ΕΙ.ΑΣ.Υ.Δ.Ε καταργηθηκε και μετονομάστηκε σε ΟΠΚΕ...Και φυσικά οι αστυνομικοί κινούνταν με οχήματα τυπου τζιπ και φορούσαν παραλλαγες...
Τέλος να δείτε στην Π.Γ.Δ.Μ τι μίζα είχε πέσει όταν αγόρασαν Chrysler Straatus για περιπολικά...Υ.Γ.έχετε δει ποτε γερανό της τροχαίας μεταμεσονυκτιες ώρες?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Υ.Γ.έχετε δει ποτε γερανό της τροχαίας μεταμεσονυκτιες ώρες?οχι και σε ερωτηση μου στο παρελθον σε τροχαιο μου ειπε οτι δεν υπαρχει νυχτερινη βάρδια.
-
Σε απάντηση αν τα περιπολικα ειναι απο Κροατία ή Μαυροβούνιο,επιβεβαιώνω ότι είναι Κροατικα,καθώς στο σήμα τους υπάρχουν τα αρχικά RH που σημαίνουν Republika Hrvatska(Δημοκρατια της Κροατίας).
Επίσης η ΕΙΔικη ΑΣτυνομική Υπηρεσία Δίωξης της Εγκληματικότητας είχε ιδρυθεί στις αστυνομικές διευθύνσεις των νομών της Κρήτης και είχε σκοπό μεταξύ άλλων και την δίωξη των ζωοκλοπών..
Ήταν η αρχή για να δημιουργηθουν οι Ο.Π.Κ.Ε. στις υπολοιπες διευθυνσεις...Τελικά σχετικά πρόσφατα η ΕΙ.ΑΣ.Υ.Δ.Ε καταργηθηκε και μετονομάστηκε σε ΟΠΚΕ...Και φυσικά οι αστυνομικοί κινούνταν με οχήματα τυπου τζιπ και φορούσαν παραλλαγες...
Τέλος να δείτε στην Π.Γ.Δ.Μ τι μίζα είχε πέσει όταν αγόρασαν Chrysler Straatus για περιπολικά...Υ.Γ.έχετε δει ποτε γερανό της τροχαίας μεταμεσονυκτιες ώρες?
Εννοείται ότι έχω δει. 4-5 να μαζεύουν ό,τι παρκαρισμένο υπήρχε στη Συγγρού στα μαγαζιά απέξω. Το έχω αναφέρει παλαιότερα.
Ευχαριστώ.
-
pipinos1976,μπας και είδες γερανο στην Αθηνα νυχτερινες ώρες γιατί είχε γινει καμια επιχειρηση σκούπα κατα των παρανομως σταθμευμενων ΙΧ εξω απο νυχτερινα κέντρα?
-
Τα οχήματα της 'Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων' που είχαν μια πορτοκαλί λωρίδα στα πλάγια και το σήμα του 'αυτοκινητόδρομου' δεν κυκλοφορούν πλέον?Αποσύρθηκαν ή άλλαξαν χρωματισμό?
Τα Mercedes G σαν του στρατού που είχαν οι Συνοριοφύλακες στην Ήπειρο,κυκλοφορούν ακόμα?
-
Έχουν αναφερθεί αρκετές φορές τα αυτοκίνητα της ομάδας Σ.
Βρήκα κάποιες φωτογραφίες στο νετ οπότε τις παραθέτω για να θυμηθούμε τα παλιά...
-
Συγγνωμη...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;;;;;;;;;
-
Ω βέβαια!!! (που λέει και ο Πρέκας) Είχαν και Integralle και στη Θεσσαλονίκη μάλιστα είχα πετύχει και μια 155 Q4!
-
Ωραίες αναμνήσεις! Άψογο το post του Vasgti.
-
Ειχαν και το αριστουργημα της Μερκ Evo II
Να ρωτησω υπαρχει περιπτωση η ΕΛ.ΑΣ να εχει Suzuki Swift?? Σα να ειχε παρει το ματι μου προ ημερων στη Βαρη ενα τετοιο, αλλα λεω μπα απο εταιρεια σεκιουριτι θα ειναι.
