-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
oι ιταλοι πάντως την ισιαξαν την lambo τους:Αυτο καπου ειχα διαβασει ειναι για την γρηγορη μεταφορα οργανων!.!.!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
oι ιταλοι πάντως την ισιαξαν την lambo τους:
Αυτο καπου ειχα διαβασει ειναι για την γρηγορη μεταφορα οργανων!.!.!
Και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι για την γρήγορη ... εύρεση οργάνων!!!
Η μεταφορά επανήλθε με πιο πατροπαραδοτους τρόπους!
-
Αχα αλλα θυμαμαι το ειχα διαβασει στο burn out!Α σημερα ειδα ενα Nissan Terano μπατσικο!Μου εκανε εντυπωση δεν το ειχα ξαναδει!Συνηθως τετοια τα χρησιμοποιει η ναυτικη αστυνομια(?) το λεω καλα?
-
Το Λιμενικο μαλλον θες να πεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Λιμενικο μαλλον θες να πεις..Ανα γεια σου και δε μου ερχοταν!!!!!
-
5θυρα Terrano είχε και το Λιμενικό (σε γκρι ανοιχτό) και η αστυνομία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
5θυρα Terrano είχε και το Λιμενικό (σε γκρι ανοιχτό) και η αστυνομία.
Ναι ακριβως.Εγω το ειδα προχτες το Terrano της αστυνομιας δεν το ειχα ξαναδει!Του λιμενικου σουλατσαρει καθε μερα.
-
Με κατεσχημένο και πρώην συμμορίτικο ΑΒΤ-Audi Q7 AS7 TDi, αξίας 40.000 λιρών, κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό η αστυνομία της Γλασκώβης. Σιγά τα ωά, πού να δουν τι 'ψάρια' κυκλοφορούν εδωπέρα ...
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πωπω φιλε αν ειναι αυτο που νομιζω με γυρνας χρονια πισω...!!!
Απο το μερος που ειναι παρκαρισμενο συμπεραινω οτι ειναι στο Πορο της κεφαλλονιας.. Καθε χρονο απο τις αρχες της δεκαετιας του '90 μεχρι '97 πηγαιναμε οικογενειακως διακοπες και το περιμενα να το δω καθε χρονο..
Μια χρονια μας το στειλανε συστημενο επειδη ειχαμε αναψει φωτια στη παραλια..Τέτοιο είναι το αυτοκίνητο που πρωτοοδήγησα και έχω περάσει άπειρες ώρες, τις πιο πολλές στο πίσω κάθισμα ως πιτσιρικάς.
Εμείς το είχαμε ΙΧ σε μπλέ σκούρο (και τις πόρτες).
Στο σχολείο με φώναζαν 'ασφαλίτη' και έχουμε κάνει τρελές πλάκες.
Ενοείται ότι δεν σε σταματούσν ποτέ και πάρκαρες όπου ήθελες.
Μου έχει τύχει αστυνομικός που πέρα από το συνάδελφε νόμιζε ότι είμαστε από την ΕΥΠ -
Μου εχει συμβει κι εμενα με δανεικο απο φιλο λευκο, βρωμικο Xsara. Αλλα εχω δει και δημοτικο αστυνομικο να ειναι ετοιμος να γραψει ασφαλιτικο ομοιου τυπου του οποιου ο οδηγος σταματησε στο περιπτερο. Αυτο που ακολουθησε βγαζει πολυ γελιο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι έχω δει και πιο χαμηλό, σε Octavia στην Ε.Ο.
Αυτό έχει ξανα-ανέβει;
Αγαπητε Χρηστο εστω και ετεροχρονισμενα θα ηθελα να σου απαντησω πως οντως αυτες οι μπαρες κυκλοφορουν στην Αττικη οδο και στην Πελοποννησο. Ειναι μαρκας Whelen Aμερικης και ειμαστε αντιπροσωποι.
Οσον αφορα τα νεα περιπολικα κυκλοφορουν παλι με δικες μας μπαρες αλλης Αγγλικου Οικου Redtronic την οποια και αντιπροσωπευουμε επισης στην Ελλαδα. Να καποιες φωτο. Αυτες τις μπαρες φορουν επισης και τα νεα Octavia.
Παρεπιπτοντως αυτα τα Hyundai ειναι υπο παραλαβη και ειναι διλιτρα.
Με εκτιμηση
SystemTec.gr -
Είδα κι εγώ το πρώτο μου περιπολικό Citroen C4. Αλήθεια, είναι 1600άρια, ξέερι κανείς? Ελπίζω όχι.
-
Σήμερα είδα δύο νταλίκες με τα Hyundai i30.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα κι εγώ το πρώτο μου περιπολικό Citroen C4. Αλήθεια, είναι 1600άρια, ξέερι κανείς? Ελπίζω όχι.Γιατι να μην ειναι 1,6 τη έχουν?? Μια χαρα οικονομικά ειναι! Αντίθετα με τα ι30 που ειναι δίλιτρα (είμαστε χουβαρντάδες)! Εκει στην αστυνομία εχουν ακούσει ποτε τίποτα για diesel???? Ποιο οικονομικά λεμε!!!
Χρονια μπροστά οι γερμανοι που τα αγοράζουν diesel + ασημένια χωρις να τα βάψουν αλλα κωλώνοντας ενα ειδικό νάιλον πανω ωστε μετα απο κάποια χρονια να μπορούνε να το βγαλουν κ να τα πουλήσουν!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Γιατι να μην ειναι 1,6 τη έχουν?? Μια χαρα οικονομικά ειναι! Αντίθετα με τα ι30 που ειναι δίλιτρα (είμαστε χουβαρντάδες)! Εκει στην αστυνομία εχουν ακούσει ποτε τίποτα για diesel???? Ποιο οικονομικά λεμε!!!
μια χαρά είναι τα 120αρια αφού οι cops βασίζονται σε ενέδρες.
Χρονια μπροστά οι γερμανοι που τα αγοράζουν diesel + ασημένια χωρις να τα βάψουν αλλα κωλώνοντας ενα ειδικό νάιλον πανω ωστε μετα απο κάποια χρονια να μπορούνε να το βγαλουν κ να τα πουλήσουν!!
γιατί εμείς τι κάνουμε; Λευκά τα παίρνουμε και κολλάμε ένα σήμα επάνω και μια μπλε γραμμή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί εμείς τι κάνουμε; Λευκά τα παίρνουμε και κολλάμε ένα σήμα επάνω και μια μπλε γραμμή.
Γλυτώνουμε και το μεταλλικό χρώμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατι να μην ειναι 1,6 τη έχουν?? Μια χαρα οικονομικά ειναι! Αντίθετα με τα ι30 που ειναι δίλιτρα (είμαστε χουβαρντάδες)! Εκει στην αστυνομία εχουν ακούσει ποτε τίποτα για diesel???? Ποιο οικονομικά λεμε!!!
μια χαρά είναι τα 120αρια αφού οι cops βασίζονται σε ενέδρες.
για τους δικους μας cops ? για αυτο δεν πιανουν κανεναν στηνουν ενεδρες μεχρι να περασουν ε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για τους δικους μας cops ? για αυτο δεν πιανουν κανεναν στηνουν ενεδρες μεχρι να περασουν ε?
γενικά μιλάω.
αλλά ο κλασσικός ο έλληνας με τα απωθημένα του ....
Αυτοκίνητα Αστυνομίας