-
pipinos1976,μπας και είδες γερανο στην Αθηνα νυχτερινες ώρες γιατί είχε γινει καμια επιχειρηση σκούπα κατα των παρανομως σταθμευμενων ΙΧ εξω απο νυχτερινα κέντρα?Γερανούς της Τροχαίας είχα δει που μάζευαν έξω από κέντρα στη Συγγρού τα σταθμευμένα. Ήταν παντού εκείνο το βράδυ. Συγγρού ένα φόρτωνε, ένα έφευγε φορτωμένο, ένα ανέβαινε να φορτώσει και άλλο ένα είδα σίγουρα στο ΣΕΦ να πηγαίνει προς Συγγρού.
Από της Σ μου άρεσε η Porsche (πολύ πολύ γρήγορη) και το AMG. Είχα πετύχει και τα Sierra και Alfa 156 Q4 στο δρόμο, αλλά αυτά δεν τα έχω οδηγήσει καθόλου.
Ευχαριστώ.
-
Τα Mercedes G σαν του στρατού που είχαν οι Συνοριοφύλακες στην Ήπειρο,κυκλοφορούν ακόμα?Μερικά υπάρχουν ακόμη. Τα περισσότερα όμως έχουν αποσυρθεί. Τώρα, έχουν κάποια παλαιότερα Nissan Terano και κάποια της Kia. Αυτά τουλάχιστον βλέπω στα Γιάννενα.
Ευχαριστώ.
-
Η 'Σ' καταργηθηκε απο τις καγκουριες που εκααν οι ιδιοι οι αστυνομικοι παιζοντας με τα γρηγορα αυτοκινητα που τους ειχαν δωσει..Εξαλλου ηταν και για τα ματια του κοσμου..Μονο να κανουν ελεγχους σε αυτοσχεδιους αγωνες κλπ..
-
Ο λόγος που καταργήθηκε η Σ ήταν το πολύ υψηλό κόστος συντήρησης και επισκευής των οχημάτων!!!
-
ναι,εχεις δικαιο..Ακριβα αυτοκινητα ηταν,αρα και ακριβο σερβισ κλπ...Νομιζω οτι ομως δεν τα ειχαν αγορασει αλλα προερχονταν απο τον ΟΔΔΥ πο κατασχεσεις...
-
Oι φήμες ότι τα έξοδα συντήρησης της 155 ήταν περισσότερα από όλων των υπολοίπων μαζί ελέγχονται.
-
ναι,εχεις δικαιο..Ακριβα αυτοκινητα ηταν,αρα και ακριβο σερβισ κλπ...Νομιζω οτι ομως δεν τα ειχαν αγορασει αλλα προερχονταν απο τον ΟΔΔΥ πο κατασχεσεις...Από κατασχέχεις ήταν αλλά όταν είδαν τους λογαριασμούς από τα σέρβις (+ κάποια τρακαρίσματα ), τους κόπηκε η μιλιά και έτσι κατήργησαν την Σ...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να ρωτησω υπαρχει περιπτωση η ΕΛ.ΑΣ να εχει Suzuki Swift?? Σα να ειχε παρει το ματι μου προ ημερων στη Βαρη ενα τετοιο, αλλα λεω μπα απο εταιρεια σεκιουριτι θα ειναι.Εχει αναφερθεί κάτι σε προηγούμενες σελίδες για Swift στα νότια προάστια. Δεν ξεκαθαρίστηκε όμως.
Περιπολικά είναι? -
παλια το Α.Τ Σκιαθου ειχε ενα suzuki baleno...Ισως απο δωρεα...
-
τα suzuki baleno δεν είναι δώρεα, έχω φωτό που έβγαλα στο ελληνικό, λίγο πριν καταργηθεί
Αυτοκίνητα Αστυνομίας